Коментари - Алексей Петров кандидат за президент с Душана Здравкова | dnes.dir.bg
назад

Алексей Петров кандидат за президент с Душана Здравкова

Обвиненият за лидер на "Октопода" Алексей Петров официално влиза в битката за държавен глава. Той ще се кандидатира за президент в двойка с подалата оставка съдийка Душана Здравкова.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров кандидат за президент с Душана Здравкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Душана и Алексей.

добре работи пропагандата на герб. ДЕЦА - ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОБВИНЯЕМ ДОРИ ДА Е НОВОРОДЕН ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО КРИТИКУВАТЕ ЗАЩОТО И НА ВАС МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

Аз съм за Алекней, защото е по-голям бандит от Първанов!

Е такава простотия нема

дано направят на терминал Заминаващи на летището урна за гласуване....да гласувам и се махам....

тъжно, но истина. нормални хора няма да останат в тази страна... доказан престъпник(поне за свестните хора) + "честен" съдия. няма подобна наглост.

Докога милиционери? От един на друг. Някой може ли да ми посочи една разлика в биографиите на Б.Б. и Ал.Петров? Единствената разлика е, че ГЕРБ са на власт, а РЗС в опозиция. Няма ли кой да ги измете всичките?

1Зад Трактора няма един собствено ръчно кол за домати забит от него в тази държава,зад Борисов-метро,южната дъга на София и магистрала и то само за 2 години като премиер.. 2.Ако стане някога този премиер,никой в европа няма да му разреши да се снима до централата на ЕУ,камо ли да ползва милиарди еврофондове..

Следващата кандидат двойка за президент май ще е братята Маргини ...

Освен ако не са господ и свети дух.

Боже слез и виж .....Как подсадими се канят да ни управляват. Къде го има това?.........Дори и за съмнения за престъпни деяния не се издигат. Може ли нацията да гласува за тоя престъпник....??...... Не доумявам как е възможно.Трябва да си нахален или да смяташ поданиците си на глупаци. Може ли някой да ми отговори,но смислено?

Мястото му е в затвора ,а той се кани да ни управлява......

А ти като гласува за тези престъпници които управляват България в момента - къде ти беше акъла?

Гласувах и пак ще гласувам за БОЙКО БОРИСОВ. От всички премиери той е най свестният и най грижовният. Ти си БОЙКО режи и хвърляй иначе са те.

ами сегашните какви са, нали такива като теб са гии избра. нима ти не познаваш по доистоини от ленторез първокопков и сие. а сега се и чудиш ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мале мале..тежко ни, ако се докопат

екипност - ?!?!?!? от каде я изкопаха тая дума се чудя ?

Харесвам тази жена, имам чувствута , че е принципна, но на кого да вярват вече хората, абсолютна безпътица. Горко ни, какво ще се случи с децата и нуците ни.

На Алексей Петров бих му дал "10 години за физиономия". А на съдийката до него двойно, защото за престъпните съдии санкциите би трябвало да се удвояват!

Всички мутри ги направиха политици!

Е те тва е класическата Ла Пиовра.Срастване на престъпността със съдебната система.

POPO, така е от доста години.И кой е виновен за това - ние, "електората". Затова не ходете на избори ама никой, само кандидатите.Така ще им покажем,че не ги искаме. А ние само се оплакваме.

Интереснен дует. Много интересен.

да, много интеpесен - съдийка и пpестъпник!

ЕТО КАК НЕ СА СВЪРЗАНИ ОПРЕДЕЛЕНИ СЪДИИ С ПОЛИТИКАТА И ЗАЩО ВСЕ ТЯХ ИЗБИРАТ ЗА МИНИСТРИ, ДЕПУТАТИ, ВИЦЕПРЕЗИДЕНТИ. ТОВА Е ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ НА СЪДЕБНАТА МАФИЯ- КУЦКОВА- КОСТОВА-ЗДРАВКОВА-ТАЧЕВА. ПИОР През 1994 заедно с четири други видни съдии и обществени деятелки - Миглена Тачева, Душана Здравкова и Капка Костова Куцкова става инициатор за създаване на Правната инициатива за образование и развитие (ПИОР). ПИОР е една от ранните български неправителствени оганизации, работещи в областта на съдебната реформа и върховенството на закона. В края на 90-те инициаторките на ПИОР поемат по свой път като организацията окончателно премества фокуса на дейността си във гр. Варна и се оглавява от Миглена Тачева.

Те Душана Здравкова и Нели Куцкова не са политически обвързани само ние простите хора така си мислим това което правят двете не е политика. ОООбааркали сме се бе хора. Не такива като Душана Здравкова не пазят такива като Алексей от присъди. Те съдят по съвест. Това тяхното не е намеса в съдебанта система.

нашата про-кура-тура работи като човешки ресурси. първо обявява кандидата, публикува в съда всичкия опит дето го има и след като стане достатачно известен клиента то тои става кандидат за държавна длъжност. системата е перфектна продължваи да вадиш от тъмното звезди скапа българска про-кура-тура .

Не съм нито за Алексей, нито за Борисов. Според мен, тази двойка, трябва да има абсолютно достоверна информация, че Бойко ще се кандидатира. Преди време Петров каза, че единствено и само срещу Борисов ще се изправи. Ако е мъжкар, така трябва да постъпи. Ако Бойко не е кандидата на ГЕРБ, значи и Алексейчо е същият като него, едно говори, друго прави. Такива вече сме виждали.

Двама като си ги мерят трети го отнася...

Бандит и корпумирана съдийка = ОКТОПОД. Нищо ново под слънцето в България. Дано получат 3 гласа - техните 2 и един на агента-доносник Първанов - техният ФЛАГМАН!!!

Нещастник глупав!

че си блондинка :-)

Аз лично смятам, че ще събере стотина хиляди гласа от служители и семейства на свързани фирми, а също и на неграмотни гласоподаватели, зачеркнали по погрешка неговото квадратче!

Hапуснах България преди 10 години и известно време недооценяваики ситуацията се забавлявах с клоунадите на елементарните частици, движени от силата на парите, но вече циркът заприличва на хорор-филм.

Този филм е отдавна тука.

Е баби лъснаха ви задниците!То и най-простите разбраха, че протестирате не за да оправите проблемите на съдебната система, а в защита на бандитската система, от която и вие сте част!ГЛАВОРЕЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И МУТРЕНСКАТА СЪДИЙКА ДУШАНА ЗДРАВКОВА!Е И АКО ТОВА Е ДЪРЖАВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Верно ли че Цецка - Бухала в компанията на Цоци Пъпеша, щяла да се кандидатира за президент ?

Който и да е - пак ще спечели... Само че няма да е някоя червена кратуна...

Тези пък от къде се взеха.Останах с впечатление, че тази съдийка иска да оправи съдебната система.А тя каква била работата.Със скандал към президентството. Съвсем загубих вяра, че нещо добро ще се случи в нашата България.Където и да погледнеш помия.

Този не беше ли агент на ДС или само доносник в ДАНС?Ще го изберем,ние само такива търсим да ни управляват!

Няма скука в тая държава ... Очакваме БСП да извади на пистата Румен Петков и Масларова, а пък от Герб по -достойни за тая надпревара от Бойко + Фидосова няма.

Смятам че колежката Аврора е казала най-точната кандидат президентска двойка, а именно тандема Цветанов-Цачева. Мисля, че те ще успеят в трудната битка за добруването на ПП Герб-Мерб !

Цачева-Цветанов са истинската двойка за президент и вицепрезидент

Това ще ти кажа,но вие в Герб няматели си субсидии да плащате на Статистически агенции за тези проучвания ?? Или и вие не им вярвате вече та ползвате форумите/коментари в Дир бг ,че тука е Истината!!???

Жежко лято и това си е ... Абе дали не е по-добре да се понамали пренагряването на и-без-това-свръхнагрятия български казан ?! Или просто да обърнем процеса към охлаждащ ?! ( ... я моментално дълбоко замразяване на ядрата с доказано-бърз разпад/генетика ... я умерен терморегулиращ елемент ... я осигуряване на допълнителни платформи ... Или -- всичко това в комплекс ?! ) И разбира се -- със задължително незабавно отсичане на всичко нездраво !

Не е изненада и поредната чурук дъска, на която стъпва Трактора. Душана Здравкова е печално известна във Варна, а и не само там. Здравкова, която близа дълги години задника на Бойко Борисов и Цветан Цветанов и изпълнява безропотно всички поръчки за СРС-та и други "мероприятия", внезапно се събуди като омерзена от ГЕРБ. Същото, впрочем демонстрира и Трактора. Той също така дълго се кълна в Борисов и му беше повече от гадже. Душана и Алексей много си приличат по неистовата комплексарска амбиция за власт.

Ей, направо страхотна двойка са тези - настоящ престъпник под следствие и бивша съдийка, той също и бивша мутра, още по-бивша барета и ДС-верен кадър, свързан точно с възродителния процес, а тя - продажна и подкупна, лапала и от партии, и от престъпници, нахални и грозни ... Краставите магарета през девет баира се надушват, та и тяхната така стана! Юруш, народе, като гледам тук вече всички откачалки от форума са се разписали поне по два пъти!

Как може да си толкова тъпа и ограничена, не знам колко ти дават, ама не бих се унизила за никаква сума до такава степен, смешничка

Тази над теб е написала невероятно верен коментар , за разлика от твоето неграмотно мнение Смешно е , че от тази корумпирана съдийка се е очаквало да съди престъпници , като този доказано нагъл престъпник ТРАКТОРОВ Лошото е че има още незнайно много подобни съдии , като тази измет Време е напълно да унищожим на тези избори бсп/БКП/ , ДПС и НДСВ

ако и това не е наглост от страна на петров и здравкова то не виждам по голяма простотя но като знам че става вапрос за бг нищо не ме учудва в бг вчичко е вазможно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хееееей, спрете се бе! Аман от ченгета! Шибана полицейска държава!

А какво ще кажете за евентуалната президентска двойка Цветанов- Цачева ?

аааа я къде изникна ДУШМАНЧЕТО ЗДРАВФКОВА, ето що и било криво и напусна. ма то е така винаги нещата си имат РАЗУМНИ ОБЯСНЕНИЯ

Малееее за 10 минути само колко мишоци наскачаха. Един ч0век с акъла си да се появи и ще се отрепате да го плюете

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е БЕЗМИЛОСТЕН И БЕЗКРУПУЛЕН НАИСТИНА СТОИ МНОГО, МНОГО НАД БОЙКО БОРИСОВ!ИНАЧЕ ИНТЕЛЕКТЪТ МУ Е НА ПЪРВА СИГНАЛНА СИСТЕМА/БЛИЗЪК ДО ТВОЯ 69/!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Петров е бил Шеф при Баретите, доказал е личните си качества в една трудна обстановка . Доктор е по Икономика . Не говори глупости и то различни на всеки час. Борисов е един Страхлив(четете интервю с бившия му тренер по таекуондо-бягал от съзтезания от Страх), Не държи на думата си ,Отмъстителен, Лъжец който по Мутренски подозира всеки около себе си,Нарцис и не Търпи критика и неудобни въпроси !!! Дори и да са били заедно някъде във времето, Петров се е развил интелектуално ,а Борисов Дегенерира с всеки час !! Само Богатството на пожарникаря се увеличава ,за сметка на това на България ! Всеки друг,но не и Герб !

Какво интелектуално развитие намирате в поредния мутраэон? Челото му е два пръста и е същия отмъстителен мафиот, даже и по-голям, от Боката. Ама ще си го мерят двамата, а ние ще участвамев шоуто - не съм съгласен

И аз не бих гласувал за него,но ми харесва ,че е от малкото които помагат за Развенчаване Мита за пожарникаря-мутра . Но трябва още !!

Станишко, Янка, Доганчо, и още хиляди безименни герой, ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА!

Ако търсим хора "ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА"-БКП , пак трябва да се спрем при Боичето-все още Член на БКП със Червена книжка в джоба + цялата му доверена компания бивши комунисти и комсом секретари Цецо,Цеца,Лъчо,Миро,Плевенлиев....те са на всеки километър, нищо ,че плюят Партията Сега !!!

Г-жа Здравкова успя да се запомни с влечението и към мускулести, по-млади мъже със съмнително минало!!! Ашколсун!!!

Лелееее, колко си объркан! Г-жата обича мъжествени дами и това е широко известно! Вземи вникни в нещата, преди да се изхождаш по разни въпроси! :)

Преди 22 години за специалностите журнлистика и право се кандидатстваше само с препоръка от Окръжния комитет на БКП,което ясно говори,че кадрите започнали да следтват и работят от тези времена са негодни за управление на съвременна България,защото са идиологически деформирани,а и голяма част от завършилите тогава тези специалности са доносници от Държавна сигурност.А тази Душана да не се прави на много честна,защото не е,а ако беше щеше да откаже на ГЕРБ да бъде депутат в европарламента щом толкова се разграничава от идеите на ГЕРБ,но тя явно е една използвачка и като се възползва от облагите реши да си покаже"мръсната и подмолна душичка" и да се разграничава от ГЕРБ,но ние нямаме нужда от такива комунистически подлоги като Трактора и Трактористкатал

Така и не разбрах какви са идеите на Герб-Мерб....Явно това са кражбите и купуването на апартаменти на Цвък Пъпеша....

Жалко е, че 20 години беззаконие в България позволи подобни хора да се подиграват с институцията Президент, който е символ на всяка държава! Кръстница и кръщелник - да са ни честити!

Бахти... Няма край помията. И има хора, дето му се кефят на тоя! Аман от ченгеджийски номера и най-вече от "доброто и лошото ченге". Лошите ченгета се менят, ама от няколко години "доброто" е само едно. И амсалаците секи път се връзват... Дейба и държавата тъпа, поне ще е интересно...

То само това ни остава...поне ще ни е интересно. Хляб може да няма, но пък зрелищата тук ще изобилстват.

мизантропе, докога ще пишеш? нали съм лош и черен:)

The Show Must Go On

Ъ-ъ ! -- Another One Bites The Dust . ... А иначе -- на портите ни хлопа October ( .. абе то си е November в оригинала де ) Rain !

Престъпността и Темида ръка за ръка влизат в Голямата политика.Хахаха, май сериозно искат да откажат и последния здравомислещ човек да гласува.

Освен това май искат да накарат и последният здравомислещ човек да емигрира

Простотия и безочие се възцари в Бг. Защо се бавят Братя Галеви и братя Маргини. Пък и Маджо защо още не се кандидатира? Може да вземе Масларова вице.Красьо Черния и Митьо Очите също се атрактивна двойка.

В едно съм сигурна - ако се кандидатираме за рекорд на Гинес в категорията политически абсурди - не само ще сме ни впишат в тая книга, но и ще сме единствените с такова постижение - престъпник и съдия в комбина - кандидати за президент!!! Уникално и недостижимо в световен мащаб. А пък ако вземем и да ги изберем - целокупната българска нация ще е рекордьор по малоумие без конкуренция и сто години напред

Не само политически абсурди - всякакви...Няма такава територия (не използвам думата "държава") никъде по кълбото земно...