Тръмп срещу Опра Уинфри през 2020 г.?

Речта на Опра Уинфри на Златните глобуси породи спекулации, че тя ще се кандидатира за президент през 2020 г. Тръмп е готов да се изправи срещу нея на избори.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп срещу Опра Уинфри през 2020 г.? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Тръмп безусловно смята да се кандидатира за втори мандат в Белия дом на изборите през 2020 т., защото постиженията му говорят сами за себе си" - този пак е в алтернативната си реалност.

10 минути ми трябваха да ми се доповръща от шегичките за пострадалите черни, жълти, жени от Белия Мъж. Толкова ми писна да слушам как Белият Мъж е виновен за страданията на всички цветни и жени по света. На негрите в САЩ, кога ще им дойде акъла в тиквата да учат и работят, а не да се оплакват какво било преди?! В същото време, когато се появи кандидат - президент, който иска да промени образованието и здравеопазването, и то да е по-достъпно ... те гласуваха за Жената - кандидат...

Вероятно за Вас дебелашкия "хумор" на Тръмп, дето направо ги хваща за .....е по-понятен. Лошо няма, вкусове всякакви.

Ако Тръмп спечели Опра ще има право (по Истамбулската конвенция) да иска убежище, примерно, в България поради дискриминация по признак пол. Ще трябва да я приемем и да я държим, докато САЩ не се демократизират.

Завчера трогна всички с речта си за насилието и айдееее 2020г президент...иначе си е първа дружка с Хенри Уайнстийн хахахаха

Ако тези които лаят с-у Тръмп сега изпаднат във възторг,че една необразована, но късметлийска жена, пробила си път не толкова заради силата на ума си, а заради умението да говори и праща послания към средно умния американец, и към простия, превърната от рекламата в незаобиколим фактор, ще държи куфарчетата с ядрените ракети, толкова по зле за американците.

Опра е глобалиЗка/зиониЗка/куманиЗка. Затова я противопоставят на Тръмп, който е анти -глобалиЗ. Ма тъпото си е тъпо, не отпецвате световна глобална политика и тфа е.

Тази пак се изходи по темата.

Тръмпи ще сгази Опра като бързия влак