Ромни обеща 12 млн. работни места, Клинт Истууд му ”открадна” шоуто

Мит Ромни прие тази нощ номинацията на своята Републиканска партия да бъде неин кандидат на президентските избори през ноември. Клинт Истууд се появи изненадващо и открадна шоуто на Ромни.

Обратно в новината

Коментари - Ромни обеща 12 млн. работни места, Клинт Истууд му ”открадна” шоуто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредният мошеник политик...

ПРАЗЕН СТОЛ = ОБАМА Много яко! И абсолютно точно!

Добре че не бяха поканили Чък Норис да държи реч, че тогава щеше да има още по-голямо шоу! :)

И още нещо: Интересно че всички мачовци (Чък Норис, Клинт Ийстууд, Арнолд Шварценегер, ...) са републиканци, а меките китки поддържат Обамби :)

Американски цирк! Мормон - президент на САЩ! Предвид същността на мирмонството, по-ретроградна, реакционна и крайна религиозна идея не може да се измисли! Това е "налято масло" в огъня на мюсулманския фанатизъм и края на баланса с Русия... Дано извратените сектанти на Америка се окажат по-малко от нормалните! Да се надяваме, че черните, жълтите и латино са се размножили достатъчно...

Ром ни обеща работни места ? Не вярвам на ромски обещания. Ще излъже.

Тежко ни (на света),ако този стане президент! Мутрата му е на безскрупулен гадняр!

От всичко прочетено, най-притеснително ми се стори това : "намерихме голям кръг приятели чрез нашата църква (мормонската).

Не знам какъв е този грандомански хъс на САЩ - да се смятат за върховен повелител на световната истори, за върховен съдия по всички дела на този свят... Сигурно защото на тяхна територия никога не се е водила сериозна война, никога не са били бомбартирани, никога техни градове не са били сривани със земята, а милиони хора не са били превръщани в суровинеа за месомелачките. Такова репчене срещу Русия и срещу всички, които не са на американския акъл, не проявява нито една друга велика сила - Германия, Великобритания, Китай... Сигурно защото са патили. Първобитност и инфантилизъм - решаване на конфликтите с война!

Войните започват, когато на власт дойдат републиканците, спомнете си Буш и Буш младши! Дано не спечели...

Именно! Републиканската партия е партията на корпоративния капитал и богатите, които искат да глътнат света и започват войни заради бизнес и финансови интереси. Това не е партията на обикновения американец, който ще гине по бойните полета само за да станат те по-богати и по-могъщи. Те спекулират обаче с понятия като национална сигурност, национални интереси, чест и т.н. и успяват да привлекат доста патриотично настроени хора. Затова ми е много чудно, когато хора, които едва свързват двата края гласуват за репукликанците, мислейки си, че така богатствата на корпоративна Америка ще се изсипят и за тях. От друга страна Обама залага на диалога и повече социалност, което доближава /макар и малко/ САЩ до европейския модел на социална държава, но е безкрайно трудно да се прокарват всички тези мерки в лобисткия парламент още повече като няма и мнозинство. За по-сериозни промени 3-4 години са абсолютно недостатъчен срок.

Американците ще са изправени пред труден избор.Ако се вслушат в разума не трябва да подкрепят Роми,от друга страна той С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ще се стреми да изпълни обещанията си,което ще е добре за тях,но ще е опасно за света.Ако победи разумът ,принос ще имат имигрантите от последните 20 години,защото останалите американци много обичат захаросаните предизборни кампании.

Е тоя като е мармот защо има само една жена?

говори на хората в щата, в който му е шоуто. въпреки, че е изваден от контекста - виж цитата "нашите приятели ....".

Бате Ром(н)и, за Иран ще ти трябват всичките 12 млн. работни места наведнъж! Останалите ще ги създаваш на етапи, с допълнителна мобилизация...

Че кога Америка е губила първенстващата роля. Винаги - световен жандарм с жизнени интереси в Ирак, Иран, Афганистан, Арабския залив, Корея, Виетнам, Египет и къде ли не на хиляди километри от САЩ! А най-лесно работни места се откриват с война. Ако този ястреб кацне в Белия дом, тежко му на света... какво спечели светът от войната в Ирак, тя не е свършила, де... От меренето на мераци в Афганистан... А кой, между другото предизвика световната финансова криза и защо... и защо сега е тази игра на цените на петрола... Залежите - едни и същи, потреблението - стабилно, инфраструктурата ясна и неразрушена - защо тогава е играта на цените?

Ромни каза още че: 1. Барак Обама хвърли нашия съюзник Израел под автобуса (изостави го) 2. Иран ще го отнася 3. Обама играе "мека китка" с Русия и той (Ромни) ще заиграе твърдо 4. Американска демокрация ще бъде над всичко :) ... А на конференцията 2ма от присъстващите хвърлиха ядки по чернокожа камера-операторка на СиЕнЕн и казаха че те "Така хранели чернилките" .... .. Купувайте каски - Републиканските зомбита идат :)

А между другото тоя Ромни е и мормон - сещате се там сектата на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (на английски The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, LDS)

верно ако спретнат една воина ше се отворат и повече от 12 милиона ...

И Господ не може да ги оправи американците, в ситуацията, в която са. Независимо кой ще е следващия президент, мерките са само едни - страдание на около 1/4 от американския народ. Някой трябва да плати сметката от последните 30 години консумиране на кредит и тъй-като светът отказа да направи това, то тази задача остава остава за най-уязвимите от американците. 12 млн. работни места... и как точно ще стане това? Като поне 100 млн. китайци ще са готови да свършат същата работа за половин цена... популизъм, популизъм, докато докопаме кокала... после - да го духат бедните, както се казваше в 'История на света'...

Прав си лъжливи пророче,на военно-промишления комплекс му трябва нова война ,Обама отказва да нападне Иран ,затова ще го отсвирят.Мормонът ще ги оправи американците - ще има да ги връщат в ковчези ,но на кого му пука - богаташите няма да пратят синовете си на бойното поле,пак ще гинат обикновените момчета.Сигурно и БГ ще побърза да се нареди до САЩ и нашите войници ще дават жертви за интересите на америка!

Май доста хора не схващат идеята - целта е преизбиране на Обама и с тая цел слагат такъв опонент. Всеки що годе нормален веднага ще измести Обама без да обещава чудеса - просто да е бял, да не е на 80г. и да не е сектант.

Не "май"! Всичко е добре планирана постановка за преизбиране и продължаване на плана, който е в действие в момента.

и аз така смятам. тои е парво мормон, второ жена му е болна от мс, което е много сериозно заболяване на централната нервна система и вав всички случаи ще има отражение на работата на президента, ако се влоши, не даи си боже.

Аз пък обещавам по три кифтета и две големи бири безплатно всяка събота вечер! На децата по една бира, малка...

м'че то и в момента си е така.

Дедо ви Клинт е изкуфял напълно, но той е бял кахър в случая. Мит е мормон е не трябва да му се дава властта.

Що за име е това? Произхожда предполагам от Митко Ромито

Пфууу, че го прочетох "Роми обещаха 12 млн...." и се зачудих какви са тези роми, обещали 12 млн...

С други думи, Ромни че ги оправи американците, ама на почивки.