Коментари - Милибанд е фаворит за първи дипломат на ЕС | dnes.dir.bg
назад

Милибанд е фаворит за първи дипломат на ЕС

Британското правителство води дискретни разговори с европейски представители за избирането на британския външен министър Дейвид Милибанд на поста външен министър на ЕС, предвиден в новия европейски договор, пише британският в. "Сънди таймс", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Милибанд е фаворит за първи дипломат на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Азис не е много сигурно...

Пак ли евреите са замесени. То май само аз и Азис останахме без еврейски жилки...

Да, но скандинавците са педерасти, и са доста дипломатични. Например, ако към Земята се насочи астероид, те ще водят преговори с него. А и са грозни и неприятни, и са не по-малки пионки на щатите.

Ем, че то и твойта и мойта, ама не ни предлагат за поста :-( или май :-)

Звуче рязумно, Калпак, но идеалистично. Борбата е за политическо надмощие и Великобританските амбиции не бива да бъдат игнорирани. Най вероятно идеята ви за по-слаб и обтекаем лидер на ЕС да стане приемлива в скоро време. На България не и остава нищо друго освен да чака новия евро-месия.

Чистите евреи като Милибанд и Шулц са много по-подходящи от полуевреина Блеър(aka Lippstadt) за президент на ЕС(Евр(оп)ейски Съюз). Все пак живеем в 21 век и няма място за антисемитизъм.

Островитяните първо да приемат еврото и движението вдясно, пък тогава да мечтаят за постове.

Баба му е руска еврейка

Няма значение дали ще е Блеър или Милибанд,важното в случая е ЕС да бъде оглавен от американски пудел...

Най -добре е всички важни постове в Европейския съюз да се заемат от скандинавци които са прочути със своята не корумпираност,умерен и почтенност.Британцит много се заиграват с американците ,южняците масово са изкушени от корупция и интриги а французи ,германци ,поляци от национализъм, новите малки държави от смесица от комплекси и мании за значимост.Макар ,че не е правилно така да се генерализира в това има голяма доза истина.

Чист чифутин, може би внук или роднина на чифутина Адолф Шикенгрубер ???? Ако сте гледали филма Синът на дявола, всичко ви става ясно !!!!!!!

Който си плаща, той получава най-хубавия пост в ЕС!

Ало, заглавието! Има разлика между президент и външен министър на ЕС. В заглавието едно, в текста друго.

външен министър Балкененде!

Тоя Милибанд е един смешник с жълто покрай устата....