Издигнали кметицата на ”Младост” се отрекоха от нея

"За Зелен Младост" и Инициативен комитет, издигнали кметицата на "Младост", свалиха доверието си от нея. Лидерът на "Нормална държава" също ги последва.

Обратно в новината

Коментари - Издигнали кметицата на ”Младост” се отрекоха от нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси, гражданите на Младост са с теб! Коя е тая Нормална държава? Кой идиот ще кръсти детето си Никола Вапцаров? Все едно да кръстиш детето си Хитлер, Сталин или Саадам Хюсейн!

сфера на компетентност. избирате с гласуване кой да кара самолета в който се возите всички, без да питате кандидатите карали ли са самолет.

Щом не е герберска пляка -значи не става,така ли?

Честно да ви кажа много съм Очуден от "коментарите" на някои човечета в този форум, но върха са тези които я подкрепяха и сега се отричат. Много интересно нали !? Какво точно са очаквали от един районен кмет. Иванчева нито я знам нито я познавам, но добре познавам ЗУТ и приложенията му и знам много добре какво може да направи един кмет в случая. Толкова години се творят глупости с ПУП, които като ги гледаш лошо да ти стане. И хоп едни "хора" решават да си издигнат имиджа като подкрепят кандидат кмет който да играе по свирката на Народа. Е ДА ама НЕ! Сега след като видяха, че почти всичко е изпипано документално, защото мафиотите не са от вчера и знаят на кого да дадат и от кого да вземат та в крайна сметка да получат повече, се отричат от Иванчева. Целта е пак имидж - кой ги помни тия "великани"? И се сещам, че някои от сподвижниците на Христос се отрекли от него, но после станали най ревностните пропагандатори на вярата. Ама е имало вяра, а нашите отричащи се ги интересуват мангизите и имидж. Тях не ги интерезува нито що е ЗУТ, нито що е ПУП, нито как може да се решат нещата. Важното е да се лала, пък Народа нека им вЕрва, негово право е!

Тая е безгранично куха лейка. Нямате си идея. Иначе може да е честен и почтен човек, но просто не става за нищо.

Въпреки, че не оправда очакванията, аз съм доволен, че съкварталците я избрахме. Защото това показа, че гражданското общество се събужда и не гласува като зомбита за посечени от "големите" партии. Сега е момента за по - сериозен протест и да подава оставка. Аз съм протестър, ако това означава да се излезе и да се каже, че нещо не е правилно. Според мен проблема с България е че сме прекалено толерантни и не протестираме, затова всеки идва да ни язди - боко, цацаратурата, червените олигарси, големите корпорации, защото всеки знае, че няма последствия, затова е хубаво понякога да се чудят дупедатите от кой вход на парламента да излязат. Един въпрс - защо инвеститорите в онова безумие на мястото на аско деница са обявени за стратегически инвеститори и няма да плащат данък печалба ?

Избора в "Младост" беше между госпожа Иванчева и новата кандидатура на ГЕРБ, след като те самите се отказаха от предишната тяхна кметица там заради нейите многобройни злупотреби. Нищо да не е постигнала новата кметица, далаверите на корумпираните гербаджии спряха. Последваха техни опити да я дискредитират и изкарат некомпететна, след това обаче нещата се обърнаха. Причината за това беше скандалната реституция на метроспирката в "Младост 3", при което дори и те трбяваше да признят че трябва да се вземат всички възможни мерки да спрат. Госпожа Иванчева е една от нас, аз не бих я съдил твърде строго. Мафията и злоупотребите в строителството са колосални, тя няма да се справи без нас. Когато се караме помежду си печелят точно те.

Има СЪД който решава , ....а не съкварталци, кметове , и кметици . Да не би следващият кмет на нейното място , да постигне друго нещо ?

Принципно сте прав, за съжаление обаче законите се правят в българския парламент, а делата се водят в българския съд.

Протестиращото недоразумение Деси е не само некомпетентно, ами и безочливо. Точно на Задушница беше важно да има концерт на метри от Църквата срещу Общината?! Да й берат срама тези, дето я избраха само и само да не гласуват за ГЕРБ!

И за прасе ще гласуваме,само да не сте простите гербери

Като и издигахте кандидатурата, по-компетентна ли беше? Поредните смешници.

Уважаеми "столичани" от квартал "Младост"! Вие бяхте първите, които избрахте за районен кмет фризьорка и търговец с бои за коси, предлагащ и транспортни услуги, с "вишу" образование от НБУ! Надявам се, вече да сте разбрали, че такива хора не са подходящи за подобни длъжности!

Модата в България да се протестира от всеки и за всичко не значи, че протестиращите са компетентни, кадърни или достойни граждани.

Точно така, работата и управлението не е като да протестираш.

НИМА НЕ ВИДЯХТЕ КОЛКО Е ТЪПА? ЗА 6 СЕКУНДИ СЕ РАЗБИРА...

Интересно ми е какво може да се очаква от една фризьорка ?! Някои забравят ,че тази освен да бъ де клюкарка едва ли може да бъде друго.Бръснарницата е била си остава главният клюкарник на един квартал :)

Е вие не видяхте ли ,че тази е тъпа.

... кадиев къде се бе плъх, няма ли да се изкажеш....

И са кво стана, човека на Кадиев - кметицата, все пак си е свършила работата, за която я сложил. :)))))) Браво Младост сложете си сега човек и на Станишев, после на Йотова и накрая на Нинова :)))) За каквото сте си гласували, това сте и заслужили :))))

Предполагам ,че проблемът всъщност не е кметицата , а някой продажен чиновник по веригата на долу.

И сега всички разочаровани от, навели глава и обезкуражени, ще гласуват за който им подадат

Общото правило /и което не е спазено в случая/ гласи следното: Оправи добре първо личните си работи, бъди доволен и щастлив в личните си дела и едва тогава се занимавай с оправяне на обществените дела /ако имаш желание/. Неспазването на това МЕГАправило, води до такива резултати. А за да не се заблудят избирателите, просто трябва да си направят труда да проучат човека, за който ще гласуват. Но ние сме овчички и не го правим, а се водим от други "критерии".

Същата работа е и Община Добрич. Градът се упровлява от същия негодник, известен в гр. Добрич с прозвището си Данчо ТЪПОТО.

Морен пътник видял на прашен кръстопът разбойник, вързан за наказание на стълб и намазан с нечистотии, за да привлича мухите. Съжалил го и разгонил мухите. Разбойникът отворил очи и промълвил: "Нещастнико, какво направи! Тези вече се бяха заситили."

само я вижте-тъп поглед и слабоумие!! Всеки психоаналитик ще ви го каже!! А в парламента????малееееее. Овце сте българите.

Тия неща, които ги пишат сега в писмата за кметицата - бяха ясни за нас, още преди сто години и бяха видими без очила. Но "интелигентните гражданя" на ж.к. "Младост" си я избраха сами в "преки, мажоритарни избори с абсолютно мнозинство в два тура", каквито иска да ви нахлузи и Славчо учиндолеца. И искам само да ви "светна", че такива си ги избирате, не само на местно, но и на национално ниво. Та затова ни е такова и дереджето!

Тъпи некадърници ! Кадиев от "Нормална държава" да издигне друг, белки постигне целта си.

Нищо чудно, че жителите на Младост се чувстват като измаменото камилче. Така става когато натоварваш един човек с очаквания и отговорности превишаващи многократно възможностите и правомощята му.

В писмото, адресирано до Десислава Иванчева, двете граждански организации заявяват, че за 7 месеца управление тя не е постигна нищо, за да защити каузата, която ги е обединила... Според мен не сте граждански организации, а дебилни такива.Всички решения, както и финансирания се вземат от Голяма столична община, и ако нямаш политическа подкрепа, т.е. и финансова, всеки кмет на район в София е обречен на провал.

Образованието, г-н Петров винаги струва скъпо. Лошото е, че си позволяваме да харчим пари, но като народ не си даваме зор да се учим добре. Това е наистина жалко.

Каква работа бе? Тая е толкова проста и некомпетентна, че нищо не подписва, даже и да е най законното. Ама като си избирате начални учителки за кметове-така е! Щяла да спре незаконното строителство, тая спря всичко.

А Фандъкова каква е - също учителка.

При това от село! И затова сме на тоя пейзански хал в столицата.