17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само глупците не знаят, че сикаджийски мутрафон командва държавата през телефон!!!!

Президентът е прав, държавата я обърнаха на свинарник! Все е било, ама чак такова не е.

Бою суджука лази надупен нейде долу в тревата, а президента Радев лети високо в небето.

Скоро всеки българин ще си има завод и училище. Да е жив и здрав Бойко още дълги години да ги открива!

България изобщо не се управлява.

Боко открива цехове с по 150 работни места , а гадните капиталисти закриват такива с 1500 работни места !

Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Стамболов,Ген. Иван Колев – бащата на българската конница,Проф. Александър Цанков,на Цар Борис Трети, на всички Апостоли и Възрожденци… После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацаров,гергов,домуса, гоце,цвинокио, боко,лилитУ,Болен,маГарешки,коваШки,на Мадридският мошенник симо,гештапо и т.н…!!!

1500000000000000000000000+

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,домуси,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,пекински патици,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гештапото и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!!Рубладжии гадни!!! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Герб са най-успешният проект на КГБ/ДС след ДПС!!! Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! ..и пак си ГО изберете Негово Височество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Микрофон Бабаит..!!

Колега, май не си си пил хапчетата сутринта! Какво КГБ, какви пет лева? Тотално си объркан! Прекали с епитетите и обидите. Мисля че си тънък евротолераст! При това напълно завършен и оформен!

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-ска политика! ЛУСТРАЦИЯ!!ЛУСТРАЦИЯ!!ЛУСТРАЦИЯ!!ЛУСТРАЦИЯ!!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби и чужди разузнавания!! При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-и на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответствуващи на годишните му доходи и декларации придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!! За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!! Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на путлер, те са най-голямото постижение на КГБ и ДС след дпс за целия преход! Гербсп и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп, след като достойно ги заместиха от герб!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление – простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-това са най-важните лица на моделът КОЙ!!!

Толкова тъп президент рубашков не сме имали!То бива подлога,но този изби рибата!

Изглежда сте живели в някакво друго измерение.

Президентина е гола вода клакьор!За пет пари работа не е свършил,само следва решетниковите опорки за дестабилизация!Един безполезен екскурзиянт с Деса придружителката!Елементарен злобар е резидентаюРеалната работа се върши от правителството ,което работи и много по добре от всички предишни които само плячкосваха- виденови зими,луканови,инфлация,обезценнка на лева,ограбване на предприятия и всякакви талибански гадости!

на Борисов,все едно чета нещо казано от Димитър Пенев.Нещо нечленоразделно.

Те по времето на бай Тошо комунистите си мислеха, че ще са вечни, та и Бойко сега - като виден техен представител явно. Ако заграби цялата власт и сложи всички медии в джоба си и внимавайте - ако изгони и всички българи от България може и вечен да стане. Вечен и единствен.

ПО ТЕЛЕФОНА ОТ ЕВРЕЯ И ЦРУ КОМАНДВАТ ТИКВАТА.

Интелект ,изказ,ум,логика до нечленоразделено,умопомрачително,нелепо,объркано,хаотично,несмислено.

Интересно също, какъв процент малоумни с дирник на мястото на главата, се връзва на подобни "сондажи" на сайтчето на червените ДИРници .RU през .BG ... :)

сметката проста и очевидна. Боки е политически мъртвец, на когото наливат кръв в мощите вече няколко години. Парцалена кукла на конци.

И аз това се чуди, как членоразделните бесепари допускат такава тиква да ги бие като маче о дирек толкова години. Нещо не се връзва, ама хич! Реалността започва да ни пречи! На бълнуването!

Процентът на подкрепилите Боко поакзва какъв би бил реалният му резултат на избори без купен и корпоративен вот и без очевидните фалшикации.

Ако знаеш нещо за " очевидни фалшификации" си длъжен, като съвестен българин да ги съобщиш на органите. Ако не си го направил, не ми лалай.

Кои органи, на дедовия ли. Та нали с органите, дебелатурата за пример, се фалшивицира под прикритие.

цитира преЦедентът Радев, за по-ясно и разбираемо за добронамерения консуматор на новината, би следвало да се използва титлата Резидент!! Не е необходимо да пише, че е руски резидент, но при всички случаи ще става по-ясно, че не е български

Вижда се че почти 3/4 от българите харесват повече "Руския" президент пред "американския".

Аз не харесвам нито руския нито американския президент, но харесвам нашия. Иначе по държание можем да приравним американския с пермиера ни.

Казано за посветените: Гонка по устав!

Забележително, изказванията на Борисов и президента едно до друго - да видим и сравним, и да оценим!

Особено изказа им и структурирането на изреченията

докажете ме!

Погледнете само изказването на лоения бидон!! Тая Тиква не може да построи едно граматически правилно изречение!! А ние го търпим да управлява подобието ни на държава!! Пък Радев да не се обяснява, ами да изкарва двата танка, ние после знаем какво да правим!

И ти не си много по умен като гледам

С този добре аргументиран коментар и проникновена мисъл се вижда кой колко е умен.

А твоя е чудесен няма що ....

За гражданска война ли говориш умнико! Червените винаги сте вземали власта с атентати с оръжие !И след като властвате трябват 50 години да настигаме другите!

Пък на резилдента Радев изреченията му ги строят съветници с руски паспорти и леви заплати.

Радев все повече впечатлява приятно на фона на иначе бледия политически небосклон в България. А Борисов отдавна е загубил и морал и чувство за мярка.

е руски шпионин

На въпроса- разбира се, че се управлява чрез телефон. И то отдавна. Спомнете си- от" ало, Ваньс, Мишо бирата , ит.н. , и т.н. та до ден днешен. Сам ББ каза, че се обадил- какво по- голямо доказателство за това! Лошото е, че на него му се привиждат саботажи, а това е знак, че ще продължи с насаждането на злоба и омраза!Е, свърши всенародната любов, просто за тези 10 години го видяхме какво представлява, и най- вече- какво може!

"Ало, Ваньо" не е управляване на държава, а беше огромен политически скандал, /меко казано/ след който този повече не трябваше въобще да е в политиката. Поне това. За съд да не говорим.

ББ НЕ Е СТОКА, АМА РАДЕВ ПЪК ХИЧ. КОМУНИСТ ТИ ГОВОРИ ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО. ББ БИЛ ПРОСТАК, АМИ ТАКА Е, АМА КОМУНИСТИ/СОЦИАЛИСТИ СЕ КЛАНЯТ НА БАЙ ТОШО , КОЙТО БЕШЕ УНИКАЛНО ПРОСТ.....

Така е затова сме в това положение щото дядовците говорят и на малкото млади колко е хубаво е било през бай Тошово време и под Руска власт ето затова всички разумни хора бягат от тази държава точно заради такива приказки и пристрастия...

А на тебе Боко Тиквата какво ти говори? Колко е хубаво да си под опеката на Мутрите и бившите комунисти трети ранг като него, който е обслужвал и се е кланял на Тодор Живков! Хайде, отговаряй, какво си зяпнал като теле в железница! Боко комунист ли е или американски и руски шпионин!!!

Организиралите анкетата много добре знаят, че не се прави така. Зелено и червено. Явно преди да си гласувал. "Демокрация" - кво да ги правиш?

stankow

И мислите, че цветът ще повлияе ? Хората ще натиснат повече за Радев, щото цветът е зелен !? Под вола теле ?

Някои тука се радват на процентите на пРезидента! Но като гледам, как при слагане на -искачат по няколко+ разбирам, как се маниполират процинтите ? -По бесепарски! -А после надават вой, ЗАЩО сми на 111място по свобода на словото!? - ЗАТОВА, защото не можете без да лъжете.

Само олигофрени могат да гледат % и да избягват реалността с поредното си оправдание ''манипулация''.. Кое от казаното от Радев не е вярно???? Не ви отърва и това го знаем от бая години че неможахте ''мамата си'' да сложите там та безпроблемно да си властвате както ви наредят...

ПреЦедента Радев не е вярно и е крайно време да му дадат официална титла резидент, та да е ясно всичко...

Ти изби рибата, бе! БСП дето са в опозиция и никой не ги бръсне за слива, диктували на медиите какво и как да публикуват! И онези, щото били неориентирани и неадекватни по отношение на собствените си интереси, им се връзвали.

Има поне 10 основателни причини, ББ да си подаде оставката ВЕДНАГА. И Кьовеши да се заеме с него,

Всички платени тролове които защитават тиквоча тук са същите като циганите които продават децата си за компания с възрастен срещу 20-30 лв. Защитават го защото тиквата им хвърля трохи от техните пари!! Нямате разлика от циганските гета. Очевадна е репресията на Тиквата срещу националното радио! Както винаги използва бушон и сега се прави, че не знаел. Прав е Радев! Държавата се управлява от телефон чрез подставени бушони! На всеки вече му е ясно как действа тиквата. Всеки път едно и също -- изгаря бушон а тиквата чист...

се управлява България!

Като чета коментарите - герберастки вой на умряло! Резултата е 72% на 28% в полза на ИСТИНАТА!

По-некадърни управляващи не може да имаме

Необходимо е да се протестипа пред чужди посолства!!!

да. И мак-вече пред американското. Защото те непрекъснато се намесват в управлението на България. Под техния натиск спряхме Южен поток, АЕЦ Белене, платихме прескъпи и несъществуващи изтребители и много други щети.

и безцеремонно посочи Радев за президент.

По нагъл и слаб президент не си спомням да сме имали!

Имахме. Даже няколко.

имаше. Плевнелиев и Желев.

Коня

деменцийка нещо, склерозичка?

Aз съм изумен от 20 и няколко процента от хората, които ме подкрепят, какви са тези хора обичат да ги гледам в очите и да ги лъжа едновременно ли? Сигурно тези 20 % са софиянци, които ще изпълзят от дупките си и ще изберат пак Фън-дупкова....

Президента иска да каже, че от едно посолство е по лесно да се звънне по телефона за слугинажки инструктаж

Господа социалисти - Баце купува самалети от САЩ и едновременно с това строи газопровода на Путин и се кани да прави АЕЦА - скоро не се очертава да го свалите, а имахте шанса да сте на негово място много много преди той да си и помисли да става политик

За тъпия фатмак няма почивен ден - плюе, храчи и повръща еднакво добре и на Шипка и в училищния двор!

Спи спокойно, след 3 -4 години никой няма да го помни, нито него нито Деса

Но пък дълго ще си спомят Борисов и майка му.

Кой тъп фатмак, Тиквата ли? Защото другия е висш офицер, завършил в любимата ви УСА. А лоения бидон е завършил школата за полюционери Симеоново, и то в профил, за който не се е изисквал особен успех. Иначе е искал да става агент на Държавна сигурност, ама е бил прекалено глупав за това, нищо че баща му е бил полковник от МВР.

akud

абе тоя idiott от кое село го докарахте???? телефоните са измислени за свързане от далечни разстояния ве д-р радеф

... как може да се управлява цяла държава с прочитане само на една книга и с един пръст, с който да се текстват заповеди! Това за заводите ще го пропусна:)) Завод до завод, майньо ле, вече няма място за детски площадки! Жал ми е, че съм явно от онези проценти, от които не зависи нищо:( Не крада, не лъжа, не убивам, работя, гледам си децата и се мъча да изуча и чуждите. Мисля, следователно съществувам, но само съществувам - без надежда за децата, възрастните, природата, културата на България:(((

Някой друг от учените успя ли да изкара мандати, колкото Баце - Костов беше доцент ли? Баце е интелигентен, а вие простите и цял живот да четете ще станете образовани, но не и интелигентни - има голяма разлика

Това ти казва ама за теб мухльо мандатите са важни...Да беше си написал, че си лаком, крадлив, "интелигентен" в демагогията и всъщност нищо не те интересува от своето добруване щеше да ти е по лесно...Същия си като кухия ти вожд!Те мандатите ще свършат щото обществото не е станоло такова от такива като теб и Буко Баламата, а от този дето е образовал...Може да имаш пари и пак да си нещастник...Папагал!

Идва Видов ден и той ще е 14:0 again.

Най-големия шебек е българския шебек!А български шебек с телефон-- звеновод на министри!

двама "бивши" комунисти пред народа цирк представят а народа гледа тъпо и се чеше пак по пъпа...

Построил съм хиииляди завода...

къде? На сън ли!

А защо до Него винаги се кипри Домуз Паша? И той ли вече е от правителствената свита? Да не говорим за лизача и подлогата Горанов! Да си записва на кого и колко мангизи хвърля Мутрата през прозореца на джипа! Слугинаж и падение!

През телефон ли се управлява България? Не. през ВТБ и Русофили. Антената е на Бузлуджа. Официални приемчици на сигнала и говорители - Нинова и Радев. Сметките по разговорите - в КТБ.

По БНР щяха да обявят и платците, ама програма Хоризонт малко се самосаботира за 5 часа и свободата на словото в България умре завинаги, безвъзвратно, пагубно и трагично, като в продукция на Боливуд. Опелото е в президенството, носете карамфили.

Този Радев прекали с гениалните мисли на Нинова. Толкова загубен президент до сега не сме имали. Никога не е късно да станеш за резил...

очакваш ли друго от комунистическата фелдфебелска школа?

Е, друго си е престижната пожарникарска диплома. Гордост за притежателя й и феновете му.

80-те %, не си правете погрешни изводи. В този сайт гласуват 2 хил. човека. На изборите за ГЕРБ ще гласуват 1 млн. и 200 хил. човека.

Мъртви? Не се и съмняваме.

Ало, групата на Шаро, днес кипи усилена дейност май, а? Колко проксита активирахте, че да докарате над 2000 гласа, милички? Справка - максимумът гласували в други анкети. Май предизборните димки вече са раздадени. И какво си мислите? Че влияете на общественото мнение ли? Дали?....Хайде, идете да си приберете рублите вече, някои от вас са си изпочупили пръстите днес на клавиатурата днес. Изкарахте Дир-а тройно по-активен от обичайното, ще им качат данъка заради вас.

Какви проксита бе - тия са безработни или пенсионери - те не знаят, какво е прокси

Русофилските тролове сами си го признават. Напишат нещо супер гадно към българите, админа ги банне и тия след 3 мин пак цъфнат и се ежат. Щом е за простотии, отлично знаят как се прави. Жалкото е, че си създават измислен свят и я карат на самовнушение, че точно така стоят нещата.

Тук са се развихрили някакви люде, които не ги интересува, ча на Главатарят им му взривиха джипа. Егати държавата, която я управлява мафиот.

Васко - главатаря ви скъса шортите на всякакви избори - всичко други са си твои интерпретациики. То и срещу Фидел Кастро имаше безброй опити да го трупнат е и кво?

Хърбел и Щърбел пак се оплюват. Ха народ прецакан, що си тъй заспал?!!!!