Преврат на Малдивите, арести на съдии и отстранен президент

Малдивите затъват в политически хаос, след като председателят на Върховния съд беше арестуван. Президентът Абдула Ямин също бе отстранен.

Обратно в новината

Коментари - Преврат на Малдивите, арести на съдии и отстранен президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега Слънчев бряг пак ще 1 ред дестинациите :)

Леле...Леле... Отиде зян вилата !!! Сега ще трябва да се моля на тавариш Путин да праща там Омоновците , че иначе зле !

Kакво, ще правят сега, чалга-певачките и останалите селски пръчки от лайфъ на BG-то, като 90% от тях "Bзели Kредит", за да отидат на Mалдивите, за да си направят по едно селфи и да го публикуват във фейс-кенефа, за да парадират какъф живот живеят!!!! xaxaxa...

Взимат кредит, защото знаят, че със селфи на Малдивските острови ще си вдигнат тарифата и ще си избият лихвите по кредита. Реклама. От тази практика си патят мъже, които са готови да спят и с грозна жена, но не и с неизвестна. Така после си вдигат рейтинга пред "обикновените" жени, които в повечето случаи са много по-хубави и носят по-добри гени от "известната". Касае се за борба на гените. Грозните и слаботелесните с хитрост (а тя не е равна на интелигентност, а е заучени номера) се размножават, а на скромните хубави момичета, с хубави гени, но без пластики им е по-трудно.

И кво? Новина от три часа и само десет коментара? С по десет лайка? На никой не му дреме за малдивите? Земя на легенди и морски сирени. Тия заплеси дето са плащали по 10 бимберици на калпак за да се снимат там и после да се правят на интересни са по претаковани и от сваленият президент!

Вместо да се борят политически, да се огледат на къде ще се изнасят, че архипелагчето им е скоро под вода.

Всички учени им обясняват, че водата ги залива, че няма да ги има след 50 лазарника, а те вместо да се обединят и да копат или да внасят пясък, се разправят кой какъв е. Все едно не са пърдяли всички под един юрган. И дядовците и бабите им също. Днес разбрах защо от всички острови на света българите обичаме да ходим на Малдивите. Ами направо са си братски народ.

Нещата между хората не са толкова сложни както изглеждат. На някакво подсъзнателно ниво усещаме близост, привличане, интерес, любопитство, нещо, но то ни кара да избираме.

По-просто е - две агенции у нас имат в портфолиото си почивка в 1-2 комплекса на Малдивите/там са около 80!/ Та затова нашенския ВИП пуска селфи от островите.А не защото някой ги е обявил за "най".

Все пак, колкото и да сме различни днес, най-сензационното е, че Малдиви е древнобългарско название. След завоюването на остров Цейлон и колонизирането му отпреди 3500 години от последния българо-аварски фараон в Египет - Сесторис, най-вероятно в бъдещите векове останалите колонизатори се достигнали и до островите на юг. В Африканските говори и други южни говори много често Наименованието Българ и кратката му форма Бал преминава във Вал или Мал. Една от формите за селище в древния български е дидза, дева, което се среща и в тракийските градове и селища (от там Мал-диви). ДНК профилът на малдивското население съдържа 40 % от скитското (българското) ДНК при Y хромозомите. Какво по-убедително доказателство! Тези данни не са познати, я всякакви подобни древни сведения са унищожавани методично от Великите сили. Затова днес изглеждат от една страна смехотворни, но от друга сензационни със своята истина.

Има един американски биохимик Анатолий Клёсов, който в момента пропагандира изследване за движението на ариите и твърди, че не само малдивци, но и африканци братовчеди имаме, катран черни.

Точно той цитира тези данни. Само че той не знае за българските летописи. Писах му, а той не ги погледна сериозно и не може да свърже нещата. Той набляга, че това са руски гени, естествено като руски шовинист, но общото е че те са арийски. Освен това наше ДНК има на Коморските острови, 25 %, а вярвам че и в Мадагаскар, чието име буквално носи името на Маджи/Мада Суз Таргиз (Сесострис). Очаквам да излезе от печат книгата "Непознатата история на българите", там има много подобни неща. Вероятно ще я пусна и в Сторе БГ.

Ама аз като гледам обвиненията там при нас отдавна политическата класа трябваше да е зад решетките. Корупция, тероризъм, финансови машинации и т.н. Явно сме по-назад и от Малдивите. Еволюционно.

По-добре разврат на Малдивите, а не преврат, ама те си знаят.

Въйййййй! Сега Гала, Халваджановица, Гонзовица, НиЛо, ЛайНо и вся остальная сволоч къде ще се снима, за да си пусне снимките в Лайфа? ПиАр-ите ще изпаднат в потрес и творчески запек...

Лелее, паника, потрес и уплах къде ще почиват активно "миските", джендърите и членовете на 500-те неясно как забогатели чорбаджии? Правителството незабавно трябва да им предложи бонуси и алтернативи, иначе пари за Онзи и Този и Кой няма.

То и без това след 20-30 години ще ги залее океана. За какво са тези силни емоции, преврати и т.н.?

ей ся го втасахме. Ще поскъпнат екскурзиите.

Тъкмо мислихме утри кът земим пенсиити и да идим до Малдивити Пак ши стани кът миналиот път ши идим напролет на Малинити