БСП: Зам.-министър на транспорта изнудвал превозвачи

БСП обяви в парламента, че заместник-министърът на транспорта е изнудвал превозвачи у нас, докато е бил председател на браншова организация.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Зам.-министър на транспорта изнудвал превозвачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли Йлияна Йотова от БСП, ДА НАЗНАЧИ СЕСТРА СИ ЗА ШЕФ НА ЗДРАВНАТА КАСА И СЛЕД ТОВА БСП ДА Я НОМИНИРА ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА?

И как този "достоен" човек ще докаже, че му е искал пари? Кой знае защо в мен се породи съмнение, че при добро заплащане от едно място може да лъже.

Това ви е най-добрият ученик ,та нали вие въведохте рекета и бойните ви отряди ,мутрите ,дори учители са комунистите .....!

оже, в момента в България се открива топлата вода и огъня, та това което се коментира важи за десетилетия назад, всеки който е на власт урежда своите и шуробаджанащината е огромна,корупцията от тук е в колосални размери. Всеки който се докопа до властта върши такива безчинства от години и никой не се интересува от това. Обикновения човек сърба попарата на всичко това, сега изведнъж с учудване се разбира че стават подобни неща, че заплатите и пенсиите са плачевни, че ни рекетират и малтретират хора на хората от властта - минала и настояща. Точно такива станаха милионери, с пари и власт и високи доходи и се взеха за богове, ненаказани и в разрадения двор държавен си развяват коня без да им се потърси отговорност. Всичко е опорочено тотално, вече е късно да се опитваме да оправяме каквото и да било. Тези полицаи рекетьори кой ги назначи, защо не се поразровят да видим как са влезли в системата, изрисувани и мускулести вживяващи се на мутраци с привилегиите които им носи полицейската карта. И в този случай вече се говори че са "наклеветени", те не са това което сочат уликите, те са оклеветени и свителите се отказват, ами да, защото знаят какво ги чака дори и тези да си понесат последствията. България е страшна страна за живеене, нямаме сигурност,глад и беднотия и рекет от всякъде.

Клевети, слухове, дразги - специалитет на БСП !

Я как се размърдаха от БСП-то, когато ги настъпиха! Защо чак сега го казват публично?

когато е подаден сигнал към някоя държавна администрация, дори и тъпото МВР има период в който трябва да се съберат документи, информация и съответно да се обощи всичкотова! А ти драги забравяш че в момента на власт са ГРОБ и Паричния фонд! Ти как мислиш дали веднага администрацията отговаря на въпроси зададени от народни представители ? То той боката нарушава ежедневно конституцията и никой неможе да го спре та ти чакаш отговор да се даде на депутат! Просто не си наясно как е устроено цялото управление! Българино, хаха!

Нищо ново под слънцето. Дайте някой, дето не го прави. А и те замовете са, за да гърмят като бушони. Да не стигаме до министрите.