Заканата на превозвачите била несериозна

Заплахата на превозвачите на тежкотоварните автомобили да блокират пътища във връзка с въведената от вчера забрана за пътуване на тирове в дните петък и неделя са несериозни.

Обратно в новината

Коментари - Заканата на превозвачите била несериозна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изродско и малумно да обиждаш шофьорите,вие да ли сте в ред,прегледай те се.

значи по-големи изроди от шофьорите няма, особено професионалните, такова нагло същество няма, и 1 секунда да пропусне ще проклина целия свят навсякъде по света има безброй забрани за тирове при жеги и в натоварени дни, не се правете на луди

понеже колите изпреварват рисковано колоните от тирове, спираме тировете. това е нещо като да сложиш фередже на жените, че да не изкушавали мъжете.

нека на всички пишещи тук е ясно че в европа има забрана ,но има и алтернативни маршрути които са сходни като километри и качество-ако ни даде алтернативен пат-ок,но ако няма ,а в бг няма такива които да са сходни със забранените то тогава нарушава нашите права,търпиме загуби и губим клиенти и линии от това-да не говорим колко е винетката на един камион и при положение че съм я купил и немога да ползвам скапаните ни пътища......а за катастрофите не е важно с камиона ли си или с леката кола,важно е кой идиот е зад волана а като гледам колко дрогирани мамини синчета дето са трагнали за морето карат мощни коли по тракия с 200+ то тогава да спрат и тях.така е г-н министър ти ли ще ми изплащаш камионите като ги спреш-аз не съм крал като вас в парламента и няма откъде.

А ако има жертва от камионите ви, ще лежиш ли ти в затвора?

Корегирайте го министре,събота 16.00-24.00;и неделя 08.00-24.00 и ще е в ред.

Идеята не е лоша! У нас пътищата не са като "по цял свят" и тировете ги натоварват още повече. Само че, едно е да го каже министър, друго е да се въведе в практиката. След няколко позвънявания от тук от там следващата седмица ще четем, че забраната не е разбрана правилно. И пак ще е старата песен.

1 месец спокойствие искам и аз, писна ми ТИР-аджии да карат като състезатели , да ме засичат, да не ми позволяват да ги изпреварвам и т.н. Браво на министъра. Да се приеме и закон събота и неделя също да им е забранено да се движат.

това е правилно като няма никаква колегиалност от тираджии те ,по някога се подреждат един след др.3 тира като че ли нарочно да се изпреварват по трудно.

България е единствена в ЕС където няма забрана за двжение на камиони през уикенда

А в събота може ли?

ха-ха-ха. Аз само очилата гледам, а ти и между редовете четеш. :)