Над 50% от германците се страхуват от зони на беззаконие

Малко над 50% от германците смятат, че има райони, където престъпността е толкова голяма, че правоналагащите органи нямат никакъв или почти никакъв контрол.

Обратно в новината

Коментари - Над 50% от германците се страхуват от зони на беззаконие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чете се че приятелите тук пишат и пишат без да знаят за какво става дума. Това са семейства /кланове/ които живеят от дълги години там и са се организирали като мафия. А новите криминални типове сега се държат нахално и правят търговия с всичко забранено.

в зона на беззаконие се носи бронежилетка и оръжие, не в зависимост от настроението! Освен, ако тези, които носят такива по устав, го правят от страх и така си лекуват чувствата..!? ..Просто, не е истина, кооолко безкрайно увредени са верващите на меркелската идиотщина. Цялата пропагандна машина е впрегната да произвежда подобни верващи но извън сферата на внушения за зомбита и центровете за психично здраве, в нито един момент не става въпрос за чувства! И в тази връзка, къде е парцалакта на дедо плЮнкер, да разпне билд за фейк-облъчване ? Последствията са в цифри и лица и нямат нужда от анкета за кретени, за да са факт.

Ами че ариец съм ами-те по-големи овце от нас бе!

Драги ми шваби, времето за страх беше преди да ги пуснете, сега е време за ох, какво стана. Ама сами сте си виновни, сами вкарахте вълкът в кошарата, па сега ревете.

10те%са на ясно ,че вече е опасно и да си изказваш мнението щото не знаеши тези дето те питат от кои са и за кои работят.Дори и от сутрин до вечер да те заливат с толеращина и да са ти затъпили всячески нормалните човешки инстинкти превръщайки те диванен зад.ик наливащ се с бира пак ще започнеш да усещаш че онези дето избираш само и само нищо да не се променя всъщност ти готвят бъдеще на репресирано малцинство в собствената ти страна.Щом не искаш да се плодиш и да се бориш си заслужил съдбата си.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Тези немци, дето се страхували от зони на беззаконие да дойдат в България и да видят някои наша махленска свада за паркомясто,някоя мутра, депутат или министър на пътя, да видят как закоравели рецидивисти излизат през парадния вход на най-охранявания ни затвор в центъра на София при шпалир от застанали мирно надзиратели, да влезнат в Парламента и да чуят как премиерът се оплаква, че най-успешният политик и негов авер ДС доносникът Доган му бил поръчал убийството, да се заинтересуват, че най-големият инвеститор в България с 1.3 милиарда евро е кипърски безработен, да видят физиономията на Гинка от Пазарджик, която купува електроснабдяването на половин България с неизвестни спонсори за около половин милиард евро, да видят как се издирва 8 години опасен престъпник, който коварно се крие в ... къщи, да се заинтересуват как ДС доносник и бивш президент и отрочето му си купуват спа-хотел за 5-6 милиона с около 50,000 лева спестявания, да се опитат да разберат как един Катарзис си ляга с двадесетина хиляди лева спестени пари и двайсет и няколко годишна таратайка и се събужда на другия ден мастит медиен магнат и милиардер, и то по съвсем честен начин - гарантирано от пиещият кафета с ЦУМ и назначен ог него гладен прокурор Цацаров... И как цар става пръв републиканец, премиер на Република и ... продължава да се представя за цар... Да видят и чуят какво си говорят двете каки, да се запознаят с Мишо Бирата, да се поразходят до хотел Берлин и сараите...

... и да спрат да се глезят!

Какво се притеснявате? Да не би баба ми да ви избра Меркел? Вие си я избрахте и то след като заради нея Европа се нарина с пришълци. Нали тя ги срещаше с хляб и сол? А сега ама престъпност, ама страх.... Ми да сте мислили. Трябваше с вили и факли да изгоните Меркел. Що си траяхте?

по нещо да си приличаме с Германия...

Меркел Бурката да им покани още гости и да си я преизбират доживотно!

но се казва че в Есен, Дуисбург и Берлин е пълно и с българи, дори в Дуисбург имало нещо като жилищен блок - "Столипеново". Били са го показвали и по телевизията. Имало известни квартали с много криминални ливанци, унгарци, албанци или с грузинци.

Тия германци да ги поканим у нас, за размяна на опит. Да ги настаним да поживеят малко извън София, по малките градове и села да видат за какво беззаконие, корупция, феодализъм и мизерия става на въпрос - след няколко дена пеша ще искат да се върнат у дома!

Липса на правоприлагане може и да има, но българското население по тези места не е от международния криминален контингент, за разлика от умишлено изпратените в Германия престъпници от глобалистите трафиканти.

Ох котьоооо, ма чекайте бе дойчовци. Това е самоувертюра. Най-убавото предстои. Само след 10-на годинки, хлебарките са се умножили по 10 и тогава че узпитате истнскота емоция на първобитния човек. Га требеше да пребиете меркантилната с камъни, вий спахте. А бяхте предупредени, най-малко от балканските държави...

150+

Какво да ги мислим дойчовците, що не погледнем у нас как е. Джихад сити в София е между джамията и Централна гара, има коли на полицията, жандармерията и гранична полиция. Но не е ясно кой и от кого пазят, гаджалите от шопите или обратно. Хотели и хостели от типа При Цура просперират, а потайните квартири не се знае колко са.

Охо! Вие,уважаеми германци,още не сте видели големия си проблем ясно! Не знаете какво чудо ви очаква съвсем скоро! Тези милиони хуни,които поканихте,ще съсипят "германския ред" и скоро всички истински германци ще носят фесове и шалвари. Можем да ви пратим и забрадки .

Над 77%искат ред и законност.С работническите градове най се чувства.Бедна ви е фантазията какво ви очаква Но аз мислех,че германците са по буден народ,а се оказаха страхливи и ...........

"Девет процента са отказали да отговорят."