Коментари - Престъпната група на Начо от "Малашевци" е отвличала и изнудвала възрастни хора (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се обесят!

Все и ма нещо ненаправено както трябва - законите и хора, които не си вършат работата както трябва, корумпирани и алчни служители. Е, къде е държавата, щом не може да противостои на тези престъпления ?!

В жилищните измама участват служители на общините, МВР, здравеопазването, прокуратура и съд! До сега няма осъден служител от община, МВР, съд или прокуратура, въпреки увеличения брой имотни измами и то в голямите градове. Да се проверяват и на каква основа се връща собствеността на земята (престъпна) след изтичане на давностния срок за възстановяване на собствеността на земеделската земя. Пример на какво основание е възстановена земята на пазар Младост, като един първоначално е отказано връщането на земята поради застрояване! За това прокуратурата мълчи!

България е била едно прекрасно място, ... и после дошли мюмюните и циганите.

И сега някой да не ми се направи на учуден, че ОТНОВО става дума за цигани!

""Има няколко групи в София, които се занимават дълги години с такова нещо, с такива престъпления", допълни още заместник-главният прокурор." Нямам думи. Органите на реда знаят за подобни престъпления от "дълги години" и нищо не правят по въпроса...

Браво на Гешев! Вкарва всички престъпници в затвора. Ще гласувам за него на изборите!

Ами кажете и и ената или името на нотариусите,където са ги водили за прехвърляне на имота! Или ще се окаже,че не е знаел,какво става??????Смях!

Групата действа дълги години ,а полицията през това време се събира по градинките да пуши цигари и да пие вода.

Дайте да видим физиономията на този подчовек !

Държавата на Бойко

YCBM

Освен няколко репортери от няколко тв канала и няколко буса милиция за шумотевица друго нямаше. Поредната предизборна шумотевица. Гешев да каже откъде му е юридическото образование и кой го признава в момента?

битовата престъпност да се толерира,и циганите са точно удобните за това.

имам предвид пазарните цени на НИ, какво точно иска да каже с това "лица с нисък социален статус"?

Изяш си баба закуската, за да не дойде циганина Начо и да ни вземе къщата... ;-) Как е възможно в европейска столица в 21 век, примитивни, лилави същества да правят подобни безобразия, необезпокоявани?!

Те са само марионетки, а кой дърпа конците - това Гешев дори не смята да ги пита.

Дайте снимки на Начо и групата му, за да ги знае обществото и да се пази. Стига сте качвали такива на полицаи, барети и Гешев... Даже МВР да направят сайт в който да качват снимки на всички криминално проявени. Е ще има риск да се провалят някои избори и кандидати, ама ние си ги знаем..

Нотариусът да бъде обесен! Като продавахме жилището на бабата, бащата даде пълномощно аз да го представлявам на сделката. Нотариусът под лупа ни гледаше да не би да съм го заблудил и докато не се убеди, че го прави по своя воля не издаде пълномощното! Другия нотариус, който изповядваше сделката на свой ред провери пълномощното. Така че Нотариуса сега да връща парите на хората!

Да !!

А какво ще ства след 2030г.? Тогава всеки втори човек в България ще живее сам? Тоест, потенциална "цел" на Начо!

По мое време какви каменоломни имаше, ехеее теа циганета щу чакъл щеха да начукат... ама на ви ся демокрация хохохохо

Цацаров къде беше до сега? Много е активен вече Гешев. Пиар.

А каво стана с урановия рудник в Бухово. Разни такива боклуци, който търгуват с човешкото нещастие не е лошо да поработят там 2-3 месеца. После ги пуснете на свобода.......

Добре де , щом имате доказателства не трябваше ли да ги дадете в съда , вместо по медиите . Утре ще се окаже само да разлаеме кучетата.

"Действат от дълги години..." По добро определение за държавата отдавна не е давано.

Точно!

А престъпната група на КОЙ не я закача Гешев ?

БЕгай Начо - ГешеФ иде!

действат от много години и ще действат още много години, сега малко предизборно ще г приберем, а после - пак ще ги пуснем. Кой им осигурява тези данни - че хората са с психични проблеми и без роднини? Никога ли не са ви се оплаквали какво им се е случило?

Такива боклуци им е малко да ги отрепиш. Най-добре живи да ги погребват или да им режат части от тялото докато пукнат. Скапана циганска сган и безпомощна държава. Само крумови закони ще ги оправят

Ало прокуратурата, останахме съвсем без спонсори!

ДЕЙСТВАТ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ... БРАВО БЕ. Като ги знаете че действат от дълги години защо не сте направили нищо? А? ИЛИ ТЪЙ ВИ ИЗНАСЯ. СЕГА СЕ СЕТИЛИ

Изроди, бе, дано тях ги отвлече някой така и бой, бой, бой, от сутрин до вечер!!!

Има няколко групи в София, които се занимават дълги години с такова нещо, с такива престъпления", допълни още заместник-главният прокурор. Moже да повтарям като предишни комЕНТАРИ, НО ТОВА Е ВЪРХЪТ НА ЦИНИЗМА. ВСИЧКО ТОВА СТРУВА ПО 4МИЛИАРДА ЛЕВА НА ГОДИНА.

Тоя говори като Пената....ако така и пише, то блазе им на бандюгите..

" Има няколко групи в София, които се занимават дълги години с такова нещо, с такива престъпления", допълни още заместник-главният прокурор." Ле-ле, как не го срам този да го каже! През тези "дълги години" какво са правили т.н. "правоохранителни" органи? Клатели са си органа?

Нали, нямаше отвличания ??????

Няма отвличания има грабежи !

безсмисленият ПР продължава за наша сметка !

Когато има битовизми, Гешев е начело на борбата с домашните престъпници! Когато става дума за милиони, злоупотреби от висшите етажи на власта...ни дума ни стон! Това е поръчков прокурор и зам.прокурор! Вредни и опасни са!

Миньо, Очите, Стаико, Бенчо, Вълчо, Арабаджиеви, те от низшите етажи ли са!

а те осъдени ли са?

Браво на Гешев! Такъв главен прокурор ни е нужен!

Да се започне все пак от някъде.Не може да прдължава това,дано управляващите да са го разбрали. Вече БЕЗНАКАЗОНОСТТА ВЛАСТВА НАВСЯКЪДЕ.дО КОГА?

Това и типичен бизнес на определен кръг хора. Има няколко групи в София, които се занимават дълги години с такова нещо, с такива престъпления" Ъъъ и това е Ок?

В България - завинаги!!!!

Преди време Бай Куй заяви, че от 12000 затворници 11000 са цгани. Значи, ако нямахме цгани, щяхме да сме едно спокойно общество. Кой и как направи тези отки да станат много?????

предизборен кьорфишек,който ще завърши със освобождаване на електората без доказване на вина,понеже нашта прокуратура е най едрата цацаратура