17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом като има престъпления против климата, въпрос на време е да се създаде еко-полиция. Как ви изглежда? Впрочем, вече щеше да я има, ако не беше несъгласието на Русия. На косъм беше. Всъщност, още не се разминало. Минават еко-полицаите покрай вас, нещо не им хареса (дървата са били влажни и има повече дим) и ви арестуват. Как ви се струва? Мислите си, че това е прекалено и няма как да стане? Само гледайте! А, и още нещо. Наред са климатичните локдауни.

Ха, точно тия зелени климатични зомбите взривиха СП1 и СП2, причинявайки най- голямата еко-катастрофа на столетието. Но не виждаме да се изписват тонове страници по темата, всъщност темата е табу - няма я по нито едно от тези псевдожурналистически шарлатани като ДИР, Дневник и другата паплач.

Поредният зелен бълвоч и глобалистки измишльотини. Климата на земята не е константа. Той винаги се е променял от по-студен към по-топъл и обратно. Тук човечеството има обсолютно незначителна роля..

Това е анти хуманно. Поставя се нещо над човек. В случая Климата.

Що не продадете патента, за ''големото зелено'', на Индия и Китай, а?!

Едно от престъпленията срещу климата и което може да се прекъсне, е лятното часово време. От него имат полза само енергодружествата месец и половина в края на пролетта и два месеца през есента.

Прави впечатление, че този зелен терор важи само за ЕС . САЩ, Русия, Китай, Индия и други пренаселени държави особено в Азия ще ползват въглища ,дърва ,петрол още повече . Всичко е насочено срещу европейците и еко терора и джендър идеологията и либерализма.

Джоба на плащащите данъци. Климата там не знам как може да се повлияе освен с пост и молитви. Китай построи още 60 атомни централи и откри дестки въглищни находища. Ние тука купуваме нови технологии и правим някакви борси на ток зарад което плащаме 3 пъти по-висок ток, които прави стотици производства неконкурентоспособни на глобалните пазари. ТОва не знам какво е!

Лицемерието на глобалистите. Кока - кола спаси ли белите мечки? За последно видях пах да ползват пластмасови бутилки.

Най-важно е различните американогейски,юдомасонски ,демократични и неолиберални НПО-та ,да дават на съд България защото някога е спряла сините венци да секат горите не смущавани и безконтролни.Трябва да се сече до последното дърво в угода на сините венци,а резултатите са видими

Мръсна зелена мафия , загрижили се те за природата това е най голямата измама на 21 век , само като видиш че компании като бритиш петролиум и шел стоят зад нея и ти става ясно за какво иде реч да не забравяме и човека мерудия на всяка манджа другаря Мъск

Ето това казва всичко за властта и, в частност, за прокуратурата в България: "В България рядко се водят такива дела от прокуратурата заради нищетата на самата прокуратура. Вие знаете, че тя не пипа там, където има корупция. А често пъти екологичните престъпления са свързани с корупция, защото не се упражнява контрол над определени бизнеси и бизнесмени, най-често приближени до властта или такива, които си плащат спокойствие." Вярно на 100 000 000 000 % !!!

А някакво дело срещу Дънди Прешъс Металс има ли? Да знам "Нямаме време за всичко", "Защо не започнеш дело ти", "Ние сме се концентрирали в друг проблем" ......

По отношение на защита на природата от замърсяване което може да доведе до влошаването на климата какво се прави за изкопите за Литий и Никел? Основните компоненти за източниците на зелена енергия! Като при мините за Литий има огромни площи от киселинни блата, където живота е не мислим без защитно оборудване. А Никела заради който се изсичат не малко гори? О извинете забравих, че за третият най-важен компонент Кобалт се използва детски труд в бивши мини за уран. И никой няма проблем с това! А по отношение на делата за мръсен въздух и прочие какво става накрая от тях? Какво се променя! Или както и да приключи делото е все тая защото няма роля в условията!? "Просто вървим натам, защото този проблем с климатичните промени и ефектите от тях постепенно ще завладее изцяло нашето ежедневие" Не климатичните промени са виновни за мръсният въздух в градовете! Пък и до колкото се вижда въпреки регламентите за климата резултати от тях няма!!! Само и единствено дай още регламенти и още над тях след като се установи че първите и вторите не вършат работа.

Моля те, остани си на село!!!

спрямо Ковид пландемията (споко имаше си ковид, карах си го чинно).. екато Сименс пред квартално магазинче...

Добре, ясно ви е, че повечето от нас отдавна имат сетива за пропаганда и манипулация и веднага ги засичат. Има ли смисъл да се напъвате? Ако толкова сте загрижени за концентрацията на праховите частици, пишете и работете за евтини газ и електричество и тогава няма да се отопляваме на твърди горива. Подобрете бизнес климата, оправете съдебната система, намалете бюрократите и бумащината, за да се стимулира бизнеса, та хората най-накрая да могат просто да идат в някой магазин и да си купят нова кола. С нов двигател или дори електрическа такава. Направете паркинги, та колите да не се паркират върху тревни площи, калта да се сваля на улицата, да изсъхва и превръща в прах и след това вятъра и колите да я разнасят. Направете така, че строителните фирми също да не разнасят кал по улиците с камионите и машините си. Направете така, че производствата, които замърсяват въздуха да инсталират филтри и абсорбиращи инсталации. Когато изпълте всичко това, едва впоследствие може да си помисля, че сте загрижени за околната среда. Всичко преди това е пропаганда.

Много важна тема, за всички хора. Каква планета искате да оставите на Кийт Ричардс?

Най-голямото престъпление срещу климата и бъдещите поколения се извършва от управляващите - фотоволтаичните паркове и вятърните такива унищожават горите, морето и земята Милиони тонове бетон се заравят в земята,унищожават се обработваеми земи т .н.

Пълни глупости си писал, няма какво да ти обяснявам.

си екоп.дал

Поредните екоактивисти... Фарс.....

Зелената сделка .... Новото ЕКО си е едно голямо АКО! Кой ще намаже, ли?! Огледайте се.... Онези клоуни, с костюмите, в парламента са се наредили, вече.... А, клоуните в ЕС-СССР парламента, вече ''цоцат'' от ''зелени кинти''. Да кажат, какво се случва със скрапваните перки на ''вятърните мелници'', как се изработват и защо. Да кажат какво се случва, със слъневите панели, след скрапване, колко ''зелено'' става, като ги видиш, да си лежат там, с десетилетия, след употреба, на място, без да ги вдигат.... Ще намажат, ама нищо няма да спасят.... Ако ще спасявате нещо, спрете лайнерите в океаните, намалете полетите, до минимум, оръжейната индустрия - да изчезне, нали любов ще правим?! Ххахахахха, да ви у зелените .... криви краставици.

Дано природата се оттърве от най алчното живо същество на прекрасната ни планетка.

Яжте боб и зеле и отидете пред парламента да пуснете някоя и друга газова смес, наречена флатус. Тя е съставена от азот, кислород, продукти от дейността на стомашно-чревната микрофлора – водород, метан, въглероден диоксид. Включени са както екзогенни елементи от погълнатия въздух, така и ендогенни газове, образувани в храносмилателния тракт. Характерната миризма на отделените газове се дължи на наличието на индол, скатол и сяра-съдържащи продукти.

Какви са тези престъпления срещу климата????? Тея нормални ли са?

най-голямата измама на века е 'климатичните промеми", изполваана от СИФ за тотален контрол над населението и още печалби за милиардерите и ако някой се чуди, ето ви един факт - СИФ и Гугъл си "сътрудничат" за да ограничат "дезинформацията" за климата и когато търсите информация за това в гугъл винаги първо ще излизат "правилните" сайтове от ООН, СИФ, СЗО и др. подобни организации-марионетки на СИФ - или с две думи - тотална маипулация и цензура

Сушата в Европа от това лято пресуши реките. И се показаха КАМЪНИТЕ НА ГЛАДА.. Най-стария от тях е датиран от 1411 година.. Доста преди първата промишлена революция.. Та тогава какво престъпление е имало? Колко е вредила някаквъ си въобще промишленост на природата? Колко пъти Гъолфстрийм е обърквал посоките.. Ел Ниньо и той са е завъртал не където трябва..

Кога някой ще задължи Фандъка да изчисти въздуха в Сф ?!

вие се шегувате... Да ви светна, че сащ направиха екологична катастрофа като взривиха северните потоци.. И да не съм чул ама те руснаците си ги думнаха... като не си плащаш тока енергото не идва да си взриви далекопровода

Ако можех, щях да ти дам няколко лайка