Служебният МВР министър: Спад на престъпления и катастрофи

Има спад на регистрираната конвенционална престъпност и увеличение на разкриваемостта. Намалели са и катастрофите, отчете служебният вътрешен министър.

Обратно в новината

Коментари - Служебният МВР министър: Спад на престъпления и катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като слушам самооценките на служебните министри, излиза че това правителство е най-успешното правителство за всички времена. Колко милиарда повече събрани и то само за 3 месеца, престъпността намаляла толкова за 3 месеца...., че те ако останат за цял мандат 4 г. ще направят чудеса! Дали да не вземем да ги оставим!? Май това искат да ни намекнат. ;) Между другото едни от цифрите силно ме впечатлиха "посегателствата спрямо автомобили са 737 за 2017 г. спрямо 10 053 за 2016 г. ". Това е бум в борбата с престъпността. Направо е преборена. Това е близо 14 пъти по-малко! Само дето сравняваме ябълки с круши. 2017 с цялата 2016. ;)

Ще намалеят,като грабнем сопата,па първо по вас,после и по ц....те,дето се самозабравиха,че те са извън законите и ви избират непрекъснато!

спад има само на достойнсвото ви министър МВР....

На тоя гений, не му ли минава през ум, че престъпленията са намалели, защото хората не виждат смисъл да се оплакват в полицията ? По-малко оплаквания, оттам и по-малко престъпления се отчитат.

странат се обезлюдюва, това е и причината.

Въх! Въх! Вайй! Ми то работа за новия министър направо не останала...

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ Е КАРАЛО ПО ДИВО ПО ПЪТИЩАТА!

Мутрата се връща на власт, скоро ще оправи и статистиката че даже и ще надмине предишните нива!

Този ме кефи - при намаление на престъпления с 21,6% има увеличение на разкриваемостта с 7.1%.... Как да не му се радваш на дебилчето...

Ще наваксат, що е време, пред тях е.

Браво! Спираш да регистрираш престъпността и катастрофите и те изчезват.

Пропуснахте да кажете,че се увеличава и раждаемостта - двойно:)))

Вицове, вицове, ама не са смешни!