Братя Куаши се барикадираха със заложник (видео)

Полицията обкръжи братята Куаши в град в Североизточна Франция. Двамата са се барикадирали в печатница, взели са един заложник.

Обратно в новината

Коментари - Братя Куаши се барикадираха със заложник (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Братя Куаши се барикадираха със заложник (видео)" ?! Е добре, ама не виждам ни братя, ни заложник, ни барикади. Какво е това видео?

В света има два начина за установяване на траен мир. Единият е божият начин чрез следване на стандартите на нашият Спасител и неговите закони и принципи от хората по света. Другият е от дявола и е световна диктатура. Когато хората живеят в постоянен страх и несигурност за бъдещето и нямат необходимите духовни устои и принципи, те са готови да се превърнат в доброволни роби и да се лишат от свободата си и правото на избор срещу някаква обещана сигурност. Но в света не може да има благоденствие за всички ако не следваме принципите и законите на нашият създател. Християнските ценности са основата на средната класа в развитите общества. Но настъплението на атеизма в християнските общества, средната класа започна да се топи и е на път да изчезне. Моралните стандарти паднаха и се въдворява закона на джунглата измислен от дървинистите които нямат силна връзка с реалността и способност за трезва преценка на наблюдаваните явления и процеси в природата. Те разчитат на чувствата и желанията си вместо на разума.

Еее....ама колко са не толерантни французите. Аре вземе ги оставете да повилнеят малко. Ша ви пусна оплакване в стразбург че не оставяте чалмите и цялата подобна паплач да прави каквото си иска!!!

''Саид и Шериф Куаши от години са били в черния списък на САЩ за терористи, пише Ройтерс, като се позовава на близки до разследването източници.''- Hо франция не ги затвяра или изгонва от страната. Cлепотата и самодоволният оптимизъм, непочиващ на релаността ще донесат още жертви, за жалост. Bчера канадският праим. мин. каза че ''тероризмът е тук, за да остане''. няма да има покои ,нито пълен мир нито в Eвропа, нито а Kанада, USA или Aвстралия. Tези са луди от омраза, заслепени , но решителни , за жалост. A и подготвени, както се видя.

само да напомня ,че миналия месец едни германски младежи искаха да ни отрежат оградата на границата ,че да можели да влизат свободно бежанците - е ,те нямат опит с мюсюлмани като нас дето сме били 500 години клани и избивани ,та сега е техен ред да проумеят с кого си имат работа .Лошо е ,че пак България е първа на фронтовата линия

Ако напишете ниооз.фр ще откриете множество публикации в противоречие с официозите.

...сигурно Годфроа дьо Буйон се обръща в гроба от това , което се случва във Франция.Той е бил водачът на първия кръстоносен поход.Изобщо Франция основно присъства във финансирането, логистиката и рекрутирането на кръстоносците от първите походи. Време е, макар и символично, именно Франция да започне мащабна сухопътна операция за прочистване на Близкия изток и Северна Африка от всякакви фундамендалисти, ислямисти и подобни изверги. Символичен нов кръстоносен поход.Ако едно време силите са били равни, то днес, сухопътните армии на Европа биха имали тотален превес.Без да броим ядрения арсенал....и САЩ.

Че тя именно Франция ги създава, обучава, въоръжава и подкрепя... нещо си се объркал

Трябва ли да очакваме западна наземна интервенция в Сирия? За втори път след 11.09. се опитват да ни правят на глупаци. Тогава ни обясняваха как шепа нещастници, подготвени в пещерите на Афганистан са подкарали самолетите, сега че двама братя "решили" да отмъщават на вестник... А на заден план всъщност се развихря мощна информационна антимисюлманска кампания. Според наблюдатели САЩ и Саудитска арабия са се договорили за сухопътна операция срещу ИДИЛ. Остава въпросът кой ще воюва по суша, по всяка вероятност ... европейците. В тази връзка от НАТО едва ли не нарекоха РФ съюзник!!! Първо западът създаде причина за войната в лицето на ИДИЛ, а сега осигури и повод за "наземна инвазия"....

На сайта канелплюс гледах видео със стрелбата в легналия полицай, което след малко изчезна. Не разбирам от тези неща, но за разлика от филмите, които съм гледал, след изстрела от упор в главата нямаше кръв. Заглавието е на френски: "първо доказателство, че атентатът е по фалшиво знаме"

...току-що френският посланик каза, че всички терористи са ликвидирани и всички заложници са освободени живи и здрав.На онези, които сега развихрят конспиративните теории, защо са убили терористите, а не са ги оставили живи, ще кажа - основна цел на спец службите е да освободят заложниците.Техният живот е важен! Онези са си избрали смъртта и са я намерили.Добре че не загинаха още невинни хора.Браво на френските командоси - в рамките на един ден откриха терористите, ликвидираха ги и освободиха заложниците.Разбира се, че ще има хора, които да извличат дивиденти от тази заложническа криза. Ама ако някой от вас беше заложник и сега току-що ви бяха освободили, дали това щеше да ви интересува???

Преди малко френската телевизия предаде, че братята ислямисити са ликвидирани.Другата заложническа криза в супермаркета в Париж също е пред развръзка. Както казваше Георги Мамалев в НЛО "Хвала на тъкъви служители" !

Айде бе, тия вече ги ликвидираха и освободиха заложника, а тук си стоят старите новини. Размърдайте се малко!

Който може, чете на френски или английски или друг език. Тези тук са главно за да спират постинги. А като научат новина от читател да я обявят като нова.

Няма свидетели, няма разпити, няма истина.

Ти кво искаш, специално комюнике за теб ли да приготвят? И да ти докладват лично? Баси тъпака!

Сега никой вече нито ще пита кои са организаторите, нито ще доказва, че заподозрените изобщо са извършителите. Елементарна постановка, но за пред непретенциозна публика - съвсем подходяща и приемлива.

Време е да разстреляме и Местан!

Тази година ислямска държава няма да съществува Това ще е отговора. Ще има сухопътна операция и ликвидация.

Терористите са убити сега трябва да бъдат избити и техните роднини.

Братята преди малко бяха разстреляни! Обновете си новината!

Колко журналисти има сега в Париж , щом като само от Бг има към 25.

.....всичко приключи,братята-убийци са ликвидирани!

Вече опуках и двамата резаци - единия в главата, а другия в сърцето, общо с 6 патрона. Да ви е честито! Двама гадове по-малко!

Вече е ясно ,че се води война срещу християнска Европа и за това християните трябва да преминат задължително качествено военно обучение за да ликвидират всеки терорист по всяко време. На война като на война. пикая на исляма.

Тези двамата със сигурност няма да се пенсионират.

Уродите са в ада вече!Дано и другите ги последват скоро!

Споко, гръмнаха ги тия двамата, върнете се към ракийката и салатката...

Нема пък! Сега ще се развихрят конспирационните теории...

ЩОМ ИСКАТ ДА УМРАТ КАТО МЪЧЕНИЦИ, ДА СЕ ПРЕДАДАТ, И ДА ГИ ДАДАТ НА СТАРИТЕ ПАЗАЧИ В БЕЛЕНЕ, ДА ИМ РЕЗНАТ ТОПКИТЕ И ДА НАХРАНЯТ ПРАСЕТАТА!!

Мирише ми на пълномащабна сухопътна операция на Франция в Либия или срещу ИДИЛ. А вероятно и срещу двете ед овременно в международна коалиция. Това, което се случи идеално подготвя общественото мнение във Франция, че нещата са нетърпими и се налага война. Устройва и Оланд предвид нисък рейтинг. Отвлича и вниманието на редовите мишки от глупостите на неуспешния ЕС. Натам отива работата. След ИДИЛ очаквайте друго чудовище и така до безкрай.

Струва ми се задачата на ИДИЛ е да прочисти мюсолманите и чак тогава ще очистят тях. Затова всички се правят на ощипани моми и само декларират присъствие. Френския легион къде е? Да не е командирован на Марс?

Дотук всичко върви по план. "Лошите терористи" са блокирани. По всяка вероятност ще бъдат ликвидирани, с което и следите ще бъдат заметени. А новият "атентатор", който държи заложници в магазина ще бъде заловен жив и ще разкаже на целия свят, че майката на всички беди е Сирия!!! Се ля ви, политиката е мръсно дело...

Защо поставяш лошите терористи в кавички! Вероятно искаш да кажеш, че иначе те са едни добродушни и усмихнати, кротки момчета, а че това, че единият от тях застреля от упор предаващ се ранен човек, не се брои, нали? Може би се е спънал, а?

Поставям ги в кавички, защото участват в постановка режисирана от някой друг. Те са прости изпълнители, пионки, които се стараят добре да изиграят ролята си. Не че ги оправдавам.

Какви ги мотаят? Тя ситуацията е кристално ясна, тези двамата трябва да излязат напред с краката в чувал....

Убидно жалка и бездарна е френската милиция. Луи дьо Фюнес до сега да ги е цъфнал.

Току що имаше престрелка в печатницата,чакаме да видим,какво ще съобщят!

Ти тука ли си или на стрелбище?

Отдавна си мисля атентата в Бургас дали не беше поръчан от бате Бойко за оправяне на рейтинга

Направи обосновано предположение!! А то така...

Интересно... Преди около година бидейки само обикновен депутат, каква работа имаше бат ти Бойко да се среща с премиера на Израел и в какво качество го направи от името на държавата? (на връщане се отби и при Ердоган, ама с него имат общи интереси в строителството на магистралите, понеже Ердоган през подставени лица има строителни фирми и те строяха преди 2 години магистралитъе у нас)

смех. тиу ескали мъченическа смърт. Апа кукловодите искат да си ги разпитват в гуантанамо, да си ги хранат през анусау поне 5 години. Ако не се самозастрелят в главата - нема как да стане...... бързай, нема време.

Преекспонирането на проблема е добре дошло за управляващите и за страшната мизерия в която е поставен народа български.

Последните 25 г. в Близкия изток се съсипа мирния живот и се изостриха отношенията. Това мотивира да се прекрачват границите. Ако не беше разбутан Близкия изток и ако нямаше толкова кървища, сега нямаше да имаме такива събития, смята Йончев.

Да си забравиш личната карта в колата, когато извършваш тероризъм не ми прилича на почерка на ислямисткия тероризъм. Братята са нарочени, тъй като са с досиета. Мисля си, че ще ги убият при престрелката, коментира пред Фрог нюз експертът по сигурността проф. Димитър Йончев. Кървавите събития във Франция вдигат рейтинга на Оланд, който е много нисък. Националистите също печелят. Може да се готви някаква операция в Либия, но не знам. На Европа няма да й е по-лесно от Франция.

Kато искат да умрат "като мъченици... защо тогава вземат заложници !?!

...за свидетели ..пред Аллаха!?

сороидити, по тозий начин, със заби и нокти се бореха честа му мильцйонерска на Йордан Опинеца, стрелеца по малки котенца, а накрая и един младеж, на улицата, с глиганска съчма в сърцето! Дирьети съ, дирьети, фърисьей, на вас поне, ви плащат за това! леля Койка, в студиото на баба Тодорка, бТТВ"Тръткити"

Може би се готви спектакъл за няколко дни. Не е нужно да щурмуват и да излагат на риск живота на заблоожника. В затворено помещение могат да ги успят без да се усетят и да ги заловят живи. Но се канят да продължат операцията с дни. Измъкнаха се без заложници. Оставиха ги да обикалят около Париж повече от 24 часа. Единственото, което човек може да си помисли е, че френската полиция и специалните части не знаят как се действа при такива инциденти. Ако знае, но не го е направила, възниква въпроса "Защо не си вършат работата както трябва"

Повярвай Те наистина не знаят какво да направят!В пълен АМОГ са всички ,виждате ли какво представлява една държава която е "куха",както казва Путин.Омръзна ни с тези двойни стандарти от Запад.

Амок! Амок!

Трудно ми е да повярвам, че не знаят. По-скоро тези, които трябва да ръководят операцията, висшите полицаи и министър на вътрешните работи, ги спират. Това може би е по-вероятното. Знае ли човек какво да мисли

Най-страшното за един Джихадист е да бъде убит или умре от ръка на жена. Тези французи са толкова жалки във всяко едно тяхно действие.Да допуснеш вече трети ден двама главорези да върлуват в страна ти всеедно е Афганистан това е Н Е Д О П У С Т И М О ! Нас същото ни чака да не е и по-лошо.

Je suis CHARLIE

Първо гръмни путин!

Да закарат три камиона с гладни прасета и да ги пуснат в печатницата . Проблемът ще бъде разрешен много бързо .

На терористите трябва да бъдат избити роднините им до десето поколение за да видят как е. От България трябва да бъдат изгонени всички емигранти защитниците на техните права да го духат.

Тия са най-голямата чума на 20 и 21 век- наравно с СПИН са заплахата за цивилизования свят ..Подкрепят ги само и единствено тоталитарните общества и най-вече комунистическите режими .. за доказтелство- напишете в чичио Гугъла- НДРЙ или Народно Демократична Република Йемен ..там е развъдник на тия чумави идиоти-камикадзета... чиято религия е да се чисто де що има християни ..и колко повече бъдат избити-по хубав живот ги чакал в Рая ...

А Йемен е кукла на CIA Без да има нареждане от страна на CIA нито Йемен нито Суудите не могат да си мръдна и пръста даже.

Не заслужават и кучешка смърт, камо ли на мъченици. Да ги изпепелят с огнехвъргачки и да сипят праха им в кенефа. И това им е малко!

По тоя начин директно ги пращаш пре девиците.

Щом уродите искат да умрат като мъченици трябва да им отрежат ръцете, краката, да им вадят зъбите един по един, очите, езика, и после да ги полеят с бензин и да ги запалят!!! Както турците са правели с нас през Априлското въстание!!!

Така те ще се афишират и ще привлекат последователи!!! Залавяне, съд, наказание по най-унизителния начин и никакво мъченичество!!! А идеята за затвор при манафи и свинска мас посочена по- долу ми се вижда добра!

от затвор може да се бяга ама от гроба - не!

Априлското въстание казвате г-н Академик!? Ето ви цитат: "...На мегдана сварихме така също едно множество въоръжени юнаци. Тук бяха и панагюрските комисари, тук бяха Волов и Бенковски. Възхищението и радостта нямаха граници. На земята се търкаляха 5-6 турски трупове, избити по разни махали в селото. Тия бяха накълцани и обезобразени като фурнаджийска четеля, защото кой как пристигнеше, за да си накървави ножа забиваше го немилостиво в отдавна изстиналия вече труп. Имаше мнозина, които си увираха пръста в кръвта и го облизваха, като казваха, че това ще да им служи за комка. П. Х. С. не се задоволи само с близвание. Той се наведе над един труп, грабна кръв с кривача си от раната, която изпи като шербет..."- Захари Стоянов!

Шериф и Саид са заявили, че искат да умрат "като мъченици. ::::::::::::::::::::::::::::: Като искат !!!мъченическа смърт...да се самообесят с главата надолу на Айфеловата кула!!! Защо избиват невинни хора ма...цата им резана!

Залавят се живи, вкарват се в пандиза при манафите и за лубрикант - само свинска мас, докато си забравят и малките имена!!! После може и да ги осъдят доживот...

"тези боклуци" или ""този боклук""??

Сега е момента е да се разберат много истини за исляма и неговото лице. До сега гледаме как висши представители на тази религия се надпреварват да се изказват как тези двамата нямат нищо с онова което е исляма.Тези пък двамата се представят като достойни защитници на исляма (като такива сигурно се водят от някакви норми, писани и неписани) и дори разчитат да се превърнат в мъченици, считайки че правят най-великото нещо в името на тази религия.Какъв по-добър момент всички да разберат истината, и мюсюлмани и не такивата. Просто властите да извикат за преговарящи с тях техните висши духовни водачи, които слушаме да заклеймяват постъпката им, те да водят преговорите, да обясняват на онези, че това не е исляма, че са сгрешили и ги убедят да се предадат -тези двамата със сигурност ще им отоварят, че са прави и в какво точно.В същотот време медиите и социалните мрежи да препредават.

Като гледат тази извратеност на исляма много българи мюсюлмани може да си върнат християнската религия отнета им от дедите по същия начин ..със сила и кръв !

Браво!

Имам обосновано предположение , че не са искали да обират бензинджийницата, ма са спрели да заредят с маските и бензинджията уплашен им е дал парите!?

идийот!

В такива случаи Боцко действа с гранатомети. Ако си нямат да им пратим един.

Прати им направо Бацето - кеф ти с гранатомет, кеф ти като "див каратист"

След като френските командоси ядоха бой от нашите селяни, а същите омандоси не могат да се спряват с двама келеши, да им пратим хората, които биха командосите...

След оставката " гранатометът му ръждяса"!!?

Абе за такива само 7.62 ... между очичките....

Много го преекспонираха този случай във Франция нашите медии бе. Гърмят радиа и телвевизии вече дни сякаш други новини няма. Пък аз се питам ако някой идиот нарисува Христос със чалма дали на някой християнин няма да му изпуши главата и да почне да отмъщава на друговерци. Тази тема за вярата на хората е много деликатна и много трябва да внимават медиите особено с мюсюлманите които са силно религиозни.

Като са силно религиозни да отидат да живеят там където ще се чувстват добре,има достатъчно държави ръководени по шариата, а не да си налагат религиозните канони в светска Европа.