Борисов: Засега няма да гоним руски дипломати заради Скрипал (видео)

Всички от ЕНП се извинили за прибързаните оценки за убийството в Русе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов трябва да оглавава не само България, а и ЕС, НАТО и ООН.

Кога бе боко ще се изключите от ''контакта'' чрез който грабите лъжите и мамите хората??? До кога глупотевиците му от другия край на света ще се тиражират сякаш са ни малко за кратките му престои в България???? Направо всички от епн са те ''галили'' по главата за ''извинение'' да знаеш и за това вече им приемаш предложението за новия шеф ли????

за сега няма да гоним!? ми то вече не е нужно да гоним бе! това беше символичен жест за единството на ес, и ние се разграничихме! сега и посланика на раша да изгониш, и посолството да закриеш, си е все тая!

Само това оставаше,да изгоним руските дипломати! След поредицата от неразумни грешки в областа на външната политика,баш ПЪРВИЯ дипломат на България, премиера Борисов,остова да направи и ФАТАЛНАТА. От какъв зор? Само за да начеше егото на шепа русофоби от обкръжението си? Дори и не си го помисляй г-н Борисов! Поколения наред ще те сочат с пръст,като човека затрил България!

България могат да я затрият само заблудените руски мекерета като тебе,с промити от рубладжийските историци(по-точно фалшификатори на историята) мозъци. Помисли защо милиони българи избягаха навсякъде по света,но не е в руската кочина.

на поляците им дават 17милиарда €ежегодно за русофобство, на Унгарците също. Германия строи северен поток 2,а нас ни отрязаха. С прибалтийците , ни направиха санитарна зона на Нато, за едното потупване по гърба. Махнем ли Енп -то от власт, партията на банките и едрия бизнес, ще настанат по -добри времена за Европа, в Бг -то, богаташите са престъпници от "прехода "

Като гледам как Меркел се е метнала на врата на Макрон, получавам дежа вю. По същия начин се млящеше Брежнев с Хонекер. Тогава умирахме да се хилим, днес вече не ми е смешно, защото и тия са на светлинни години от нуждите на обикновените хора, точно както ония.

А ще гоним ли дипломати от Саудитска арабия за разчленяването на журналиста Кашоги или САЩ няма да ни разрешат да действаме като самостоятелна държава.

Борисов трябва да изгони посланичката на Великобритания ...

IT МЕСИята: ..." Един петък, за да не заразят цялата система, ги накарах да изключат машините от контактите, за да предотвратим такъв набег"...

A саудитски ще гоним ли заради Кашоги? Защото ми се струва че неговото убийство е 100 пъти по-доказано от колкото фантазиите за Новичок

Саудитски дипломати трябва да изгоним, там е ясно. За Скрипал също си беше ясно, но трябваше да ги изгоним тогава, преди няколко месеца. Сега такава стъпка нищо не показва, след дъжд качулка.

ндам, трябваше да ги изгоним, преди да се види какв ФАРС е това.

Предателската политика към евроатлантическите партньори,не остава незабелязана Боеко...

Нямаме такива партньори.

Пак разнобой в ГЕРБ

"Един петък, за да не заразят цялата система, ги накарах да изключат машините от контактите, за да предотвратим такъв набег". Гениално решение.

Тъпаци,цената на газа и сметките на народа нарастват заради рсофобията ви,а вие си получавате еврофондовете за нагарада за тази русофобия. Престъпно управление.

Някой сеща ли се, когато брекзитовците от Англия обвиниха българите и румънците като " най- голямата заплаха за социалната си система"?! А се оказва, че българите и румънците работят за разлика от " самите брекзитовци- англичани, дето на брой са колкото гастрабайтерите, но висят на социални помощи почти цял живот"! Е те толкова е заплаха за англичаните Русия, колкото бяха " тъмните субекти от България и Румъния, дето бачкат черната и тежка работа в Англия! Социалните помощи дето целогодишно източват социалната система получават милионни неработещи англичани и други имигранти- второ и трето поколение имигранти в Англия, дошли от колониите и".

Дежурният модератор русофил от рано е на амбразурата.

Задунайската губерния е безопасно място за руската "дипломация".

ще стане ама друг път

Страни от ЕС и брекзитовците от Англия с застаряващо население, разчитащи на имигранти от Афганистан, Африка и Близкия изток да им запълват трудовия пазар( тези от Източна Европа са на привършване) и да им увеличават раждаемостта, не можещи да реализират икономически ръст повече от 1, 2- 1, 6 % на годишна база тръгнали да обвиняват " и да търсят заплаха от Русия, Китай, Иран, климатична заплаха, заплаха от свински грип, заплаха от имигрантите от България и Румъния" за да налагат все повече такси и данъци за " събиране на пари от гражданите си за субсидиране на военните си корпорации, " екокорпорации", " фармацевтични индустрии"! Да не би европейците и американците да прогледат и да разберат, че всъщност " заплахите са в ЕС, Англия, САЩ- държавни чиновници и политици, корпрации, НПО-тата им дето са увиснали на техните народни пари и субсидии"! ( пример, когато Обама наля над 600 млрд $ в няколко корпорации за да не фалират през 2008- 2009 с оправданието " фалита на тези корпорации е заплаха за националната сигурност и благоденствие", а стотици хиляди американци обявиха кредитна несъстоятелност( фалит), но за тях нямаше 600 млрд. $ субсидии)

Избрахте ди го..

Покажи доказателства Борисов , то за пореден път се получава , една жена ми каза , Цецо Апартаменто като Папагал повтаря след теб като гйобелс ! Ако не покажеш давай си Оставката и заминаваме на избори без намеса на САЩ ,на Българите им е безразлично какво правят в Англия !

Как точно Бойко Волен или който и да е от управляващите ще изгони руски "дипломати" като те са им преки началници?!?!?! По-скоро рашистите ще свалят правителството пак!!!

Гибон смотан. Марш.

Напишете ги тези доказателства да ги видим ,да ги прочетем ? Всеки плямпа и плаши Българите , няма доказателства , до сега дезинформация показваха ,най- хитрата разследваща служба на Британия ,без логика и смисъл ! Това че хора от Управляващата Партия плямпат , техните думи и действия отдавна са изгубили вяра от БЪЛГАРСКИЯ Народ ! Анти Руската истерия е безпочвена и България не губи и не печели от това че някаква британка дошла и му казала на ухо ,покажи доказателства че да убедиш Българите в истинността на престъплението ! Но мен силно не ме интересува какво е казала и не казала една жена , дядо ми беше ранен в крака през 1916 година от английски куршум на Дойран и вече на генетическо ниво ненавиждам англичаните !

Тиквата, Рапона, Цацата, Шиши, Шматката и Гилемите гащи не би трябвало да правят нищо друго, освен по цял ден да си посипват главата с пепел... зад решетките!

какви дипломати на терористична Русия???? това са си шпиони на руската престъпнотерористична организация -ГРУ

имаш две грешки. първата е в една буква, втората - ЦРУ не са руснаци.

Истината е че няма никакви доказателства дали някой в Англия изобщо е тровен. Само обвинения. Истината е че има интересни записи от едно консулство на СА, ама никому май не са интересни.

Като си държиш ушите и очите затворени и не четеш за ония руски поклонници на англиканската църква дето пътуват насам натам в дълбокия сняг за да я видят, а все я не виждат...църквата имам предвид, като не четвш, че вече им знаят и имената и длъжностите, че и биографиите дори, че в стаят им лондон намерижа следи от новичока, не си виновен

В стаята им намерихме следи от дърт пичок ... но явно на време си се прибрала .

Само с четенье на РЕП и сайтове на Шорош не стаа, требе си докозателства! Досега Англия едно доказателство не е представила, което би издържало юридически! Доказателствата и са като за промити от западните медии мозъци- " лъжи и основани на лъжите обвинения"! Колкото беше доказателство епруветката с прах за пране, дето жената на Колин Пауъл му прала дреите- химическа отрова ползвана от Саддам срещу народа си! хаххаха епруветка с прах за пране, била химическо оръжие, леле мале- внимавай с Тео ботаникъла

ъхъ, яко! бравос ! то ако не се изоди бай хуй, или там в шопландия известен и като : боко.тикввонтий.правешкиу, първио хонорис-кауза на - П>У>Т>К>А т.е. да се чете Пернишки Университет Технологии Комуникация Администрация Отдава му се, Отива му, ха-ха-ха Бравос! Машалаааа

Великобритания и САЩ започнат да гонят саудитски дипломати заради убийството на Кашоги, тогава да подгоним и ние руснаците. Политическото лицемерие няма край. Няма принципи, а само интереси.

А беше казано, че ще чакаме доказатвлства. Доказателствата не закъсняха, а ние пак шикалкавим... такива никой не ги обича защото заемеш ли слаба позиция си беЗполезен и за едната и за другата страна.

Schilo

Доказателства като онези, от рода на СРС и търновските лекари?

ИВАН ВАЗОВ На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви ликът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам, и за нея, кат нас да живейте и мрете!

простако копирай 100 пропуски стихотворения на Вазов и тогава мисли че си по-тъп от всички

Той написал 100 пропуски стихотворения когато е бил тъп като теб но после му дошъл умът и написал това стихотворение.

ииии кво общо има това с простотиите на УК по адрес на Русия?

и още нещо - след като вече 10тина години заедно с НАТО дрънкаме оръжия срещу Русия, няма начин да ни обичат. Още по времената на Вазов и в Русия е имало българофоби, и в България - русофоби. А са ни съсед (морската липса на граница не променя факта, че станели голяма беля тук и в Русия ще има ефект. Та ако трябва да избирам с кого ще се съобразяваме, предпочитам да е с Русия отколкото с хора, които ни искат само за бойно поле, докато се крият зад океана.

изгони Цвъки.

Браво,наше момче,истински наш възпитаник!Да живее навеки ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА!Те са нашето лице за пред културният и цивилизован напредничав свят!Да издигнем паметник мемориал на българските политици от преходът като на този на българосъветската армия за да ги помнят и гордеят българските поколения а защо не градове и имена на Бойко,Волен,Доган,Местан!А защо не и България да бъде Бойкостан!

Изгони веднага руските дипломати както изгони Бургас-Александропулос, АЕЦ Белене и Южен поток, срещу които получи награди от Ердоган. Накрая ще те нахъбят в дебелия задник с рязания турски поток

В ЕНП не може да не се целуват и да не си бъркат по дупките

слушайте мъдростите и съветите на бабите и дядовците от българосъветските поколения и ще сте сити,щастливи,умни,богати и светът няма да ви се подиграва а ще ви уважава! дружбата със Русия е като водата,слънцето и въздуха за партизаните и ятаците,милиционерите,старшините и офицерите.какво е българинът без руският турист,газ,петрол,военна техника,атомни централи се питам аз!

За 28 г. Западна окупация България е най-бедната, корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа/по Евростат-Декември 2017 г./Комунизмът построи 8 царски Българии, които продажните русофоби профукаха срещу огромни рушвети. Българите и България са просто ликвидирани и зчезваме от картата на света.

Ние си бяхме такива и по време на съветската окупация, което ме кара да мисля, че ние сме си виновни. Най-върлите пропагандатори на съветското станаха, най-големите демократи. С такъв материал такъв резултат.

ми.. не, не бяхме. сега се сгъвате да лъжете, че нищо не било направено, но беше. не комунизма го построи, построиха го бълкгарите с руска и въобще помощ от СИВ. комунизма по-скоро пречеше, но МАЛКО. и в никакъв случай не беше такова безмерно грабене, както е сега. вечеи гранитните бордюри по улиците и чугунените тръби за вода изваждат и крадат.

". . . Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен. .“

Цветанов е краен, но решенията ще вземаме ние, като монарх в множествено число.

Чакаш нареждане от горе! Не че имаш мозък,за да вземеш самостоятелно решение.Репон такъв.

Манипулация след манипулация. До кога ще ни правят на пълни идиоти в информационо пространство, в образованието, здравоопазването, социалните въпроси и т.н. Той като робот изпълнява всичко, което му нареждат от САЩ, защото те го държат с престъпното му досие и го пазят от Сретен Йосич, също прекаран от бб

Бойко....гони ги като бездомни кучета !!! Щом е рашка, само бой, еб*н и гонене за него !!! Това са мизерници, шизофреници, тъпанари, идиоти, изроди.......вън от БГ на руската сган !!! Направо закривай руското посолство и консулство и да нямаме НИКАКВИ допирни точки с тия орки !!!

болно и злобно създание. Крадец вика дръжте крадеца!

А що бе, Боче? Да не би да се притесняваш че Пути ще те почерпи и теб с новичок?!

само го стискаме за топките, ние знаем всичко хахаха

А за Волен Сидерович какви ги знаем, затова за нас ще прави и салто мортале

ЦРУ изпревари всички. Цядото престъпно досие на бб и цвьцвъ е при тях.

Ами кво направихме след атентата в Света Неделя - нищо. И после, някой успя да ни убие Царя, а западнюгите просто ни продадоха....Американците пък ни побомбардираха ей тъй на - за протокола, та затриха почти цяла София. Е те това са Великите сили... Не, че има кой знае какво отношение, ама не трябва да се забравя.

Мутако за сега нямало. Народе ????

Сега разбрахте ли как да предпазите компютърна система от кибератаки? ИЗКЛЮЧЕТЕ КОМПЮТРИТЕ ОТ КОНТАКТИТЕ !!! Съвет на Свети Боко Еднокнижний!

тая тема ми омръзна, как не им е удобно да я разтягат толкова месеци като дъвка

Макар и изгонен, има къде да ходи - от апартамент - в апартамент!

На тая се снимка е все едно слави

Прости комплексари, надути като пуяци

"....което "направиха всички развити европейски държави". .., да но България не е развита европейска държава.....

Боко Путински е русофилска сикаджийска мутра! Трябва да си силно малоумен, за да не видиш реалностите! Всички такива се ръководят от кагебейската мафия!

А теб те ръководи Рада Дълбоката ...:))

Ха-ха, че нали Радан бил уж червен?! А ма пък бил и срещу Путин?! Ай разберете се вече, тъпи тролове русняшки.