Премиерът за "Пирогов": Ако има нарушения на закона, трябва да има последствия

Николай Денков отказа да се ангажира със срок, кога би завършила проверката на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) и прокуратурата по казуса

Обратно в новината

Коментари - Премиерът за "Пирогов": Ако има нарушения на закона, трябва да има последствия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Премиерът за "Пирогов": Ако има нарушения на закона, трябва да има последствия" Не ми зашиха гъза като ми го сцепи американския посланик!!!

Химика Денков срещу Кирчо и Кокорчо. Голяма драма в ПП. Лена Общата няма ли да измъца нещо по въпроса. Смех!

Сглобката гарантира че олигарси, политици и държавни шефчета няма да бъдат закачани и са забранили да се споменава дори по медиите за думата корупция !!!!!!

И как да го измъцка като все някой хуй е паркиран в устата ѝ!!!

Според религията на Шарлатаните, колкото нарушенията на закона с по-големи, толкова последствията трябва са по-малки, особено ако са извършени от техен човек! Това е слогана на тяхната партия, която строга, но не и справедлива, дойде на власт с фалшификации и измама.

Нагли, по-нагли, най-нагли....

тоя и Кокора като се появят и на другия ден нови данъци и такси ...

Ами такива сме си ги избрали, мнозинството е зад тях, няма значение на нас харесва ли ни или не

Това са си чисти педерастки интриги. Нещо подобно се случва и в управата на София. Но туй то, ще си сърбаме попарата.

до сега Хинков освен глупости и скандали друго не е направил.

Денков за 6 месеца остаря с години. Вижте му снимки преди и сега. Дано си е заслужавало нервите.

не лъжи ,70% от българите отказаха да гласуват за нито един от крадците в парламента, всички там са самозванци

ако слънцето изгрее, значи е ден… тоя е толкова малоумен, че не знам как е завършил първи клас

А за Денков, Габриел и другите некадърници защо няма последствия? Нали и те ощетяват непрекъснато българския народ и съобразяват политиката си само с ЕС и Посолството?

Къф мож,ква фация,херой!

Ами като не си знае мястото, хак му е. Даже му е малко. Поне да беше направил нещо добро или умно.

Тоя като го видя ми се драйфа

Точно тяехният глас ги избира. Негласувалите считат, че няма за кой, няма по добро. Така чее реалността е такава, а вие си пейте мантрата, че щом не гласувате не ги подкрепяте.

"МС опроверга твърдение на Тошко Йорданов за тайно заседание заради ГМО" /БНР/

“Нарушаване на закона” Ина САМО КОГАТО КАЖЕ СЪДЪТ. Не някакъв министър, или някакъв сламен човек.

ти гласувай за Шиши и сие и си пей твойте мантри , а аз за измет не гласувам !

Всичко е сбъркано в обора и кочината...сружили се едни феодали и си правят каквото си искат а робите спят и сънуват че дядо Иван идва от изток и им носи свободата на тепсия... политическа зима и сън в лятна нощ химери и шменти капели и пунта Мара по оная работа се побара пълен цирк

Бахти цървула - Денкоглу!

Ами да като не гласуваш винаги подкрепяш победителите които и да са те. Така че реално си подкрепил и Шили и Боце и Кирчо и Кокорчо. Аз поне знам че моят глас не е отишъл за тях, а с твоят те управляват

Алооо , балоните? Кога ще махнеш тия е рецепти, на хората им писна ! Долу ръцете от Пирогов !

По-мекушав и слабо характерен премиер не сме имали. От него освен мънкане, пигмейско репчене и неизпълнени обещания и закани, друго не сме видяли и чули. Академичната общност трябва да се срамува от такива колеги. Може ли Денков да не се държи като кукла на конци?

Ами Спецата да остави Ококорения Асан и да оноди и академичето сламеното плашило

Тоя калъф от Пирогов трябва да се махне, защото е касичка и подчинен на Боко и г-н Пеевски

Прав е човека - ако има нарушения на закона, трябва да има наказания. Все пак, нека обясни, как взеха решения от името на България в МС на тема ГМО (по-долна статия) и ако има нарушения, нека задейства системата...

личи си че си овчи мозък щом досега не си разбрал че всички в парламента са едни и същи актьори които разиграват постановки за балъчета като теб , ха, ха, ха

Премиерът за "Пирогов": Ако има нарушения на закона, трябва да има последствия и за това аз влизам в затвора.

Кажи нещо бе мухльо стига си гледал отстрани! Как на шефа на ДАНС можа да поискаш оставката , а на разпасалият ти се министър не можеш?

Денков пита защо да освободи министъра на здравеопазването. Отговора е кратък и ясен. Този министър заема поста и получава заплата за да решава проблеми, а не да ги създава, За сега той прави второто-създава ги с което застрашава здравето на много пациенти.

Гаден, противен мишок. От както е на васт само скандали в публичното пространство всяка седмиица и продажна външна политика в услуга на чужди държави. Отврат. Такива продажници до сега не бяха вземали властта.

Недей да наричаш "калъф" човек когото ИЗОБЩО не познаваш !!! То може пък ти да си такъв ? Такъв ли си ?! П.П. Работя в "Пирогов"

Бахти и физиономията на щраус, дето я има тоя сапунен плъшок!

Ами ако няма нарушения... какво правим?

Гледайте обедните новини от 12 часа днес на запис. Да видите какви тъпи въпроси му задаваха журналистите! Аз него хич не харесвах, но днес се представи доста добре. А журналистите счупиха тъпомера с най-тъпите въпроси, които отгоре на всичко повтаряха.

Когато му се наложи на човек да се бори за живот, оценя какво е Пирогов. Не бъди така високомерен, всичко е временно, вашето управление също.

Малко сапунено мехурче само си представи ,че ще отидеш да те лекуват същите тия доктори с които сега така грозно се подигравате.