Премиерът взе службите за сигурност под свой надзор

За вицепремиера Мария Габриел остава да наблюдава четири ведомства

Обратно в новината

Коментари - Премиерът взе службите за сигурност под свой надзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много институции се основават на идеята да обработват информация чрез страх и използват това като главен механизъм, за да направят хората да вярват, че те са по-мощни, отколкото са наистина. Този подход е познат като манипулация чрез страх и може да се използва от политически, икономически или други организации, които имат интерес да упражняват контрол над хората. Използването на страх за манипулация може да включва различни методи и техники. Например, институции могат да създават усещането, че има заплаха или криза, която само те могат да преодолеят или предотвратят. Те могат да разпространяват ужасяващи сценарии или да създават изкуствени врагове, за да поддържат хората в страх и да ги накарат да приемат техните решения и препоръки. Тази тактика на манипулация чрез страх може да бъде вредна за обществото, тъй като води до ограничаване на свободата на мисъл и действие на хората. Тя може да влоши социалните отношения, да подкопае доверието и да насърчи подчинението и зависимостта. Въпреки това, важно е да отбележим, че не всички институции се прибягват до такава практика. Има и организации и институции, които се стремят да въздействат положително, да вдъхновяват и да мотивират хората, вместо да ги контролират чрез страх. Една от основните задачи на гражданите е да бъдат информирани, критично мислещи и да се ангажират активно в политическия процес, за да предотвратят злоупотребите с манипулацията на страха. Това включва изследване на източниците на информация, проверка на фактите и участие в демократичните институции и процеси.

Съвсем я втасохме........

След комунизма не е имало по-мръсно от това в управлението на държавата България! Това е най-долното, най-мръсното.

"При връщането на изпълнения мандат за съставяне на правителство Денков посочи, че разделението на властите не съществува, тъй като в момента те са избрани от държавния глава през служебните правителства." Баба ми казваше, че дяволът, колкото и да се прикрива, трябва само да почакаш, за да видиш я опашката му, я рогцата.

Мекотелото стои и се прави на представително...

Спецов може да поеме и тези служби

Голямото лапане започна!!!!!! Държавен резерв- каца без дъно-Крадеш и НЕ свършва!!!!! Контрол-НЕМА !!!!!! И така са до номер 5 включително!!!!! А баламите НЕ им отредиха управленски функции на изборите-даде им лапачката Боко тиквата!!!!! Гестито на матряла!!!Тъпанари!

Ако си сложат и ПП главен прокурор, Нема кой да ги улови

А в нормална демократична дъжава Той би трябвало да е под наблюдение на службите. И най-вероятно е още от 90те години на големите далавери.

Кирчо и Кокора одят кат улави?

И знаем защо - те на записите си казаха. Ето така работи "демокрацията" - хора взели 7% на изборите подменят цялата държава със свои хора. Не че досега имаше полза от тия които ще бъдат махнати (като Гешев например, който в последния момент се сети, че трябва да върши работа), ама сега пепедеберасите съвсем безнаказано ще си "берат" каквото си поискат. То щом начело на данъчните е измамник-дедесар смятайте какво "светло бъдеще" (по думите на Киро) ни чака.

Рядки помии са всички от коалицията на Козяк - роби сте и роби ще останете! Срам и позор за България.

А ти, Герой за Москва!

ПП обаче биха ГЕРБ по отношение на калинките. Какво ти разбира Шелдън (щото тъй като му четох биографията на Денков, добре се вписва в "Теория на големия взрив") от сигурност, та да отговаря за ДАНС, ДАР и други.......

Академика е учил за вулканизатор.

Какъв премиер може да е Денков, достатъчно ни е понятно, че науката е една суха теория без практика

Сега ще пръснат трътките на руските тролове! Повиквотелните и в Украйна! Хахаха Шубе ли ве е, копейки?

Чл. 2. (1) Държавна агенция „Разузнаване“ е служба за сигурност, непосредствено подчинена на Министерския съвет. НЕКОНСТИТУЦИОНЕН НОРМАТИВ?! Да се премахне, подчнинение само на главата, не на стомаха!

Може ли?!?!?!?! Или в прав текст или не дрънкай глупости.

Голяма Опасност дебне на обществото,как така цялата ВЛАСТ ще отиде в ръцете на Министър Председателя,че това е чиста диктатура.Парламевт ще бъде с мнозинство,без главен прокурор няма баланс.А тай опасното е ,че службите ще са на ръчно предаване.Отиваме към ДИКТАТУРА

Правителство на лъжци, мафиоти, мутри, кирчовци, харварди, щрауси, турци, американци. Ротационен принцип на управление - това значи и едните, и другите (но ние всички знаем, че те са ЕДНО ЦЯЛО, както ВИНАГИ СА БИЛИ) да се гаврят с българския народ. Добре им се получи, много добре. Сега да му мислим. Няма да имат махане (не че до сега имаха). Така ще си "вържат" гащите, че жална ни майка.

Те тоя тотално ще осере всичко.

Ние нямаме служби. Зионистко -Шаломна измет с боклуци на Комунистическия интернационал е задушила и управлява държавата. Не казвам евреи, евреите са достойни и честни хора казвам Зионистките боклуци нямащи нищо общо с еврейството криещи се зад етикета антисемитизъм. Зионистки Комунистически боклуци поръчат главният ни прокурор После пак техни експерти сами разсъждават и разследват сами себе си. Зионистки отрепки звънят и управляват най висшите ни държавни служители директори прокурори съдии. Не ги ли видяхте колко са жалкигорките корумпирани свине съдии на масата вчера.19 часа изясняват чувствата на Гешев.А кой пише писма и кой заплашва Глав Прокурора не ги вълнуива Измет. Това е повече от ясно.Какви служби ще взима под контрол цялата държава е инфектирана с Зионистки глисти тип Лорел-израелския Зионист Комунист създател на комунистическа партия в Израел.Зионистите подменят и крадна вота на Българите от повече от 80г.

Ако искат да наблюдават нещо са се погледнат в огледалото и да се полюбуват на гледката скочубри долни!

Щрауса Гаргамел е с Френско гражданство! ДАНС - пак спи!

Какво мазало, какво "мазано дупе с тикви" в 4Държавата"!?

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в Нато и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

Не бих го казал по-добре - комунистът Първанов има голям принос сега да сме защитени от агресивните намерения на руския диктатор и фюрер Владолф Путлер!!! А колегата му Радев, също комунист, се оказа негов антипод, гнусен предател, който ще бъде презиран поколения наред, като поп Кръстю или като дядо Въльо, и като такъв ще бъде записан в бъдещите учебници по история на България, като за разлика от примерите за предатели които приведох тук, които не са били на никаква висока длъжност, Радев заема най-високия пост в България, и това ще утежни още повече неговото предателство а поколенията българи ще го проклинат!!!

Посолството Повелява така.

Първо да се хване оня плъх нещастен Костя Копейкин руския кавал дето квичи като оноден чакал на Бакаджика и си върти очите като котарак кога сере в сламата ХАУ

Държавна агенция "Разузнаване"; Държавна агенция "Национална сигурност"; Тези две агенции стават веднага подвластни на потенциален закононарушител. И двамата шефове на тези агенции се назначават от Президента по Указ. Следователно само пред него са отговорни, не пред министерския съвет. Въобще на МС не трябва да се делегират пълномощия да „наблюдава“ защото това на практика означава, че привидно се търсят кусури за премахване на неудобни на МС за да извършва този мс своеволия по сталински тертип. НИМА не станахме свидетели на камара своеволия? От юридическа гледна точка имаме опит за вмешателство в кадровата политика на Въоръжените сили подчинени на Президент Радев. Настояваме за това щото на този индивид да му се отнемат права и върху другите две агенции под номер 6 и номер 7 от публикувания списък. Спешно апелираме за неговата оставка. Така казва NOVAE за да не се стига до гражданска война.

Аман от зелени чорапи. Мунчо вън!

16 села с етнически българи в Украйна, залети от ”Нова Каховка”, молят парламента ни за помощ . ”Два дена нямахме връзка с много роднини, познати. къщите им са отнесени от вода. Останаха без жилища, без коли, без нищо. Намериха лодки. Евакуация изобщо нямаше. Говорим за левия бряг, за окупираната територия. До днешния ден хората - по покривите, деца, възрастни хора, без храна, без вода. Не дават коридор на международните организации. Доброволците са готови, но не дават коридор. Планини от трупове на животни, хора, къщи – всичко това отива към Черно море. 70% от потопената под вода площ е в окупираната територия."Така описа картината в района на наводненията след взривяването на язовир "Нова Каховка" Петър Чомаков от Херсон, председател на сдружение "Хан Кубрат". "До България стигна тази война, за съжаление. Колкото и България да стои отстрани, войната стигна и до тях. Целият Черноморски регион ще пострада", подчерта Чомаков относно екологичните щети от бедствието "Нова Каховка". "Вече ги няма и гробищните паркове. Всичко е изтрито. Всичко това отива в Черно море." В предаването "Хоризонт до обед" на БНР той изтъкна, че международните организации като Червеният кръст, ООН и Грийнпийс мълчат, което определи като много цинично. 31 български села в Запорожка област са под окупация. Това са повече от 50 000 таврийски българи, посочи Чомаков. Според него "нито един политик от България не подкрепs своите сънародници" и те са забравени. "Няма помощ от майка България." В отворено писмо 16 кметства на села, населени с етнически българи в Украйна, се обръщат към българския парламент. "Искахме да чуят нашия глас", отбеляза Петър Чомаков пред БНР, като допълни, че в България има продажни политици, които не са ангажирани със съдбата на българите в Украйна. "Украйна ни даде свободата децата ни да учат български език, култура, фолклор, което беше забранено при Съветския съюз", каза още Чомаков.

Руски изроди и нацисти, а нашите отпадъци ходят да се напиват на партита с Митрофанова!!! Народ ли сме? РАДЕВ? ПРАВИТЕЛСТВОТО

който е параван, а Киро Тъпото, който си беше измислил "министерство на службите", а сега е фактическия премиер вместо параванчето сеДенков.

Незабавна оставка на най-срамното правителство!

да я дадат трябват сопи!

Сбиртока на ала-бала взема,взема,взема и накрая става НЕМА кво да се взема...Като миналият път. Щото обраха всичко... Господ забавя, но не забравя. Всеки мръсник ще си го получи с лихвите. А, бе Асанчо дали знае какво е лихва? Щото баба Мика каза, че нищо не отбира от финанси.

Кики и Коко ги е Шумен от Гешев и за това станаха така сговорчиви. Явно са ги заплашили с намагнитване ако не влязат в коалиция с ГЕРБ и ДПС, и затова почнаха да слушкат, папкат и дебелеят.

ОБРАТНИТЕ РЕЗБИ ЗАВЛАДЯВАТ ДЪРЖАВАТА

За пример е Цончо от късопи.ковците

Тиквун го е Шумен от Гешев и за това стана сговорчив. Явно са го заплашили с намагнитването и Боци почна да слушка много.

Предателството Продължава!

Няма начин да контролираш нещо от което не разбираш. Няма начин. Само за смях ще станеш, за параван ще те използват. Е- можеш да им пробуташ свои протежета на синекури длъжности.

Не "можеш", а "ще"!

Няма начин да контролираш нещо от което не разбираш. Няма начин. Само за смях ще станеш, за параван ще те използват. Е- можеш да им пробуташ свои протежета на синекури длъжности.

Престъпното превземане на държавата от соросоидните с фалшифицираните избори продължава

премиерчето под кой надзор не е българския народ със сигурност защото хората не гласуваха за тия изроди да правят коалиции

Химика физик разбира от ядрена бомба

Ама той много ги отбира всичките тези работи тоз т.н. академик. Направо ще процъфти таз държава!

Гн Денков Г жа Габриел Гонете руската пасмина от България

Казвайте ми Лапащ…. хамерикснски пишки за два пробити долара

се чете-Посолството даде но Мишока службите!

Уродите са тези.

Най-накрая след десетилетия правителство с хора с интелигентни физиономии. Не коментарам, какви са, но до скоро бяха уроди.

тъпи,нагли синчета на комундета ще оправят България,нема да ги бавим.Скоро тия марионетки изчезват от картинката.

Посолството си ги взе под контрол

А дано!

sawo

Доста отпадък има за чистене, дано успеят.

Простото, Мравояда, Кокорана,Винету все отбор предатели.

Да ринат и директно в крематориума да гори боклука.

Ми то за Гаргамел почти нищо няма, Денков не си кавалер.

Ало Премиерчето, да каже на Тагарчето много да внимава и да не се престарава защото: Това, което се случи с Каховка е нищо, смятайте какво природно бедствие ще настъпи, когато Зеленият наркоман и укрите ударят Киевския язовир и ВЕЦ. Това, че ще бъдат издавени 1 млн укри е неизбежно. Поради равниния терен и слабият му наклон, хиляди кв. км.ще бъдат заблатени години напред. Пътищата ще са непроходими и инфраструктурата на Украина съсипана - ток, вода, газопроводи, нефтопроводи, амонякопровори, етиленопроводи – забрави, НЯМА. Започват гнилостни процеси на неконтролируемо биологично разграждане, заразяващи водите и почвите. Всичките тези миазми се стичат и Днепър и тръгват на юг към Черно море. Кременчук, Днипро и Запорожие ще бъдат ударени първи и ще понесат най-големите щети от миазмите. След това идват Херсон и Одеса – и всичко това е далече от Русия – в най-значимата част от Украина. И така река Днепър се превръща в свещената за индийците река ГАНГ – най-замърсената река в света. Всеки ден в нея кремират най-малко 300 души, тленните останки спускат във водите, а неразложени трупове на хора и животни се срещат из целия Бенгалски залив. В реката се изливат отпадни води от градската канализационна мрежа и токсични отпадъци от заводите. Според експерти, нивото на опасните бактерии надхвърля допустимите граници 35 пъти, но живеещите по поречието на Ганг 450 млн. души все така вярват в лечебните сили на нейните води. И така Днепър = Ганг! И какво ѝ остана на Украина – един Лвов, Хмелницки и Виница в западната част, към която претенции имат поляците. Понеже морските течения по западното крайбрежие са насочено от север на юг, най-напред румънското, а след това и българското крайбрежие ще бъде засегнато, а плажовете и туризма – унищожени. Затова, давайте на укрите всичко, за да нямаме след това НИЩО! Врещете «Слава Украина», хвалете управниците им и хранете предателите им, които избягаха още при първите гърмежи!

на третополовия Мишок!Слава на България и Президента!

Набутаха на академика разни измислени агенции- нещо като " мой татко директор на завод за пясъци в пустинята", които му завещаха ББ и производните му. Дами и господа, вие знаете ли защо отделят от парите за деца и майки за да ги дадат за харчене на малена крумова- министър, не ами председател на държавна агенция за безопасност на движението по..... А,ве господа хора,човеци и електоратни единици и десетици! Вие изобщо подозирате ли какви хашлаци прибират , открадват, обсебват всичко заработено, припечелено, измъчено с много труд не подозирате нали! Защото сте семпли ,като полските цветя и никога няма да бъдете пример за децата бъдеще на България