17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после Патентно ведомство има Председател, който отговаря на изискването на Закона за патентите (ЗПРПМ), а именно 10 годишен стаж в областта на интелектуалната собственост. Назначаваните от Банкя нямаха такъв стаж: К. Веселинов бе пълна калинка-веселинка, а П. Николов рекордьор анаЛЛизатор.

Правителство неизбрабо от никой, дерибейства все едно 100% от народът е зад гърба му... Няма такава наглост.

Премиера не знае кого назначава.Назначат го че после почват да проверяват.Не е на добре премиер кукла на конци че даже не смее да каже какво мисли.Цяла България разбра че тези хора са фигуранти редени отвън...Гадно е.

Само калинки новоназначени. На Радев мижитурките и подмазвачките. Видяхме какви ревизии, то страшно нещо. Само дебили и дебилки.

Имах рационализация и отлагах да ида до това ведомство за въпроси кое и как. Веднъж, преди 3-4 години, минавайки оттам, влязохме с още един близък и на партера зад стъклата на кабината-рецепсия попитахме служителките да запишем час , при кого и как да влезем за консултация . Тези дебели лелки ни гледаха с такава погнуса и отвращение и с кравешкия си безизразен поглед ни помолиха да напуснем партера, защото нищо по-различно нагоре по етажите няма да получим като отговор. Враждебността им ни подсказа, че темата рационализация-патент е забранена, а ако се качим на първия етаж - ще ни изгонят, а на втория - може и да ни понабият. ТА....Питам, смяната на шефа без смяна на модела в това ведомство, без смяна на администраторите и цялостната политика, забраняваща достъпа, ДАЛИ Е ЕФИКАСНА ????

някоя професорка...

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б.Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСАК маска, както Евнух, Педдерази, РОби в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се дъбират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция..САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

А леля Пена чистачката кога ще я изчегъртате? Тя подслушва и снася информация на Бойко. Ще опорочи честните и прозрачни избори...

Много здраве на татко ти Мурво

Интересно тая какво отношение има към изборите? Щото тия нали това им беше целта - честни избори и затова правеха промените. Ама май повлякоха крак вече.

Урааа нашите деца се завръщат на постовете.

Дано и дамата да е читава...

Дано, ама е мижитурка на Радев.

НА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА,ПРОСТОТИЯТА,РЕВАНШИЗМА,НЕКОМПЕТЕНТНОСТА!

...речИ некадърният и необразован бантускот... Ае марш при Тиква Имбецилка да се криеш в зайчарника! Малоумен трол на Пърдялко и Инкасото.

На Радев тъпанарчетата изпълзяха, някои си вземат рушветчетата на обществено място, не ги е срам. Само тъпанари са назначените, като видите министър Рашков и ви става ясно какви са.

В "Лев Инс на Алексей Петров, Ива Павлова е съдружник с израелския гражданин Хаим Овадия, а до 2011 г. в компанията има дял и Владя Борисова - дъщеря на бившия ректор на УНСС Борислав Борисов, който в момента е член на АБВ.

Значи си има достатъчно пари и няма да краде като хищен ГЕРБераст !

Баща и да пасе козите като твоя ли, за да е Ок другарю гърбав?

Я герб уволнил пенсионер, а Кантарджиев не можело.

Дъщерята на ректор Борисов, кога пък стана професор!?

Татко като е ректор на университета всичко става

Много хубаво за разнообразие да назначават малко учени хора за ръководители на разни служби, вместо калинки от нашите!

Soooo fuck'n'what?

Искам да я чукам до скъсване, има нещо много перверзно в това лице.

това се нарича ЧИСТКА! Спрете се!

А ако не го правеха, не можеха да работят. боко лойков джипков е насадил корупция на всякъде и сега саботира чрез поставени калинки. Как би се работило с тази некадърна корумпирана пасмина, назначениа от неграмотния пожарникар-мутра с мек пожарникарски маркуч и мучащ, защото не разбира чужди езици? Не ви ли е срам от него? На кое място повече да падаме по снвобода на словото и корупция в ЦЯЛ СВЯТ??!! И САЩ ни го казаха няколко пъти. Ако служебното правителство не работи така, групави и неразбиращи хора ще кажат, че НИЩО не правят. Ако боко идваше на власт, НЯМАШЕ ли да си сложи своите калинки - простата кърджалийска п---ка, барни ръбъл, миризливата деса от ДуХово и т.н.

Това нали е щерката на бившия ректор на УНСС Б. Борисов. Добре я е уредил.

Държавната политика е да се краде интелектуална собственост още от времето на Живков. Всъщност краде се нещо, което има стойност биха възразили слугите на бившите другари. Ама по начина на придобиване си е кражба - слухтене, тарашене, преразказ на патентни заявки, легендирани "учени", които почват работа в лаборатория на гугъл и разказват каквото са им дали да научат. После ги награждава текущия президент дали ляв или десен няма значение политиката на кражба на интелектуална собственост е нещо като македонския въпрос. Смяната на фигурите няма да промени нищо. Нужна е промяна на политиката. Щото само един патент и някой, който го владее може да е повече от Нефтохим и АЕЦ взети заедно. Ако ви се струва нереално, се замислете как гугъл е спечелил трилион за 20 години от един метод за търсене...

Ви, всички уволнени! Скъсайте г/за на тези нещастници, със стъклен нездрав блясък в очите, от дела!

Наша калинка на поста

А другаря Боко какво е казал днес на ГЕРБ педали, пардон младежи? Пак сте пропуснали “топ новината”.

днес имахме упражненията върху така нареченото дърво в изчисленията. както доказахме, че се използват поне 5 различни дървета, без всичките им добре познати листа. въпросът на днешния ни въпрос беше, както за пореден път се напомни и като основа за получаване на достъп, кое дърво (дървета) може да се използва например в сравнение с инсталация на Linux Kali или Linux Arch? Както виждаме, почти всички наши ученически мрежи решиха въпроса веднага, както се очакваше. Веднъж без подходящ начин по отношение на решаването на техническите аспекти, ние се отнасяме отново до второто одобрение на изследвания за стария академичен A * rthur Caylay.

Дървото е неориентирана графика G, която отговаря на някое от следните еквивалентни условия: G е свързан и ацикличен (не съдържа цикли). G е ацикличен и се формира прост цикъл, ако към G. се добави някакъв ръб. G е свързан, но ще се прекъсне, ако някой отделен ръб бъде премахнат от G. G е свързан и пълната графика K3 с 3 върха не е минор на G. Всякакви два върха в G могат да бъдат свързани по уникален прост път

еволуция

Професорка!Комунистите си избират други комунисти,важното да махат експертите на ГЕРБ. Малко им остана.

Четете тъпотиите на гърбатите надолу, не са им казали още какво да пишат и се почна от зор заман да се изсере нещо- “що биете негрите?”

Аз ако бех, щех да сложа Лилето Павлова.

Тез смениха всичко де що може се сменя.....за да са честни изборите!!! Иначе чистка няма....класическо окопаване във властта! Сменят се хора минали през 5-6 правителсва и премиери....и това, ако не е чистка???? КОЕ Е?

Като почнат да ви тричат и недоклатените тролеи.

За честни и прозрачни избори.

За чести и невзрачни избори:):)

Професор от АОНСУ е като доцент от П.У.Т.К.А?

Това със сигурност е, за да се осигури провеждането на честни избори.

Най корумпирания президент Работи с май корумпирания университет

Браво, а за шеф на НАП онзи културист дето си продал фирмата на някакъв клошар за да открадне милиони от държвата...

Това не е ли дъщерята на бившия ректор на УНСС?

Звънкай за нова опорка на Севда и нИДялко.

ГЕРБ са в потрес. Вместо да сложи мутра или милиционер, Премиера назначил професор. Ама така не трябва. Трябва или наше мутренце, или любовницата на някое наше мутренце. Требе да е прост и да знае, че 30 процента са за Пашата в Банкя.

Кога ще ви го “сложи” някой голям негър?