Премиерът се присъедини към среща на министрите на отбраната

Срещата в НДК е в програмата на българското европредседателство

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се присъедини към среща на министрите на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се самопоканва на всякъде. На всяко гърне- мерудия......Ноооо,всичко трябва да се държи под контрол. Кой кихнал,кой пръднал....

Тоя па на всяка манджа мерудия!!!!!!

Тия пак ли само ще си лафят докато замезват... а по план-програма първията общо европейски корпус от 50 000 човека трябваше да бъде готов за действие още през 2011 година;)

Очакваме дир.бг да ни информира пространно за мъдрите слова на Вожда и как е бил изслушан с огромен интерес от "партнерите". А после за "внезапната" проверка на "магистрала" "Струма"! Ей, нема почивен ден тоя чиляк, бре! Къса се да работи за народа, че чак време за едно мачле не остава. Ми да земе да почине малко, та да има сили сетне за международна дейност, че цяла Европа него чака...

Бойко решил да го играе ястреб, но с вашите и моите пари, за техните и неговите си интереси.

На всяка манджа мерудия,на всяка далавера процент.

Отишли са да се наядат и днеска без пари за сметка на данъкоплатците.....ако и да са окрали милиони и милиарди те си остава психопати мързеливи и крадливи

Дойде Гуджо непоканен, да се отърка в светлината на прожекторите. Къде без него. "Сухопътният офицер". Най-новата титла. Най-добрият по всичко. Все по-по-най!

когато Ганьо отиде непоканен, защото е най-големия нарцис и комплексар!

А прагът на бедността е 351, 08 лева средномесечен доход.... Под него в момента живеят 1 665 000 души в територията им... Да повторя числото: един милион шестотин шейсет и пет хиляди. Та какво са 2-3 стотинки поскъпване на живота след влизане в еврозоната? За богатите българи преживяващи с 351,12 лв... Какво толкова, че някакви си 150-200 хиляди още ша минат и те под прага.. Друг е въпроса - еврозоната иска ли тез "богаташи", или само дупетатите на ПП ГРОБ ша приютява..

Бедност има да, това е безспорен факт. Но... някой замислял ли се е и какво означава около 30% сива икономика? Това означава, че голяма част от тези милиони българи, за които говориш работят в сивия сектор - тоест, не плащат данъци и осигуровки за по-голяма част от парите, които получават. Това е една от причините и данните да са такива. А кафенетата пълни, пътищата пълни, курортите пълни... как става тая работа с 351 лева средномесечен доход?

Бедността в България настъпи с масовата приватизация, закрила повечето работещи предприятия, и влизането ни в НАТО и ЕС.

На кой да плащат данъци и осигуровки?На ГРОПмафията та после да си разпределят "бюджедния излишък" на свои фирми,които да ги държат на власт ли?Схемата е добра за организираната престъпност наричаща се управляваща коалиция.

Става с рекет. Ако не си в сивата икономика идеат едни чичковци с депутатски карти и казват: дай сега 14 тона от суджука за премиера.

Как така не е поканена Корнелия Нинова? Тя може да е важен фактор във въръжаването на Европейския съюз - готова е да даде цели 600 лв. за закупуване на изтребители "Грипен" , 3 самолетоносача и 27 танка.

Ужасно тъпо! Връщай се в училището за бавно развиващи се!