Премиерът събира извънредно министри за офанзива преди окончателното решение за Шенген

На извънредната среща в Министерския съвет премиерът вика Крум Зарков, Иван Демерджиев и Николай Милков

Обратно в новината

Коментари - Премиерът събира извънредно министри за офанзива преди окончателното решение за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам двама българи, искащи да емигрират тук,в Нидерландия! И двамата имат нужда от някакви скъпоструващи лечения на децата си , които никой в Бг. не поема и те идват тук, че да легнат на здравната система, без преди това да са дали едно евро под формата на данък! Не са роми, единият е дете на някакъв военен, дето му е осигурил нормално житие в Бг. Има средно образование. Не може да дели многоцифрено на многоцифрено (математика от 3ти клас), не може да смята процент от цяло число(математика от втори клас) . Това дали ви отговаря защо няма как нещата да се случат по начина, който ви се иска в Бг.?

Каква офанзива?!! Дайте да сме честни! Държавата е проядена от корупция. Границата е неохраняема, то даже няма граница. Всеки ден хващат бусове с нелегални емигранти, превозвани от български каналджии. Кажете ЕДНО нещо, което да ни е наред, че да буди одобрението на другите държави. Много ясно, че и те си имат своите проблеми. И корупция си имат, и мафия, и всичко. Но е ФАКТ, че за хората си правят доста и си гледат националните интереси. Ако не беше така, нямаше толкова народ, включително българи, да емигрират там.

Кво стана та не вечерахме?

незабавно излизане от кочината EU

На такива корупционери като Цв Цв циганите в Централния отдавна трябваше да са им пръснали халката. А те видиш ли, цвърчат по разни медийки какви путинисти сме били, и затова холандските офшоркаджии не ни пускали в Шенген? Ама Цвъки, ако тръгнеш някъде да ми пресичаш пред колата, не гарантирам, че спирачките ще проработят!

Заврете си този Шенген да не казвам къде. България не и трябват Шенгени и ЕС-та, и натота. България е най добре сама

През скъсаните джобове им е на хората тъпи Шенген, да и кажат защо всяко решение е във вреда на народа и държавата

Наведете се още за джендърите от ниската земя. Цв. Цв. ще ви покаже как.

ako ne behte typi kato gydulki shtehte da znaete che ednoto ima obshto s drugoto.

Наведете се още за джендърите от ниската земя. Цв. Цв. е ви покаже как.

Кво ЕВРОТО ЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВКАРАТЕ БЕ НЕГОДНИЦИ?????

Имитация на дейност и загриженост. Никой не се интересува от мнението на някакви български политици-марионетки. Западняците си гледат собствените икономически интереси и така гласуват. След като вчера са казали "НЕ", как очаквате днес да кажат "ДА", при положение, че нищо не се е променило. Те да не са като Боцко и Киро Тъпото, а и техния народ не е като българския да гласува за идиоти.

За какво се натискате, беее. Да сме им роби на ЕС ли? Да ни направят снизходително отстъпки, за да сме им задължено после още повече ли?

Само без мутри и руски агенти.

Наведете се още за джендърите от ниската земя. Цв. Цв. е ви покаже как.

Пък ти цял живот внасяш данъци в Нидерландия, а? И разни навлеци, как смеят, искат да идват и те там.

каква офанзива бе пиле. Или почнете да налагате вето на всяко решение на ЕС или ще го духате за Шенген

Ама още от 2020, първо радев и тия от паветата, след това радев и служебните след това промяната и така нататък тя бяхте по целия свят колко зле било в България, колко била голяма корупцията в българия и как границата не се пази. Люте на практика повтаря собствените ви думи. Ами след такова огромно плюене от страна на цялата подмяна барабар с радев и останалите срещу България-какво очаквахте да стане?????

Че ние и сега сме

Ами като нямаме политици с топки да тропнат по масата

Ти е най-добре да си сам в някое далечно и пусто място като Сибир.

Закривай ..

Мечтаещия да бъде руски роб говори за роби:)))))

НИДЕРландците са само машата на ЕС. Тия дето уж са ЗА се правят на умрели лисици. Интересът им е буферна държава където да набутат един ден и техните навлеци....

льольовци!

СЕТИХТЕ СЕ, СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ 2 ГОДИНИ И НАПРАВИХТЕ ДЪРЖАВАТА РАЗГРАДЕН ДВОР. ИЛИ СИ МИСЛЕХТЕ, ЧЕ ГЛУПОСТИТЕ ВИ ЗА МУТРИ И МАФИЯ НЕ ГИ ЧУВАТ. ИЛИ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ К'ВО СТАВА НА ГРАНИЦАТА ПРОСТО КИРО ПРИ ВСЯКА ЕКСКУРЗИЯ В БРЮКСЕЛ УБЕЖДАВАЯЕ, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА. СЪЩОТО ГО ПРАВЕШЕ И УШАТИЯТ ТИ ШЕФ. ЕТО ВИ ГО РЕЗУЛТАТА - НИ ШЕНГЕН, НИТО ЕВРО ЗОНА ЩЕ ВИДИМЕ, ЗАРАДИ ВАС!

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

Те нидерландците нали не са корумпирани да ги ева и са закрили затвори и прокуратура защот няма престъпност... аааа всъщност те озаконяват престъпнастта(проституция, наркоразпространие) и то за това е такава статистиката аххахахахаха

Не спирайте мигрантите, директно ги карате до Сърбия и от там Холандия да си ги бие в главата! На нашата граница да се спират всички шенгенски МПС и да се пускат всички с наши номера. Майката ще им се ева на тия папуняци. Имаме право на това

Браво. Трябва да влезем в Шенген и да се отдалечим още повече от терористичната и мафиотска организация Русия.

Ти какво, вече трето поколение нидерландец ли си? И ти си същия страхлив прошляк, избягал от България като п.тка в търсене на лесното.

браво на премиера

Определено с призиви мутри вън, няма как да убедиш европейските лидери, че България е една свободна от корупция държава, въпреки, че никой не може да ме убеди, че корупцията може да бъде изцяло премахната. Та мисля, че Радев си научи урока и може и да съжалява за пътя, в който вкара държавата ни. Колко му трябва някой да излезе и да викне долу корумпираното управление и веднага ще излязат 1000 човека да крещят същото. Така е било и преди комунистическо и по комунистическо и след това. Според мен Нидерландия не е по-малко корумпирана от България. Правилното решение за Европа в момента е да ни помогне и да ни приеме в Шенген. И изобщо, когато говорим аз европейски съюз защо има шенгенски споразумения? Или си в ЕС и няма граници между държаваите или не си. 7 милионна България е един по-голям град за Европа. Т.е. едно нищо.

Холандия е вратата за наркотици към Европа от южна Америка. Пристанището Ротердам се е превърнало в пазар за дрога на едро.

ИСКАМЕ ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!! АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ БУТАЛИ НЯКЪДЕ, КЪДЕТО НИ СМЯТАТ ЗА РОБИ!!!

ПРОСТО КИРО ПРИ ВСЯКА ЕКСКУРЗИЯ В БРЮКСЕЛ УБЕЖДАВАЯЕ, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА.

И да събира и да не събира, вече всичко свърши. Нидерландия ни показа, че не само не сме желани, а и сме дъното на Европа. По-зле от всички. Сега вместо на унгарската граница, ще ни хвърлят куфарите още на румънската граница. Единственото положително нещо е, че ще се налага да минаваме само 1 граница -Българо-Румънската, защото Унгаро-Румънската, вече няма да я има.

Ами какво чакаш ? Моли се на евроджендърите да ти пуснат дъжд ,за да си сложиш качулка.80 % от българите не им дреме за Ченген.

3 пъти ти прочетох поста и ти се чудя. Как свободното движение в ЕС ще ни пороби ? Какво въобще означава да сме роби на ЕС ? като виждаш не ни правят снизходитлни отстъпки - искат да сме правова държава с работещи системи (правосъдна, сигурност и т.н.) за да си отворят границите за нас. Сега с какво си задължен на ЕС?

вместо да се ядосваме, да благодарим на нидерландците че ги е грижа за нашата правосъдна система. По-добре да си оправим държавата отколкото да се ядосваме. Да влезем в Шенген като правова държава, а не като разграден банкянски зайчарник.

Да, и това е вярно. Скъсаха се да ходят напред назад и да твърдят колко корумпирани сме, а го твърдят на други корумпирани. Хаха.

Как да стане като у нас правосъдната система е самата мафия?

Вкарваме ББ и Теменужка в затвора и приключва цирка - не да се развяват по телевизии и да правят правителства

И какво ще спечелим ако излезем от ЕС? Аз виждам само негативи на такова решение

Паразитно и ненужно племе, което си избира доказани престъпници да го управляват 12г няма място в Шенген !

Аз съм женен за холандка! Преди това съм допринасял за икономиката на България, работейки висококвалифициран труд, най-малкото, защото мога да запомня 3 формули от училище. Нямал съм никакви нужди,а и дори да имам, няма да разчитам милостинята на Холандия да ми решава проблемите. Холандия и целия евросъюз е направил нужното, като е признал Ганя за европеец! От там-натаък не знам какво да направи-хайде да осинови всички социално и когнитивно непрокопсали и недъгави?! Та,такива неща...

и връщаме киро канадеца на власт

Интересно е как племето бай Танявци с вожд тулупа барба ганьос си мисли че ония прндели ядът доматите с колците ........ Ами то всичко се знае бре капути прости

Със заклинания и платени коментари като твоя..... Ама не става.

Нищо не направи за България и затова сме най бедни и най корумпирани. Каквото ни даваше с едната ръка в имаше с другата и посдкрепяше корумпирани те политици.