Премиерът прие майките на разговор в Министерски съвет

Срещата е заради спорните текстове от проектозакона за личната помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боикоо и аз дате извикам дома ще се съглашиш ефффтини предиборни НОМЕРА

Борисов, футбола е проста игра за грамотни хора! Чукни един телефон на галфоните и им нареди- светло, топло и вода да бъдат с 4-5 % ПО ЕВТИНИ. Све ще е у редо! Не е сложно!

ОМЕРЗЕНИЕ Какъв позор! При толкова таланти и просветени личности сред нас един доказан мутрьо и пазвантин да ни наложи подлата си власт. Задънил ни във безизходна клопка, все плямпа за успехи, за възход. Успехи ли? Успешно рита топка и триж успешно слъгва на белот. „Не сме народ, не сме народ, а мърша”, бе писал някога един поет. И прав е бил, щом днес ще ни довърши един разпасал се аналфабет. ----------------------------------------------------------- За безпросветните фенове на въпросния герой обяснявам: АНАЛФАБЕТ означава неук, неграмотен човек.

Кво ги ''приемаш'' бе Тиква , твоите хора ги насадиха на пачи яйца. Па ли ще замазваш , шикалкавиш и увърташ.Айде да те нема.

МАЙХАЙ СЕ И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ. ОСТАВКААА!!!

Дебилите почнаха с минусите. Да вървят да му направят една свирка, че да си запазят топлите столчета!

Майката ще ти разплачем. Вервай ми боклук7 банкянский..

Вярваме ти, ама и ти си вярвай...

Звучиш все едно те е минал няколко пъти, с почивки и сега докато си забърсваш млекцето от устето, безпомощно се заканваш. Или викаш не е баш млекце?

tonk11

Тук един и същи лъжец с няколко ника пише едно и също за заплатите на кметовете и лъже като брадат циганин. Време е да се направи като при другите сайтове-писане само с регистрация. Поне малко ще затрудни такива лъжци.

на статията всеки е грамотен да чете какво е написано в нея! Не обвинявай като не ти изнася!

Един клоун в цирка с един номер не може да учини , но Баце с един номер на ''помирител'' , на какво точно и на кого всъщност помиритер????? , си учини като нищо десет години министър-председателстване. Да я у непретенциозната публика. И пари за билети вече нямате , ама шоуто поне е безплатно.

Много се спаружи Тиквата. На кисела краставичка е замязала

Бойко е мъдър и вещ политик. Ако не е той до сега да сме хвърлили топа!

Ми хвърляй.

От сърказъм не разбирате ли хора.

Ох Банкя, голям кеф! Банята голям кеф! Най-отзаде бирника, ръга му му в дирника, а отзаде попа ръга му го топа!

Хубаво е когато някой споделя личен пример в посвещенията си .

Върви да го облекчиш с уста тогава твоят идол. Аман от дебили!

Той понеже си има само една та за твоята майка я бил предвидил Цецо, продавай апартаментите. мам;.ата щъ ти еват~!

премиерът на БГ боико е лъжец и крадец

Боко е педерюга върла ку.р.вна

по 219 лева....а на кметове на агенции....на областни управители.....се изсипват пари с торби..... Моля прочетете пърмвата статия в Медиапул за заплатите на кметове от 4600лв като на министри. От януари 2019 години става дума....леле...всичко мълчи.

tonk11

Що лъжеш бе? Не прочете статията за заплатите, не я разбра или нарочно лъжеш? Снатията и закона казва, че общинския съвет определя заплатат на кмета но не може да е повече от 1 мимистърска заплата която е 4700 максимум. В момента най-високата е на кмета на София и е 2900. Лъжец ли си или си идиот?

Става дума за от януари 2019 година. И качено за обществено обсъждане все едно ние само там четем. Трябвало тия администрации да се изравнят с ъс заплатите на държавната администрация. Ти прочете ли цялата статия? Падат ограниченията които ги има до сега....и ще се гласуват от общинските съвети.....Алваджията за бозаджията.

Цървуле банкянский, пиеш лош алкохол. Торбичките под мазните очи те издават. Ще отидеш при дядо си.

Ич не се стискай, Боко дон Боко Али Баба, дай на майките по една резиденциция в Барцелона града голяма.

Той понеже си има само една та за твоята майка я бил предвидил :-)

Не се пуаши копеуе.

Вазелин братка

Ела ме намери бе педалче! Най-ги обичам такива като теб, смели зад клавиатурата а иначе мишки! Не се пуаши, теб специално и без вазелин ще те мина, ако не влиза ще ти резна анусчето и ще му направя място.

Спрете да показвате този брадат шнауцер!!!

Браво на Премиера! Ще обещае. Ще"даде". На фона на кражбите и корупцията в милиарди,ще отпуска едни трохи. Да му напомня,че в България има още хиляди болни деца,чиито родители просят пари за лечение от добри хора. Не съм чул,Премиерът или финасовият Министър да са дарили нещо

надцакването ?

К'во му ходите на крака на тоя... Убедете хората да не гласуват за него и готово...

Та да се научат после какво е имал предвид Любо Пенев с израза си .

Българите сме късметлии с такъв Премиер..

При такива кметски заплати, не купуване на гласове,а направо брадви ще играят.

Как може журналистите да мъбчат че се предвижда кметовете да получават по 4600лв заплати и тава е предвидено в два норматимни акта за заплатите на бюджетните , качени в портала за обществено обсъждане на превителството. Четете бе хора, Медиапул е написала една обширна статия. А кметовете със заплати като на министри!

А ще има ли Жандармерия към всяко кметство ?

Явно не се осланят на фейкове .

Чест му прави, че когато има проблем, той се намесва и го разрешава или поне се среща с хората веднага. Това при друг Премиер не се е случвало.

Кога ще има среща с прокуратурата?

Тогава за какво толкова народ получава заплати? Щом не може да организира подчинените си да си вършат работата, да закрие министерствата и всичко да прави сам.

Това, че тъпанар го знаеме, но защо се обгражда с още по_ големи тъпанари??? ...слугинаж?

Боко, ти си по путка, от тия путки

Тоя народ не протестира за да се вдигне стандарта на живот и значението на Българската национална идентичност, а група отива да се договаря с премиера за пари и за облаги които касаят само тяхната група. Ами аз съм от Бащите, утре и "протест на Бащите" ли да се създаде.И сега Бойко ще им извърти един мазен -ФИШЕК-ЛЪЖА и псоле и за протест няма да има време, защото ще са дощли редовните избори !

Това не са майки, това са комунистически курветини

Да не им се дават повече пари !

Не бих ги приел не заради друго , а затова че са МНОГО нахални !

В Дома ти ли са дошли ?

По лошо без да идват искат пари от премиера , все едно от мен! Ако дийдат при мен досега да съм ги изгонил сто пъти!

Дори за коричка Хляб ?

Аз не съм съгласен от парите ми да им се дава повече , с нищо не съм им задължен !

Уау, пак са се качили на главата МУ... По света Поглота мълчи, у нас само говори и нищо не върши... Цяла година ли ще разиграват майките?! ОСТАВКА! Да се хваща под ръка с Горанов и да не се мъчат!

"Най-много от разходите в бюджета ще се похарчат за хората с увреждания, за социална закрила и равни възможности, и за социално включване". Какво е хора с увреждания всички знаем и с удоволствие бих дал всичко нужно, без колебание. Бих се лишил лично от нещо и бих дал от джоба си. Но Бога ми не разбирам какво е СОЦИАЛНА ЗАКРИЛА, РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ. Как така никой не се сеща мен да закриля социално, да ми изравнява възможностите и да ме ВКЛЮЧВА СОЦИАЛНО (поздравления за терминологията, егати езика)? Кои са гражданите, нуждаещи се от неразбираемите екстри, кой ги е ИЗКЛЮЧИЛ СОЦИАЛНО, та се налага толкова скъпо СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ? А някой пита ли ме съгласен ли съм на такива неразбираеми харчове от моите данъци?

ще ти разясня: група мизерни kypви и разни смрадливи и мързеливи циганки са решили да лежат и цъкат на телефона по цял ден. видели са че на нещастните женици с действително болни дечица дават някакви средства е са си рекли , епа ние ли сме най-големите будали че да се бъхтим залудо. дай да се направим на шантави, да повикаме малко и бойко че клекне, де че оди. така майките които наистина имат нужда, пак няма да вземат колкото им се полага, защото парите ще отидат при тези кресливи червени гниди. капиш?

Г-н Борисов, навремето Роналд Рейгън въведе понятието "мълчаливото мнозинство" за хората които не демонстрираха нагоре и надолу за щяло и нещяло, но бяха важни за него. Време е и вие да помислите за вашето "мълчаливо мнозинство". Пристанете да се занимавате с няколко жени, които загубиха всякаква мярка, а мислете за мнозинството нормални хора.

В добре управляваната държава има грижа за всички и благата се разпределят справедливо. Нашата държава не е такава, затова толкова много хора са недоволни. За едни има прекалено, за други почти нищо. Така не може!

Оставка бе боклук, стига сте наливали пари в нереформираните сфери, оставка и затвор боклуци лрадливи

Научи се първо да пишеш и си избърши пяната по устата!

Народа го е избрал , а ти си никой!

Искаш да кажеш, че е платил на циганите, за да го изберат.

Нинче , циганите от край време са си електорат на бсп и дпс та се включваш неуместно !

Оставка ама НЕ!

Лъжите на този нямат край, жалко е че има още хора които се връзват на небивалиците му!!!!!!!

По леко не ни се натрапвай с внушенията си!

Ми правилно е направил !

До кога ще лъжеш нещастните жени ? След като си не способен да разрешиш този проблем ,взимай си шапката и марш . За 10 години една реформа не си направил защото се некадърник.

По леко не се напъвай толкова! Народа го е избрал , ти си никой !

niksan46

Такива ,като мен ще му бият шута на тази руска мутра .

Пич, не народа. Тоя плати на циганите с нашите пари, за да го изберат.

Нинче , ти от коя маала си та си толкоз в час ?

Какви нещастни жени - къде ги видяхте ... ?

ЛЪЖЛИВАТА МУТРА ОЩЕ ЛИ НЕ СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА???

Гледай как се клатят на коча мъдите и се надявай, Курни! Коледа идва - стават чудеса! Може и да паднат, а?

niksan46

Корни и Бойко са брат и сестра родени от БКП.