17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко противоградни ракети са изстреляни?Колко от многото ракетни площадки които имаше навсякъде са останали и са все още действащи? Държавата отдавна абдикира от тази дейност, оставяйки работещите там да мизерстват, заради ниско заплащане!Виновни има! Не е само природата!

Пак след дъжд качулка

Недоумявам защо са необходими тези крокодилски сълзи ?! Държавата в лицето на софийската върхушка отдавна е отписала Плевен и Северозападна България, а сега се демонстрира някаква съпричастност. Природната стихия е най малкият проблем на Плевен и на Северозапада. Туморът София продължава да изсмуква младите хора и населението на цяла Северна България, т.е. на ПОЛОВОНАТА ДЪРЖАВА (!!!) е колкото това на София. Че паднали няколко дървета, че реколтата малко била очукана, това са бели кахъри на фона на обезлюдените, разсипани и изоставени територии на България.

Корекция към поста: "населението на ПОЛОВИНАТА ДЪРЖАВА (!!!) е вече колкото това на София."

Браво на ПРЕМИЕРЪТ! А вентилатори да раздухват облаците даде ли им? Типично комунистическо е когато стане бедствие и е необходима работна ръка, да изпратиш клати..овци акъл да дават.

А защо не ги ловите ледените топчета във въздуха бе Бойко ?? Ракети не се купуват, службата за борба с градушките не се развива и подобрява, всяка година и огромни щети от градушки по цяла България!!! Нещастници такива, какво правите бе ??!!! Ей сега през лятото пък ще има огромни щети от пожари!!! А нито един противопожарен самолет не е купен. ДЕСЕТ години минаха, откакто ГЕРБ е на власт. Кой ще ви е виновен пак ??!!! пожари, градушки, наводнения, грабежи, убийства, монополи, изнудвания, отвличания кражби на ДДС кражби на Еврофондове банков произвол рекет Къде е дъжавата бе Мутри такива ???!!

stankow

Туморът не е София, туморът е Европа. Тя изсмуква хората !

Ако тиквата прегракне и не може да нарежда държавата ще спре да работи.

Докога от ракетните площадки ще засичат и свалят градоносните облаци над градовете,за да опазят земеделската продукция?.Умишлено се нанасят щети на едни за сметка на други.Беднотията ни принуждава и по градовете да гледаме земеделие.

Даааа, затова когато пътувам по Европа държавите Франция, Холандия, Германия, Чехия, че и в една Румъния, населението е равномерно разпределено, селата са живи и се виждат множество млади хора, а в България извън София в почти цяла Северна България е леш .... В София има 20 "университета" - извън София трудно по един в град оцелява, в София имаме 140 - 150 средни училища, в "провинцията" само закриваме .... Сега софийската върхушка тръгнали да се лигавят и да демонстрират съпричастност към бедствието ... Айде Холан ...

Срещу африканските жеги Борисов никой не праща,и нищо не прави. Паднаха няколко клони,и листа,саксии и веднага бедствие. Бедствието е в Гривица,там прати някой.

Вместо това да бяха купили ракети за Гражданска защита. Тиквун е цар на PR-а! Виновен е, но пак ще се направи на загрижен. Може и сълзица да пророни.

Отново познатия сценарий - след всяко бедствие Тиквата разпорежда на тия недоразумения, наречени министри, и послушковците чинно нахлуват ботуши, слагат каските и отиват уж да гледат и описват щетите. Тъжна, жалка и гротескна картина, защото на никой не му дреме за хората. А всички вие, които инак тук се възмущавате, пак гласувате за тия малоумници, защото аз колкото и да се напъвам, не мога да сетя за някой що-годе умен, кадърен и поне малко да е в час.

Колкото и да го плюете Бойко, пак ще гласувам за него!

tonk11

Прав си! Трябваше предварително да опишат щетите! Преди бурята!

tonk11

Пак Бойко бил виновен! Ей уникален народ сме! Все друг е виновен, все друг е крив!

Тия двамата изпратени там работата си ли ще вършат или само кибикфото ще правят?? Единия ще арестува природата а другия ще гаси ''пожара'' причинен от нея:((((( Властелина на България така и не проумя че има МЕСТНИ власти които да си вършат работата там...За него колонията му България има нужда само от гледане и къде какво може да се плячкоса..

Не е друг, пак е той!

Никъде в статията не прочетох да задават такъв въпрос а и едва ли някой от коментиращите го вълнува какво ще правите.. Остава да е заработка на мангизи от ваша страна

Ей така на инат вече 10 години търпим некомпетентност, а като сложим и другите му длъжности преди това - време е да си ходи!

Защо трябва да се уточнява кой ги е изпратил? Това държавни служители с високи заплати ли са, или дронове под единствената команда на премиера-слънце? В останалото време в спящ режим stand by.

Обаче в нашата държава всичко се решава от един човек. Може би ги е пратил да разчистват падналите керемиди и клони... Вместо да се подпомагат хората с пари, но вече всички свикнаха да се откриват дарителски сметки и хората сами да си помагат един на друг.

Ако не беше Премиерът слънце,те щяха ли да отидат в Плевен??????? Ужас!!!!! На такова дъно България никога не е била!!!!!

Заведи и внуците!?

Намекваш ни, че е ,,с дълъг опит,, и ..изкукуригала?

Dhefehs Grievegr Rurueu y i r Feief Reiefeyererreiefsue Hrieg u