Коментари - Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев | Днес.dir.bg

Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев

Николай Денков заяви, че повече няма доверие между правителството и досегашното ръководство на спецагенцията

Обратно в новината

Коментари - Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев | Днес.dir.bg

Коментари

Данс си е данс този параход другия път няма кой да го избере

плъха да се разкара, това по-може да стане.

значи псевдоакадемика оси. ра нещата, ама ДАНС трябва да му докладва, че мирише яко. Странно, що не вземе нещо за нос, че вероятно му е запушен.

етикетче "академик" всъщност е параванче на Киру Простия. Кирчо се опъва на диванчето и с дистанционното му подава какво да приказва и какво да прави. Нещо като муле управлявано с изкуствен интелект. Виртуална реалност.

Е как Плъха вярва безрезервно на ДАНС за шпионската дейност на руския кореспондент, а пък няма доверие на шефа на ДАНС за останалите неща, свързани с изборите? Няма ли кой да го попита, кога казва истината и кога лъже, този плазмодии?

ДЕНКОВ МОЖЕ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ЗАМ. МИНИСТЪРА СИ, КОИТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ВЪРШИ НАКАЗУЕМИ НЕЩА. С НЕГО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ И ДЕНКОВ, НО НЕ ШЕФА НА ДАНС ИЛИ ЗАМЕСТНИКА МУ, ЗАЩОТО СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТА. ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ДАНС Е АБСОЛЮТНО ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НАИСТИНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ. ПП/ДБ ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ ДАНС И ЗАТОВА СА ИЗПАДНАЛИ В ИСТЕРИЯ! ДАНС Е РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ, А И ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ И ТОВА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. ИСКАТ ДА БЪДАТ НЕНАКАЗУЕМИ.

Боклук американски долен мръсен

Арестувай ги тия мръсни предатели, мамицата им краварска

трябва незабавно да арестува престъпниците Денков , Петков, Василев, Ананасов, Плевнелиев и други с обвинения за престъпления по Глава Първа он НК. Това са чужди шпиони на американска хранилка, които погубват България

Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! 7 пъти за късмет!! Вън от държавните структури!!

Рассия обича ДАНС.

Ей, голяма мъка с тази непослушна ДАНС. Не искат да си подават оставките, а премиерът вече от зам.-председател сега и председателят му пречи.

По добре е да свалим Денков и бандата му... сега и в Израел заминава...продажна подлога

Синодалния ще хване президента за ху*.

Тотално корумпиран, безскрупулен, ненаситно алчен и подъл. Той е истинската заплаха за националната сигурност на България. ОСТАВКА!

Премиерът няма ли да уволни зам. - министъра, грубо и нагло нарушил правилата, "за да си по играе в къщи"?

Време е робите в България да погледнат истината в очите и и да видят кой така жестоко ги дере вече до под кокал! Над 300% дива спекула в България. Спекула извършвана точно от БГ мутроолигарси, мутрокапиталисти и мутроспекуланти. Спекула, с която с 20% ДДС Сглобката пълни пробитата хазна, за да закърпи бюджета. Българските страхливи и мега прости робове да вземат отнякъд един учебник по икономика за 1-ви курс в УНСС и да се ограмотят малко що е спекула! Спекула се получава, когато има дефицит на стоки и услуги. Има ли дефицит на стоки в България сега? НЯМА!!! Магазините и пазарите в цяла България пращят по шевовете от изобилие на хранителни стоки, плодове и зеленчуци, ама на петорни цени! Ха сетете се сами, роби, защо е така? Поради жестоката изкуствена спекула, с която шепа мутри, хитреци, търгаши, гешефтари, изроди и паразити трупат пари и богатства за сметка на мъките и обедняването на народа! В цял свят правителствата се борят със спекулата и спекулантите, само в България НЕ!!! Фашисткото правителство на американската марионетка Денков е за сваляне, а след това и за разстрел!

Трябва да ги дерем живи и после гилотината, мамицата им предателска

Аз пък искам да сменим премиера

Що, ти ли искаш да станеш премиер, много си тъп обаче за тая длъжност !

Президента си го премести.Председателя…вие какво си помислихте?

По-голям клоун от Денков никога не е имало в България. Абсолютна карикатура, че и безсилна при това. Председателят на ДАНС отказал да уволни заместник-председателя на ДАНС и сега Денков иска от президента да уволни председателя на ДАНС. Президентът като ти откаже също, какво ще направиш, бе Денков, клоун такъв? На кой ще се оплачеш след това? Хайде да го бутат по-скоро това недоразумение и да ходим на предсрочни парламентарни избори, че направо нямам търпение!

Нека признаем, че Плевнелиев е много достоен конкурент на Денков в борбата за първенството на сламените хора. Борбата е много оспорвана, но този както е подкарал нещата, може и да задмине Чехльо.

Всички сте мафия,вие изпрахте Прасето,Тиквата и Черепа,както и още куп други големи престъпници,после ,зающо ДАНС не работила срещу изпирането на пари,ами,че те от вас се учат...

Факт

Виждам много кандидати за пенсия от ДАНС да коментират тук. Преди бяхте 500000 от ДС , сега да не сте станали един милион?

С тоя минус заработи ли поне 10 лв, трол?

Шефката на ЦИК съобщи пред Панорама тази вечер, за някакви мистериозни 200 машини преди изборите през април тази година. Появили се незнайно откъде. За които никой не поел отговорност, никой не признавал да са негови. Не се знаело какъв софтуер има в тях. От ЦИК са ги засекли и тогава те просто изчезнали. А някой ни уверяваше, че с машините измами не могат да станат!

Е той Трактора щеше да пуска едни 200 машини. Нещо като случайност???

Машините преди три дни , компрометирани , сега същите законни и сигурни-ало ЦИК,ДАНС??? Ами да се изпикам на бюлетините в печатницата и да отмените гласуването с тах, а?

От Денков няма да чуете: "И аз съм прост, и вие сте прости и затова се разбираме" и затова ревете за Бибитко. "Не сме народ, не сме народ, а мърша..."

той понеже сапунът е "откритие" на Денков, че покрай него си присвои званието академик, та затова и хората са "прости" - нищо не разбират... Ни от сапун, ни от фалшиви академични титли! ;))))

Ти па си пръв разбирач:)))

Ами мърша сте. Заменихте един предател с друг и му се радвате и го хвалите. Не сте народ, а мърша и то проста.

Когато блядовете заедно с нащи руски кавали Луканов Джуров и Младенов извършиха преврата и свалиха Тодор Живков мълчахте като мушнати гайди Късно е сега да квичите

За тъпия народ само Тиквата!

Другари Запада пак на нахуяри

мноо страшен тоа гризач..... Не можел да работи с такива структури...... Ма колко месеца му остават преди да се скрие в миша дупка.....

и ние ви искаме Оставката, защото ви нямаме доверие! Не спряхте да лъжете, като при всяка лъжа в която сте хванати, не спирахте да повтаряте, че другите лъжат и манипулират, с което си твърдение се опитвате да направите хората на глупави - но не ви се получава! Ето и днес пак най-нагло излъгахте - опитвайки се да лобира за Терзиев, Киро каза и написа, че през Телерик са минали 30 000 обучени студенти, но една бърза справка на сайта на "академията" показва 20 000... Ооо, чудо голямо, какво е за Киро едни 10 000 разлика, сега няма да издребняваме за някакви си хиляди или милиони, милярди - като онези 9 милиона, които изчезнаха безследно по време на краткото им управление при предния мандат! И като заговорих за милионите, и Асен днес за пореден път излъга отвратително - при реална и видима от всички инфлация от почти 50 %, говорейки за бюджет - 2024 не спря да лъже, че тя е 5%, и видиш ли, догодина можела да падне и по пет процента... Да, да, ама не!!! А безмозъчната марионетка Денков не спира да повтаря това, което са му написали калпавите им пиари! Време им е за ОСТАВКА!!! Но да по-бързат да си сменят и дилърите, че тези хора за посмешище ги направиха...!

Тва смешно човече за къв се е вземал, че да уволнява и назначава в ДАНС? Хахахах. Според него кво е трябвало да направи ДАНС като некъв пиклив зам министър е щракал снимки на протоколите за машините! Смешно човече си Дянков!

Да му докладва бе дебил.

Ей го - типичният БГ примат! Не може да докаже правотата си и в безсилието си веднага скача на грозните епитети! Лошото е, че сигурно си се и размножил!

Кой на кого и какво да докладва, бе сладък?

кого да докладва? На тези, които изпратиха незаконно споразумението с Македония на македонската страна, за да го коригират те и да го върнат във вид , в който им харесва. И след македонските корекции, нашите хубавци го гласуваха - на тези национални предатели ли да докладва?!

Ама моля ви за извинение. Докладвайте на който ви харесва, щом министър-председател не го зачитате! Ебаси и службата за сигурност.

Опааааа! На министъра му е докладвано както си е по протокол. Ти що реши, че МП може да анулира решения на Нашата служба национална сигурност???? Що реши че може да изисква уволнения защото като е поискал да отмени решение му е показана вратата? Да ви имам и умниците…. Ти по-скоро търси що тоз бушон зам мин е снимал така че да го хване ДАНС и да приберат машините, за да излязат бюлетините ;) Совите не са това, което са!

Тоест службата за сигурност според теб трябва да докладва на тази институция, която извършва нарушението? Много умно, няма що! Пращиш от мозък! Някой нещо ти е откраднал или надраскал вратата на апартамента, счупил прозореца. И ти отиваш да се оплакваш на него от самия него?

Българската дрисня няма край. Я идете в Словения, Словакия, Хърватия, Полша, Чехия и да не ги изброявам другите. Я вижте колко е чисто и подредено, как хората си имат деца и макар не богато живеят достойно. Само Ганьо си иска въглищата, едно време беше 20 годишното БМВ, сега минахме и на 30 годишно. Я вижте какво пише в резултатите от теста Пиза, 98% неграмотни ученици. Ебах ви и у тарикатите селски. Бой за парко място, бой на всеки светофар, бой... Автогеноцид, бах мааму, ама като дойде шефа дето цел живот го псувате, лизане на гъз до афти по езика. Нема такава мишкарска нация. Закривай!

Малко грубо, но е истина и те подкрепям!

Как точно го "подкрепяш" След като в мнението по-долу питаш твой сънародник дали не е палестинец или руснак? Я прочети какво си писал! В това мнение на 88 разпозна себе си ли?

Подкрепям думите му и виждам, че са писани за такива като теб.

Тия от ДАНС са за зеления чорап , но ако искат да се правят на политици няма лошо. Ще видят и те народната любов, защото и те едни пари вземат само’

Българският народ вече няма доверие на правителството и е крайно време да се поиска неговата смяна!

Аз пък от името на народа му имам доверие. Ти да не си палестинец или руснак ?

Ами щото си лъжец и мошеник. Тоест катил. Затова му имаш доверие. Краставите магарета отдалече се надушват, нъл тъй?

След днешното изявление на Денков, вече нямам абсолютно никакво доверие в него и в неговото правителство. Съвсем друго изявление очаквах днес от Денков. Очаквах да се извини на българското общество за гафа, който са допуснали. Очаквах да каже, че съжалява за станалото. Нооо да се опитва да замита следите и прикрива случая и извършителя, това най-малко очаквах. Искал уволнение на служителя, това вече е свръхнагло! ЩОМ СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ СТРАНЕН НАЧИН, ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. МОЖЕ ДА Е ДОБЪР АКАДЕМИК И УЧЕН, НО ЯВНО ЗА ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР НЕ СТАВА! С тази своя непохватност може много да навреди на България, приемрно спомнете си за спора с Македония. Откакто дойде неговото правителство макетата навириха нос и заляха българите с терор и палежи. Защото явно той не може да ги респектира.

Е не се научихте, да манипулирате. Нещо като мека критика го давате Дянков бил виновен, зам. министъра също, ами ако има престъпление къде е прокуратура , Няма я защото нама нощи нередно!

Няма я защото НЯМАМЕ ДЕЙСТВАЩО ПРАВОСЪДИЕ. Етоп затова я няма. Спомнете си надзора от Евросъюза за нашето правосъдие. Не защото няма извършебно нарушение на законите, а защото няма кой да разследва и накаже това нарушение. В ЕВРОСЪЮЗА (КАКТО Е БИЛО И В ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ!) НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ МАШИНИ, ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТЯХНАТА ТЕМИДА ВКАРВА ЗА ДЪЛГО В ПАНДИЗА НАРУШИТЕЛИТЕ. И кандидати за изборни манипулации просто няма. Щото ако има някой, той е вече в затвора и скоро няма да излезе отттам. В бегето както ивнаи решаваме проблемите йезуитски, лицемерно, на приниципа хем вълка си, хем агнето цяло. ХЕм да се купуъват гласове и фалшифицират, хем пък обаче да не съдим никой за това. А за замазване на очите, за прах в очите ще въведем машните. ЗАЩО? ЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ОСЪДИМ НА 10-20 ГОДИНИ ЗАТВОР ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ИЗМАМИТЕ. ГАВРИМ СЕ С ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН-ИЗБИРАТЕЛ!

Господин Денков ,вие отдавна трябваше вече да сте поискали импийчжмът на зеления чорапи червен боклук в едно!!!

Денков трябва НЕЗАБАВНО да подаде оставката. Той се опитва да прикрива нарушения на изборното законодателство извършени от членове на неговото правителство. Той се опитва да укрива извършителите и да замита следите. Носи наказателна отговорност за укривателство! Наясно ли е с това?

Този е уникално тъп ! Не ДАНС са виновни , а ЦИК !

ДАНС са подвели ЦИК и там е нарушението. Има факти и те ги тълкуват като опасност за честността на изборите. Защо така се досещаме, но и тези от ЦИК са готови д ги приемат. Егати експертите…

ДАНС НЕ СА подвели ЦИК. ДАНС са изпълнили задълженияита си към държавата и българското общество. ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА НЯМАТ РАБОТА ДА БЪРКАТ ПО ИЗБОРНИТЕ МАШИНИ. ТЕ КОМПРОМЕТИРАХА ИЗБОРИТЕ, А НЕ ДАНС!

предатели това очевидно са ПеПерастите лишени изцяло от спирачки или самоконтрол. Обвинените абсурдно следва да заведат дела срещу клеветниците а НС да състави комисия която да разследва грозните изпълнения на властта. Това са опитите за смачкване на ЦИК и ДАНС и "игричките" на зам.мнистърчето, както и заплахите срещу е-министъра и децата му. И тръгнал Пърденков да плаче и да иска да си играе на АЛА-БАЛА с цялата държава. ПОЗОР!

Искаш, ама нема.

Денков трябва да бъде съден за клевета! Като обвини ЦИК в нарушение. Той е висш държавен служител и трябва да си мери приказките!

Защо бе то и аз го виждам това нарушение!

Какво нарушение виждаш? Аз виждам наушение от страна на членове на това правителство. А след този гаф и опит за замитане на следите и прикриване на станалото.

Това, че ти виждаш друго- мен ме ласкае! Тъпаци като теб, дал Бог.

И лайнари като теб дал бог!

подавай оставката ве катил

Мунчо е заслужил затвор, събраха му се много грехове

Като не пичкосахте мунчо, още ще теглите от него и неговите руски агенти в служботе

То кои са руските агенти не се знае. Майката на един от партийните лидери на това правителство е дошла от МАСКВА като политемигрант след 1944 година, а дядото е загинал в съветски концлагер. Бил е в сесерето като емигрант-комунист след 1923 г. Има биографиите на рода му в Уикипедия. Няма да казвам името му.

Някои тук май се разпознаха в написаното и сложиха минусите. Пребоядисал се Илия пак в тия! Вълкът козината си мени, нрава-не!

Що за абсурд, ДАНС е подчинен на правителството и премиера, а не на руския агент, тогава защо Денков не може да уволни шефа на ДАНС и иска разрешение от муньо?

Когато са правили законите не са очаквало ,че точно президента ни ще е предател..е за това ...

ДАНС е подчинена НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА. Ако Денков нарушава законите, ДАНС не е длъжна да му сътрудничи. НО АЗ ОЧАКВАМ СЪДЪТ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И РАЗГЛЕДА ПОВЕДЕНИЕТО НА ДЕНКОВ. ЗАЩОТО ТОЙ ПОДСТРЕКАВА КЪМ ПОТУЛВАНЕ НА УЛИЧАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ И ПРИКРИВАНЕ НА СГАФИЛИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ-МИНИСТРИ. Денков може да бъде или да не бъде премиер утре. ДАНС и България трябва да ги има.

предатели това очевидно са ПеПерастите лишени изцяло от спирачки или самоконтрол. Обвинените абсурдно следва да заведат дела срещу клеветниците а НС да състави комисия която да разследва грозните изпълнения на властта. Това са опитите за смачкване на ЦИК и ДАНС и "игричките" на зам.мнистърчето, както и заплахите срещу е-министъра и децата му. И тръгнал Пърденков да плачи и да иска да си играе на АЛА-БАЛА с държавата. ПОЗОР!

В 1974 година президента Никсън се опита да уволни служители от ЦРУ или ФБР, вече не помня коя от двете служби. Защото от тайните служби получават информация за злоупотреби на президента. Който нарушава американското законодателство. И публично рагласяват тази компрометираща информация Но ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ И нейното овче население, американциет се вдигат като един да защитят правата си и законите на държавата. А ние овцете сега търпим премиерът да защитава нарушаването на изборното зконодателство от страна на негов министър! Докога? В Америка вече щеше да има протестни митинги пред сградата на правителството! Тук заспала работа. Всеки може да ви тъпче, да ви язди и да ви манипулира изборите в това число и с машини

Къде отиде ти бе?? В Америка ако има толкова недействителни бюлетини..за които допринесоха тея ор ДАНС..,то си беше умишлено..щеше да има касиране на изборите.. Пишеш неща точно в обратната посока..смешник!

Тая мижитурка раболетпна, ще бие и плевню по слугинаж!!

и на кой точно служи бе кратунке ? Той е шеф на оная смешка шефа на ДАНС.., а същия го саботира щото е руска подлога ? Алоо...,че си плате трол е ясно..ама чак толкова луд..да си..

Пърденков се излага грозно и дрънка врели некипели и агитира за антидържавни деяния. Ето как стоят нещата за нормални хора. Принципът е дали с бюлетини, дали с машинки или с бобени зърна или с камъчета под чашите ВАЖНОТО е при всеки начин да е под пълен контрол на ЦИК. Затова и в Германия забраниха мадуровките. Абсурд е частна фирма да идва да ти ги бъзика и нагласят и да не знаеш какво са им направили. Малко акъл се иска за да се схване това.

Ало...ако в Германкя има всеки път по15-20% недействителни бюлетини както тука ..не машини ами робити ще сложат.. Така ,че ходи се скрий в хралупара си.. Не коментирай държави които очевадно не харесваш..по ти приляга ..нещо да коментираш Русия..,Северна Корея.

Другари Запада пак на нахуяри

Сбогом :(

Чакай . Да не хванеш корени! Вашето време отмина, ха-ха!

Прокуратурата не си върши работата - Реформа ще има. ДАНС не си върши работата, и реформа и там ще има. За някой няма да има 20 заплати при пенсониране….

академика , ще смени ли менистерчето дето е пуснало окръжно да се разреши на Асанчо да гласува против закона?

Що да не го смени? Това да не е Румбата на който му казват от Москва кой да сложи и да смени?!?

Коментари - Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев | Днес.dir.bg

Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев

Николай Денков заяви, че повече няма доверие между правителството и досегашното ръководство на спецагенцията

Обратно в новината

Коментари - Премиерът поиска от президента смяната на председателя на ДАНС Пламен Тончев | Днес.dir.bg

Коментари

Данс си е данс този параход другия път няма кой да го избере

плъха да се разкара, това по-може да стане.

значи псевдоакадемика оси. ра нещата, ама ДАНС трябва да му докладва, че мирише яко. Странно, що не вземе нещо за нос, че вероятно му е запушен.

етикетче "академик" всъщност е параванче на Киру Простия. Кирчо се опъва на диванчето и с дистанционното му подава какво да приказва и какво да прави. Нещо като муле управлявано с изкуствен интелект. Виртуална реалност.

Е как Плъха вярва безрезервно на ДАНС за шпионската дейност на руския кореспондент, а пък няма доверие на шефа на ДАНС за останалите неща, свързани с изборите? Няма ли кой да го попита, кога казва истината и кога лъже, този плазмодии?

ДЕНКОВ МОЖЕ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ЗАМ. МИНИСТЪРА СИ, КОИТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ВЪРШИ НАКАЗУЕМИ НЕЩА. С НЕГО ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ И ДЕНКОВ, НО НЕ ШЕФА НА ДАНС ИЛИ ЗАМЕСТНИКА МУ, ЗАЩОТО СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТА. ТОВА КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ДАНС Е АБСОЛЮТНО ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НАИСТИНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ. ПП/ДБ ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ ДАНС И ЗАТОВА СА ИЗПАДНАЛИ В ИСТЕРИЯ! ДАНС Е РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ, А И ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ И ТОВА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. ИСКАТ ДА БЪДАТ НЕНАКАЗУЕМИ.

Боклук американски долен мръсен

Арестувай ги тия мръсни предатели, мамицата им краварска

трябва незабавно да арестува престъпниците Денков , Петков, Василев, Ананасов, Плевнелиев и други с обвинения за престъпления по Глава Първа он НК. Това са чужди шпиони на американска хранилка, които погубват България

Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! Оставка и то веднага!! 7 пъти за късмет!! Вън от държавните структури!!

Рассия обича ДАНС.

Ей, голяма мъка с тази непослушна ДАНС. Не искат да си подават оставките, а премиерът вече от зам.-председател сега и председателят му пречи.

По добре е да свалим Денков и бандата му... сега и в Израел заминава...продажна подлога

Синодалния ще хване президента за ху*.

Тотално корумпиран, безскрупулен, ненаситно алчен и подъл. Той е истинската заплаха за националната сигурност на България. ОСТАВКА!

Премиерът няма ли да уволни зам. - министъра, грубо и нагло нарушил правилата, "за да си по играе в къщи"?

Време е робите в България да погледнат истината в очите и и да видят кой така жестоко ги дере вече до под кокал! Над 300% дива спекула в България. Спекула извършвана точно от БГ мутроолигарси, мутрокапиталисти и мутроспекуланти. Спекула, с която с 20% ДДС Сглобката пълни пробитата хазна, за да закърпи бюджета. Българските страхливи и мега прости робове да вземат отнякъд един учебник по икономика за 1-ви курс в УНСС и да се ограмотят малко що е спекула! Спекула се получава, когато има дефицит на стоки и услуги. Има ли дефицит на стоки в България сега? НЯМА!!! Магазините и пазарите в цяла България пращят по шевовете от изобилие на хранителни стоки, плодове и зеленчуци, ама на петорни цени! Ха сетете се сами, роби, защо е така? Поради жестоката изкуствена спекула, с която шепа мутри, хитреци, търгаши, гешефтари, изроди и паразити трупат пари и богатства за сметка на мъките и обедняването на народа! В цял свят правителствата се борят със спекулата и спекулантите, само в България НЕ!!! Фашисткото правителство на американската марионетка Денков е за сваляне, а след това и за разстрел!

Трябва да ги дерем живи и после гилотината, мамицата им предателска

Аз пък искам да сменим премиера

Що, ти ли искаш да станеш премиер, много си тъп обаче за тая длъжност !

Президента си го премести.Председателя…вие какво си помислихте?

По-голям клоун от Денков никога не е имало в България. Абсолютна карикатура, че и безсилна при това. Председателят на ДАНС отказал да уволни заместник-председателя на ДАНС и сега Денков иска от президента да уволни председателя на ДАНС. Президентът като ти откаже също, какво ще направиш, бе Денков, клоун такъв? На кой ще се оплачеш след това? Хайде да го бутат по-скоро това недоразумение и да ходим на предсрочни парламентарни избори, че направо нямам търпение!

Нека признаем, че Плевнелиев е много достоен конкурент на Денков в борбата за първенството на сламените хора. Борбата е много оспорвана, но този както е подкарал нещата, може и да задмине Чехльо.

Всички сте мафия,вие изпрахте Прасето,Тиквата и Черепа,както и още куп други големи престъпници,после ,зающо ДАНС не работила срещу изпирането на пари,ами,че те от вас се учат...

Факт

Виждам много кандидати за пенсия от ДАНС да коментират тук. Преди бяхте 500000 от ДС , сега да не сте станали един милион?

С тоя минус заработи ли поне 10 лв, трол?

Шефката на ЦИК съобщи пред Панорама тази вечер, за някакви мистериозни 200 машини преди изборите през април тази година. Появили се незнайно откъде. За които никой не поел отговорност, никой не признавал да са негови. Не се знаело какъв софтуер има в тях. От ЦИК са ги засекли и тогава те просто изчезнали. А някой ни уверяваше, че с машините измами не могат да станат!

Е той Трактора щеше да пуска едни 200 машини. Нещо като случайност???

Машините преди три дни , компрометирани , сега същите законни и сигурни-ало ЦИК,ДАНС??? Ами да се изпикам на бюлетините в печатницата и да отмените гласуването с тах, а?

От Денков няма да чуете: "И аз съм прост, и вие сте прости и затова се разбираме" и затова ревете за Бибитко. "Не сме народ, не сме народ, а мърша..."

той понеже сапунът е "откритие" на Денков, че покрай него си присвои званието академик, та затова и хората са "прости" - нищо не разбират... Ни от сапун, ни от фалшиви академични титли! ;))))

Ти па си пръв разбирач:)))

Ами мърша сте. Заменихте един предател с друг и му се радвате и го хвалите. Не сте народ, а мърша и то проста.

Когато блядовете заедно с нащи руски кавали Луканов Джуров и Младенов извършиха преврата и свалиха Тодор Живков мълчахте като мушнати гайди Късно е сега да квичите

За тъпия народ само Тиквата!

Другари Запада пак на нахуяри

мноо страшен тоа гризач..... Не можел да работи с такива структури...... Ма колко месеца му остават преди да се скрие в миша дупка.....

и ние ви искаме Оставката, защото ви нямаме доверие! Не спряхте да лъжете, като при всяка лъжа в която сте хванати, не спирахте да повтаряте, че другите лъжат и манипулират, с което си твърдение се опитвате да направите хората на глупави - но не ви се получава! Ето и днес пак най-нагло излъгахте - опитвайки се да лобира за Терзиев, Киро каза и написа, че през Телерик са минали 30 000 обучени студенти, но една бърза справка на сайта на "академията" показва 20 000... Ооо, чудо голямо, какво е за Киро едни 10 000 разлика, сега няма да издребняваме за някакви си хиляди или милиони, милярди - като онези 9 милиона, които изчезнаха безследно по време на краткото им управление при предния мандат! И като заговорих за милионите, и Асен днес за пореден път излъга отвратително - при реална и видима от всички инфлация от почти 50 %, говорейки за бюджет - 2024 не спря да лъже, че тя е 5%, и видиш ли, догодина можела да падне и по пет процента... Да, да, ама не!!! А безмозъчната марионетка Денков не спира да повтаря това, което са му написали калпавите им пиари! Време им е за ОСТАВКА!!! Но да по-бързат да си сменят и дилърите, че тези хора за посмешище ги направиха...!

Тва смешно човече за къв се е вземал, че да уволнява и назначава в ДАНС? Хахахах. Според него кво е трябвало да направи ДАНС като некъв пиклив зам министър е щракал снимки на протоколите за машините! Смешно човече си Дянков!

Да му докладва бе дебил.

Ей го - типичният БГ примат! Не може да докаже правотата си и в безсилието си веднага скача на грозните епитети! Лошото е, че сигурно си се и размножил!

Кой на кого и какво да докладва, бе сладък?

кого да докладва? На тези, които изпратиха незаконно споразумението с Македония на македонската страна, за да го коригират те и да го върнат във вид , в който им харесва. И след македонските корекции, нашите хубавци го гласуваха - на тези национални предатели ли да докладва?!

Ама моля ви за извинение. Докладвайте на който ви харесва, щом министър-председател не го зачитате! Ебаси и службата за сигурност.

Опааааа! На министъра му е докладвано както си е по протокол. Ти що реши, че МП може да анулира решения на Нашата служба национална сигурност???? Що реши че може да изисква уволнения защото като е поискал да отмени решение му е показана вратата? Да ви имам и умниците…. Ти по-скоро търси що тоз бушон зам мин е снимал така че да го хване ДАНС и да приберат машините, за да излязат бюлетините ;) Совите не са това, което са!

Тоест службата за сигурност според теб трябва да докладва на тази институция, която извършва нарушението? Много умно, няма що! Пращиш от мозък! Някой нещо ти е откраднал или надраскал вратата на апартамента, счупил прозореца. И ти отиваш да се оплакваш на него от самия него?

Българската дрисня няма край. Я идете в Словения, Словакия, Хърватия, Полша, Чехия и да не ги изброявам другите. Я вижте колко е чисто и подредено, как хората си имат деца и макар не богато живеят достойно. Само Ганьо си иска въглищата, едно време беше 20 годишното БМВ, сега минахме и на 30 годишно. Я вижте какво пише в резултатите от теста Пиза, 98% неграмотни ученици. Ебах ви и у тарикатите селски. Бой за парко място, бой на всеки светофар, бой... Автогеноцид, бах мааму, ама като дойде шефа дето цел живот го псувате, лизане на гъз до афти по езика. Нема такава мишкарска нация. Закривай!

Малко грубо, но е истина и те подкрепям!

Как точно го "подкрепяш" След като в мнението по-долу питаш твой сънародник дали не е палестинец или руснак? Я прочети какво си писал! В това мнение на 88 разпозна себе си ли?

Подкрепям думите му и виждам, че са писани за такива като теб.

Тия от ДАНС са за зеления чорап , но ако искат да се правят на политици няма лошо. Ще видят и те народната любов, защото и те едни пари вземат само’

Българският народ вече няма доверие на правителството и е крайно време да се поиска неговата смяна!

Аз пък от името на народа му имам доверие. Ти да не си палестинец или руснак ?

Ами щото си лъжец и мошеник. Тоест катил. Затова му имаш доверие. Краставите магарета отдалече се надушват, нъл тъй?

След днешното изявление на Денков, вече нямам абсолютно никакво доверие в него и в неговото правителство. Съвсем друго изявление очаквах днес от Денков. Очаквах да се извини на българското общество за гафа, който са допуснали. Очаквах да каже, че съжалява за станалото. Нооо да се опитва да замита следите и прикрива случая и извършителя, това най-малко очаквах. Искал уволнение на служителя, това вече е свръхнагло! ЩОМ СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ СТРАНЕН НАЧИН, ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. МОЖЕ ДА Е ДОБЪР АКАДЕМИК И УЧЕН, НО ЯВНО ЗА ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР НЕ СТАВА! С тази своя непохватност може много да навреди на България, приемрно спомнете си за спора с Македония. Откакто дойде неговото правителство макетата навириха нос и заляха българите с терор и палежи. Защото явно той не може да ги респектира.

Е не се научихте, да манипулирате. Нещо като мека критика го давате Дянков бил виновен, зам. министъра също, ами ако има престъпление къде е прокуратура , Няма я защото нама нощи нередно!

Няма я защото НЯМАМЕ ДЕЙСТВАЩО ПРАВОСЪДИЕ. Етоп затова я няма. Спомнете си надзора от Евросъюза за нашето правосъдие. Не защото няма извършебно нарушение на законите, а защото няма кой да разследва и накаже това нарушение. В ЕВРОСЪЮЗА (КАКТО Е БИЛО И В ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ!) НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ МАШИНИ, ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТЯХНАТА ТЕМИДА ВКАРВА ЗА ДЪЛГО В ПАНДИЗА НАРУШИТЕЛИТЕ. И кандидати за изборни манипулации просто няма. Щото ако има някой, той е вече в затвора и скоро няма да излезе отттам. В бегето както ивнаи решаваме проблемите йезуитски, лицемерно, на приниципа хем вълка си, хем агнето цяло. ХЕм да се купуъват гласове и фалшифицират, хем пък обаче да не съдим никой за това. А за замазване на очите, за прах в очите ще въведем машните. ЗАЩО? ЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ОСЪДИМ НА 10-20 ГОДИНИ ЗАТВОР ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ИЗМАМИТЕ. ГАВРИМ СЕ С ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН-ИЗБИРАТЕЛ!

Господин Денков ,вие отдавна трябваше вече да сте поискали импийчжмът на зеления чорапи червен боклук в едно!!!

Денков трябва НЕЗАБАВНО да подаде оставката. Той се опитва да прикрива нарушения на изборното законодателство извършени от членове на неговото правителство. Той се опитва да укрива извършителите и да замита следите. Носи наказателна отговорност за укривателство! Наясно ли е с това?

Този е уникално тъп ! Не ДАНС са виновни , а ЦИК !

ДАНС са подвели ЦИК и там е нарушението. Има факти и те ги тълкуват като опасност за честността на изборите. Защо така се досещаме, но и тези от ЦИК са готови д ги приемат. Егати експертите…

ДАНС НЕ СА подвели ЦИК. ДАНС са изпълнили задълженияита си към държавата и българското общество. ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА НЯМАТ РАБОТА ДА БЪРКАТ ПО ИЗБОРНИТЕ МАШИНИ. ТЕ КОМПРОМЕТИРАХА ИЗБОРИТЕ, А НЕ ДАНС!

предатели това очевидно са ПеПерастите лишени изцяло от спирачки или самоконтрол. Обвинените абсурдно следва да заведат дела срещу клеветниците а НС да състави комисия която да разследва грозните изпълнения на властта. Това са опитите за смачкване на ЦИК и ДАНС и "игричките" на зам.мнистърчето, както и заплахите срещу е-министъра и децата му. И тръгнал Пърденков да плаче и да иска да си играе на АЛА-БАЛА с цялата държава. ПОЗОР!

Искаш, ама нема.

Денков трябва да бъде съден за клевета! Като обвини ЦИК в нарушение. Той е висш държавен служител и трябва да си мери приказките!

Защо бе то и аз го виждам това нарушение!

Какво нарушение виждаш? Аз виждам наушение от страна на членове на това правителство. А след този гаф и опит за замитане на следите и прикриване на станалото.

Това, че ти виждаш друго- мен ме ласкае! Тъпаци като теб, дал Бог.

И лайнари като теб дал бог!

подавай оставката ве катил

Мунчо е заслужил затвор, събраха му се много грехове

Като не пичкосахте мунчо, още ще теглите от него и неговите руски агенти в служботе

То кои са руските агенти не се знае. Майката на един от партийните лидери на това правителство е дошла от МАСКВА като политемигрант след 1944 година, а дядото е загинал в съветски концлагер. Бил е в сесерето като емигрант-комунист след 1923 г. Има биографиите на рода му в Уикипедия. Няма да казвам името му.

Някои тук май се разпознаха в написаното и сложиха минусите. Пребоядисал се Илия пак в тия! Вълкът козината си мени, нрава-не!

Що за абсурд, ДАНС е подчинен на правителството и премиера, а не на руския агент, тогава защо Денков не може да уволни шефа на ДАНС и иска разрешение от муньо?

Когато са правили законите не са очаквало ,че точно президента ни ще е предател..е за това ...

ДАНС е подчинена НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА. Ако Денков нарушава законите, ДАНС не е длъжна да му сътрудничи. НО АЗ ОЧАКВАМ СЪДЪТ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И РАЗГЛЕДА ПОВЕДЕНИЕТО НА ДЕНКОВ. ЗАЩОТО ТОЙ ПОДСТРЕКАВА КЪМ ПОТУЛВАНЕ НА УЛИЧАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ И ПРИКРИВАНЕ НА СГАФИЛИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ-МИНИСТРИ. Денков може да бъде или да не бъде премиер утре. ДАНС и България трябва да ги има.

предатели това очевидно са ПеПерастите лишени изцяло от спирачки или самоконтрол. Обвинените абсурдно следва да заведат дела срещу клеветниците а НС да състави комисия която да разследва грозните изпълнения на властта. Това са опитите за смачкване на ЦИК и ДАНС и "игричките" на зам.мнистърчето, както и заплахите срещу е-министъра и децата му. И тръгнал Пърденков да плачи и да иска да си играе на АЛА-БАЛА с държавата. ПОЗОР!

В 1974 година президента Никсън се опита да уволни служители от ЦРУ или ФБР, вече не помня коя от двете служби. Защото от тайните служби получават информация за злоупотреби на президента. Който нарушава американското законодателство. И публично рагласяват тази компрометираща информация Но ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ И нейното овче население, американциет се вдигат като един да защитят правата си и законите на държавата. А ние овцете сега търпим премиерът да защитава нарушаването на изборното зконодателство от страна на негов министър! Докога? В Америка вече щеше да има протестни митинги пред сградата на правителството! Тук заспала работа. Всеки може да ви тъпче, да ви язди и да ви манипулира изборите в това число и с машини

Къде отиде ти бе?? В Америка ако има толкова недействителни бюлетини..за които допринесоха тея ор ДАНС..,то си беше умишлено..щеше да има касиране на изборите.. Пишеш неща точно в обратната посока..смешник!

Тая мижитурка раболетпна, ще бие и плевню по слугинаж!!

и на кой точно служи бе кратунке ? Той е шеф на оная смешка шефа на ДАНС.., а същия го саботира щото е руска подлога ? Алоо...,че си плате трол е ясно..ама чак толкова луд..да си..

Пърденков се излага грозно и дрънка врели некипели и агитира за антидържавни деяния. Ето как стоят нещата за нормални хора. Принципът е дали с бюлетини, дали с машинки или с бобени зърна или с камъчета под чашите ВАЖНОТО е при всеки начин да е под пълен контрол на ЦИК. Затова и в Германия забраниха мадуровките. Абсурд е частна фирма да идва да ти ги бъзика и нагласят и да не знаеш какво са им направили. Малко акъл се иска за да се схване това.

Ало...ако в Германкя има всеки път по15-20% недействителни бюлетини както тука ..не машини ами робити ще сложат.. Така ,че ходи се скрий в хралупара си.. Не коментирай държави които очевадно не харесваш..по ти приляга ..нещо да коментираш Русия..,Северна Корея.

Другари Запада пак на нахуяри

Сбогом :(

Чакай . Да не хванеш корени! Вашето време отмина, ха-ха!

Прокуратурата не си върши работата - Реформа ще има. ДАНС не си върши работата, и реформа и там ще има. За някой няма да има 20 заплати при пенсониране….

академика , ще смени ли менистерчето дето е пуснало окръжно да се разреши на Асанчо да гласува против закона?

Що да не го смени? Това да не е Румбата на който му казват от Москва кой да сложи и да смени?!?