Коментари - Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте | Днес.dir.bg

Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте

На заседанието е прието решение за предстоящите евроизбори да се предприемат "решителни действия срещу външна дезинформация и държавите в ЕС и всички институции да действат съгласувано"

Обратно в новината

Коментари - Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте | Днес.dir.bg

Коментари

В българската политика дъно няма.

Главаначев, българският народ НЕ подкрепя еврогейската позиция за нацистка Украйна.

След изборите всички евроатлантически партии ще се съобразявате с Възраждане. Своеволието ви свършва.

Имал някакви кандидати. Ама не бил сигурен. Щял да хвърли чоп. И тогава. Ще видим.

Ти не си България бе! Българите са против подклаждането на войната в Украйна. Само Еврогейските малоумници не схващат че Украйна утече и колкото повече удължаватагонията, толкова по-малко ще остане от нея

Тези от “Възраждане” трябва да бъдат вкарани в затвора за дълги години, както направиха в Гърция с ръководителите на “Златна зора”, за подбуждане към насилие и неофашизъм! А нашите “възрожденци” са на хранилка на руското външно министерство и са шпиони в полза на Империята на злото и кремълските фашизоидни орки!

Не, България а ти бре мутро

И тоя отиде да разнесе тъпотията си в Европа като вожда си.

Познавам лично Димитър Главчев! Изключителен родолюбец и патриот. Компетентен и почтен!

Може да познаваш димитър Главчев, но не познаваш мишока, герберската подлога и жалка слуга, слузестият обезгръбначен охлюв димитър Главчев. Досега да си чул нещо родолюбиво от този т.н. от теб родолюбец Главчев? Не си и няма да чуеш. За да бъде избран за премиер, той е бил щателно проучен, били са наясно, че е послушен и безмозъчен боклук, следователно е подходящ за служебен премиер.

Със сигурност. Този е един. От кандидатите.

А ти чий го поддържаш?!

Въобще не се съмняваме... отдавна е ясно, че със свалени гащи се нагъзвате всеки ден в посолството. Достатъчно унизително е да слугуваш на запада, но нашите управници са още по-зле, слугуват на слугата на запада в лицето на Украйна.

Какво американско, френско - немско, европейско “робство” те гони бе, тупан. Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

А кой те е упълномощил да подкрепяш укронацистите?! Затвора те чака заедно с другите предатели!!! Колко годни медицински хеликоптери летящи и през нощта и при всякакви условия закупихте?! Колко човека загинаха за всичките години на умишлено бездействие от ваша страна?! Колко човека загинаха при наводнения и други бедствия?! Колко семейства обезщетение за щетите от наводненията в Карлово например с реални суми, не с 300 до 1500 лв.?! А за чуждите краварски интереси сте готови да дарител всичко на българския данъкоплатец, включително и живота на много свои сънародници!!! Затвор доживот!!! Промити мозъци!!!

880% от България и българите поддържат Русия... ама нали трябва да им изломоти нещо на идиотите в Брюксел...

Тези от “Възраждане” трябва да бъдат вкарани в затвора за дълги години, както направиха в Гърция с ръководителите на “Златна зора”, за подбуждане към насилие и неофашизъм! А нашите “възрожденци” са на хранилка на руското външно министерство и са шпиони в полза на Империята на злото и кремълските фашизоидни орки!

да бе - те европейците ядат доматите с колците и хич не те знаят каква си ватенка.

Мнозинството българи тебе НЕ поддържат ти си седнал от тяхно име лъжи да ръсиш мишок.

Коя точно европейска позиция поддържа България? На САЩ?!

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата! Не избори и гласуване, а трепане наред на този долен БОКЛУК и заравянето му в плитки гробове!!!

Тоя вместо да настоява да ни приемат в Шенген по суша, отишъл да се кълне във вечна вяра , послушание и поклонничество !? То бива, бива робско поведение, но нашия прекалява ! Виждам го как лази и лиже чужди подметки !

да се каже? БОКЛУК като началника си!

Главчев, а ти кога попита народа какво мисли по въпроса?

Кога ще правим класация за най-силният ибрикчия? Силни позиции имат Росен Плювалника, Сюлейман Пуси, сапунджи Изпърденкофф, Барни Ръбъла и сега Главанак мазен.

Боко Тиквунов!

Хехе, добре, че е Главчев та да им каже. Понеже те си нямат разузнаване и не ни знаят и кътните зъбе.

Така ли ти наредиха да говориш от посолството , нещастнико?

Тоя тиквеник още ли не е уволнен ?

поредната креатура на бкп- тесни доносници - главчев, па се заглави. бил тоя премиер. ма моля ви се! на кого е представител тая поредна комудяшка плюнка от дълбоката кофа на кпсс-бкп. оказа се, на практика, че бкп е нямало никакви кадри, а иска да управлява света, като "банкерката" сталинка. българия поддържа, а България не поддържа. моля да се отбележи в анализе на психопата... мммм... ка му беше името на хавайския ракетаджия... абе, както и да е! янки, го хоме! ама тоя радевски бурсук на снимката го взех за обидения лебервурст... тоя път направо браво на холивудските "режии-имници"! шапо и еваларка за тоя гег с комундягите! .... Бог с нас

Увеличава се делът на българите , които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// НАПИШЕТЕ В ЮТУБ“ МИФ О ДРУЖБЕ РУССКИХ И БОЛГАР . А ПРАВДА НЕ БРАТУШКИ! /// Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха ……….. 90% от русофило-робите имат 2 мечти... 1.Как да победят Америка 2.Как да спечелите Зелена карта

Една съвсем прясна новина от Щатите, тъкмо като за нашите управляващи: "Всеки член на Конгреса, който гласува за помощ на Украйна, трябва да се присъедини към въоръжените сили на Украйна. Тази поправка към законопроекта на председателя Джонсън беше внесена от члена на Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн (републиканец, поддръжник на Доналд Тръмп)." Както винаги у нас управляващите най свирепо и ревностно се правят на по светци и от папата и най последни разбират накъде подухвал новият ветрец на промените...

Имах си аз да не я поддържа

Поредния жалък гъзолизец.

Украйна не е В ЕС, че да ги касае. Като български премиер няма правото да обслужва никой друг, освен народа на България. Обслужването на чужда държава или организация е предателство и е за 5-15 години затвор по НК член 105. Отделно другите които нарушават.

За външната дезинформация, защо се вихри по наши телевизии реклама на еврото? Кой плаща за тази пропаганда? Хората плащат, за да ни промиват мозъците. Кой им е разрешил да ползват нашите пари (дори да се водят от ЕС) за това? Къде е референдума за еврозоната и кой ще търси сметка от КС за подигравката с българският народ?

нека питаме народа недеите да лъжете продажници измамници

Фашисти мръсни!

Главчестите ВСЯЧЕСКИ подкрепяли Украйна. НИКОЙ не се съмнява! УКРАЙНА, АМЕРИКАНСКИ чертежи, АМЕРИКАНСКИ АЕЦ, ЯДРЕНО гориво и газ и Израел - ЕДИНСТВЕНИТЕ приорети на ГЕРБ-авите. Затова Банкянския ЯСТРЕБ Захапал ВЪНШНО и ОТБРАНАТА и не ги пуска.

Главаначев е същият глупак като началника си Боко Тъпото. Тъпа и безмозъчна герберастка подлога, тъп беше като председател на Нс, тъп е и сега. За разлика от него сегашният ни външен министър се е държал достойно в същия този Брюксел, отказал е да прочете предварително написаните от брюкселски слуга думи, че Черно море трябва да се милитаризира, да сме маша в мръсните американски и английски ръце, и е изнесъл една достойна за български политик реч. Това, естествено не се харесало на психоевроатлантиците и на началниците им от посолството и това е причината за поисканата му скоростна смяна с психоненормалният Данеил митов. Май отдавна не сме имали такъв външен министър, неудобен е за краварите и глупавите им слуги в българия, та сега искат да го махнат и заменят с един от пуделите на Боко тъпото. Тук ще си проличи каква позиция реално заема Радев. Ако смени министър Стефан Димитров с психоненормалният Митов, то Радев е в сговор с Боко Тъпото и чалмите, ако го остави на поста си, напук на исканията на Главаначев и Тъпото, Радев е реална опозиция на герберастите.

И този гламарник как може да подкрепя режим .който стреля по българи?

Некадърниците се оправдават с дезинформация.А Главчев мисли ли какво ще стане с България?

Не България а американските лакеи, които са се загнездили в управлението

главанак, в грешка си! Само продажниците като теб поддържате това!!!

Всички подкрепящи я ,да си взимат багажа и да заминавт за украйна.писна ни на всички българи само това да слушаме от политиците-гербаджии и променените

главанак е мекотело и дупедавец като предишните. Вместо да заяви, че ще осигури честни и прозрачни иозбори, той за Украйна се загрижил! Думи нямам!

"Подкрепяме всячески Украйна според възможностите, няма промяна" Според възможностите ама само ужким докато някой не ни побутне и тогава изведнъж се оказа че може още да предоставяме и още и още. Между другото дали някой е попитал за това или просто примера решил ей така да сподели това за пред другите в Брюксел? "Премиерът добави, че Европейският съвет е приел заключения за Турция - за възобновяване на диалога с ЕС. Това е наш съсед, на Турция разчитаме много за политиката по мигрантите, допълни той." И благодарение на новият план за мигрантите според който мигрантите не бива да са концентрирани само по граничните нации, а разпределени из между всички нации за да се намали бремето, то тогава с 3-5-те милиона в Турция ще е много весело за остатъка от ЕВропа!!! хахахах

още не почнал работа и веднага за Украйна. Нема ли някой да каже нещо за България най- после. Или ние да си налягаме парцалите и да плащаме колкото кажат и когато кажат

Пишман,Украйна в Европейския съюз,да се готви Русия!?

Прав е, но до някъде, българското правителство поддържа Украйна (понякога се чудя, защо не са се записали доброволци, търсят се и мъже и жени, който толкова ги подкрепя, да заминава), но по-голямата част от българския народ не поддържа фашисти и детеубийци, избивали са невинни в луганска и дюнецка област години наред. Такава измет, аз лично няма как да поддържам.

Ами да гласува тази по-голяма част от българския народ.

Искам тоя да повтори тая простотия като ни налазят Турците. Щото Руснака трети път няма се прецака да пуска кръв за тая мърша тука. Ма кво се учудвам, то кръвта вода не става. Помаците не са мръднали след Османското присъствие. За тях да нямат суверенитет и да мият тръбата да правят кефа на поредният господар е начин на съществуване. Мизерно. Ма толкова си могат. И преди с фашизма и сега с новата му Давоска версия ЕССР.

Само за информация: Путин ги побърка!!!

Крайно време е Русия да бъде поканена за член на ЕС и НАТО. С това ще спре войната в Украйна и всички проблеми, заради ЕС в момента лети към пропастта.

Стига сте снасяли инфо на всеки срещнат, какво се случва в България. Рюте да не би разказва на нашичките, какво става в нидерландия? бг политиците все ще намерят на кого да дрънкат, то не бяха посланиците, сега рюте и компания. Май не знаят, че има нещо наречено вътрешни работи и никой не може да му се меси в тях. А за украйна, тоз е втори тагаренски, пак ще раздава като за световно.

"дали България не е сред най-уязвимите за руска дезинформация..." Може ли някой да обясни какво ще рече руска дезинформация? И да даде примери.

Това е като кажеш, че според теб Украйна няма да спечели. Много лошо. Това е същото като през комунизма да кажеш, че не вярваш в светлото бъдеще

Всичко за русия е дезинформация, всичко за украйна е най-истинска истина. И пропаганда е само руска, но в никакъв случай украинска. И подобни блабла.

Не се съмняваме, съмняваме се в твоя началник !

Този с много силни изказвания като за служебен премиер с хоризонт 2 месеца

Коментари - Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте | Днес.dir.bg

Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте

На заседанието е прието решение за предстоящите евроизбори да се предприемат "решителни действия срещу външна дезинформация и държавите в ЕС и всички институции да действат съгласувано"

Обратно в новината

Коментари - Премиерът от Брюксел: България поддържа европейската позиция за Украйна, въобще не се съмнявайте | Днес.dir.bg

Коментари

В българската политика дъно няма.

Главаначев, българският народ НЕ подкрепя еврогейската позиция за нацистка Украйна.

След изборите всички евроатлантически партии ще се съобразявате с Възраждане. Своеволието ви свършва.

Имал някакви кандидати. Ама не бил сигурен. Щял да хвърли чоп. И тогава. Ще видим.

Ти не си България бе! Българите са против подклаждането на войната в Украйна. Само Еврогейските малоумници не схващат че Украйна утече и колкото повече удължаватагонията, толкова по-малко ще остане от нея

Тези от “Възраждане” трябва да бъдат вкарани в затвора за дълги години, както направиха в Гърция с ръководителите на “Златна зора”, за подбуждане към насилие и неофашизъм! А нашите “възрожденци” са на хранилка на руското външно министерство и са шпиони в полза на Империята на злото и кремълските фашизоидни орки!

Не, България а ти бре мутро

И тоя отиде да разнесе тъпотията си в Европа като вожда си.

Познавам лично Димитър Главчев! Изключителен родолюбец и патриот. Компетентен и почтен!

Може да познаваш димитър Главчев, но не познаваш мишока, герберската подлога и жалка слуга, слузестият обезгръбначен охлюв димитър Главчев. Досега да си чул нещо родолюбиво от този т.н. от теб родолюбец Главчев? Не си и няма да чуеш. За да бъде избран за премиер, той е бил щателно проучен, били са наясно, че е послушен и безмозъчен боклук, следователно е подходящ за служебен премиер.

Със сигурност. Този е един. От кандидатите.

А ти чий го поддържаш?!

Въобще не се съмняваме... отдавна е ясно, че със свалени гащи се нагъзвате всеки ден в посолството. Достатъчно унизително е да слугуваш на запада, но нашите управници са още по-зле, слугуват на слугата на запада в лицето на Украйна.

Какво американско, френско - немско, европейско “робство” те гони бе, тупан. Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

А кой те е упълномощил да подкрепяш укронацистите?! Затвора те чака заедно с другите предатели!!! Колко годни медицински хеликоптери летящи и през нощта и при всякакви условия закупихте?! Колко човека загинаха за всичките години на умишлено бездействие от ваша страна?! Колко човека загинаха при наводнения и други бедствия?! Колко семейства обезщетение за щетите от наводненията в Карлово например с реални суми, не с 300 до 1500 лв.?! А за чуждите краварски интереси сте готови да дарител всичко на българския данъкоплатец, включително и живота на много свои сънародници!!! Затвор доживот!!! Промити мозъци!!!

880% от България и българите поддържат Русия... ама нали трябва да им изломоти нещо на идиотите в Брюксел...

Тези от “Възраждане” трябва да бъдат вкарани в затвора за дълги години, както направиха в Гърция с ръководителите на “Златна зора”, за подбуждане към насилие и неофашизъм! А нашите “възрожденци” са на хранилка на руското външно министерство и са шпиони в полза на Империята на злото и кремълските фашизоидни орки!

да бе - те европейците ядат доматите с колците и хич не те знаят каква си ватенка.

Мнозинството българи тебе НЕ поддържат ти си седнал от тяхно име лъжи да ръсиш мишок.

Коя точно европейска позиция поддържа България? На САЩ?!

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата! Не избори и гласуване, а трепане наред на този долен БОКЛУК и заравянето му в плитки гробове!!!

Тоя вместо да настоява да ни приемат в Шенген по суша, отишъл да се кълне във вечна вяра , послушание и поклонничество !? То бива, бива робско поведение, но нашия прекалява ! Виждам го как лази и лиже чужди подметки !

да се каже? БОКЛУК като началника си!

Главчев, а ти кога попита народа какво мисли по въпроса?

Кога ще правим класация за най-силният ибрикчия? Силни позиции имат Росен Плювалника, Сюлейман Пуси, сапунджи Изпърденкофф, Барни Ръбъла и сега Главанак мазен.

Боко Тиквунов!

Хехе, добре, че е Главчев та да им каже. Понеже те си нямат разузнаване и не ни знаят и кътните зъбе.

Така ли ти наредиха да говориш от посолството , нещастнико?

Тоя тиквеник още ли не е уволнен ?

поредната креатура на бкп- тесни доносници - главчев, па се заглави. бил тоя премиер. ма моля ви се! на кого е представител тая поредна комудяшка плюнка от дълбоката кофа на кпсс-бкп. оказа се, на практика, че бкп е нямало никакви кадри, а иска да управлява света, като "банкерката" сталинка. българия поддържа, а България не поддържа. моля да се отбележи в анализе на психопата... мммм... ка му беше името на хавайския ракетаджия... абе, както и да е! янки, го хоме! ама тоя радевски бурсук на снимката го взех за обидения лебервурст... тоя път направо браво на холивудските "режии-имници"! шапо и еваларка за тоя гег с комундягите! .... Бог с нас

Увеличава се делът на българите , които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// НАПИШЕТЕ В ЮТУБ“ МИФ О ДРУЖБЕ РУССКИХ И БОЛГАР . А ПРАВДА НЕ БРАТУШКИ! /// Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха ……….. 90% от русофило-робите имат 2 мечти... 1.Как да победят Америка 2.Как да спечелите Зелена карта

Една съвсем прясна новина от Щатите, тъкмо като за нашите управляващи: "Всеки член на Конгреса, който гласува за помощ на Украйна, трябва да се присъедини към въоръжените сили на Украйна. Тази поправка към законопроекта на председателя Джонсън беше внесена от члена на Камарата на представителите Марджъри Тейлър Грийн (републиканец, поддръжник на Доналд Тръмп)." Както винаги у нас управляващите най свирепо и ревностно се правят на по светци и от папата и най последни разбират накъде подухвал новият ветрец на промените...

Имах си аз да не я поддържа

Поредния жалък гъзолизец.

Украйна не е В ЕС, че да ги касае. Като български премиер няма правото да обслужва никой друг, освен народа на България. Обслужването на чужда държава или организация е предателство и е за 5-15 години затвор по НК член 105. Отделно другите които нарушават.

За външната дезинформация, защо се вихри по наши телевизии реклама на еврото? Кой плаща за тази пропаганда? Хората плащат, за да ни промиват мозъците. Кой им е разрешил да ползват нашите пари (дори да се водят от ЕС) за това? Къде е референдума за еврозоната и кой ще търси сметка от КС за подигравката с българският народ?

нека питаме народа недеите да лъжете продажници измамници

Фашисти мръсни!

Главчестите ВСЯЧЕСКИ подкрепяли Украйна. НИКОЙ не се съмнява! УКРАЙНА, АМЕРИКАНСКИ чертежи, АМЕРИКАНСКИ АЕЦ, ЯДРЕНО гориво и газ и Израел - ЕДИНСТВЕНИТЕ приорети на ГЕРБ-авите. Затова Банкянския ЯСТРЕБ Захапал ВЪНШНО и ОТБРАНАТА и не ги пуска.

Главаначев е същият глупак като началника си Боко Тъпото. Тъпа и безмозъчна герберастка подлога, тъп беше като председател на Нс, тъп е и сега. За разлика от него сегашният ни външен министър се е държал достойно в същия този Брюксел, отказал е да прочете предварително написаните от брюкселски слуга думи, че Черно море трябва да се милитаризира, да сме маша в мръсните американски и английски ръце, и е изнесъл една достойна за български политик реч. Това, естествено не се харесало на психоевроатлантиците и на началниците им от посолството и това е причината за поисканата му скоростна смяна с психоненормалният Данеил митов. Май отдавна не сме имали такъв външен министър, неудобен е за краварите и глупавите им слуги в българия, та сега искат да го махнат и заменят с един от пуделите на Боко тъпото. Тук ще си проличи каква позиция реално заема Радев. Ако смени министър Стефан Димитров с психоненормалният Митов, то Радев е в сговор с Боко Тъпото и чалмите, ако го остави на поста си, напук на исканията на Главаначев и Тъпото, Радев е реална опозиция на герберастите.

И този гламарник как може да подкрепя режим .който стреля по българи?

Некадърниците се оправдават с дезинформация.А Главчев мисли ли какво ще стане с България?

Не България а американските лакеи, които са се загнездили в управлението

главанак, в грешка си! Само продажниците като теб поддържате това!!!

Всички подкрепящи я ,да си взимат багажа и да заминавт за украйна.писна ни на всички българи само това да слушаме от политиците-гербаджии и променените

главанак е мекотело и дупедавец като предишните. Вместо да заяви, че ще осигури честни и прозрачни иозбори, той за Украйна се загрижил! Думи нямам!

"Подкрепяме всячески Украйна според възможностите, няма промяна" Според възможностите ама само ужким докато някой не ни побутне и тогава изведнъж се оказа че може още да предоставяме и още и още. Между другото дали някой е попитал за това или просто примера решил ей така да сподели това за пред другите в Брюксел? "Премиерът добави, че Европейският съвет е приел заключения за Турция - за възобновяване на диалога с ЕС. Това е наш съсед, на Турция разчитаме много за политиката по мигрантите, допълни той." И благодарение на новият план за мигрантите според който мигрантите не бива да са концентрирани само по граничните нации, а разпределени из между всички нации за да се намали бремето, то тогава с 3-5-те милиона в Турция ще е много весело за остатъка от ЕВропа!!! хахахах

още не почнал работа и веднага за Украйна. Нема ли някой да каже нещо за България най- после. Или ние да си налягаме парцалите и да плащаме колкото кажат и когато кажат

Пишман,Украйна в Европейския съюз,да се готви Русия!?

Прав е, но до някъде, българското правителство поддържа Украйна (понякога се чудя, защо не са се записали доброволци, търсят се и мъже и жени, който толкова ги подкрепя, да заминава), но по-голямата част от българския народ не поддържа фашисти и детеубийци, избивали са невинни в луганска и дюнецка област години наред. Такава измет, аз лично няма как да поддържам.

Ами да гласува тази по-голяма част от българския народ.

Искам тоя да повтори тая простотия като ни налазят Турците. Щото Руснака трети път няма се прецака да пуска кръв за тая мърша тука. Ма кво се учудвам, то кръвта вода не става. Помаците не са мръднали след Османското присъствие. За тях да нямат суверенитет и да мият тръбата да правят кефа на поредният господар е начин на съществуване. Мизерно. Ма толкова си могат. И преди с фашизма и сега с новата му Давоска версия ЕССР.

Само за информация: Путин ги побърка!!!

Крайно време е Русия да бъде поканена за член на ЕС и НАТО. С това ще спре войната в Украйна и всички проблеми, заради ЕС в момента лети към пропастта.

Стига сте снасяли инфо на всеки срещнат, какво се случва в България. Рюте да не би разказва на нашичките, какво става в нидерландия? бг политиците все ще намерят на кого да дрънкат, то не бяха посланиците, сега рюте и компания. Май не знаят, че има нещо наречено вътрешни работи и никой не може да му се меси в тях. А за украйна, тоз е втори тагаренски, пак ще раздава като за световно.

"дали България не е сред най-уязвимите за руска дезинформация..." Може ли някой да обясни какво ще рече руска дезинформация? И да даде примери.

Това е като кажеш, че според теб Украйна няма да спечели. Много лошо. Това е същото като през комунизма да кажеш, че не вярваш в светлото бъдеще

Всичко за русия е дезинформация, всичко за украйна е най-истинска истина. И пропаганда е само руска, но в никакъв случай украинска. И подобни блабла.

Не се съмняваме, съмняваме се в твоя началник !

Този с много силни изказвания като за служебен премиер с хоризонт 2 месеца