Премиерът: Основният проблем, който се поставя от протестиращите, вече е решен

Готови сме да подновим диалога във всеки момент, категоричен бе Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Основният проблем, който се поставя от протестиращите, вече е решен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм безхарактерно мекотело, продажник и национален предател. Правя всичко каквото ми наредят от посолството на САЩ. Дадохме си оръжията на Украйна, ще им изкупим и отровното зърно, ако ми наредят и войничета ще пратим на фронта. Границите сме разградили за да могат всякакви джагали да минават безпроблемно през страната, защото така ми наредиха от Брюксел. Скоро и АЕЦа ще затворим и ще купуваме ток от Турция....така ми наредиха от вън.

Зърнарите са до един партийни оператор, изместили много народ, за да се наместят те. После партиите, всички без изключение, са им осигурили субсидии, за сметка на всички останали селскостопански отрасли. След което те са доказали, че не следват общественият интерес а партийният и печалбата. Искам на хляба и на хлебните изделия да пише произхода на суровината, както на всички останали продукти. Няма да купя и стотинка от тях. не ме интересува от Русия, Китай или Украйна е зърното.

ДН

Ще ти купят на теб нови акумулатори,че всеки момент ще изключиш.Хората работят,а вие крадете.Това е голямата разлика и ако искат и имат възможност и самолет ще си купят.Не крадат.Изкарват ги.Нещастна мумия.

Разбрахте ли от къде идва високата смъртност???НЕ Е ОТ КОВИД!!! ОТ СКЪПИТЕ БИОПРОДУКТИ ВНЕСЕНИ ОТ УКРИСТАН И ТОВА Е ОТ 20Г БЕЗ БАБХ И РЗИ ДА НИ КАЖАТ!!!! ВЕРВАЙТЕ ОЩЕ НА ТОЯ ЧЕХЪЛ ДЕНКООФФФ

Най добрия премиер дотук. Поклон за академик Денков , реален ,честен, патриот .Не съм платен .

Не си платен, много заблуден.

еи така значи той не разговаря с всякой

А другите ще се извиниш ли? Поредния надут пуяк, расъл в саксия.

Давайте, разделяйте народа. Добре ви си получава. Рибата мирише от главата. Когато нещо не можете да направите не ни настройване един срещу друг.Щом го правят значи има защо!! И не президента е виновен ,още по-малко Русия.

Абе, мишок гаден, и ти ли яхта искаш бе, академика, световно неизвестен.

Се оказаха мега нагли, мега крадливи и мега некадърни. Факт!

Комунисти сър!

ОСТАВКА

Е щом са си купили със субсидии яхти и скъпи коли, нема как, трябва да се накаже населението с отровни храни!

А вие защо използвате служебен транспорт и и храна ходете на работа сам

У наше село имаме един плочкаджия и той си купи малка яхтичка- втора употреба от Палма де Майорка! Него кво ще правиш?

А прокуратурата дале вече се самосезира за закупените коли и яхти със субсидии?

Абе Денков!Много си си навирил носа,бе.нямаш ли огледало у вас да се видиш?такава мижитурка си а с такова самочувствие?май за пьрви пьт в живота си се перчиш така?я марш бе!

Браво Денков, почваш да ми харесваш!

Този е един пълен,долен мизерник.Гаден предател,който се е надупил на скелета байдън.

Какво общо има Байдън с зърнената мафия у нас??? Или ти мислиш, че зърнопроизводителите са честни и почтени?

Зърно е на американски компании, близки да Белия дом! Сега звена ли ти?

Беше много хубаво това зърно, нямаше и кило да ни дадат западните хиени. Защо все ние сме прецакани?

Не ти искаме извиненията! Искаме да те разкараме и ще стане!

Глупак парите са си тяхни

Ти за спекула чувал ли си? Цените в магазина се плащат от народа, а печалбата отива при зърнопроизводителите които спекулират с цената на зърното.

акционерите в Марица 1 и 3 и в Дънди си купуват повече неща, едните от 20 г държавата им плаща въглеродните субсидии, на другите 20 г и държи концесионната такса на 1.4 пр......

Денков е пътник. Ще го похарчат, за да спрат протеста. Но пък май е време за Габриел.

Молец, Ами нали вие им ги давате тези субсидии? Да не ги давам аз? И ако вие сте от две-три години на власт, то за това вина носят вашите коалиционни партньори от ДПС и ГЕРБ-СДС. А всъщност с какъв процент от гласовете на народа имате правителство и ръководите държавата? Та вие дори не сте спечелили изборите.

Злобният фашист винаи ще си проличи. След това ще опита да замаже, но няма да може. Този академик е едно злобно и корумпирано същество. Той е представител на остаряло схващане за власт. Бяхме чули още преи месеци, че не се интересува от справедливост, а от схемите, които смятат да разиграят. Това са мноо долни хора опортюнисти и предатели. Оя, който лъже, успява по-лесно да се хареса на избирателите! Той лесно се притворява. Който има истинска отговорност, трудно успява да комуникира така, че да се хареса. Ето и ролята на народа - колко е зрял, за да успее да открие истинските и да санкционира мошениците. България има потенциал, но народът все още се бърка и истинските хора нямат път в политиката. Така стана и в ЕС. И в САЩ.

Влечуго продажно.

Понеже се споменават яхти и луксозни коли, купени със субсидии, да попитам - когато са давани субсидиите, определяно ли е за какво да се узползват? Ако ДА и ако не е било за яхти и луксозни коли, конфискувайте ги! Ако НЕ, осъдете онези управници, които реално са хвърляли парите в огъня.

Всички, ама абсолютно всички продукти с палмово масло са вредни за хората. Има ги пид път и над път в България.

Разследвайте, конфискувайте откраднатото...ама не ви стиска нали, че ако е така още утре 99% ще излезете на палатка като върнете откраднатите имоти и ще ходите пеш като ви се вземат луксозните коли. Не Ви стиска, нали? За крадливите селяни без конкретни имена много лесно да говорите, а за вашия кръг не става. Всичките сте вътре, ако не Вие конкретно, то тези, които ви натресоха там, където сте.

Къде бяхте досега ,че не видяхте с какви милиони разполагат наготово и как се обогатяват

Денков ти или знаеш че на земеделците са давани неправомерно пари и си мълчиш. Или знаеш че ни продават скъпо и пак мълчиш защото влиза повече ДДС в хазната.

Яхтите и колите на политиците с какви пари са ?

От закуски, всички го знаем.

Щом са си купили яхти и коли , значи държавата не си е свършила работата. Денков , или свърши работата за която си избран , или се махай!

Като са купили скъпи яхти и коли намерете правилния механизъм да приберете нецелесъобразно изхарчените пари - вземете им ги, но не натрисайте на бг народ МОНСАНТО жито заради селяни, които са злоупотребили с предоставената им възможност. Айде да не смесваме двата проблема, моля! Цял академик сте и логическото мислене ви убягва.

Румен Радев стои зад зърнарите, а зад него една Северна страна. Той лобираше най-много да се намали ДДСто на хляба, но хляба не поевтиня, а печалбите им скочиха с още 10%. Сега идват избори, и те протестират....Ами просто е., замислете се малко

Боже, прибери си верисиите. Цялото правителство.

ДРУЖИНКАТА:ВАСИЛЕВ,ДЕНКОВ,СПЕЦОВ,ИЗВИРАТ ОТ ВСЯКЪДЕ,ПРОГЛУШАВАТ НИ УШИТЕ..КОЛКО БИЛО ЛОШО,ЧЕ СЕКТОР ОТ ИКОНОМИКАТА-ПЕЧЕЛЕЛ(ПЛАЩАТ И ДАНЪЦИ)! ОСТАВА ЕДНА КРАЧКА ДО-БОЛШЕВИШКОТО: “ДА ИЗЕМЕМ ОТ-ИЗЕДНИЦИТЕ,ДА ГО ДАДЕМ НА-НАРОДА”! ГНУС! А ВСЪЩНОСТ-ОБСЛУЖВАТ ПЛАТЕНО:ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ,ЧУЖДИ КОРПОРАЦИИ! СРЕЩУ-“ДРЕБНИ ДЖОБНИ”! ОСТАВКА!

А добър ден!!!!!

Зърнар - това звучи гнусно.

Че то субсидии има в целия ЕС и то в пъти по високи от България ама незнам за някой министър председател да е тръгнал да си фалира сам сектора и да ги обвинява, че печелили....боже до къде стигнахме, такава бутафория не съм виждал. Вярно, че яхтите са само за политиците, които завалиите с една заплата спестявали ама такава пък пародия няма никъде по Света!!!!!!

Както каза Орбан,: Украинското зърно не е украинско, а търговски продукт от земеделски земи, притежавани от САЩ

Така е.Това е зърно на американски компании,които искат да си продадат зърното за сметка на бизнеса в такива държави,като нашата. Освен това това зърно е гмо,пълно с пестициди ,които са забранени в ЕС, както и с други химикали вследствие на войната. Но това не се казва от нашите управляващи.

По добре парите да отиват за българските олигарси, отколкото за украинските. Нашите все ще оставят една част по кръчмите.

Това не се хареса на посолството!!!!!

От ПП да обяди на Денков колко дка земя има в Добруджа и на каква цена я е закупил!

На разследващите, а не на премиера! И като Денков е знаел за тези злоупотреби не е реагирал? И как ще го докаже, че колите са от субсидии? И да не измества темата, молеца! Не искаме внос на заразена продукция!

Вярно е че е така. Но има и друго вярно че в тази партия, в Народното събрание има земеделски богаташи от субсидии които нямат земя и не обработват нищо. И още по вярно е че има пчелари които нямат пчели и немогат да познават кое пчела кое е муха. И друго вярно е че има животновъди, тоест водят се за животновъди ама нямат животни. Крадът европейски пари от държавата и от евро фондовете. И още истини има ама няма да ми стигне страницата за да ги опиша.

И какво да направя аз с тази информация? Да ям украинско зърно ли??

Има и друга истина - също вярна, ВЯРНО Е ЧЕ ИМА ЗЕМЕДЕЛЦИ, ЖИВОТНОВЪДИ, ПЧЕЛАРИ, ЛОЗАРИ, КОИТО СЕ БОРЯТ СЪС ЗЕМЯТА ЗА ДА НИ ИЗХРАНВАТ, ВЪПРЕКИ МИЗЕРНОТО ДОПЛАЩАНЕ ОТ ЕВРОПА И ВЪПРЕКИ НЕЗАКОННИЯ ВНОС НА СМЕШНИ ЦЕНИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ НА РАЗНИ МОШЕНИЦИ. ТЕЗИ ДОРИ НЯМАТ ПОЧИВЕН ДЕН И ОТПУСКА, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА ОТ РЯХ. "Умният" ББ реши, че търговските вериги и то чуждите ще му решат въпроса с прехраната, ама като настана хранителна криза в ЕС и се получиха дефицити на плодове и зеленчуци запяха друга песен. Този нескопосник, назначения премиер сигурно само химикали рупа и не му е за родната прехрана. Велико и тарикатски ще да внася чужди боклуци за храна на боговете и после защо сме били болни, защо няма лекарства и то вносни... А БЕ, АЛАНКОЛЬОО, КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЧИЙ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАШ? НЯМАШ ЛИ ДЕЦА И РОДНИНИ? Та си готов да тровиш България с чужди боклучави храни и да убиваш земеделието ни

Не мой с лошо. Ролса на газ не върви като Бентлито, пари трябват.

Като са терористи крали субсидии, извади доказателства и ги вкарай в затвора! Вие, всички от ПП и ДБ сте едни лъжци и лицемери! Наричахте конкурентите си мафия, само когато ви изнася да баламосвате народа. После управлявате заедно. Вие сте едни некомпетентни лъжливи гарги.

ВМЕСТО ДА-ИНТРИГАНТСТВА,ДА ОБЯСНИ,КАК БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ,ПЛАЩАЩ:ДАНЪЦИ,ОСИГУРОВКИ,ДИЗЕЛ-3-ЛВ.,СЕ КОНКУРИРА С-БЕЗМИТЕН ВНОС,С-БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ(ЕС-ПОМОЩ),ДИЗЕЛ-80-СТ.! И ТОЙ НА КОЯ ДЪРЖАВА Е ПРЕМИЕР,В-ЛЕВОВЕ,ИЛИ-ГРИВНИ МУ Е ЗАПЛАТАТА! ОСТАВКА!

Евалата Денков! Незапознатите по-добре да не пишат. Зърнената мафия прекали!

В Украйна има ли зърнена мафия?

Тези са измет в парламента няма нищо Българско.