Премиерът на РСМ: Отношенията с България са върнати на най-високо политическо ниво

Установеният диалог и план за действие на работните групи в няколко области обещава добра основа за политически решения на отворените въпроси, приемливи и за двете страни, коментира Ковачевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това ли е най-важният проблем! Вече забелязах, че мотрисите на метрото се движат на 10 минути. Вчера бяха на 8л Следващия месец може и на 20 минути. Проблемът с цените на тока и храните расте. Никакви мерки не се виждат. Освен, че отново на тези им пречат пенсионерите, МВР. Пак започна втората вълна за махане на пенсионери, но никой не мисли обещетенията с какво ще ги изплащат. И защо е това бързане за махане на пенсионерите. Пенсиите ги прецакаха, чакаме следващото, което ще прецакат, ако имат време. Има места с токов режим. Щом в Изгрев ще гасят уличното осветление!

Баце ги държеше по-изкъсо шиптарята,тва Кирето много меко ке излезе.

Само обещания и празни приказки. Да видим реални дела.

Грайндър я кажи нещо за тока и как Ямбол скоро ще е без вода.

Боко е виновен. Е и Гешев ама той по-малко

Кире Кире заслужи си курабийките

https://tribune.bg/bg/multimediq/samo-zashtoto-byaha-balgari--filmat-za-nasilstvenoto-obezbalgaryavane-na-vardarska-makedoniya/

След инфантилното поведение на Кирчо македонците ни се подиграват.Нашият премиер изглежда не е разбрал,че България е по-голямата държава с 1300 годишна история,че ние сме член на ЕС и че македонците не изпълняват Договора от 2017 година.,крадат ни историята и бълват змии и гущери по наш адрес.Но за това не е виновен Кирчо а Радев,който го лансира и забърква цялата каша.

Де е Ванче Михайлов да реже на парчета Просто Киро и миризливия зелен чорап от Дондуков 2 ?

Киро канадчето продаде нашата татковина България!

т.е. горката България клекна под заповедите на господарите си и изпълнява?

Кире видяха, че могат да те изклатят, сега ще те хвалят, докато им клекнеш!

Предвид меко казано съмнителното поведение на Кирчовците, смятам, че е време българският народ да се произнесе на референдум и мощно да потвърди българското "НЕ" за северномакедонците за да няма поле за свободни интерпретации на българския национален интерес от страна на канадци и всякакви подобни на тях "политици"

Който се смее последен, се смее най-добре

Митко е железен в леглото, на Асен със сигурност ще му допадне.