Коментари - Премиерът на Косово подаде оставка, заподозрян във военни престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само преди два три дни имаше статия в която той нещо се репчи за тяхната измислена изолация а днеска подал оставка за корупция. Тези хора политическия елит се самозабравиха.

Оооооо тези се сетиха ,че и а;банците са част от терористите наречени АОК!И от какво трябваше да освободят косово?

Достойна постъпка на политиците в Косово,да напуснат Премиерския пост и ръководните постове и оставят да ги разследват за Мафиотското си минало и връзката с Мутрите!

Ма не мой така! Те и двамата, президентино и министер-председателот са първи приятели на наш Боци, баш миротворецо на Западните Балкани! С кого ша се прегръща, ако влязат зад решетките...и двамата? Щото и Хашим Тачи по едно време го бяха нарекли за баш мафиота на това раково обраувание, наречено Косово. И с органи търгуваше май...Ама нещо се самълча по въпроса, щото бате си има базичка там...съвсем малка, само 4 квадратни километра...

Либерастите от ЕС се сетиха след 30 години че не само Сърбите са убивали ,приканвам ги да отидат и да видят изгорените православни църкви и да поразпитат за търговците на органи

Тоя бил военнопрестъпник а тогава нашите кви са народопрестъпници кога ще.си подадат оставките или си чакат НАРОДНИЯ СЪД

А още по-големия военнопрестъпник Хашим Тачи кога ще го повикат отново.

Ми той Харадинайчо беше го се загазил, даже беше арестуван по едно време, ама свидетелите един по един починаха от естествено намушкване с нож, друг се самообеси, трети се препъна и падна в дунава и те така... Освободиха го поради липса на доказателства и той от немай къде стана премиер.

Аха, спомням си, че един от свидетелите го намериха на един паркинг в Брюксел паднал седем пъти върху ножа си

Цялата им държава е формирана от престъпни кланове - наркоси , сутенйори , наемни убиици , и какво ли още не. Цялата тази сган получи автономия защото турция се застъпи за тях и принуди америка да бомби сърбите. Сега един осъден лидер(ако изобщо се стигне до присъда) е капка в морето но повече от нищо.

Кога ще подаде оставка за подобни???

За всяка свиня идва Коледа...

Е за Хашим тачи всички знаят че се занимаваше с търговия с хероин, проститутки и че разфасоваше хора за органи! Това са си факти, които са официално огласени от комисия на Евросъюза.

Хага, омерзена съм до дъно от подмолно-биполярните ти игрички!!! Цялата треперя от недоумение - какво му стана на Специалния съд в Хага??? Превъртя ли? Откачи ли? Прегря ли от небивало-нетрадиционните евроатлантически жеги? Нямам думи, с които да опиша искреното си възмущение и безкрайната си погнуса от неадекратното поведение на т.н. съд в ХАга напоследък! Само аз ли имам чувството, че и най-забутаното юристче в БЪлгария, изтикало с чевермета и кочове некачественото си образование в последния допотопен институт в Сунгурлалския свободен университет, ще защити правата и свободите на косовските мюсюлмани, респективно на косовския невинно-доблестен премиер, много по-добре от този измислено-неадекватен съд??? Нали той бе създаден да гони до дупка вилнеещите и безчинстващи сръбски национал-шовинисти, които измъчиха местното косовско албанско население, прочистиха огромни територии от коренното им население, а сега желаят да властват над целия Балкански полуостров. Аз питам, дами и господа, докога ЕС ще търпи золлумите и лицемерието на Сърбия? Сърбия се е инати с признаването на независимо Косово като надървен катър, като натопорчен ешек пред люлеещ се наляво-надясно въжен мост, а остави македонците, които фактически са ЧИСТИ ЮЖНИ СЪРБИ, в лапите на бруталните булгаристански шовинисти! Нямам думи за истерията, която се вихри в Булгаристан по отношение на македонците-южни сърби от цялата политическа сган!!! Сърбия трябва да обгрижва своите сърби в Македония, защото българите искат да сменят чрез небивало-чудовищни фалшификации на история, фолклор, народни песни и обичаи сръбско-македонския идентитет на плачущо-ридаещите граждани на Сърбомакедония! Позор!

Хапчетата!Забрави ли,че трябва редовно и да не пропускаш?????

Позор за резаците и гнусните им агенти.

Че то тогава всите президенти на мощни държави трябва да са у кауша.

Макрон посети Сърбия, след това разговаря по тел. с Путин и "премиерът" на Косово - в кауша.... :))

а путин? кога ще подаде оставка и ще поеме към хага?

ти дума ли каза, или г.за си облиза?

интелекта струи от тебе като фекалиие от спукана колекторна тръба! вероятно си русолюбец

За путин хага няма, те неговите ще го обесят като му дойде времето.

Шило

След Клинтън, на първо време! След това е ред на Обама.Другите изпукаха

Шило

Забравих за онези, де запалиха Либия.

А Тачи- баш тартора КОГА?

ЕС и САЩ не могат да гледат безучастно, как сърбите все повече се отказват от ЕС (от НАТУ са се отказали вече) и завъртат глава към Евразийския съюз (Русия, Беларусия, Китай, Индия, ЮАР, Пакистан, Бразилия и др.)

Сетиха се най после и рязаните да подгонят за престъпленията във войната!

Докато играете по свирката на САЩ и ЕС ще мизерствате. Турция играе с Русия и САЩ едновременно. Затова всяка държава се съобразява с Турция. България от регионална сила се превърна в обслужваща държавата. Косово и Албания ще ви бият не само на футбол ,но и ще ви превземат и няма какво да направите

Докато играете по свирката на САЩ и ЕС ще мизерствате. Турция играе с Русия и САЩ едновременно. Затова всяка държава се съобразява с Турция. България от регионална сила се превърна в обслужваща държавата. Косово и Албания ще ви бият не само на футбол ,но и ще ви превземат и няма какво да направите

Хашим Тачи е заклал лично над 250 македонци . Това е сто процента сигурно. Сегашен президент на Косово ,има имунитет. 2001 като командир в АОК с подчинените си главорези избиват хиляди македонци. Сега 40 процента от населението на Македония е албанско. А бяха 99 процента българи . Харадинай също е убивал стотици сърби. Европа не я интересува това. Важното е да спре невидимата руска агресия,в същото време исляма идва от Африка и Азия и превзема Европа.

то и кадиров закла 140 руские преди да навърши двадесет години! а путин го направи герой на россия, генерал от мвр и член на ръководството на единна россия! а исляма си е в россия, руми! 35 % от населението на раша са мюслиета!

Шило

Чак пък 35...Посмали, манго!

Т.е. щом за Кадиров може, то и за друг трябва да е разрешено. А къде останаха принципите ни ?! И с какво сме по-различни от другите ако постъпваме като тях и прикриваме очевидни претъпления ?

Премиерът на Косово подаде оставка, заподозрян във военни престъпления. Това винаги се е знаело, нао сега вече не е нужен на господарите си ! Ако можеха и нашите да мислят, щяха да се притеснят. Никой не обича пълзящите !

Интересно как сръбските и хърватските лидери бяха арестувани и осъдени, даже починаха в затвора, а шиптарските терористични командири са на постове министър председател и президент в Косово.Тях не ги издирват и арестуват по подозрение в извършване на военни пресръпления, а ги викат да дадат показания.Явно е трибунала в Хага колко е независим.

Ба си. Трябва да са изплували някакви наистина неопровержими доказателства, та западняците да се принудят да викат пред съда своя кучи син.

Пръв приятел на наш Тиквун...

не трябва да дава показания, а направо да маже въжето, щото през него минава отровата кокаин, аи е гаджал, тайа че пак на бесилката

Хачим Тачи кога?

само в България, премиери, министри и сичкото управлеващи случиха на НАРОД!

Сложи думата Народ в кавички или употреби заспал преди нея!!

Очаквайте: Премиерът на България подаде оставка, заподозрян във финансови престъпления.

Крайно време е шиптърите да дадат фира, дори и един по един, се файда...