Откриха автомат близо до премиерската резиденция

Автомат "Калашников" със заглушител е намерен в изоставена постройка в столичния квартал Бояна, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Откриха автомат близо до премиерската резиденция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малеее комсомолците се активизираха.същинска партизанска война.май почвате да се и въоръжавате.дедите ви добре са ви обучили.но тая няма да стане.другари комсомолци интересно от къде научавате новините преди да се случат.изчакайте поне да се случат и тогава почвайте да плюете.човек ще си помисли че коментирате преди да остави бате ,,серго,,автомата.,,чавдарчето труда обича и за коментар първи се притича.,,

малеее комсомолците се активизираха.същинска партизанска война.май почвате да се и въоръжавате.дедите ви добре са ви обучили.но тая няма да стане.

Кво, бе ,клепоухи се зверите на тоа автомат. Я че Ви кажем, това е наша разработка. Евтоматот се появи тамо кога си требе.Требе да се каже, че Соколот иска да трепе шефа и автомато е на местото си Експертите го доказаа, че тамо е бил оставен автоматот, ОВРЕМЕ. Ясно ли Ви е, БЕ. А шефот ,Буда, като си тръгна от резиденциАта, автомата го намериме. Тази БРИЛЯНТНА разработка Цецо я измисли, он много е умен, като на агънцето макя му.

Какво е обоснованото предположение на ЦВЪК и входирано лие?

тиквата си прави пак реклама утре в банкия нищо чудно да намерият танк или малко е по добре самолетоносач

Да бе открили са някому дедовеца.

След направената експертиза на автомата, е установено, че има следи от свинска мас, както и че са намерени трохи... Следвайки метода на Шерлок Холмс, може да се направи заключение, че притежателя на автомата е изял няколко филии, дебело намазани с свинска мас...

Г-да! Новината е такава, че е възбудила творческата мисъл на коментиращите! Даже е мобилизирала и гениалния Ейдриън Монк:))) Смях се от сърце! А откровено казано за г-н Калашников съм чувала само в американски екшъни.

Това трябва да е продължение на представлението "Доган поръчва Бойко за да стане главен секретар на негово място". Пълна липса на въображение.

Абе няма да се учудя, 10-15 милиярда ми се струват доста сериозен мотив.

сбъркали сте правописа на ключовата дума:) милиард, Милорд:)

Просто момиче съм, не отричам. Не зная също, че изречение са започва с главна буква и се завършва с препинателен знак. Милорд....

Пак ли искат "да го гърмят":))))) Тоне бяха лъжи, лъжи, кръвно, лъжи, лъжи и въобще не проумя че е станал"лъжливото овчарче" ама то във ВИНЕТУ я няма тая приказка.

днес е открита ракета "искандер"до резиденцията!!

Местните знаят, че сараите на Доган нямат пряк достъп до единствения изоставен строеж на ул."Вл. Димитров Майстора", въпреки че улицата се пресича със "Стар Беловодски път". Разстоянието до сараите е над километър като улицата в по ниската си част е непроходима и няма никакъв подход или видимост до Догановия палат. Едва ли Сокола някога е минавал от там през храсталака въобще. По друг начин стоят нещата с вила "Калина" до която има пряк лесен достъп от "Вл. Димитров Майстора" и е само на 150 200 метра от изоставения строеж. В южната си част правителствения комплекс граничи именно с "Вл. Димитров Майстора". Не че нещо, но Българските журналисти трябва да са обективни. Смешно е да се твърди, че Доган е бил мишена на килър с леговище във въпросния изоставен строеж с оглед адресът на Боянските Сараи. Дали въобще е имало килър и дали това не е инсценировка не мога да кажа, но определено ако е имало по-вероятната цел е обитател на "Калина".

Анализирайки логично по-горното, можем да стигнем и до извода , че като единствен необитаем и опасен обект в периметъра НСО би следвало периодично да го проверяват. Тоест така би се определило и времето от което дадено оръжие би могло да се намира в обекта. Другият логичен извод е, че при провален опит за покушение даден килър едва ли би рискувал да се разкарва с калашник из подходите до правителствената резиденция, следователно логично изоставя оръжието и се спасява както може като невинен турист. Тези факти показват също, че едва ли покушението е с/у Доган, тъй като от позиция с достъп до "Боянските Сараи" до въпросният строеж са 30 мин пеша и килър не би рискувал туко така да укрие оръжието си в проверявана зона. Мислете преди всичко. Не можем да знаем дали публикуваната информация е вярна м/у другото.

Какво очаквате да измисли една празна милиционерска тиква? Странно че не го еподпрял направо на дувара на Доган.

Простичко - за да ги пази НСО, трябва да има заплаха. Иначе ще трябва да си плащат от джоба, а двамата Б.Б.и Цв.Цв. са като ускорители на елементарни частици с това мероприятие .

Тук няма никаква сто годишна партия а е скалъпено от буда за да кажатвидите ли,че срещу мен има заговор.Таке иска да избегне дело срещу него за клевета.Изпечен играч е тоз БУДА.

Точно партия със СТОГОДИШЕН ТЕРОРИСТИЧЕН ОПИТ обвинява най-младата патия ГЕРБ че имитира опит за атентат...Може и да са прави за ДПС - сакътлъка в НДК, но може и да са прави с оглед натрупания от тях опит за убийства, че е доста аматьорско изпълнение , тоест неизпълнение...А може и да са се АМОРТИЗИРАЛИ от много висене по кафенетата на Позитано...

Каква партия- група по интереси. Но, ако ще твърдиш нещо, нека има поне някаква, макар и елементарна логика- кой има изгода да се героизира въпросният. При това, при такъв дебилен сценарий. То бива сляпа любов, но чак толкова. Откриваш, анализираш и най- вече превенция. 21 век1 електроника, изоставена сграда, премиер, разходка за, която всички знаят, че е предвидима. Смях и ужас- ако това ни е полицията, разузнаването и интелекта на тезиу които ги ръководят тези структури, то ние сме за оплакване. Ако тези са есенцията на нацията, какво ли е нацията от типове, които им вярват и разчитат на тях.

Логиката ти куца...АКО Герб са инициаторите, мигар не са знаели че премиера е в оставка и че вече не е там, а наблизо е Доган ? Или че сплашването на Доган пак е станало по инициатива на Герб ? Многоинициативни ги изкарвате за 7-8 години съществуване...Докато ФАКТИТЕ за БКП са неоспоримо терористични и от тях самите...Знам: ще кажеш че БСП не е БКП, но е ПРОДЪЖИТЕЛ на всичко от тях: идеи, терор, кражба на пари, демагогия и ...отвръщение на хората към тях.

Джърмани! Разпознавам незабравимия стил на любимеца Айкю (146):) Стегни се!

БСП отдавна излезе от терористичния си период, а бойко тиквата още не може да отлепи от нивото на мутра втора категория.

Млада партия е ГРОБ със стари кур-и..... Без рапонски номера, моля!

Ed Hunter

Ето видяхте ли, Буда беше прав, искат да го убият! Целта им сега, не е да станат главни секретари на МВР, а да се домогнат до извора на неговата мъдрост, светия Граал на книгите, а именно любимият му роман на Карл Май - "Винету"! И кой мислите, че се крие зад този пъклен заговор, разбира се, че СтаниШЕФ и ДоганА! Вижте само колко са коварни, сложили са и заглушител даже, това не са истински мъже а леви момченца! Ако бяха силни и корави мъже, щяха да се изправят очи в очи с монаха от манастира в Банкя и да разрешат противореченията си в честен двубой с филии с мас! Победителя щеше да изкъпе победения с маркуча под одобрителните погледи на Барозу, Меркел, Саркози и Берлускони. Но това не са мъже а истински изедници, те не дават и минута покой на бащицата и неговия любим компаньон павиана Цецооу. Горкото маймунче, щеше да стане свидетел на стрелба срещу любимия му диктатор, а това щеше да му пречени такава душевна травма, от която нямаше да намери мира и в шестте си апартамента. Ех добре, че родната милиция ни пази, а не слухти по телефоните и не проследява IP-тата, че инак какво бихме правили без любимите ни клоуни от цирк ГЕРБер?

ти май си изпаднал в раздвоение на личността. казва се биполярно, психологическо разстройство.

Ed Hunter

а ти пък не познаваш числата :D

хахахааах, някой килър отишъл вън до дървото да се облекчи (изчишка) и си забравил автомата "Калашников" със заглушител в изоставена постройка в столичния квартал Бояна..... Абе тия за абдали ли ни взимат? Кой би си забравил автомата? Може би рапона и шестака.

Независимо какви изводи си вадят платените драскачи на БСП,фактът си е факт.Има данни за опит за покушение срещу Бойко Борисов,защо не и поръчано от Доган?Сега очаквам платените драскачи на БСП,да искарат че байко сам го е сложил там,само и само да злепостави Доган!Идиоти!

Ed Hunter

ББ да си сложи цял автомат? Малииии...!!! Нц, нц, нц... това човешката лакомия край няма! А докторите казват, че 12 см били достатъчни, ама друг път! Цял автомат, ей това е достатъчно, останалото е за БУДАли!

Бойко е готвел отмъщение за Доган заради поръчката. Автомата е негов.

О, да, Доган поръчал Бойко за да му вземе службицата. А един мармот ги увил в станиол. Защо ли всички гербери сте такива идиоти?

Аз съм високопоставен функционер на ГЕРБ, бивш старшина съм с недовършен 8-ми клас. Ама голям началник в министерство. На село ми завиждат, защото имам огромна заплата с бонуси. Хич не ме е еня какво мислят за мене другите, моралът е бреме. Не знам Европа, повече от Побит камик не съм видял, но ще душа онези с дипломите и чуждите езици. Разберете - интересува ме само заплатата ми. За вас пет пари на дазам. Страх ме е само от автомат Калашников АК 47 без номера. От гнева на народа, когото ненавиждам. От възмездието за колаборационизма ми с чуждите фирми, които ми плащат, за да си мълча. От съда, но той не съществува за ГЕРБ и за мене, те са наши хора.

Поне да го беше използувал навреме, ама то бедния човек кога ли е имал късмет... ... Те затова и подскочиха с Цветанов- увеличиха си охраната за да се пазят от народната любов! Нали уж всичко цъфтеше в тази държава, а пък народа мизерен и озлобен?

ЦИРКОВЕ, ЦИРКОВЕ на тиквата и шестака! Омръзна ми да слушам за малоумните им номера! Какви ли щуротии ще измътят още болните им мозъци!

"Бойко форевер"- сезон втори. Леле колко тъпи са му сценаристите. Очакват се още стотина серии- ще открият- заровен танк, подводница с балистични ракети в близката до обичайният маршрут за медитиране вада, 2-3 шахти с муждуконтинентални ракети и дресирана бойна хлебарка в обичайно използваната от Бойко тоалетна. Публиката е на крака. Форевер Бойко. Вместо да разследвати да проследят има ли нещо сериозно- мълниеносно и дебилно го представят на медиите. Жалки твари с претенции за професионализъм. И си вярват!?!

НЯКОЙ МИСЛИ ДРУГИТЕ ЗА ТЪПАЦИ

пореден белег на тъпотия и простотия

Станишев ...

Възможно е.. Както казах ние не сме Алексей Петров да знаем всичко за всеки и по всяко време.

Спокойно!! До два дни Алексей Петров ще каже кой си е забравил автомата. А иначе в Бояна не е като да няма кой да гръмнат, за Бусманци не знам как са нещата.

Бусманци е до самата София и там определено не мякат, тъпаци от ГЕРБ

Хм, аз пък що си мислех че Бусманци е в самата София или по точно, че София е в Бусманци.

Абе защо да трепят буда с калашник? Само ще хабят мат'ряла. То Буда сам си се утрепа, толкоз му е акъла.

Тлъстака да си лежи и да си пие лекарствата! Да не ни занимава повече със себе си.

Абе вие за ахмаци ли ни вземате?...Ще остави някой автомат да стои няколко дни...Защо не го откриха по-рано, а чак сега?...Или се притеснявахте да не се вдигне още кръвното на вожда Боко Тиквата!

Полковник, преди да се нанесе новия стопанин нали се прави щателен оглед на района или си толкова полковник колкото баба от село е дама

Как МВР разбраха, че оръжието е за Борисов, а не за Доган?

Така е поръчано да се каже - от Догант за Борисов, а не обратното, например С една дума - поредната издънка на малоумната и просташка българска милиция

.....или за някой от другите бедни и невинни комшии.

ДПС надигна вой за едно газово пищовче /Октай/ което така и не гръмна..., а сега за боен автомат със заглушител и пълен пълнител се мъчите да го изкарате ...играчка...Исками се да ви чуя ако се намери такъв близо до "Позитано" 20, дали пак ще кажете, че е шегичка ?

Ти си от районното, активист на ГЕРБ, драскач по форумите Ти си толкова от Германия, колкото съм аз от Бусманци

Само искам да отбежа, че наистина няма как да си от Бусманци съдейки по провинциялния ти манталитет с ориентация леко в "миеко".

Ако не си толкова тъп, можеше и да разбереш че е цирк на твоите любимци от ГРОБ!!!

Да бе, да, сега протежетата на ББ и Цветанов ще открият и бронебойни снаряди! Глупаци - ама какво може да измислят едни бивши комунистически милиционери като тях, в главите им през целия им живот са се въртели само враговете на комунизЪма и някакви измислени герои!!!

Е, що се чудите колеги??!! Сега всеки ден до изборите ще ни заливат с подобни съспенси....Друг е въпроса, че сценарист с интелектуалния потенциал на Цецерон все такива "слаби ракии" ще ни поднася....

Станишев каза че в МВР се командвало от Герб по информация отвътре, то не бяха флашки, документи и т.н..доставяни и на ЕК. Защо се учудвате, че е изнесена информацията. Има ли някой с акъла си да не е разбрал, че има пробойни във всички сфери на държавата. Забравяте ли че ако започнат да уволняват започва офанзивата "чистка" и др. Не защитавам и не участвам в никоя партия, и държа всеки крадец, мафиот и гад да си получи заслуженото. Но трябва да мисли и анализира всеки. Заслуженото!!!

ЦИРКОВЕ, ЦИРКОВЕ на тиквата и шестака! Омръзна ми да слушам за малоумните им номера! Какви ли щуротии ще измътят още болните им мозъци!

Айде стига с тези циркове, тръгнал някой да трепе ББ - великия министър председате! Та нима до сега не е имало такива! Ако иска някой да го прати при "ШЕФА", той ще да е негов авер, от близкото мутренско минало, за далавери!!!

Много тъпо деца.Това и милицията неможеше да го измисли по рано.

БСП и ДПС да си опичат акъла, че ако стане сакътлък с Борисов, Европа ще ги измете всичките в Орландовци...Масово в един трап.

Още ли не си изтрезнял от снощи? Нещо май залиташ!

Ако не ти стига-нападението на германска радиостанция от облечени във полски униформи германски затворници на 01,09,1939г./повод за началото на Втората Световна Война/. Или атентата в Сараево/повод за първата/!

Ай стига бездарни постановки бееее! То не беше кръвно, па атентати. Свети мъченик Бойко Тиквеников.

Театьр!А и да е вярно този автомат не решава проблема.Изборите и нова Народна партия решават изхода от тази Вартолимеева нощ в Бьлгария!Нова...Народна партия...Нищо че още от сега се редят на опашка пред партиините клубове..Това е загубеният овчи манталитет на част от бьлгарите..Яко му е промит мозька..но предателите винаги ги е имало всред точно народа..Те са като плевелите..растат преди житото.Не трябва да им се даваме.Не с калашников а само с сьзнание и воля..

ще арестува мекерето Станимир Флоров,момче за поръчка на тандема Тиквока-Кратунски.Повод да мисля така е факта че като четеше "строго секретната" информация на ДАНС за факта че Доган ще прави атентат на "зеленчука"с цел да стане Гл.Секретар и да заеме мястото му,взе да се смее с глас на пресконференцията.Напълно е наясно човека с плоските номера на тия отрепки.

Хайде сега с фашистките номера, само че сте много ниско качество изпълнители!

Какво фашистко намираш, като аналогията с червения терор е пълна ?

Ами ,например ,подпалването на любимият ти Райхстаг.

Иван Костов наскоро каза за ББ - Той живее в свят на примитивен героизъм и си вярва че е част от него толкова

Омръзна ми да ме занимават с ББ.

Типичен театър в стил Доган, за бетониране на ГЕРБ матриала.

Открили са на догановото магаре калашника

Ако си мислите че ББ ще прочете това което пишете много се лъжете.За него компютри-компоти са едно и също нещо.

В района са открити две 202 мм гаубици и три машини ГРАД-21М.Защо ли,след при необходимост, и един снайпер "Драгунов" може да свърши тази работа!Мутрата явно се вживява ,както когато "обезвредиха" Чакъра с гранатомет.Явно има комплекси и вероятно има защо!

Това си е жива постановка,според скромното ми мнение.Но определеное е направена от непрофесионалисти или е предназначена за такива.А може и двете. Всеки ,който е служил в армия,добре знае ,че оръжието се чисти (разглобява и сглобява също)почти ежедневно.Целта е не да се измъчи войникът,а да бъде инспектирана ,годността на машината за безотказно действие.Тоест ,там засечка не се допуска. Пълнителите не се държат пълни с патрони,или ако се налага това,то всеки ден патроните се изваждат и се оставят пружините да си "починат" за да са си пъргави както трябва.Инак може да има само едно "щрак" вместо ""бум",когато се наложи. Още повече,след като е открито това оръжие ,защо са го прибрали,вместо да го обезопасят и да поставят мястото под наблюдение,за да видят кой ще дойде да го вземе?! Както и да е .Над 20 години властта и медиите ,зомбираха нацията с чалга и промиваха мозъците с грешни приоритети на децата ни.Целта е едничка.Да немогат да мислят логически,за да могат по-лесно да им пробутват такива ментета. Нека повечето,които четат темата,да се замислят,дали съм прав за техничесата част която изложих по-горе!Много от тия хора ще да са ходили в казарама,и със сигурност ще си спомнят как се поддържа оръжие. И като си спомнят ,да се сетят,дали ако не бах постнал тази подорбност тук,те щаха да се сетят за нея. Дано не съм обидил някой или пък да съм се натрапил прекалено. Хубав ден на всички от мен.

Освен, ако не е за еднократна употреба. Тогава ти е през оная работа, какво ще им стане на пружините след месец. И без друго, като си свърши работа ще го захвърлиш в дерето.

Не бе автомата е пластмасов оттия дето стрелят с пластмасови топчета.Продават ги в магазина Всичко по 1 лев.

Би ти било през оная работа ,само ако не ти пука ,дали ще ти свърши работа оръжието,когато ти се наложи да го ползваш. Тоест примерно:Аз искам да свърша работа (да застрелям някого) Този "някой" не е кой да е ,а бившият първи министър.Тоест работата трябва да се свърши от първият път и качествено,защото втора възможност не бих имал. Е,тогва ,къде е логиката да си метна оръжието за 3-4 дни да прашлясва някъде или пък ,опазил Бог,някой да мине,да го намери и да го направи негодно. Тогава ,когато дойде момента,аз идвам,причаквам жертвата,вдигам пуцалото и натискам спусъка. И има вече три вариянта. Първият е че пуцалото пуква -мишената е поразена и всичко е като по книгите.(СУПЕР) Втори вариянт гласи ,че вдигам пуцалото ,стрелям ,но не успявам да поразя мишената.Тогава ми трябва да презаредя,но не се знае дали "пружинката" ще заработи както трябва и ако нямам късмет,ме излавят и нали знаеш как ритат партийците.Дадоха го с оня пич ,дето уж искаше да убие сокола.(Жална ми майка) И трети вариянт:Натискам спусъка,няма изстрел и жертвата остава жива.Пак натискам и нищо :(Тогава вече няма да получа пари и сигурно поръчителят ще заповяда да ме елиминират) Разбираш ли сега,защо е толкова важно да не си мяташ оръжието по разни мази и стайчета и да остава без надзор? Едва ли.И ти не си ходил войник,явно.

каква постановка бойко засегна мнго апетити а вие от сутринта в хор сте започнали атаките ,вземете си сидеров и сие червени и хайде към орландоци

Наборе, днес дават пенсиите! Бегай се реди на опашката! И през време на чакането си попреговори граматиката,че нещо трудно те разбирам. :-)