Радан Кънев би приел да е премиер при ясна подкрепа

Един от лидерите на Реформаторския блок - Радан Кънев, обяви, че би приел оферта на ГЕРБ да оглави кабинета, ако получи ясна политическа подкрепа от своите.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев би приел да е премиер при ясна подкрепа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехо, не апострофирай "сериозно" от 12,18 ч.Кое е мнозинстото? Ще бъда доволна ако ми посочиш кои са мнозинството. Считам, че за теб мнозинството са негласувалите. За мен негласувалите са: неизчистени списъци,наши съграждани, които са на Запад и не им се дава възможност да гласуват, болни, инвалиди, манипулирани, неориентирани, хора, които доста добре се справят и при тия условия и не ги интерисува, роби, които работят по цял ден и не могат да я разберат тази политика, гъбари и тем подобни тъпанари.Важното е , тия, които са осъзнали, че трябва да гласуват са пуснали бюлетини и както виждате за осем политически партии. Това е много добре. Няма да зависим от един психически неуравносен човек или от една етническа партия. И добре се огледай, от тия осем партии, кои са с най-много депутати. Така, че и да се пукаш от яд, това е положението.!

Социалистите са малко, без Местаноглу не става. Когато те са на власт е пълно безвластие.

Тук във форума един участник се е опитал да сравни Борисов и Кънев с Левски и Ботев, в резултат на което е получил доста минуси от мислещите хора.Това е добър повод да спомена, че Унгарският парламент е приел решение да се строй "Южен поток" в унгарският участък. Ето това е национално отговорна, а не лакейска позиция на политици и държавници. За съжаление трагедията в българското политическо пространство е такава, че и Диоген да дойде няма да може да открие читави политици, които да защитават националните интереси.

Долу радановци, боковци и разни евромушмороци. Само социалистите биха помогнали на клета Българийка, но не и в сегашния им вид......

ВСЕ НЕКАДЪРНИ МЕРАКЛИИ ЗА КОКАЛА!!! НО ВСЕ НЕ СТАВАЩИ ЗА ТОВА!

премиерът е кукла! всеки може да е премиер!

Ами то пък, кой ли е имал опит, когато е станал премиер. На премиерът трябва да му сече пипето, да е отличен мениджър и най-важното - да разполага с кадърен и непродажен екип, с който да работи. КАЧЕСТВОТО ДА СИ РЪКОВОДИТЕЛ И ОБЕДИНИТЕЛ Е ДАДЕНО ОТ ПРИРОДАТА. За съжаление, това, за ЕКИПА ни се пречи да го имаме. Ако не УСПЕЯТ ДА ТЕ ПОДКУПЯТ, те ЗАПЛАШВАТ - резултатът е един и същ.

Ако Радан Кънев е съсел, то пък ти си отровна змия.Огледай се -струва ми се, че офшорката, в която са ти парите, ще я окрадат - да видиш ти.

Кънев няма абсолютно никакъв управленски опит и ми е чудно въобще как смее да коментира опция да стане премиер

ПРИЗИВ: Борисов, Кънев, Симеонов - бъдете три в едно. За еталон ползвайте опит от Маргарет Тачър. Само по този начин ще смачкате главата на четиглавата ламя.

Боже Господи, този съсел с обратната захапка много на сериозно се е взел. И той ПРЕМИЕР ще става.

Моля, обърнете внимание на написаното от гражданка - идеален да си, Кънев - медии и партии ще те направят черен. Да допълня, така, както направиха черен всеки един българин, който се е опитал да направи нещо за тая държава.

е невъзможна ситуация! Егото на Борисов е огромно не би допуснало подобно нещо, а ако то все пак се случи поради особени обстоятелства, БоБо ще легне съкрушен и никога повече няма да се изправи!

Ами тази уста без устни, този безизразен поглед... Като колегата си Робеспиер ще стои зад гилотината и с главите в коша ще строи правилната България.

....Радан Кънев би приел да е премиер при ясна подкрепа... E, всеки би приел да е премиер при ясна подкрепа!!!

Тъкмо темата беше започнала да става наистина забавна!

Тримата братя ще им бъде доста трудно да се справят с триглавата ламя -БСП,ДПС и Атака плюс Бареков.Всъщност ламята е съвременна - космическа - това, ще рече - четириглава.

Най-голямата трудност за тримата е първо да станат братя и второ да не се опитват да делят държавният кокъл по братски.

когато Господ иска да унищожи нвякой му взима акъла. Кънев ти сънуваш. Ти се хващаш на една подлична, малка уловка на тариката Борисов. Той БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ. Трябват му две години подготовка и добър имидж за президенските избори, а ти Кънев си готов да ме издъниш и мен и нас всички от ДСБ. Ами ти идеален да си медии и партии ще те направят черен. Вместо това- една добра, сериозна програма ЗА РЕФОРМИ И НАТИСКАШ ПЕДАЛА да се вършат. Ако ББ не му се иска ами да рвешава сам.

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Ако слушаме теб ще трябва 3 та коалиция да се върне

Щом Рамадан ще бъде Премиер, означава ли това, че Бойко няма да бъде вече храсторез?

Стига сте повтаряли заучени фрази и клишета.Костов не управлява РБ там са много партии, а и в парламента мнозинството не зависи от Костов.

В парламента няма мнозинство!

Мисълта ми е че ако не вземат правилни решения ще падне правителството, парламента е шарен и точно че няма мнозинство не могат да правят каквото си искат и да прокарват партийни интереси

Казах ли ви, че на много народ не може да му се угоди - особено на тия, които страшно много им харасва анархията. Така лесно се краде. Обръщам се към Борисов и Кънев, не им обръщайте внимание на тия мошеници. Действайте твърдо! Много от хората, гласували преди за ГЕРБ, поради грандиозните манипулации на БСП,ДСП, Атака и хубавеца Бареков бяха разколебани и си дадоха гласа за Реформаторите. Така че, РБ и ГЕРБ са едно.

ти правиш ли сметка колко процента подкрепят този Кънев и са гласували за него?! Най-много 1-2% от народа. КАК МОЖЕ ДА СТАВА ПРЕМИЕР? ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД (КОЕТО ГОВОРИШ!)

Анархия е когато не признаваш мнозинството и се опитваш с нищожем процент подкрепа да налагаш! Или най-малкото е крайно недемократично скъпи псевдодемократи-реформатори!

как да ти е симпатичен, като на лицето му е изписано колко обича властта и колко е безпринципен. Този е бетер Костов. България ще има да си пати от него....

Радан Кънев е ДВОЙНИК на Костов. Би направил всичко за ВЛАСТ! Просто съм изумен от властолюбието на тези хора!!!!

дребен и вреден, но с големи амбиции. Като Наполеон. Ще минава през трупове, за да е на власт и да си гъделичка Егото. Тези политици са най-опасни!

Призовавам Реф. Блок да премахне ислямиста корман исмаилов и убиицата на ядрената енергетика КуКунева и чак тогава ви гарантирам че ще имате много повече симпатизанти И: Никога не работете срещу ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И НЕ СЛЕДВАЙТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА БРЮКСЕЛ-->>Справка: Виктор Орбан-премиера на Унгароя! Тогава и ние от АТАКА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ!!!!!!!!

Е, КАК ДА ГИ ПРЕМАХНЕ, КАТО СА ОТ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ??? Не се лъжи че има разлика между кънев, кукувацита, корман, лукарски и останалите. Всички са един дол дренки. Затова се съюзяват - за да крадат заедно!

Май си прав.....

Ето туко що на консултациите при президента Кънев каза че са обсъждали силни реформи в съдебната система ,какво не ви харесва. Ако не вървят в правилния път ще паднат много добре го знаят. Трябва им подкрепа.

Как тези около Костов ще осъдят сами се себе си? Кунева е за затвора, Найден Зеленегорски, Костов, олигарсите около тях...Цялата банда РБ направи държавен преврат. Това не ели за съд?

Има нещо много общо между Кънев и Борисов. Това е пълната им безотговорност. Вчера приказваше точно обратното, днес това а утре ще е друго. Бих им припомнил, че Левски и Ботев са велики, защото съвпадат думите и делата им.

Чудя се на тези хора откъде такова самочувствие, та те стават смешни.....и раданчо, и кунева и сие.....едва се докопаха до Парламента и сега вече поставят условия? Просто човешката глупост наистина е безгранична....

Лудница.До вчера никой не е знаеше кой е този Кънев: какви заслуги, опит, знания, способности , експертност има и ето сега премиер и да му доверят да управлява държавата.Само-само да изиграят играта и да не изтърват плячката.

Не че съм фен на Раданинчо, ама какви пък заслуги, опит, ЗНАНИЯ, способности, ЕКСПЕРТНОСТ е имал Тиквоча в държавното управление, да ме светнеш :Д

РК няма нито ясно виждане за нещата , нито опита , нито общественото съгласие да е премиер!

Протестите 1 година не бяха Тиквата да управлява,а Костов да влезе в НС и да поеме властта, за да прави пак реформи, които да бетонират това статукво за още 25 години.

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

С. Станишев имаше същия пламък в очите. Човек опиянен от възможността за власт. Власт на всяка цена. Без никаква реална самооценка на собствените сили и положение. Струва ми се, че и Бойко твърде дълго се гъбарка с тези. Ясно беше, че РБ я влезе , я не. Ясно беше, че РБ играе за БСП. Сега вече е моментът да се насочим към нови избори. Няма нужда от още един Орехарски.

Абе откъде накъде някаква си партийка с мижави 23 депутата ще иска да излъчи премиер?!!Мишко грозна вземи се скрии ,че на следващите избори няма въобще на влезете в парламента!!!

Затова ли толкова дълго РБ размишляваха и все нещо не им беше угодно и уж далеч от техните приоритети и програма, да принудят ГЕРБ за министерско кресло ? Нагло е , засрамете се.

Ами за да беше станало ясно на всички кой за какво драпа по време на преговорите, Тиквоча и гилдията му не биваше да възразява на директното им излъчване.

Радан сигурно е свестен човек, но много започна да прилича на един не толкова свестен лаборант, който все се допитваше до жена си преди да вземе решение.

Kакво ревете бе ,едни не искат Бойко за премиер даже повечето, не искате Кънев за премиер ,кой тогава. По добре Кънев, поне има топки за реформи.

Пропускаш момента,че повечето искат Тиквата повече от колкото Костов и марионетката му.Много е тъмно как точно се докопаха да властта тази сбирщина от лобисти на шистов газ и американски интереси РБ.

Пречи ли ти това държавата да тръгне в правилна посока

Стига заучени фрази, РБ не е Костов там са доста партии не ги командва Костов

Има една черна магическа топка, която разглаща, че да получи отговор. Е вярно, неговата не дава произовлни отговори и се помещава в Драгалевци....

Но това, което си мислите, че е топки, са най-обикновени сачми и лимки, които свободно се търкалят и дрънчат в главата му, бре...

кабинета се гради в моя кабинет! Ясен ли съм!

Спокойно бе! Защо сте толкова лековерни? Преди изборите трансформаторите казаха категорично че ще участват в коалиция с ГЕРъБ само ако Боко тиквата не е премиер! Нали трябва "трудно" да се съгласят?

г-н Борисов, стига надига акциите на този олигофрен,който не знае защо е в народното събрание.Не го ли е срам,че цял месец си прави пиари, а народа чака народното събрание да заработи.Такива простаци като Радан не знам кой ги избира и какво правят там,дето не им е мястото и г-жа Кунева също.

Кебапчия 1 на републиката Николай Бареков изригна, както обичат да се изразяват някои колеги. Костинбродският славей, да не се бърка с Азис, се разстрои, че предлагат Радан Кънев, а не него за премиер. Кой ще ни снабдява със златни зъби и таблети сега, неутешими сме и ние. Мъка, мъка, мъка... От Брюксел Бареков Бие Барабаните: "В момента някой слага колегите от ДСБ на шейната, предлагайки им постове, които те няма да получат - МВР и министър-председател. Бих ги посъветвал да не взимат всяка дума в политическото пространство за чиста монета., каза той пред ПИК. И продължи с ленински плам: Съветвам също всички кандидати за министър-председател да си преценят добре силите преди да приемат този пост. Тази позиция изисква огромни физически и психически възможности, както и умението да управляваш държава, което е много сложно. Няма как някой, който е управлявал само себе си в адвокатската кантора, да управлява цяла държава и да се събуди като министър-председател. Премиер, министър на вътрешните работи и шеф на ДАНС, са сред най-отговорните в държавата. Те не могат да бъдат хвърлени лековато, особено в публичното пространство, все едно сме на Женския пазар ,смята още политикът- мечта.

Ако Р. Кънев стане премиер, то тогава Бочко сън няма да може да спи ... Кой тогава от сутрин до вечер ще се показва по сеир сандъка и ще ни облива с простотиите си ? Кой тогава все ще си мисли, че е по - високо и от Бог ? Иначе Р. Кънев е отговорен , принципен, интелигентен и културен човек, който наистина заслужава да заеме длъжността Премиер !

затова ли се дърпа и обиколи всички телевизии, докато не ти кандисаха на глезотиите?

"Апетитът идва с яденето"!!? А на Радан, апетитът се подхранва лабораторно.

ама някоя лабораторна инжекция може да го довърши!

ГЕРБ отново шикалкавят и отново правят селски тарикатлъци. Затова следващите избори ще вземат още по-малко гласове.

да ги ожалиш, като нямат мнозинство, гледаме втора серия на сглобяване на кабинета Орешарски, ама във вариант "Радан"

алоу, политиците осъзнайте се преди народа да ви изкара с камъни от НС!!! Ако варианта е тоя да е премиер предпочитам нови избори и изобщо не пука, колко ще струват - все ще са по-евтини от управлението на такива като тоя!?! А ГЕРБ да не ги върти такива, че губи всяква подкрепа!

The boxer

Кариеристи колко щеш!

откакто ГЕРБ са на избори, гласувам за тях, тъй като съм отвратена от БСП. Но сега излиза че билборда със секирата гласуваш за ББ - получаваш Ив.К все пак е истината.Ако Радан спасява България, както я спаси Костов - благодаря. Или повече няма да гласувам или и аз към Лондон

Камерън шъ тъ върне обратно,тъдява при нашичките.

1,1 млн. българи не са гласували за теб или за Костов, Радане! Не ти ли е ясно, че още от първия ден хората ще излезнат на улицата!

Да,да ще излезете,ама бате Боци ще ви прибере,нали ще подкрепя Раданчо.

От тези 1.1 милион реални са 300 000 най-много. Всичко останало е манипулация. Така, че се радвайте, че изобщо някой иска да е премиер на насраното ви правителство. Един месец си въртите задника във всички посоки посерковци

Българиге решихме, първа политическа сила ГЕРБ, нормално е министър председател да е от Герб, докога по малките партии ще извиват ръце и имат ли морално основание да са толкова претенциозни и бих казала нагли ?

ръце? Май Борисов и Дончев, защото ги е шубе да поемат отговорност.

И като е първа сила, защо гледат от месец, като поср*ани

Много се надявам това ДА НЕ Е ИСТИНА - първо, защото народът не е гласувал за Радан и второ, защото нямаме нужда от нов Сергей Станишев!