Марин Райков е служебен премиер и външен министър

Посланикът на България в Париж Марин Райков ще бъде премиер и външен министър в служебното правителство, обяви президентът Росен Плевнелиев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков 2". Той уточни, че ще разпусне парламента на 15 март.

Обратно в новината

Коментари - Марин Райков е служебен премиер и външен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ми падна в очите веднага щом взе да прави метани на Тиквата!

Марин е поредния прозападно ориентиран председател!Дипломат от олигархичните кръгове! Очаквайте всяка сутрин уорлик или тем подобни! Не ни чакат добри времена! Преди бяха годините на вълците,после на кучетата сега е на змиите! Дано да е за кратко!!!!!

Отвратителтно посткомунистическо парвеню, бил е в РУМНО, слуга на Пожарникаря, това е той!!! А ти, женчо президент, ще си платиш за слугуването на гербаджиите и ти си пътник и тогава ще видим как ги спести тези 12 млн. лева!!!

Напълно погрешна концепция, да се внасят напълно неориентирани в българската действителност хора от вън. Защо чуждите компании, които развиват дейност в България си търсят опитни хора, но само от тук, знаещи подробостите и спецификата на страната.

На Марин от "Под Берлинските Лепи" от мен успех. Дано успее.Успехът ще е и за нас.Не винаги децата са, като бащите в мисленето.

Грешка моя - ЛИПИ - Linden

Root Sudo

Евала, че са се сетили за Петър Стойчев! Другите не съм ги и чувал.

Ама вие сериозно ли си мислите, че ако БСП и ДПС пак дойдат на власт живота ви ще стане по-хубав?

Маринчо е наше момче... Сега ще видите и чуете на практика как действа излъсканото лустро на комсомолците от новата вълна на властта ГЕРБ2 !!! Тоя е "нает" да манипулира всячески всичко и всеки ,и да сложи една добра метла за кражбите и злоупотребите със властта от герб1 .... Сега да видите -как и протестите ще си изместят основата и смисъла на протеста ..... Да видите и как майсторски ще подготви и почвата за новата предна победа на ГЕРБ !!! Защо ли не съм учуден изобщо от президента ни... Човека си слуша "централата" от ГЕРБ -и изобщо не му пука нито за народ нито за държава... Сред новите ни искания трябва вече да севключи и оставката на така и така нелигитимно избрания президент- помним далаверите с чувалите с бюлетини на ЦВъ.Цвъ. !!! А на Маринчо- му пожелавам - да прави така , че поне накрая - да не заиграе някоя тояга и по неговия капризен комсомолски гръб !!!

Да ни е честита новата смяна на ГЕРБ. Поизтупаха бохчата за свежи и не толкова знайни лица. Дано поне на тези дипломите им са истински, че да не ставаме пак за резил. А новият премиер - трето поколение дипломат от кариерата, цял живот все е бил в политиката, но иначе е безпъртиен. Мама тъй го била възпитала. Ха-ха-ха! Ще ме уморят от смях. Пак започнаха с приказките от 1001 нощ.

7 активни членове на антидемократимното антинародно милиционерско просташко ГЕРБ са министри?! Отново ли? Хората са на улиците, палят се, а дебилите на пъдаря Борисов отново озплуваха от блатото на мафията! Видимо с думи и протести от чумата ГЕРБ спасение няма да има - трябва автомат Калашников 47. Що за правителство е това, прокарано от члена на ГЕРБ строителния техник Плевнелиев? Моето правителство ли е то? Или на олигарсите, монополите и крадците? Сами преценете, ако сте нормални, а не милиционери. Или мутри.

Хей, дира платен ли си че триеш?

Служебното правителство е Герб-2 поне половината бяха зам.министри там.Тежко и на транспорта този кйто помогна за разграбването му /Пристанища и БДЖ /сега е министър.тези са там за да заметат това което Герб-1 не можа да скрие

Вариги печи ги комсомолци, секретаррки и ченгета. Това че някой живее на държавна сметка в Париж не го прави нито по-компетентен, нито по-малко ченгеи доносник, да не говорим, че т.н. либийска криза с българските медици е по лична вина на Райков.

Ами всички министри са сукалчета как ще са агенти на ДС.

Засукали са агентството с майчиното си мляко.

Това се казва предателство на избирателите си. Честито.

Никой не е бил агент на бившата Държавна сигурност.Но бащите им със сигурност.Кой 1960 година може да бъде посланик в САЩ?

И Райков и Президента - на достатъчна възраст са - РУМНО

От 1999 г. до 2004 г. Новоназначения Министър на Иконоиката Асен Василев работи като консултант в Monitor Group в САЩ, Канада, Европа и Южна Африка ... Групата банкрутира през 2012 година и беше купена от Deloitte Touche Tohmatsu Limited. По-известни бивши и настоящи хора в Монитор - Делойт ИЗВЕСТНИТЕ ИЛЮМИНАТИ:) : - Другаря Richard Dearlove - Head of the British Secret Intelligence Service (1999 - 2004) - Другаря Roger Martin - Dean, Rotman School of Management and Director, The Skoll Foundation, Research in Motion, and Thomson Reuters - Другаря John Moore, Baron Moore of Lower Marsh - Former Member of Parliament and UK Cabinet Member and Chairman, Rolls Royce plc - Другаря Taggart Romney - son of Mitt Romney, Governor of Massachusetts and 2012 US Republican presidential candidate ... Списъка е Дълъг - може да го намерите на английската версия на Википедия .. Гогъл " Monitor group" i qetete :)

И какво "да четем" - това, че подскачаш като пале пред майка си, защото не си чувал какво е "международна консултантска и одиторска компания"? За да те вземат на работа в такава компания трябва "пипе" - няма да ти стигне дори и да си защитил кандидатска дисертация, на тема "Униформите в Съветската армия". Ами естествено, че всеки някъде е работил - или да да направят министри кресльовците-неудачници, с които е пълна улицата ли?

Лошото е, че такива "пипари" вече ни отдраха три кожи, а тоя и той точи ножа, явно за четвърта.

Какво искаж да кажеш с това каканижене? Какви илюминати? Какви богомили? Какви извънземни? Ти луд ли си? Тоя бил членувал тук, онзи там...А къде да членуват? В ОФ? И защо ги наричаш "другари"? Вие комунистите все организации ви се въртат в главата, зер някой трябва да ви казва как да мислите...

Цитати от изказването на Марин Райков : "да се даде думата на мълчаливото мнозинство"- стчкуващите да го духат; Да поемем своите отговорности, заставайки пред избирателните урни - да изберем пак партийните крадци; да бъдат реализирани всички проекти, които биха позволили усвояването на еврофондовете - значи да усвоим парите, а нищо да няма; България няма да се отклони от пътя, по който тръгна преди четвърт век път на мутри, монополи, политически проститутки и крадци; ще се противопоставят на всеки опит страната да бъде хвърлена в хаос. - протестиращите създават хаос, не политиците; Няма да допуснем безразборна национализация откраднатото-защитено. Мажоритарна система не и в парламента пак крадци. Настана времеразделно, но между крадци и народ.

За съжаление никакво време не е настанало и не може да настане между крадци и Уфци.

А креслоьвците от улицата кого "представляват"?

"Кресльовците" и "лумпените" представляват същите онези, които представляваха "нехранимайките" и "хаирсъзите" по време на борбите ни за Национално Освобождение.

Г-н Президент,с този си избор за сл.правителство ГЕРБ-2 ще взривите държавата.Не постъпихте държавнически,както и впрочем всички очаквахме. Народа е обезверен,Вие олицетворявате нацията и сте ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, а не подлога.Отървете се от оковите на Батман- Боко и ще ви е много по лесно.

Той от оковите на батман ще се оттърве, ама от пипалата на октопода, няма шанс. Само ние можем да го оттървем от президенството.

Ето би Автобиографиите на "Демократа" Марин Райков и ""Комундето"Георги Пирински .... ГЕРБЕРОИДНИТЕ КОМОНУИДИ да кажат каква е разликата ???

е роден на 17 декември 1960 г. във Вашингтон, САЩ. По това време в българското посолство там работи неговият баща Райко Николов. Райко Николов е дългогодишен дипломат от кариерата, един от най-авторитетните български дипломати през 70-те и 80-те години. Работил е като секретар и съветник в дипломатическите ни представителства във Вашингтон, Париж и Прага, като мандатът му включва бурната 1968 г. Бил е посланик в Кувейт, Южен Йемен, Югославия, а особено труден е мандатът му Италия, който е по време на процеса срещу Сергей Антонов (втората половина на 80-те години). Агента на ДС Райко Николов е много близък приятел на небезизвестния Милко Балев-дясната ръка на Т.Ж.Семейството винаги са били от Групата на Живковистите в Политбюро .Самият Марин Райков под крилото на баща си започна във МВнР като младши дипломат. Марин Райков завършва Международни отношения в Икономическия университет в София. Професионалната му кариера във външното министерство започва през 1987 г. в отдел Страни от Югоизточна Европа". По време на войната в Босна (1992-1995) Марин Райков е първи секретар в българското посолство в Белград. След изтичането на мандата му работи по направление "Права на човека" и е заместник-постоянен представител на България в Съвета на Европа в Страсбург. Райков влиза в политиката през 1998 г., когато става заместник на външния министър Надежда Михайлова в кабинета на Иван Костов. Негов основен ресор е балканската политика на България. В периода 2001-2005 г. Райков е посланик във Франция, като съвместява и длъжностите постоянен представител на България в ЮНЕСКО и представител в Постоянния съвет по Франкофонията. През 2009 г. е назначен за заместник-министър на външните работи в правителството на Бойко Борисов. От 2010 г. е извънреден и пълномощен посланик на Република България във Франция. Марин Райков владее френски, английски и руски език. Женен, с две деца.

е роден на 10 септември 1948 г. в Ню Йорк в семейството на българския комунистически функционер и виден македонист Георги Пирински (старши) и Полин Пиринска, до 1970-те год. преподавател по американска литература в Софийския университет. Семейството му е изгонено от Съединените щати през 1953 г. През 1972 г. завършва Висшия икономически институт Карл Маркс в София. От 1974 г. е служител Министерството на външната търговия, като постепенно се издига в йерархията и през 1989 е първи заместник-министър. Участва и в дейността на БКП и от 1986 г. е кандидат-член на нейния Централен комитет. Смятан за близък до Андрей Луканов, Георги Пирински заема важни постове в БСП и нейните правителства след 10 ноември 1989 г. Той е заместник-председател на БСП (1990-1996), вицепремиер в правителството на Георги Атанасов и във второто правителство на Андрей Луканов, външен министър в правителството на Жан Виденов. В навечерието на тежката политическа и икономическа криза, довела до падането на правителството на Виденов, Пирински демонстративно напуска кабинета. През 1996 БСП прави опит да издигне кандидатурата му за президент с кандидат за вицепрезидент Иван Маразов, но ЦИК отказва да даде регистрация на двойката с аргумента, че Пирински не отговаря на изискването на член 93, ал. 2 от Конституцията да има българско гражданство по рождение. Гражданството, което той има по рождение, е американско. Георги Пирински е женен за Клавдия Илиева Кашева, дъщеря на генерал Илия Кашев - самоубилия се дългогодишен началник на Управление "Безопасност и охрана" (днес НСО) в Държавна сигурност. Семейството има син Борис и дъщеря Емануела.

Що си писал "открийте разликите"? Такива няма! Иначе, блгодарско за труда да представиш актуалните (истинските) биографии. Но наново, и най-фрапиращо в политическите реакции е, че т.н. "синя коалиция" изразяват най-висша подкрепа за избраниците на г-на Плевнелиева!

от вашето се ли трябва да е,за да ти хареса?

Антикомунисти слагат за Министър - Председател Комунист ---- НАКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ТОЯ СВЯТ СВЕТА ДЕВА МАРИИО ???

Трябва да призная, че останах приятно изненадан от избора на Плевнелиев ! През последните 4 г. чалгата и простотията / копане на картофи, колене на прасета, доене на овце , филии с мас , кучешки пържолки / дотолкова бяха ' хит ' в публичното пространство , че когато чух само 2 - 3 изречения от М. Райков, където той говореше на езика на дипломацията и на езика на финансите, в първия момент се попитах дали не съм в Другата България !? Добрата новина е, че в БГ все още има хора като Плевнелиев и М. Райков , а това ще рече, че надежда за държавата ни все още има ! Поздравления и успех на новото правителство !

Сложността на разбирането е скрита в теснотата на възприятията, няма ограничения в достигането на каквото и да било, има ограничения във възприемането му. Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно и да не излезе наяве (Лук., 8-17) Циркъ, започна е, и? Много звани, малко призвани - това е!

C'est la vie. Утехата е, че са "временно правителство". Неволно се сетих за временното правителство на Керенски в зората на болшевистката революция през 1917-та .. ха-ха.

братя измислих.....имаме толкова много гении компютърджии по цял свят....не може ли да се състави едно електронно правителство и компютрите да ни управляват...

А защо да не мислим позитивно!Защо всеки , който има някаква добра идея за просперитета на страната ни не я изложи тук ( без да недоволства , без да плюе )?!Аз също протестирах против арогантността на монополистите , но нещата много загрубяха!Ние хора ли сме или сме говеда?!Нищо положително и градивно не видях във всички коментари!Всеки плюе всеки!А сме един народ!Печем се на един огън!

Какви е деца раждала, ражда и сега българска майка юнашка. :)

Ще се усмихваме...

Новото правителство най-не го харесват БСП и ДПС. Значи това е правилният избор!

След като Дондуков 2 изпусна белия пушек остава да видим как ще се справят "секретарките" с поставените им задачи - още по голямо забатачване на държавата за да се подготви връщането на Батман...

Още не ги е нацелувал Човекът и почнахте с критиките :) :)

КАто ще вкарваме от чужбина , поне да са чужденци за да има ефект. Те вкарват техни хора пратени там и къв е смисъла !? Нямаме ли тука кадърни млади хора бе !?

Викнаха пак техни хора...... И за какво се бориме като пак някой от тях идват на власт ?! Ние искаме да ги трепаме а те се навират пак ! Що за идиотщина !?

КЛОАКА.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС.МИРИЗЛИВА,КАЛНА КЛОАКА.И ЗА ДА СЕ ДОВЪРШИ ДЪРЖАВАТА БЕШЕ НУЖЕН ТОЯ ЖАЛЪК,МИЗЕРЕН ЛИЛИПУТ ПОМАКА.КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВАТ ПРОТЕСТИ,НЕДОВОЛСТВА,БЕДНОТИЯ.ТОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НА МУТРИТЕ ЧЕ ГО НАЗНАЧИХА.НЯМА ПО-ПРОСТ И ПРОТИВЕН ОТ ТОЯ ГЪЗОЛИЗЕЦ.

Пияници , стига сте разсъждавали!Лягайте да спите ; станете рано и си потърсете работа!Да сте наясно обаче - работодателите акъл не искат- искат работа-сериозна и отговорна.Или пък пукнете говеда!

Много правилно... Поздравявам те за този коментар.... лошото е, че са станали много комплексираните аутсайдери в БГ. Всички са виновни и гадни и лоши... само те не... те са най-можещите и кристално чисти... Да ама Не.... само комплексарщината и безсмислието са им кристално чисти.

Гледайте да не пукне нещо Ваше/ваше. Схемище естествено.

Дълъг ден. С надежда за Нов Ден. Завършил Обратно там отдето тръгна - В Тоталната Воня. -------- Очаквайте 'аплодисменти' длугауи-и-длугауки новоизтипосани-Ни. Още от сутринта.

Впечатлението е, че болшинството са ортодоксални комунисти (мутри) и/или самообявили се новобогаташи, технократи-прогресисти (като г-на Плевнелиев). Качествените хора, завършили престижни университети по света обикновено си остават в богатите страни и на добра работа. Няма такава категория - "върнал се в България от патриотични чувства" ха-ха. Обяснението, че тези хора са днес тук е едно - действуват като агенти на чужди агенции (и българските олигарси). Чуждите "глобално-демократични" "обествени" организации са десетки и ние знаем само за няколко от тях. Докато, българските олигарси (от ГЕРБ и БСП) са известни и връзката на новоназначениет министри с тях е "топла".

Как пък не се намери поне един, чиито роднители да са убити по лагерите, съдени от народния съд, изселвани и дискриминирани от комунистическия режим. Всички са от семейства на партйната номенклатура... Познатата стара болшевишка песен.

Как бе, на Бойко дядо му е бил репресиран от комунистите. Е, после за награда Бойко са го приели в МВР, а баща му е бил милиционер. Нещата звучат малко като лед и огън, ама така поне ги разправя Бойко по медиите.

Абе там из тези селата около Банкя вървят клюките че един прартзанин гътнал дядото защото му оправял жената. Ама това старите да кажат слух ли е верно ли е?

Да ви е честито новото смешно правителство! Начело с тоя клоун Мартинчо който е работил на времето с куклата Надка - и двамата невероятни дипломати. Ще оправят бъкиите на държавата хахах. Разбира се депутатите не предприеха нищо за да се промени изборния закон и сега може да очакваме старите муцуни да се върнат в парламента за нови подвизи! Е все пак поне тока поевтиня с колосалните 7% мухахахаа

Много точен ник си си сложил... само такива туземци сте останали в измъчената ми бивша родина... зли и комплексирани... всички са лощи само ние сме велики

страхотен аргумент извади. апропо, ти май си расист!

три неща: 1. без партии; 2. без световната банда; 3. без еврейския съюз

Лека нощ на нощната смяна на БСП. Все пак някои хора и работят . Лека нощ ! Пък вие се помпайте помежду си !

Не виждам една интересна мисъл: " Ще се противопоставим на всеки опит България да бъде хвърлена в хаос " Какъв хаос и как ?

Че то сега какво е ? Всеки иска ! Всеки казва не така ! А как , не знае!

прочети коментара на "yoyo" от 22:19.човека се е опитал да каже нещо там

Такава е мантрата на "световните демократи" - страхът от хаос, т.е. революции. Извстно е защо - господ-избраните вече на са "революцюционери" (последната тяхна издънка беше - болшевистката). Днес, тези същите имат парите и световната политическата власт. И така идва лозунга на техните подставени лица по света: "Да не допуснем хаос"! ха-ха

ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯТ ПРЕМИЕР МАРИН РАЙКОВ ВИНОГРАДОВ

С избора на Петя Първанова за министър на вътрешните работи за пореден път горчиво се убедих, че връх в крайна сметка вземат безпардонният кариеризъм, безпринципното подлизурство, въпиющата некоректност, безочливата арогантност спрямо колеги и подчинени, абсолютната липса на ръководни умения, нулевата самокритичност (при крайна нужда от такава), безогледната експлоатация, всичко това гарнирано с ударна доза мания за величие и налудни идеи. Такава е цената на оцеляването и издигането в "системата" (вече над 10 години) за една посредствена, низкоразрядна и без особени качества чиновничка, страдаща обаче от болезнени амбиции и загърбила "заради каузата" достойнство, принципи и способност за нормални човешки взаимоотношения. За сметка на дефицитите си, Парванова развива умения да поляга низко и ловко да се подпъхва под множеството изредили се министри, заместник-министри и други кадри на ръководна длъжност в МВР(висок старт в това отношение й даде комунистическата креатура Бойко Коцев). Последен в тази роля беше Цв. Цв., който беше достатъчно неинтелигентен и без опит в оперативната работа, за да бъде убеден в "значимостта за МВР и държавата" на ръководената от Първанова второстепенна административна дирекция, странична за основната дейност на МВР и нямаща никакво отношение към еврофондовете (противно на обявеното в медиите). И така, от Плевнелиев, зад когото стои Борисов и чието протеже с Цветанов - стигаме и до Петя Първанова. Такава, накратко, е историята зад Първанова - подобна на много други истории в родните управленски ешелони и като че ли обречена да се повтаря до безкрай.

Си го казал! Но...защо хората от с-мата на МВР се изживяват като нещо , от което зависи съществуването на държавата, вместо да си дадат с/ка, че те трябва да допринасят тази държава да функционира нормално и в интерес на всички?! Момци, коригирайте си мерника и приоритетите, т.е мотивацията, защото в един момент ще се окаже (то е видно), че изповядвате едно собствено "литие", което няма нищо общо с интересите на държавата народа й! Замислете се по въпроса...

да се чете едно собствено "битие".

Преди да ви кажа лека нощ , да ви оставя една тема за размисъл. Защо никой не споменава за ДПС. Там са най големите кариеристи и най големите лапачи. Спомнете си за Доган , който открадна напълно законно един милион и никога не го е отричал. Или всички ви е страх да не създадете етническо напрежение. Значи ние българите можем да се плюем един друг , а те метър да минават. Помислете по този въпрос , ако можете !

Като каза ДПС питам аз защо всички се правят на ощипани относно писмото на Доган до Мадам В и най нагло я канят по всякакви сутрешни блокове да дава оценки.Това е сериозен въпрос ,а не да си ги мерим тук с теб

Каква връзка със статията има ДПС? И каква е разликата между отделните политически партии?

Ами разликата е много проста. Всички български партии се борят за електорат, но техния електорат няма кой да го вземе , затова никой не ги плюе.

Новият министър на земеделието е член на БСП. Два мандата е бил общински съветник от квотата на БСП. Завършил е зоотехника в София, защото е участвал в чешките събития през 1968 година и е награден с множество награди от съветските генерали. Влиза в Зоотехническия факултет без приемен изпит именно заради участието си в събитията в Чехия. Да се чуди човек откъде го намери Плевналиев, та той ли беше най- правилния му избор?Е ,все пак е завършил в България, и не се слави с това,че владее чужди езици като др. министри, освен може би руски. Като гледа състава на новото правителство човек се замисля,колко от тях не са обвързани с БСП или са потомци на комунисти. Ама нали и Плевналиев е същия,така че защо да се изненадваме.Да им е честото,историята е доказала,че служебните кабинети в Б-я са най- крадливи и свързани с много корупция. Добре че са само за 2 месеца.

Е, и какво от това. Нали е от вашите. Какво искаш. И какво искаш да кажеш. Пък и дали е вярно, кой да ти каже. То видяхме големия антикомунист Костов какви ги свърши. Бяха се договорили да се сменят със Станишката през 4 г. но им се обърка сметката.

Не е завършил зоотехника ,а зооинженерство

Къде е другаря Борисов блести с отсъствието си да не би пак да е болен ?

"Той подчерта, че никой не е бил агент на бившата Държавна сигурност." Това поразително прилича на заръката на Буда към кандидат-депутатите му да не са били агенти на ДС... Защо Плевнелиев не е подчертал да няма разработки за проучване на принадлежност към организирани престъпни групи, примерно??? После нека ми разправят че президентът ни е независим...

поредният ...

За себе си ли говориш

Избори 2013: 1. ГЕРБ 2.БСП 3.ДПС 4.Б-я на гражданите 5.Атака 6.ДСБ ? Първи мандат - ГЕРБ се опитва да състави правителство, но останалите не го подкрепят Втори мандат - БСП , ДПС и Кунева, като национално отговорна партия съставят тройна коалиция Вдигат се пенсии и заплати, със заем започва строителството на АЕЦ Белене,намаляват цената на тока,отменят се лимитите в здравеопазването.Всички са щастливи. Хиляди бежанци от Гърция и Испания тръгват към България.Жерар Депардийо иска българско гражданство. февруари 2014г. Валутния борд пада , здравната каса и НЕК фалират. Парламента е обграден и замерян с камъни. Чуват се изтрели.Кунева като национално отговорна партия се оттегля от правителството и казва, че няма нищо общо с управляващите.Волен Сидеров е преминал в нелигалност и вЪоражените му партизански отряди приближават София.Иван Костов най-после е щастлив - вдигнал си е рейтинга с 1 %.Станишев е избягал в Москва и от там обяснява, колко неблагодарни са хората.Последен в парламента е останал Бойко да му дръпне шалтера, ама и от това няма смисъл защото и ток няма!!!

Освен ,ако нямаш лична изгода невиждам друга причина да искаш ГЕРБ да има власта отново.Как изобщо след изумителната им сръчност в кавички естествено......май си губя времето да ти обяснявам

Къде видя това. Много искам БСП да управлява. Има само един начин да избегнете въоръженото въстание- да не си изпълните популиските си обещания. Тогава ще се разминете само с камъни.

Какво да коментираме служебното правителство от ден да пладне. Това политическо действие само, ще нагнети омразата и , ще подпали пожара след няколко месеца на социалното недоволство....както е в цял свят....Отлагане на проблемите във времето от една мъртва икономическа система на обществото.....Сори за всички заложници в историята, сори!

Имам усещането, че и Бог да беше премиер на това служебно правителство то ще се провали с трясък. Твърде много капани са му заложени.

Нямате ли впечатление , че това е най яросното съпротивление на мафията и БСП . Явно това правителство много интереси е засегнало. Затова му вярвам. А не на Костов , който си играеше на антикомунист и беше много удобен на БСП.

Къде видя съпротива от мафията и БСП? И как това правителство, което още нищо не е направило е засегнало нечии интереси?

Тайно се подготвя оттеглянето на Плевнелиев след пълния провал с сл. кабинет. Технически ще бъде избран удобен момент със здравословен привкус.