Симеонов иска премиер патриот, може и от ГЕРБ или БСП

Следващият премиер трябва да е патриот, дай Боже, всички да са патриоти, заяви съпредседателят на ПФ Валери Симеонов и подчерта, че такива има и в ГЕРБ, и в БСП

Обратно в новината

Коментари - Симеонов иска премиер патриот, може и от ГЕРБ или БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом и Валери Симеонов стана фактор,който да определя съдбините на България; Бог да пази България! Що за патриот е Валери Симеонов? Може ли да си против АЕЦ"Белене",против "Южен поток" и неистово да мразиш Русия,а да твърдиш,че си патриот? Те това да науча днес ми стига! Според мен,ако подаде молба да бъде приет в някоя от партиите на Реформаторския блок ще бъде приет на секундата!

Симеонов и Каракачанов са изперкали напълно и продават народния протестен вот. Волене бягай бързо от тази лудница, в която Бойко разиграва своите марионетки с обещания за министерски кресла.

Важното е да спасим копанята.

в политиката има принципи които отстояват и эащетават партиите эа вас всичко е курбан всички

...май вместо премиер патриот, ще назначат идиот.

имаше много наши патриоти ама те отдавна са в миналото просто е срамно да се наречеш патриот окрал миналото на родината си те тези утрепки никога няма да са левски ботев раковски бенковски вазов а ще са на 1001 първото място после тях!!!!!!!!!!

тея от къде цъфнаха а????все патриоти и то големи с мисълта как да се откраднат европеиските пари баницата е с месо ане с сирене за това така са се напънали като глист по буза кал

Да вземат да ме направят Премиер -диктатор и ..Ще забраня партиите за 6-7 месеца!!!

Гласуваш за патриоти, получаваш патрЕоти ...

Ако ПФ направят правителство нека поне не оставят външния ни министър в оставка Даниел Митов,че благодарение на "патриотично-фанатичните" му изказвания два пъти на ден вдигам кръвното над 200.

Сменят първо него и ..оставят Ненчев с мотиката ... да си оправи бакиите! И Москов остава да бачка!! Много ме кефят "отпечатъците",тъй като често ми ги снемат!?!?

Ех,приятелю,то за 27 години смяна на системата на теб,на мен и на болшинството българи ни остана само хипертонията и отпечатъците по здравните заведения.Нека поне Бог ни пази,ако има такъв за нас,които останахме да битуваме в България.

Голяма лакомия за власт ! Както е казал и старият българин : --ДАЙ МУ ВЛАСТ , А ПОСЛЕ МУ ГЛЕДАЙ АКЪЛЯ!

Кои са патриотите ,че аз такива не виждам тука!!

Разбира се Горанов трябва да пита шефа си ..........Пеевски. И той ще му разреши разбира се.

"Патриот е, душа дава, но не свойта душа, братя, а душата на народа..."

МУ СВИХА ПЕРКИТЕ - МАЛКО ИНТЕРВЮТА, УЧАСТИЕ В РИАЛИТИ ФОРМАТ, МАЛКО КИНТИ, СРЕЩА С бОЙКО БОРИСОВ И ЕЙ НА, СКОРО ГО СЛУШАХ ДИНКО ДА КАЗВА, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ-МУТРА НИ Е ПЕРФЕКТЕН, ВЪРШЕЛ СИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА , НЯМАЛО КВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ ОТ НЕГО И Т.Н., Т.Е. НАМЕРИХА ЦАКАТА НА ДИНКО. ОСТАНА САМО ПЕРАТА, ДЕТО В МОМЕНТА ГО СЪДЯТ. МЪЖКАР Е МОМЧЕТО И НЯМА ШЕСТ ПЕТ ПРИ НЕГО, ДЪРЖИ СИ НА ДУМАТА И НЕ СЕ ОТКАЗВА ЛЕСНО, НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ГО ПРЕЧУПЯТ И НЕГО, НО ЗАСЕГА СЕ ДЪРЖИ МЪЖКИ. НЕ КАТО ДИНКО.

Тоя по гьонсуратлък няма кой да го бие - вервайте ми!

Тази фурнаджийска лопата Симеонов да не си мисли че е спечелил много гласове ! Плюха се с Волен и сега първи приятели това е недостойно за патриоти като него !

Тази фурнаджийска лопата Симеонов да не си мисли че е спечелил много гласове ! Плюха се с Волен и сега първи приятели това е недостойно за патриоти като него !

Целта на теористите ползващи власта е д а обезпечат огрбаване поне на 13 000 000 000 живи лева от ограбения народ само за яко корупцинни проекти по Оперативни програмки и Европроекти..

Досега народа се краде само от едно място и то е от изток - Русия!!

Когато попитали ЛЕСКИ когато се освободи България кого ще изберем за цар той отговорил че и че и сега си имаме султан.Което означава че важното е да с е свърши работата.Така аз разчитам думите на г-н Симеонов когато го питатще стане ли премиер.Браво на г-н СИМЕОНОВ и на патриотите.С това не искам да кажа че той е перфектен и безгрешен.Нима има хора и институции които са безгрешни.Ако има такива те не са хора а някакви БОГОВЕ или светци.

И ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ ЕДНА СКОРОШНА ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА С МАЖОРИТАРНА, ПАТРИОТИТЕ ПРОСТО НЯМАТ ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОВЛИЯЯТ И ДА ПРОМЕНЯТ ЗАДАВАЩАТА СЕ КАТАСТРОФА ЗА ТЯХ С НЕВЛИЗАНЕТО ИМ В ПАРЛАМЕНТА И ПЪЛНАТА ИМ ИЗОЛАЦИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ, А ДЕФАКТО С ПЪЛНАТА ИМ ЛИКВИДАЦИЯ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ. МИСЛЕТЕ И В ТАЗИ ПОСОКА, БРАТЯ БЪЛГАРИ ! НЕ ЧЕ СИМЕОНОВ Е ЦВЕТЕ, НО МИСЛЯ ЧЕ ПРОСТО НЯМАТ ДРУГ ШАНС ОСВЕН ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ В МОМЕНТА. ПРАВИШ КРАЧКА НАЗАД, ЗА ДА НАПРАВИШ ПОСЛЕ ДВЕ НАПРЕД. ИНАЧЕ СИ АУТ.

Да напраят Динко,патриот и бизнесмен.

Опитват се, но никой не може да направи от мутрата "Динко" нито патриот, нито бизнесмен...!!! :::))) Дааа...!!! :::))) А това за което го предлагаш въобще не е негова работа...!!!

Тази фурнаджийска лопата Симеонов да не си мисли че е спечелил много гласове ! Плюха се с Волен и сега първи приятели това е недостойно за патриоти като него !

ХАЙДЕ ВОЛЕН ЩЕ ГО НАПРАВИМ МИНИСТЪР НА ЛУ..ТЕ.

МИСЛЯ ЧЕ Е УМНО И ХИТРО ОТ СТРАНА НА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ. ИНАЧЕ ЗАЩО ДА ПРАВЯТ КАБИНЕТ С МИНИСТРИ ОТ ГРОБ И ДА ИСКАТ ПОДКРЕПА ОТ БОРИСОВ ?! ЛОГИКАТА СОЧИ ЧЕ ЦЕЛТА Е ДА БЪДЕ НАКАРАНА МУТРАТА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ.

Айдеее Цветанов охлади мераците на патрЕотите. Ще има избори!

ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТОЗИ ХОД НА ПАТРИОТИТЕ СЪС СЪСТАВЯНЕТО НА КАБИНЕТ И ИСКАНАТА ПОДКРЕПА ОТ МУТРЬО. ЩОТО ВЪВЕДЕ ЛИ СЕ ИЗЦЯЛО МАЖОРИТАРЕН ВОТ, МАЛКИТЕ ПАРТИИ ОТИВАТ НА КИНО И С ТЯХ Е ПРИКЛЮЧЕНО.

Спри се малко бе човек,че ти излезат мазоли на пръстите(имаш над 100 поста за един час) И мислиш ли че като пишеш с главни букви хората ще се подведът по манипулациите ти

Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРАВИ И С ЕДНА ДРУГА ЦЕЛ. ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА УСПЕЯТ ДА РАЗУБЕДЯТ БОРИСОВ ДА ПОДКРЕПИ МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ И СМЯНАТА НА ИЗБОРНАТА СИСТЕМА. ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО Е СЕГА ДА СЕ УМИЛКВАТ И ДА ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ ИМЕННО С ОГЛЕД БЪДЕЩО ОТХВЪРЛЯНЕ НА рЕФЕРЕНДУМА ОТ МНОЗИНСТВОТО НА ГРОБ В ПАРЛАМЕНТА. КОЕТО Е РАЗБИРАЕМА ЦЕЛ СПОРЕД МЕН.

Боже господи,до къде ни докараха!

ГОЛЕМИ АВАНТЮРИСТИ. ПОЕМАТ ГОЛЯМ ИРСКИ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ГО РАЗБИРАТ. МОЖЕ ДА ОСТАНАТ ДОРИ БЕЗ ПОДКРЕПАТА, КОЯТО ПОЛУЧИХА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО СМЕЛО И ДРЪЗКО ЗАЯВЯВАТ ЧЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО. ПРИ ТОЗИ РИСК ЗАЛАГАТ ВСИЧКО ПОСТИГНАТО ДОТУК. А МОЖЕ БИ ОЧАКВАТ ДА УСПЕЯТ И ДА СЪБЕРАТ ОЩЕ СИМПАТИЗАНТИ. ПОДКРЕПАТА ОБАЧЕ КОЯТО ИСКАТ ОТ ГРОБ ГИ ОБРИЧА НА ПРОВАЛ. ЩОТО МУТРАТА НОРМАЛНО ДА ИСКА НЕЩО НАСРЕЩА, ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ И ДА СЕ ИЗБЪРШЕ С ТЯХ КАТО С ПАРЦАЛ. ТВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО РАЗБИРАТ. ОСВЕН АКО СА ЖЕЛЕЗОБЕТОН НО ЕДВА ЛИ.

явно има още ненаяли се от държавната копанкя. Този,обаче не ми е ясно за какъв "патриот" се пише?

Румяна Бъчварова и Лиляна Павлова ще бъдат ли сондирани?! Колко дълбок ще е сондажа?! Възможо ли на Лилето да и сондират блока, която тя ни изсондира с винетките?!

Отдавна си прескочил своята степен на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!! Не умееш да правиш нищо друго освен да лаеш като ПИЧЕР срещу Ердуган. Разликата в държавното мислене на ЕРДОГАН и теб е каквато е между СОКОЛА и МИШКАТА!! Ти не си нищо друго освен един СТРАХЛИВЕЦ на който не му стиска да застане начело на държавата и да я изведе от блатото в която я вкааха същите тези министри с които ти искаш да правиш кабенет. Не ставаш за нищо

Хей манго предложението за 300лв минимална пенсия е отхвърлено и понеже това е условие за приемане на мандат дори да бръщолевиш повече глупости и изчезвай защото работиш срещу имиджа на атака!

ТОЙ ПЪК ЕДИН ИМИДЖ. Кой вярва на тариката със СЕЙШАЛСКИТЕ ОФШОРКИ бе? Забрави ли как този сладкодумец бе загробил със несъществуващи заеми бившите си депутати от АТАКА? И БЛЯДОВЕТЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ОТ ТОЗИ НИЩО НЕ СТАВА И ГО РАЗКАРАХА!

Бих искал да чуя определението на Симеонов за "патриот". Аз например съм ГОЛЯМ ПАТРИОТ. Останах да живея в България, детето ми живее тук и искам бъдеще и за мен и за него. Искам България в ЕВРОПА- в ЕС в НАТО, искам да тържествуват либералните и демократични ценности така мразени от Путин и подлогите му тук. Не желая да съм в една лодка с някакви ЕвроАзиатци - било то Руснаци или Турци, защото вече виждаме точно такъв съюз, който тепърва ще се задълбочава, а и едните и другите са ни стари и исконни врагове.

"либералните и демократични ценности"....я ги изреди точно какви са ;)

Майката да си еб.ва сина, а бащата щерката...!!! :::))) И "прайдове" по сичките земни кълбета...!!! :::))) Даааа...!!!

ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА СИМЕОНОВ , НАПРАКТИКА ИЗБРАХА БОРИСОВ! НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА - продаден вот!

Смешльо! "Патриоти" били - да бе, у шестък на 32 февруари! Патриоти дзвънци! Патриотарни свине всеядни сте вие! Ясно е що искаш властта - след като се о...г...ъзихте на БоБо, сега сте наясно, че никой няма да ви подкрепи. И на изборите умирате, а кото излезеш он властта и ще те погне Цацаратурата. Беше тя - на първия тур на президентските избори, излъгахте когото можахте. Сега и 1% от тези които гласуваха за вас не биха го направили. Направихте всенародно шествие - България над всичко! Реклами, листовки, но хората ви видяха какви подлоги сте (да ме прощава медицинския инвентар!). Събрахте се 100 човека. Нещастни политически трупове.

Абе не Ви ли е срам поне малко. Пазарите се , като че ли сте на битака. Можело и едва ли не всики министри от ГЕРБ, и от БСП можело и можело от Реформаторския . Амън от хрантутници и лъжепатриоти. Като искате да направите служебно правителство предложи твой хора бе лупмен.

Симеонов... селянин... не селяните са лоялни хора! Научи се първо да говориш, да се изказваш защото алчноста ти личи от километри. Не мога да разбера защо човек като теб е в парламента? Но всъщост те всички там са такива... Но ти си особенно глупав и простоват, даваш мило и драго само и само да си във власта, но трябва да разбереш че просто не ставаш , да го осъзнаеш и да се скриеш някъде където ще е по подходящо за теб!.....Не дразни хората с глупавите си и незрели изказвания, не ни дразни с мутрата си нагла и алчна!

ЗА КАКВО СЕ НАТИСКАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО?! 3 МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК ЗА ЛАПАНЕ, ПИЧОВЕ! 3 МИЛИАРДА СА ЗИНАЛИ ДА ОПОСКАТ! Е, сега, нека АФЕРА да ви обади защо е това натискане ПАК за правителство, доминирано пак от шайката на Борисов. 3 милиарда излишък си писали, пиленцата, мамини гугутки. 3 милиарда за лапане, опоскване и крадене, естествено. Вече помежду си каканижат как да ги разпределят. Откъм алчността патриотарска и реформаторска, нямаме никакви съмнения. В ГЕРБ положението обаче е на ръба сами се изяждат отвътре. ГЕРБ се разпада вътре, защото голяма част от политиците на ГЕРБ са бесни на Бойко Борисов, че така ахмашки наплещил, че сдава властта и сега ще трябва да подкрепят кабеларите.

ИЗГОНВАНЕ НА ЧУЖДИТЕ КОНЦЕСИОНЕРИ И БЪРЗА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЖИВОТООПРЕДЕЛЯЩИТЕ ОТРАСЛИ - КОМУНИКАЦИИ, ЕНЕРГЕТИКА, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ, ВОДОСНАБДЯВАНЕ, ДОБИВИ НА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ, РУДА ЦЕННИ МЕТАЛИ ЗЛАТО И Т.Н, ТЕЗИ ДЕЙНОСТ ТРЯБВА ДА СА ДЪРЖАВНИ ! дОРИ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕ И ТУРИЗМА. ТЪРГОВИЯТА НА ДРЕБНО - СЪЩО. НИМА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ ЗА СНАБДЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ?!

ГАГАУЗИН ЩЕ РАЗКАРА ЧУЖДИТЕ МОНООЛИ С МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ ЛИ?! СПОРЕД НЕГО ЦЕЛИЯТ КАБИНЕТ И ПОЛИТИКАТА МУ БИЛИ УСПЕШНИ!! Този прост селянин е за наритване! Не знам кои неграмотници и тъпанари са гласували за него и партията му която подкрепяше ГЕРБ до последно!!

РАЗКАРА. И КАРАКАЧАНОВ НЯМА ДА ГИ РАЗКАРА. НЯМАТ НИ НАЙ-МАЛКО НАМЕРЕНИЕ. КАРАКАЧАНОВ КАЗА ЧЕ ЩЯЛ ДА РАЗВИВА ИКОНОМИКА КАТО ПРЕМАХНЕЛИ РАЗНИ ТАМ АДМИНИСТРАТИВНИ ПРЕЧКИ, ХАХАХ, КОЕТО Е НИЩОЖНА МЯРКА И НЯМА ДА ДОВЕДЕ ДО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НИТО ПЪК ДА СЪЗДАДЕ ИНДУСТРИЯТА КАКВАТО ИМАХМЕ ПРИ СОЦА. КОЕТО Е ЖАЛКО, ЩОТО СИДЕРОВ ПОНЕ НА ДУМИ СЯКАШ ИМАШЕ ТАКИВА НАМЕРЕНИЯ. ВИНАГИ Е БИЛ ПРОТИВ ТОТАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И УНИЩОЖИТЕЛНАТА ЗА ДЪРЖАВАТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ПОД ВСЯКАКВИ ФОРМИ. ТАКА ЧЕ, СКОРО МАЙ ЩЕ ЗАБРАВИМ И ЗА ПАТРИОТИТЕ КАТО ОПЦИЯ.

Що не емигрираш в Северна Корея,там ще е рай за теб

Не било популизъм - как ще дигнеш само минималните пенсии бе льольо.Предизборно иска да си накупи цигански гласове.Това означава да изравниш циганските пенсии с тези на хората осигурявали се над 30-40 години честно и почтенно. Ако се вдигат пенсии трябва да се вдигнат за всички -ударно(всичко друго пълен ташак)

Тоя калмук съвсем е заприличал на Ердоган с тоя селски мустак.

ИЗЛЕЗЕШ ЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ЩЕ ТИ Я СПУКАМЕ ДЪРВЕНАТА ГЛАВА, ДРУГАРЮ СИМЕОНОВ!!!!!!!!!!

ЧЕ ВИНКЕЛА СЕ МАЗНИ НА МУТРАТА ЗА ПОДКРЕПА НА ЕВЕНТУАЛЕН КАБИНЕТ НА ПФ. ТО БЕЗ ПОДКРЕПА ВСЪЩНОСТ НЯМА КАК ДА ИМА КАБИНЕТ. НО ЗАЩО СЕ МАЗНИ НА МУТРЬО А НЕ ВОДИ ПРЕГОВОРИ С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ В НС ???? АКО СА ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С ОПОЗИЦИЯТА. САМО ТЯ БИ ПОДКРЕПИЛА МЕРКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, АМА ТО И ПФ НЕ ИСКА ТАКИВА МЕРКИ. КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНОВ СА ЗАЩИТНИЦИ ВЪРЛИ НА ЕС И НАТО, ТЪЙ ЧЕ НЕ ОЧАКВАМ НИКАКВА ПРОМЯНА. ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ БЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ И СТРУКТУРНООПРЕДЕЛЯЩИ ОТРАСЛИ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧАТ.

Абе малоумник - нали видяхме високоте доходи по време на комунизма.Бяхме последни в соц блока.Сега сме последни в ЕС,но поне сме 50 пъти по добре от едно време. С две висши образования хората взимаха по 180лв заплата - таксиметровите шофьори и барманите ги изкарваха тия пари за един ден(бяхме държават на бакшишите и келнерите - те изкарваха повече и от директорите)Щял да национализира - вземи и си я заври отзад национализацията

ВИЕ СТЕ СЛЯП/А!!!!!ПО-ДОБРЕ?!!!!! ПРОКЛЕТИ БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.........

СПРАВКА: Терминал 1,2 - заминават ли възрастни хора в Белгия, Испания, пенсионери, болни/захарна болест, кучешка тения ... (това са наши близки), също така проверка и на автобусите-жална ви майка, до там ни доведохте, до просешка тояга, и още искате, и вярвате в Бог,..Маца-актрисата нека продължи, ако не вярвате на мен , за Испания, за жената с висше образование, за жената болна от кучешка тения, за жената на 66 години вдовица с две малки дечица останала, а сега - и двете й дъщери завършили висше образование-едната в Пловдив, учителка, а другата Международно право отгоре надолу всичко шест, лично аз съм виждала дипломата, не е купена, родени са през 1973, от бедно семейство са, но сега не са бедни, в Испания са, нека Маца да продължи, Маца и баща й в столицата от провинцията... 66 е от Пловдив, омъжена в х град... истории на избиратели... и Слави иска задължително гласуване. Как бе, г-н Трифонов, как да пуснеш бюлетината, как и защо, какво толкова са заслужили твоята, моята, самата аз , и ние сме хора, животните са по-гледани от обикновените хора. гледат те милите, а човек за човека е нищо, защо бе, Слави, кой ... Няма хората за къде да се хванат. Има млади, които не харесват чалгата, но хората се хванаха за Вас, Слави. Ти миличък да ги измъкнеш от батака...Не сме платени тролове. Народът не иска много, а иска не да го осигуряват на 4 часа, а да работиш по 10-12-14 часа. Иска справедливост, както е на запад. Непрекъснато четем за ссср, че там са с пъти по-добре. Имаме приятелчета. Имат бизнес, работят работниците. Рачо се казва момчето и до тук ... Хората не ги интересува запад ссср а най-вече тука Родината им, инвестиции, работни места, справедливи конкурси, зная че напразно си хабя патроните, но това ми шушнат на ухото хората

МОЛИ СЕ НА БОРИСОВ ДА МУ ДАДЕ МИНИСТРИТЕ СИ!! ПЪЛЕН БОКЛУК Е ВИНКЕЛА! Да управляваш държавата не е като да крадеш вагони с "бракувана" стомана! Как можеш да очакваш от този простак промяна и търсене на отговорност от тези които окрадоха държавата, когато той няма експерти и търси таква в партията която загроби държавата?! Изобщо , какви ги вършите в парламента бе СИМИОНОВ?!

ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ТЕЗИ "ПАТРИОТИ" СА ЕДНИ ТЪПИ И ПРОСТИ СЕЛЯЦИ, КОИТО НЯМАТ СПЕЦИАЛИСТИ И ЕКСПЕРТИ ГОТОВИ ДА ЗАЕМАТ МИНИСТЕРСКИТЕ ПОСТОВЕ!! ЩЕЛИ ДА ПОЛЗВАТ НАЗАЕМ "УСПЕШНИТЕ" МИНИСТРИ НА ПРОВАЛЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ! КАТО РЕДИХТЕ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ ЛИСТИ НА ПАРТИЯТА СИ, НЕ ВИЖДАХТЕ ЛИ, ЧЕ В ТЯХ НЯМА СПЕЦИАЛИСТИ И ЧЕ ПОСОЧЕНИТЕ ОТ ВАС ЗА НИКАКЪВ ЧЕП НЕ СТАВАТ?! ЛЕЛЕ В КАКВА ТРАГЕДИЯ СЕ НАМИРА ДЪРЖАВАТА НИ!! ЮНАК ДО ЮНАКА , ПРОСТАК ДО ПРОСТАКА!

Абе какъв патриот може да е тоя нацист? Но щом иска и може - да действа. Както казва генерал Богомил Бонев: "Много се радвам, че задкулисието с Борисов, Пеевски, Валери Симеонов, Сидеров, бившата ДС, която стои зад тях, сбиритока от РБ и пр. искат да правят правителство в рамките на този парламент. Няма по-добър начин да бъдат изринати веднъж и завинаги."

Е ти намери кой да цитираш - а и Бонев е един "генерал"

Ха! Вярно е, че генералските пагони не са му връчени от агент Гоце по препоръка на агент Сава, но все пак е генерал!

ТАКА НАРЕНИЯ ПФ И ОСТАНАЛИТЕ-БСП-КОМУНИСТИ ДПС АБВ И АТАКА СА ПРОРУСКИ ПАРТИИ ФИНАНСИРАНИ ОТ МОСКВА.ТОВА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КУПИЛИ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ЗА ШЕПА РУБЛИ.