Прекратиха разследването срещу пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой над жена му

Биляна Михайлова посочва, че съпругът й не я е удрял, а при опит от негова страна да я отблъсне, изгубила равновесие и паднала

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха разследването срещу пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой над жена му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След някой друг месец, ще я четем Биляна сред жалейките, защото пак ще е паднала при загубено равновесие...

Кой ще плати всички тези експертизи и стеснени специалисти? Една молба да пуснеш и ще ти сцепят кесията.

Недосегаемите! Продукция на България 1556 серия.

Толкова досегаем е този прокурор, че гледайте как ще бъде повишен.

чисто съвпадение е че сина му е толкова агресивен предполагам .. или за възрястта е нормално

Съвпадение, съвпадение ... А и нормално, нормално ...

""Баща ми е с нож и главата на майка ми е сцепена", казала по телефона 15-годишната дъщеря на прокурора. Според Михайлов момичето е видяло непозната ситуация и е нормално за тази възраст е преувеличило."" ето ви я българската правосъдна система в целия си блясък

в ТикТок има някакво скандално видео от кака, която се оплаква как охраната в бара я било и я хвърляло по стълбите, пък после на камерите се видя, че даже не я е пипал. без видео материал, Вече трудно може да се отсъди кой лъже и кой не...

може може .. но се иска мисъл морал а те са кът в българския съд

Също съм склонна да мисля, че няма домашно насилие от негова страна, а просто стресът яко е избил. Преди години бивше гадже ме е награбил, звъни му телефона, рязко се сурва да вдигне, като все още ме е прегърнал с другата ръка, при което почти ме просна на земята - добре, че някакви рефлекси от джудото ли се сработиха, или инстинктивно се вкопчих в масата ли беше, та не тупнах като круша на земята. Тогава всичко стана за секунди и със сигурност нямаше умисъл от негова страна. Само не мога да си обясня защо щерката е рапортувала по телефона за ножове и кървища, каквито после се оказва, че всъщност няма, или бъркам. Виж, ако такава случка има втори път, тогава вече става подозрително.

имате и други случки на награбване. Ще е интересно на аудиторията. Давайте, че народа чака!

Подхлъзнала се у паднала на десния ъперкът на прокурора и ето ти домашен инцидент.

И така 2-3 пъти

Да съдят дъщеря му за лъжесвидетелстване! Сарафов, какво става? Или да питаме Гешев? Те бяха приятели! Извратено правосъдие! Ама сега на тая помиярка, наистина и трябва як бой и плати разходите по делото!

При опит да й разбие зъбите, зъбите й се пръснали по пода, няма насилие!

да си изпусна въздуха излезе още нещо и си оцапах гащите. Последното обаче не става ясно без да се види, ако се съди само по миризмата.

Ами... Като е толкова страхлива и зависима, да седи да я млатят и малтретират.... Егати, заради такива тъпи патки разни Сульовци си развяват байрака необезпокоявани!

гнусно семейство

Типичен стокхолмски синдром с елементи на зависимости.

Има си хас в Перник прокурора да не бие жена си. Какво остава за обикновените винкели

УРА ДРУГАРИ !!! Сега е ред на осъдят всички ония дето падаха по стълбите и после обвиняваха за тази си небрежност сина на този радетел за българско правосъдие.