17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ХИЛЯДИТЕ ЗАТВОРНИЦИ В РУСИЯ ПОИСКАТ ДА БЪДАТ ПРЕГЛЕДАНИ ОТ ЛЕКАР ПОСОЧЕН ОТ ТЯХ ? ОТГОВОРА ЩЕ Е СМАЙВАЩ

ЦРУ може и в болничното отделение да се добере до него и да го "новичокне", примерно, с което да приключи с пълен успех акцията си срещу Русия. Изглежда по-добре вместо в болничното отделение, да бъде изпратен на лечение в реномирана болница някъде извън Русия. Което, за съжаление, не пречи на ЦРУ и там да си доиграе играта ...

Не проумяхте ли че едва ли има и 0,00000000000000001% от хората дето да се вълнуват от поредния престъпник дето се чуди защо не е в луксозен апартамент...та да спрете да го тиражирате непрекъснато...

J

И?

И?

Ще излезе филм за поведението на Навални в затвора и как се държи и обижда надзирателите. Вижда се ясно, че няма никакви физически проблеми и изглежда физически напълно здрав. Просто в затвора има камери навсякъде и записват всичко. Навални се опита да протестира, че нямат право без негово съгласие, но неговите филми срещу Путин и Русия също не искаха ничие позволение. Иска частен лекар в затвора, но никой от руските затворници в САЩ не е имал достъп до какъвто и да е лекар с години.

Самият факт че Запада се толкува вълнува от съдбата на Навални говори ,че същият е ПРЕДАТЕЛ на руските интереси и служи на краварите през океана.А предателите ги ............... С какво този престъпник е по-различен от останалите затворници,освен че е и предател.Там трябва да изгние .

по същата аксиома всички путеноиди са предатели защото работят против България

Що не съм чул така да с грижат примерно за Асанж, дето САЩ му гласят 175 години затвор?

"Със съгласието на пациента му е назначена витаминна терапия", Ще го хранят иска , не иска , но със съгласието на клиента и дано му доди акъла . Докато доди.... голяма мъка ....

В лицето прилича на смехотворен лъжец. Не го знам кой е този Навални, чувам че ще се водят войни заради него. Да не би да се казва Елена Великолепната случайно?

Абе тоя все ще умре ,освен ако не е от клана Маклауд.Аз да питам ,кви санкции се наложиха за смъртта на Милошевич,при това подсъдим и деюре невинен в ареста на Хаха???А за Праляк кой ще отговаря???

А тази витаминна терапия през къде я поеме като не яде? Някой затворник май му вкарва протеини през другаде.

Защо Русия и Съда им се инати за Навални ? Защо не го пуснат по белия свят ? Примерно да го доставят в САЩ или Английското Посолство ? Да се разправят с него американците . Не мога да разбера истината - Навални е осъден за корупция , иска да стане Президент на Русия , САЩ го подкрепят , САЩ организират протести в Москва ....... Каква е тази пародия на Демокрация - Русия още спазва основите на Демокрацията .

Да пукне дано мръсен боклук, жена му си подви смръдливия гъз и избяга защото ще си изгуби крадливия бизнес

Избяга жената на педала путкин

Българите сме на страната на Президента Навални.

Сериозно ли? По добре си намери един циганин за секс, оня не става.

Президент на Украйна !

АМИ ТОЗИ ЗАЩО НЕ ГО ИЗПРАТЯТ В САЩ - ТАМ ДА СИ ГО ОТГЛЕЖДАТ.

Щото не им трябва. Той трябва да цъфне, по възможност по пред камера, за да го възхваляват като онзи, дето го цъфнаха на някакъв мост. И да кажат че Путин е виновен

Е, тоя е голям шебек. Може и Оскар да вземе - артист голям. Но пък на оскарите вече искат само джендъри и негри... Явно е решил че като не може да стане негър, по-добре да гладува, да го хранят насилствено през ануса и ето ти готов трениран джендър - ще го номинират за Оскар!

Не мисля че иска да е с обратна резба като късокракия травестит

Не се мъчи - мисленето е твоя физиологичен процес .

Навалний всеки ден трябва да благодари, че е в затвора, защото пуснат ли го, до дни е пътник. Ще бъде убит зрелищно, с "неопровержими" доказателства, че лично Путин е наредил убийството. И ако у нас съчиненията тип "Отравянето на Скрипал" предизвикват смях, американците са с дотолкова промити от медиите мозъци, че никой от тях не си задава въпроса кой има полза да убие Навалний.

Стига с този Навални.Това е проблем на Русия и да се оправят те.Ако вървим по тази линия на противопоставяне то света трябва да наложи санкции и скъса отношенията си със САЩ за убйствата на черните хора от полицаите им.

И "Защо не си останах на потло и уютно в Германия"... е най-натрапчивата мисъл в главата му????

За седене в Германия никой не плаща, за това !!!!

Ами защото никой не го е задържал а го е натискал да се върне защото бая пара е потрошил неефективно за краварските интереси...

Да го доебат и болните манафи!!!

Някога в ГУЛАГ само на витаминна терапия караха. Разнежиха се и затворници и надзиратели.

Шъ го ранят ли мизерникът с тръбичка през отзад, не се разбира?

Така обещават. Може да има директно телевизионно излъчване от "захранването" на шебека

Американците ще го убият този тарикат, рано или късно ...

_stankow

Това им е мечтата. Даже байДън се изтърва и предварително нарече Путин "убиец". А ако Навални е мъртъв - какви приказки ще се изприказват ...

Оставете го да гладува щом толкова иска!!! Като си излежи присъдата го пратете при господарите му!!Изгонете го от Русия и му отнемете гражданството!! Той не е руснак, той е никой!

да кажем, че е повече руснак отколкото еврейчето Шаломов, свата Шамалов, приятеля му Векселберг и още 20 роднини.

A ti si rusnak. Marsh v rUsia.

имаш хубаво име. А ти си потресаващо неграмотен, марш в училище.