Асад си поиска цяла Сирия, ще преговаря и воюва с опозиция

Сирийският президент Башар Асад заяви, че е решен да си върне контрола върху цяла Сирия, но сраженията срещу бунтовниците може да продължат, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Асад си поиска цяла Сирия, ще преговаря и воюва с опозиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сирийците бягат от тоз, като от чума вместо да се бият за него ... Тоз го чака въжето за масови убийства с химическо оръжие...

Най добре за Асад ще бъде да остави кюрдите да основат своя република в една част от Сирия, което ще даде възможност останалата част от Кюрдистан в Турция да се обедини с нея и така да се оформи една нова и значима силна държава Кюрдистан което ще отслаби значително Турция и ще допринесе за мира в района.

Дача в подмосковието,ли?!

Познайте къде ще възникнат новите терористи, в коя държава?

Този няма ли да спре да иска!Да нямало опозиция,нито умерена,нито неумерена,само еднолична власт и новите избори подобно на авера му,с "нашата полиция ни пази" и повече танкове!Абе,тези бежанци що са тука,бе аланколу,от къде бягат,не само от ИД,рязсипа си държавата,хоратс си жертват живота по море и по суша,остаха без жилища,а тоя искал да си връща,а що не пита дали някой го иска!Хвана се въдицата на джужето,идиот долен!

Тъп,по-тъп,най-тъп........

САЩ няма да преживее една нормална и цяла Сирия. Попречихте й да съсипе още една държава в Близкия Изток след Ирак, Либия, Афганистан. няма ли кой да спре този терорист - САЩ? Цяла Европа сега ще носи последиците от американската агресия в Близкия Изток. Мигрантите трябваще да се отправят в Америка. И още не е късно....

Като гледам кой ще стане председател на ООН, може Асад и да е прав за докладите.

Жалко ,че в България има толкова папагали които само крещят против Асад без да знаят нещо за Сирия. Две години работих в Сирия строяхме насипи и съоръжения за жп линия между Латакия и Алепо точно където сега са най големите боеве Сирия беше истински рай ,стандарта много по висок отколкото в България .Магазините пълни със стоки от цял свят.Християни и мюсюлмани живееха в пълно разбирателство .Четиридесет души местни работници имах в бригадата един път не е имало разправии между християни и мюсюлмани те се взаимно уважаваха заслугата за това беше на президента бащата на този президент То се ползваше с голяма любов от сирийския народ Няма да забравя един митинг в Латакия. Цял ден народа прииждаше за митинга вечерта присъствахме и ние от обекта Сутринта какво беше нашето учудване като видяхме ,че митинга продължава Площада и улиците още бяха пълни с народ Каква беше вината на бащата на сегашния президент за да стигне Сирия до това дередже То даде светско образование на децата си това сегашните ръководители не можаха да простят. Втората причина за сегашната трагедия е че Сирия винаги е имала близки приятелски отношения с Русия Ето тия държави създадоха изкуствена опозиция въоръжиха я нахлуха в Сирия и Превземаше град след град Европа безразлична към тези събития парализирана от любовта си към САЩ сега понася последиците наравно със сирийския народ.

Мандо, ти май си комунист бе? И защо основните сражения са там, където посочваш? Та там и на 150 километра от там изобщо няма Ислямска държава!!! Срещу кого се бият тогава Асад и руснаците? Ти бил ли си изобщо в Сирия или публикуваш подхвърлени неща?

Абсолютно вярно!

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РАЗКЪСВА ТЕРИТОРИЯТА НА СУВЕРЕННА СИРИЯ!!!

А защо тогава руснаците разкъсват в момента територията на "суверенна Сирия"?

Руснаците помагат на президента на Сирия да се справи с враговете си в гражданската войн по негова молба и със споразумение за целта.

Имат право,нали?

съвсем нормално от негова страна, дай Боже да си върне обратно държавата каквато беше!

янукович е купил тесте карти , и чака асад .

се проведе протест на сирийци пред руското посолство! Това някъде да е отразено от диражиите?

от тези дето ,,умерено,, режат глави!!! местан не беше ли с тях?

Путин сънува Сталин, който му дава съвети как да направи реформата по- успешна: - Избий конкуренцията и боядисай Кремъл в синьо! - Защо в синьо? - Разбрано момче си, знаех си, че ще искаш да обсъдим само втората част...

нашите първи се ,,пребоядисаха,,!!! пак останаха втори руснаците!!!

Ето защо това, което се случва в САР е от историческо значение: "...струва си да се отбележи, че като възпрепятства опита за безцеремонно отстраняване на Асад от власт, Русия постави точка в многогодишната американска стратегия водеща до сваляне на неудобните за САЩ правителства, и показа, че Вашингтон повече няма да може да сваля който и да е държавен лидер по собствено желание, както направи с Муамар Кадафи в 2011 году..." Financial Times.

Джужето-гей е виновен за тази гражданска войни.Той се интересува само от военната си база в Латакия и за това се стреми да задържи на власт Асад

кога ,,маимуните,, започнаха да ,,пишат,,!!!

БРЦК

Ма то война имаше и преди да се включат руснаците. Що те да са виновни ?

Кичо

Бе кажи си ,че те сърби отзад и нема кой те начеше и Ердоганя ли неиска баси грозника си.

Вчера група соросоиди протестираха пред американското посолство от името на сирийският народ. Днес сирийската общност в България, ще протестира пред американското посолство. Изводите си ги правете сами.

За соросоидите да се чете пред руското посолство.

нали сега им ,,отпуснаха,, някакви пари!!! трябва да се ,,имитира,, деиност!!!

В най-скоро време и България ще заприлича на Сирия. Българските соросоиди заедно със сирийските си приятели-джихадисти ще се вкопчат в смъртна схватка с нас-българските путиноиди и нашите приятели-сирийските башаристи!Тогава ще стане наистина много,ама много интересно,защото и ние и нашите приятели сме подготвени доста добре за такъв развой на събитията!

Асад си искал Сирия?? Татко му му я бил оставил!! На него народ не му трябва и затова ще го изгони или избие!! С помощта на Путлер който е много добър в избиването на мирни хора!!

ердоган-султан си ,,поиска,, цялата ,,османска империя,,!!! ,,мохамед ,, му я завещал!!!

Орлин Данев

Ердоган,скоро ще има лична среща с хуриите! След като е толкова прост,че да уйдисва на акъла на американците и да скача срещу Русия!

Това кога?? Май си го измисли.

Сирийският народ е с Башар. Тези които бягат от Башар и от руснаците са или сирийци-ислямисти,или въобще не са сирийци!

Всъщност колко са арабските държави, в които има нормална демокрация?! И няма граждански войни или конфликти?! И няма нашествие на ислямски терористи?! Демокрацията не е за всеки народ!!! И ако някой иска да я налага отвън, със сила на народ, който не е готов за това, просто преследва свои си интереси!!! Сирия е суверенна страна, със законно избрано и признато от всички правителство!!! А и много от т.нар. бунтовници срещу режима са си терористи!!! Махнат ли Башар Асад о власт, просто ще се повтори познатата картинка на останалите арабски страни, преживели или "арабската пролет"!!! Какъвто и да е Башар Асад, без него ще е по-зле. Едва няколко години след потушаване на размириците, ще могат да се проведат що-годе нормални демократични избори и сирийците да си изберат който си искат!!!

Какъв по голям терорист от Асад?? И щом си против наследственият диктатор ти си терорист??

един ,,радетел,, на ,,шариатската пролет,,!!!

Ти в кой свят живееш? Не си ли даваш сметка, че в 99% от човешката история са управлявали именно царе, които са предавали властта си по НАСЛЕДСТВО. Изкарваш всички тях терористи. При "демокрацията" се създава илюзията, че народът нещо решава и от него нещо зависи, но всъщност положението не е много по-различно отлколкото при монархията, просто всичко е по-завоалирано. САЩ в началото са били едно от малкото изключения, но те са република, а не демокрация. Защото реалната демокрация си е ДИКТАТУРА на мнозинството.

Сирия е държава. Това не е "Плод и зеленчук". Кучетата на Обама трябва да бъдат отровени! Болни са от бяс.

"Плод и зеленчук" е подреден, а Сирия прилича на сметище, кочина, благодарение на нейният ръководител.

Когато в "Плод и зеленчук"-а влязат мутри, се получава сегашната картинка

,,сунитските,, радикали с помоща на отгледаните също такива в европа я направиха на бунище!!! преди това беше много по уредена дори и от нашата!!!

Ти щото си бил там, нали? Кочина е благодарение на неистовите апетити на твоите американски приятели.

....Асад си поиска цяла Сирия, ще преговаря и воюва с опозиция... ---- а аз пък си искам целите балкани и ако не ми ги дадат ще видят те една воина... ----

Само, че той има на разположение войска, помощта на една от най- силните във военно отношение държави, а ти имаш един гол уь (ако имаш де).

а аз пък имам нотариален акт от дедо ми - стария император...

И пак ще загуби!! Въпрос на време е , и кой ще остане да живее в тази Сирия?? Държава без народ??

Садам и Кадафито - тоже! И Чаушеско бе законно избран. Но на избирателите не им мигна окото да поправят грешката си. Да се готви Асад.

За Асад не е сигурно, но виж на Обама след година му бият шута!

Само че единият отива при садам, а другият ще чете лекции в университети и ще пише мемоари

Дори и срещу най-почтения и предан на интересите на народа си управник винаги ще се намерят шепа хора, които да го мразят по-различни причини. Историята показва, че не е трудно тези хора да бъдат организирани и чрез тях да се канализира "народния гняв". Проблемът на разни диктатори е, когато наистина болшинството от народа е против тях Тогава те са обречени. И въпреки това, българският пример с "падането" на Живков и промените след това, показва, че нещата не са винаги такива каквито на пръв поглед изглеждат. Асад обаче има достатъчна народна подкрепа, за да остане на власт. Неговите проблеми са на международно ниво.

Асад е поредната мижутурка на която руснаците са помагали. Ще свърши, както всички други.

то и кошко славков поиска да му си върнем държавата , ама ....

Разбира се, че цяла Сирия е на Асад! САЩ и Турция ще духат супата... Далаверата им на убийци свърши!

чудно , но кога я е купил , та да е негова ?

не я е купил,наследство от баща му е непросветении.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изявление на Башар Асад е на истински държавник, който мисли за държавата и народа си. Знае реалността, знае истинските заплахи и врагове, знае кои са приятели. Най-важното качество за успеха му е лоялността и коректността. Желая му успех заедно с Русия, Иран и Хизбула да провалят сатанинския план на запада за Война. Казах!

Има и други качества днешният сирийски президент. Избивал е жени и деца. За мъжете няма да говорим.

Да избивал деца като ония 4 годишни джихадишчета които взривяват заложници. Да избивал е жени с привържан експлозив на тях. Да избивал е мъже които ядат сърцата на сирийски войници. ДА УБИВАЛ Е МНОГО ТЕРОРИСТИ за което съм му благодарен. Понимаеш БОЛВАН!

Тоя е ГОЛЯМ МЪЖ,Не се огъна пред ислямистите и соросоитите.

но поиска помощ от расия.

Кръвожаден диктатор,като джужето-гей.с тази разлика че единия с лице на нежно пиле,а другия на високи токчета 11 сантиметрови

Да не би трупата ви гастрольори да е разделена на отбор черешка викаща за Обама и отбор ягодка викаща за Путин. Разделение да има удобно на стауквото. А не обединение във вярата в Божият Син. Единственото обединение което истинска алтернатива за хората.

Този мишок от Москва ли говори ?

Анонимността са страхливи плъхове!

За да е сигурна и мирна Сирия в бъдеще ще трябва да даде възможност на кюрдите за своя държава ,А ТЕ ЩЕ ИМ СА БЛАГОДАРНИ ВО ВЕКИ и ще им са вечен съюзник , а този изстрадал и мачкан ,но горд народ заслужава !!!!

Асад е законно избран президент и Сирия трябва да бъде освободена ! Вече се знае кой организира хаоса в Сирия и бързат да заличат следите ! САЩ и Русия се разбраха за Държавата Кюрдистан , потърпевша е Турция ще вземат парче от нея , Сирия и Ирак ! За това Ердоган създаде турска партия на Местан в България , за да компенсира загубите с голямо парче от Република България и то бързо! Асад е английски възпитаник , за разлика от Турския геврекчия ! До Арабската Пролет ,Сирия е била развита със светско управление и свобода на религиите !

Такава простотия и в ТАСС няма !

Садам и Кадафито бяха също законно избрани, но това не попречи на техните избиратели да ги пратят на посещение при 70-те девици. Да се готви и Асад!

Да, очевидно си повярвал на режисьорски трикове на западните медии, които представиха "недоволството" срещу Кадафи. В крайна смека те това могат. За съжаление пострадаха либийците. Просто няма как престъпни методи ("целта оправдава средствата") да доведат до истински добри резултати. Просто един обвиняван за главорез бива заменен от други доказани главорези.

Няма вечни диктатори. И този ще свърши като Кадафи.

ще свърши като тях единствено, ако тръгне да се пазари със сащ

Наистина Ердоган изживява своята османистка мечта и ще я постигне, но към състоянието през 1250 г. при Осман Гаази (т.н.Осман І). Едно малко белербейство някъде в Анадола... Другото са територии на Армения, България , Гърция, Сирия и др. истински държави, а не на тази изкуствено създадена нация и държава. Да живее свободен Кюрдистан!

Абе аз в САЩ ли ще вярвам или в Русия след повече от половин век руско робство в България.

TOI vqrva v Asad, koito bombardira (spored tvoq idol Obama)s vareli bombi sobstvenia si narod i,naroda mu napuk na vsi4ko si go iska i podkrepq

Щом говориш за руско робство значи не си живял в България по това време и нямаш право да говориш така ! Сега с нашите подлоги сме под управлението на САЩ и така прекрасно живеем че направо сме цъфнали , майка ти ако те чуе какво говориш за това прекрасно време , ще съжалява че не е направила АБОРТ !

Ами има вариант да вярваш на Турция. С тях сме били в съвместно съжителство 500 години! В България има повече руски имоти отколкото преди 10 ноември. Така че ......мисли.

Асад е комунист и терорист.

И югославия не искаше да се разкъса, ама Хамериканците се запънаха и пуснаха бомбите.

Проклети да са американските копелета

Истински патриот. Няма нищо общо с нашите управляващи помияри

убивал жени, деца

Шило

Дали? Защо се съмнявам ли? Обвиниха го в използване на химическо оръжие...Бързо си замълчаха, защото установиха от къде са изстреляни. Както му се канеха, така бързо се дръпнаха.

Нормално. Асад е патриот и не е съгласен родината му да бъде разпокъсана. Нашият ще се съгласи, веднага щом го помолят.

Виждам че много пишещи тук им харесва идеята за откъсване на законна Турска територия и присъединяването и към някакъв кюрдистан. В такъв случай Аз искам обединението на България и Турция, както едно време - съвместно развитие

Кюрдите ще вземат част от туркия, независимо дали ти харесва или не.

Шило

Ти, Милаха, гледай реалностите. Турция и България няма да се обединят, но става все по-реално създаването на кюрдска държава. Краят на Ердоган е близо, зъбенето му е "предсмъртна" реакция. САЩ избраха кюрдите за своите интереси в района. За Ердоган остава едно- да се съобразява с тях или...."Гюле, гюле", ли беше?

Туркия ке падне!

Как са му го вкарали на ердоан. Кюрди, САЩ, Русия, бежанци и не на последно място турският народ.

от най - долнопробните. Баща й нейните братя си играят на чичо доктор с катеричката й.

не бъркайте комунизъм и фашизъм , освен ако не искате да дразните другарите, фашизмът е къде по благ и човечен пред комунизма

И двете системи са били финансирани от олигархичната демокрация на САЩ.

Вече историята го доказва, че хамериканците са участвали непряко и пряко във всичко.

Шило

Хм, евреите какво ли мислят?

Нещата са ясни!Руснака стъпа здраво в Сирия, защото ще му трябва територия върху която да създаде Кюрдия, за да прави от там вятър по южния фланг на НАТО.

Защо да няма и Кюрдистан?! Падишахът да му мисли!? на мене не ми пречи! Я , погледнете картата там- Грузия, Армения, Азърбейджан , Таджикистан, ..Защо не и Кюрдистан?? И Колко ли са още етносите в тази част на Ирак, Сирия? Е, Щом не могат да живеят в С Съюз - да си живеят отделно!?

Бате, ти си готов за Преговорите в Женева за Сирия! Ша ти резнат главата - преди да си стъпил на летището!!

То в Кавказ и зад него , като цари едно братство между населяващите народи??! А? Газ били открили и нафта -? Още утре ще "боцнат" Тръбица -да я изпратят на Европата!?

Турция, СА и САЩ поддържат основно медийно напрежение. Никоя от тези държави няма да посмее да нахлуе в Сирия, тъй като Сирия и Русия имат от десетки години сключени договори за военно сътрудничество и подкрепа. Съответно Иран сключи подобно с Русия, също и Ирак. Та всичко е само едно глупаво лаене, докато Русия унищожава ИД и въоръжените формирования на запада, който са въоръжавано в разрез с международното право. На всичкото отгоре те са съставени от чужди бойци, а не от сирийци.

И Русия имаше договори с Украйна, но това не попречи руските фашисти да влязат там

black_mask79@abv.bg

В Източна Украйна действат украински граждани, но руско езични. Завзеха си спокойно военни бази на украинците защото са бедни и продажни. Сега продават хамърите на САЩ на домбасци. За кво говорим? В Сирия воюват срещу Асад само чужди войници, който се крият зад мирно население, колят и бедят като в свинеферма.

Този човек смята, че е цар и не вижда руините на държавата си. Той започна с кървавите кланета и ще стане причина за продължаването на войната. Той докара кървавите убийци от ИД и за малко не изгуби цялата държава. След това изявление ще е чудо ако има мир. Асад си затваря очите за масовите убийства по улиците , извършвани от неговите офицери. Той е долен убиец, който трябва да бъде съден за престъпления против мира и човечеството, както всеки един от ИД.

Да не забравяме, че Асад предаде химическото си оръжие, докато бунтовниците убиваха невинни и го преписваха на Асад. Напомня ми на сценария как в Алепо САЩ унищожи две болници и ги преписа на Русия.

оценките на мненията надолу добре показва доколко хората у нас вярват на протестна мрежа.... и въпреки това малоумните американци продължават да ги финансират хехехехе

Не е нужно да си част от грантобозачите, за да виждаш, че Асад превърна Сирия в руини. Неговите офицери прогониха милиони хора, убиваха по улиците цели семейства и опожаряваха цели села. Положението в Сирия е по вина на великите сили заедно с Русия, която не допусна естествено развитие и не се споразумя за своите бази, а се съгласи на гражданска война и безкрайно насилие. Ако Западът е виновен , то и Русия е виновна, защото си затваря очите пред кликата на властта, която тъпче хората и не им позволяваше никакво развитие.

black_mask79@abv.bg

Сирия беше 10 пъти по развита от България. Нещо си се объркал жестоко. Военната база беше логистичен център на руските кораби в средиземно море, като снабдяваше основно с храна. Тя не наброяваше повече от 50 души. Защо говориш на изуст? Асад не избива населението си. 8 милиона сирийци избраха да се скрият в Дамаск. 2 милиона се скриха уж в Турция и не е ясно дори дали са бежаанци. Асад се бори срещу терористи от който единици са сирийци.

Лицемерието в Близкия изток достигна непознати досега висини. Непрекъснато чуваме как войната в Сирия е стремеж към демокрация и как бунтовниците се борят за свобода. Същите тези бунтовници, които в по-голямата си част са чуждестранни муджахидини и радикални ислямистки бойци. Опозицията в Сирия охотно признава, че е финансирана от С. Арабия и Катар. Видите ли тези две страни ще учат Сирия на демокрация. Това е все едно хипопотам да учи ястреб как да лети, но когато парите и медийната подкрепа са на твоя страна, масите могат да бъдат убедени и в това. С.Арабия, еднолично управляваната страна, в която християнството е забранено, а проповядването му се наказва със смърт, и където жените се любуват на статут, който ги поставя на границата между човешки същества и едрия рогат добитък. Това е символът на демокрацията, нали? Или пък Катар, чиято конституция е пълна мистерия. Двете уахабитски държави, в които е наложен шериата, са основния двигател на т.нар. Сирийска опозиция. Някой трябва да си получи короната за шампион по лицемерие. Но победителят вече е ясен. Сирия е големият губещ в случая. Целта е постигната. Почти цялата инфраструктура на страната е разрушена, а вкараните борци за свобода ежедневно извършват атентати и взривяват заводи и възлови административни структури. Най-лошото е, че бяха вкарани сектарианските бомби в този конфликт. Това е много силен коз в ръцете на корпоративните играчи, които много лесно могат да манипулират взаимоотношенията в този регион именно с тази карта. Толерантното сирийско общество, което дълги години живееше необезпокоявано от религиозни сблъсъци, ще бъде тормозено от този проблем още дълги години. Така както се случи в Ирак, където близо 350 000 християни избягаха именно в Сирия, а останалата част - в други страни, подгонени от радикалните групировки в разпокъсаната на три части иракска държава (кюрдска, шиитска и сунитска).

По-обективно не може!!!

В Сирия започна началото на края на сащ. Набийте си го в главите,драги протестъри жалки...

"През 2010 г. тексаската компания Noble Energy открива находищата Левиатан и Тамар, а по-късно се оказва, че те са само част от цяла система залежи в т. нар. басейн Левант, чийто ресурсен потенциал се изчислява на 3,5 трилиона кубични метра природен газ, както и на най-малко 1.7 милиарда барела нефт. Израел веднага обявява намеренията да започне експлоатация по находищата, а миналата седмица стартира проекта по Тамар. Въпреки че претенции към целия Левантийски басейн могат да имат Сирия, Ливан, Кипър, както и палестинците. На всичкото отгоре предварителните проучвания показват, че потенциално може да бъдат открити още големи находища на природен газ в басейна между египетското и гръцкото крайбрежие. Още през 2009г. гръцка компания прави проучвания и са открити малки петролни залежи. Днес те се изчисляват на 22 милиарда барела в района на западното гръцко крайбрежие и около 4 милиарда барела в северната част на Йонийско море."

Ти блестиш.... Ах, Разпутин, какво само направи-и! Ще ни трябват 50 г. да оправим зулумите ти.

Либия, Египет, Тунис, Афганистан, Ирак, Украйна - все нежни революции организирани от..... с помощта на Саудити и Катарци.

Този наглец си жертва целият народ за да угоди на русия.До сега се кри миша дупка и не смееше да се покаже.Хубавото е,че на русия ресурсите и свършват и икономиката и потъва и Асад ще последва края на Кадафи,на Саддам Хюсеин и др все предани руски слуги

Стамате, отвори си картата на света и хубаво я разгледай. Пак я разгледай. А сега кажи кога точно ще свършат руските ресурси? Оня ден при Цонев беше унгарския посланник у нас. На него ли да вярвам, на тебе ли? Как мислиш? Дали и той е рубладжия, като обяви, че на 15.02. тяхна делегация отива в Кремъл да се договорят за оттук нататък. И то, защото според тях поне още 50 години Унгария ще зависи енергийно от Русия. Според тебе ние дали също ще зависим, или не? А ти имаш ли лична кола? Щото ако имаш, Путин скоро няма да фалира. Ти за колко купуваш литър бензин/нафта, а? И ако всички пишат като тебе, кога ще поевтинеят, кажи? Престани с тия плитки изцепки, то срамота вече.

така като си гледаш оценката на "мнението" дали някой вече ви се връзва,а??

Хубавото е че когато Русия започне да шава много из чужди държави в САЩ винаги избират за президент нкой Репбликанец който най силно настроен срещу Русия. Ватенките с умиление ще си спомнят за Обама след година.

Ооооо,че само те ли!?Кога друг път такъв ма*мун ще изберат.

''Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвьрто е да го направиш'' Хайтов....... Асад само иска, но нищо не може..... Ако си поиграе още малко, ще отиде на гости при Садам Хюсеин и Кадафи......

......................//) ....................,/../ .................../..../ .............//'...'/` ........../'/.../..../......./\ ........('(.......... /'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _. ............\..............( ..............\.............\...

Асад не постъпва мъдро. Трябва да каже че цялата територия и огромна автономия на кюрдите, като ще пазят обща граница. Дори с право на отделяне. Така ще изработи Ердоган -- кюрдите не само ще искат де се бият да освободят Сирия, но и турските и иракските кюрди ще се бият за Асад. Всъщност ще победи Ердоган.

От много злоба ще хванеш яазва . Русия по добре да помисли с какво ще си закърп бюджета и как ще плаща заплати и пенсий при цена на петрола 27$ за барел.

А нашите управници да не му мислят да карат все така ли!?