Коментари - Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът | Днес.dir.bg

Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът

Предлага се законопроектът да влезе в сила от 1 януари 2025 г., така че да се създаде нова правна рамка в КСО

Обратно в новината

Коментари - Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът | Днес.dir.bg

Коментари

Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът, които ще заместят бившите борци против капитализма и фашизма.

Честит ви празник на труда Първи май, о вий, роби на труда! Честито ви капиталистическо робство! Честито ви европейски цени и грабеж на всичко и африкански заплати и доходи! Лягате ли си гладни вечер? А децата ви и те ли си лягат гладни? А търчите ли като изумени по бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи с 1000% лихва?? Важното е, че имате банани и Тоблерон-шоколади целогодишно. Важното е, че сте роби, а не свободни хора!

ще има пенсии за тези, които са се борили срещу държавния строй тогава,но и за тези, които са се борили срещу държавата България !!!

Демокрация - който цирика товари каруцата, хахаха

за кои "репресирани" стаа на въпрос бря? За Кирето тейко му ли или на Бойчо дедо му или за тия дет гръмаха вагона с майки на Буново?

Ето ги бе, борците с комунизма. Сега им дайте и квоти за университети за децата и внуците, безплатни паркоместа, и спявки по училищата да се срещат с младите и да разказват басни.

ЕВРОАТЛАНТИК Аз съм евроатлантик! Обичам Европейският съюз и НАТО. Българският интерес отричам, той за мен е нещо непознато. Аз съм евроатлантик! Желая евроструктурите да изграждам. За народа български нехая, имам друга цел и друга жажда. Аз съм евроатлантик и мразя всичко азиатско, всичко руско. Срещу кремълската зла зараза да изхрача плюнка не пропускам. Ще се мазня и ще се натискам да отида в Европарламента. Аз съм евроатлантик и искам да се наслаждавам на момента. Аз съм евроатлантик! Продавам лесно българските интереси. Ако трябва, цялата държава ще отдам под наем и концесия. Аз съм евроатлантик и нямам никакво достойнство, нито гордост, но заплатата ми е голяма и се движа весело и бодро. Аз съм евроатлантик! Приемам всички европейски директиви. Собствени решения не вземам. Хапвам си и трупам си активи. Къщи притежавам и имоти. Посещавам Лондон и Виена. Да си гледам кефа и живота първа важна мисъл е за мене. Българските мъки са ми чужди. Всеки месец на почивки ходя. Нямам грижи, не изпитвам нужда и не мисля никак за народа. За отечеството нямам грижа. Мъки, стонове и плач не чувам. Гледам своите неща да движа, от народа си се срамувам. Нямам аз отечество, родина. Нямам даже чувство за история. Искам само в Брюксел да замина, по-далеч от всички бедни хора. Всичко родно, българско отричам като нещо тъмно, непознато. Аз съм евроатлантик! Обичам Европейският съюз и НАТО. Димитър Владов Стихосбирка “Пробуждане”, 2020

А кога ще компенсираме жертвите на режима на ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ-ДПС? На умрелите онкоболни, на майките с малки деца, на гладните пенсионери, на изядените от уличните помияри, на битите „по грешка” при арестите, на жертвите на безработицата, на жертвите на ежедневните обири, на жертвите на алчните и лакоми банки, на пострадалите от мутрите, на стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене, на убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици?

Безсрамието на комунистическите фамилии няма край. Батбойко гавазина на байтошо, припомни ли, че дядо му е бил убит от комунистите. Спомням си как се оплакваше по протестите, че навремето бил искал да учи в чужбина, ама комунистите не му позволили. Та ето един репресиран, който заслужава да получи тая пенсия. Знам за още горе- долу 240, дето всичките са репресирани и все от комунистите - бащата на един му ударил шамар задето го хванал да пуши цигари, майката пък на друг го наказала да стои прав в ъгъла, трети пък го карали да ходи на училище, ей такива разни репресирани. Светльо Витков го каза много правилно - малко ви бихме, там е проблема то.

С този закон се усигурява новата "народна" пенсия,която българския народ трябва отново да плаща. Трябваше просто в годините ,в които даден репресиран не е могъл да работи,да му се признаят за трудов стаж,както беше за мъжете отбиващи военната си служба-казармата,след като докаже с документ,че е бил репресиран. С този закон ще се навъдят хиляди "репресирани",както бе при социализма с "народните" пенсии.

Едно такова решение означава, че на всички българи без 240 човека и техбият антураж, трябва да се отпусне пенсия за репресии. Защото както и да го гледаме, от едни 30 години наблюдаваме един и същи сценарии в България: Правителството срещу Народа. Не знам как успяват да го постигат, но винаги са срещу Народа. Вероятно защото измислената "политическа класа" в Българи обслужва първо интересите на чужди държави, особено за американската. После своите лични. И както се казва, Сит на гладен не вярва. Така че сме стабилно репресирани. Доказателства колкото искаш. Някой да ни пита за НАТО дали искаме да сме. Като поискахме да ни питат с референдум за АЕЦ Белене или за приемането на еврото? Нищо, направиха се на приятно разсеяни, просто гласът на Народа не ги интересува. Така се получава, че в България има нов политически строй. Парламентарна диктатура. Изпълнява се от групичка хора, които би трябвало да изразяват интересите на различни групи от обществото. И да ги защитават в парламента. Да, ама не. Тези групички, нарекли се политици, се оказва, че съществуват сами за себе си. Окупират управлението на държавата и я използват за лични цели. Само дето обслужват интересите на окупиралата България държава.

ивоминджев еугенилайноф от село Миндя се уредиха с доживотна пенсия? Сичко, което скача като репресирано от комунистите е агент на ДС. Га яде кифтета, не е бил репресиран.

да ви еВа мамата Ще плащаме и на репресирани терористи,които правеха атентати в България и убиваха невиинни деца и майки..... Спомнете си гара Буново бе педали жалки, извратени българомразци.

Изумително. Какво ли ни чака още? :)

вече с тези репресирани и привилегии!!!! Това вече го живяхме и видяхме. Алчни,продажни мижитурки.

сега на цяла България поголовни пенсии трябва да се изплащат

И Аз,Съм,Репресиран вече 33 години. Тези Мизерници в парламента са Педераси.

Първомайски привет на падналите в борбата!

Пеевски

Свинорасиста продал се на ислямските терористи спонсори на Хамас има ли семейство и деца? Доган май е ебал майка му на Пеевски и това дебело грозно чудовище му е син.

На тото свинката синчето се бори с лошите комунисти българи дето репресирали местните турски терористи от Хамас БГ

Има хора в България, които са вредни ракови образования и ако не ги спрем България няма да има.

До кога в България ще се търпи този башибозук?

Това е опасно заиграване с репресирани терористи и врагове на България които продължават да работят с каквото могат срещу държавата ни.

В по-ново време се сещам за Нено Димов, който си беше репресиран фактически. При десетки явни корумпета вкараха в затвора човек по измислени параграфи.

Гадните комуняги

Аз съм репресиран от ГЕРБ и ППДБ. Ще може ли получа пенсия?

Не се предвижда за членове на "Възраждане".

На служилите денонощно 2 години наборна служба се броят тия години за 3-та категория труд, а на наемниците шапкари, дето са на работно време и не са денонощно в казармите в бойна готовност се броят за първа категория?

Това същата простотия като онази на американците дето искат да дават репарции на негрите

А няма ли да има пенсии за депресираните ?

От политическата върхушка, която съсипа живота на цели поколения българи!

Защо тази пенсия ще и за съпрузите на твърдяните репресирани? Те пък защо не са работили? Ако съпругът е репресиран сам ще си вземе пенсия за репресирани, а щом иска наследствена пенсия-значи и той без да е репресиран, не е работил. Съпругът не работил цял живот, жена му не работила цял живот, и това награждавано с пенсии. До 1989г г да приемем,че име забранявано да работят-което е категорично невярно-до 1989г беше дори задължително да работиш. Но от 1 януари 1990 г до 30 април 2024 г защо не са работили нито в българия, нито в Турция?

Пак облаги за определени етноси! Нищо не се е променило. Преди ползваха облаги и сега пак, без да са допринесли с нещо за държавата, на която са граждани. До кога ще живеят за наша сметка? Стига са вкарвали такива дискриминационни закони.

Шило

Поредното мъртво родено законче. То, както т.нар. "антифашисти" измряха, така и същото е станало с репресираните. Или, както в доброто старо време, за репресирани ще обявяваме и 10-11 годишни тогава?

До 1989г турците влизаха в университетите без конкурс-само защото са турци. По точката за развитие на регионите.

и виетнамци, и много други 'репресирани' чужденци, които идваха тук да се учат, за разпространяват идеите на Маркс и Ленин в техните страни след това. Да да ама не.

Преди 1989 имаше квота, примерно от общо 24 места по специалността, 20 са за децата и внуците на видни комунисти и партизани, за осталите 4 места се борят всички останали кандидати, пък да не говорим за характеристиките които са се искали още от по-отдавна от кмета по постоянен адрес и той като напише едно съчинение което да те изкара едва ли не враг номер едно на партията, ще видиш ВУЗ само през крив макарон.

Турция кога ще изплати имотите на тракийските българи? 1 милион човека имат имоти, които турция е заграбила, и не е платила.

Това е безобразие, и нито един от "аргументите" не е в полза на тази пенсия. Дори и да има изгонени преди 40 г-тези хора се очаква да са работили в Турция. Значи си имат пенсия от Турция, освен ако там не са мързелували в последните 40 години. Що се отнася до 90-те години-никой не е забранявал да работиш, и условията си бяха еднакви за всички-няма аргумент да не са работили. А след 2000 г до 2024-тези 24 защо не са работили?! Ако лице има 15 години стаж има право на пенсия в редуциран размер-тоест , и да имаш малко стаж, пак имаш право на пенсия, ама тези без никакъв стаж какви пенсии искат?! Изселниците в Турция плащаха ли ДОД и осигуровки в България,че да искат пенсии от България?! Турция да не би да е плащала пенсии на тракийските Българи, които изгони? Че тя заграби имотите им, и досега не ги е платила, а е длъжна-по силата на ангорския договор.

Ами да им дават там разни "Пенсии", на тези, които са още Живи на по 90 и кусур години. За Памперси може и да стигнат ... на репресираните Проститутки. Той Доктор Дертлиев ОТДАВНА си Замина от Този Свят. СВЕТЛА ЛИЧНОСТ. И ДУМА НЕ ОБЕЛИ приживе за такива "Пари". Той Наистина Беше РЕПРЕСИРАН, не беше Сифилистична Курва.

Аман от активни борци!

Ха ха, прд имаше пенсии за репресиран от монархофашисткя режим, сега има пенси за репресиранит от комунистичския режим монархофашисти :)))) АМАН от репрсрани!

С тези промени мутрите си признават че те са мутренски режим който ни репресира, а не е демокрация и свобода както ни лъжат. Корумпираната мутренска съдебна система е един от механизмите им за репресии и затова не искат да я променят. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Г-н Борисов е най-репресиран.Комунистите са утрепали дедо му в Банкя.

се Мара да се поба..а! То не останаха живи такива бе идиоти!

А Тиквата като репресира цял народ с простотията си ?!

Излезе наяве, ДПС командва Парада!

Нии сне най риприсирани.От секъде ни гоня.Идеш за работа из пред тебе ги заворят вратите.Идеш за кредит, вика беги, беги.На наз требва да ги дадете тия пенции.

Това значи пенсии за 90 % от българския народ. Преди бяха репресирани от комунизма , а сега репресиран от европейски и евроатлантически ценности. Тези глупци къртят мрака. Оставка неможачи

Аз съм Пенсионер , на 75 години съм . Не си спомням да има Мой Набори Репресирани Хора мой Набор . Явно Депутатите организират Незаконни Закони във вид на Корупция . Мога да си спомня за убитите Партизани преди 1944 , както е в Италия и Франция и Гърция .

Ми то целия народ е реприсиран

Справедливо е, за да се съберат парите, предлагам всички комунета, кото са били платени партийни работници да се лишат от пенсия. Те не са работили, а са консумирали нашите пари

Коментари - Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът | Днес.dir.bg

Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът

Предлага се законопроектът да влезе в сила от 1 януари 2025 г., така че да се създаде нова правна рамка в КСО

Обратно в новината

Коментари - Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът | Днес.dir.bg

Коментари

Предвижда се да има пенсия за репресирани, гласува парламентът, които ще заместят бившите борци против капитализма и фашизма.

Честит ви празник на труда Първи май, о вий, роби на труда! Честито ви капиталистическо робство! Честито ви европейски цени и грабеж на всичко и африкански заплати и доходи! Лягате ли си гладни вечер? А децата ви и те ли си лягат гладни? А търчите ли като изумени по бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи с 1000% лихва?? Важното е, че имате банани и Тоблерон-шоколади целогодишно. Важното е, че сте роби, а не свободни хора!

ще има пенсии за тези, които са се борили срещу държавния строй тогава,но и за тези, които са се борили срещу държавата България !!!

Демокрация - който цирика товари каруцата, хахаха

за кои "репресирани" стаа на въпрос бря? За Кирето тейко му ли или на Бойчо дедо му или за тия дет гръмаха вагона с майки на Буново?

Ето ги бе, борците с комунизма. Сега им дайте и квоти за университети за децата и внуците, безплатни паркоместа, и спявки по училищата да се срещат с младите и да разказват басни.

ЕВРОАТЛАНТИК Аз съм евроатлантик! Обичам Европейският съюз и НАТО. Българският интерес отричам, той за мен е нещо непознато. Аз съм евроатлантик! Желая евроструктурите да изграждам. За народа български нехая, имам друга цел и друга жажда. Аз съм евроатлантик и мразя всичко азиатско, всичко руско. Срещу кремълската зла зараза да изхрача плюнка не пропускам. Ще се мазня и ще се натискам да отида в Европарламента. Аз съм евроатлантик и искам да се наслаждавам на момента. Аз съм евроатлантик! Продавам лесно българските интереси. Ако трябва, цялата държава ще отдам под наем и концесия. Аз съм евроатлантик и нямам никакво достойнство, нито гордост, но заплатата ми е голяма и се движа весело и бодро. Аз съм евроатлантик! Приемам всички европейски директиви. Собствени решения не вземам. Хапвам си и трупам си активи. Къщи притежавам и имоти. Посещавам Лондон и Виена. Да си гледам кефа и живота първа важна мисъл е за мене. Българските мъки са ми чужди. Всеки месец на почивки ходя. Нямам грижи, не изпитвам нужда и не мисля никак за народа. За отечеството нямам грижа. Мъки, стонове и плач не чувам. Гледам своите неща да движа, от народа си се срамувам. Нямам аз отечество, родина. Нямам даже чувство за история. Искам само в Брюксел да замина, по-далеч от всички бедни хора. Всичко родно, българско отричам като нещо тъмно, непознато. Аз съм евроатлантик! Обичам Европейският съюз и НАТО. Димитър Владов Стихосбирка “Пробуждане”, 2020

А кога ще компенсираме жертвите на режима на ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ-ДПС? На умрелите онкоболни, на майките с малки деца, на гладните пенсионери, на изядените от уличните помияри, на битите „по грешка” при арестите, на жертвите на безработицата, на жертвите на ежедневните обири, на жертвите на алчните и лакоми банки, на пострадалите от мутрите, на стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене, на убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици?

Безсрамието на комунистическите фамилии няма край. Батбойко гавазина на байтошо, припомни ли, че дядо му е бил убит от комунистите. Спомням си как се оплакваше по протестите, че навремето бил искал да учи в чужбина, ама комунистите не му позволили. Та ето един репресиран, който заслужава да получи тая пенсия. Знам за още горе- долу 240, дето всичките са репресирани и все от комунистите - бащата на един му ударил шамар задето го хванал да пуши цигари, майката пък на друг го наказала да стои прав в ъгъла, трети пък го карали да ходи на училище, ей такива разни репресирани. Светльо Витков го каза много правилно - малко ви бихме, там е проблема то.

С този закон се усигурява новата "народна" пенсия,която българския народ трябва отново да плаща. Трябваше просто в годините ,в които даден репресиран не е могъл да работи,да му се признаят за трудов стаж,както беше за мъжете отбиващи военната си служба-казармата,след като докаже с документ,че е бил репресиран. С този закон ще се навъдят хиляди "репресирани",както бе при социализма с "народните" пенсии.

Едно такова решение означава, че на всички българи без 240 човека и техбият антураж, трябва да се отпусне пенсия за репресии. Защото както и да го гледаме, от едни 30 години наблюдаваме един и същи сценарии в България: Правителството срещу Народа. Не знам как успяват да го постигат, но винаги са срещу Народа. Вероятно защото измислената "политическа класа" в Българи обслужва първо интересите на чужди държави, особено за американската. После своите лични. И както се казва, Сит на гладен не вярва. Така че сме стабилно репресирани. Доказателства колкото искаш. Някой да ни пита за НАТО дали искаме да сме. Като поискахме да ни питат с референдум за АЕЦ Белене или за приемането на еврото? Нищо, направиха се на приятно разсеяни, просто гласът на Народа не ги интересува. Така се получава, че в България има нов политически строй. Парламентарна диктатура. Изпълнява се от групичка хора, които би трябвало да изразяват интересите на различни групи от обществото. И да ги защитават в парламента. Да, ама не. Тези групички, нарекли се политици, се оказва, че съществуват сами за себе си. Окупират управлението на държавата и я използват за лични цели. Само дето обслужват интересите на окупиралата България държава.

ивоминджев еугенилайноф от село Миндя се уредиха с доживотна пенсия? Сичко, което скача като репресирано от комунистите е агент на ДС. Га яде кифтета, не е бил репресиран.

да ви еВа мамата Ще плащаме и на репресирани терористи,които правеха атентати в България и убиваха невиинни деца и майки..... Спомнете си гара Буново бе педали жалки, извратени българомразци.

Изумително. Какво ли ни чака още? :)

вече с тези репресирани и привилегии!!!! Това вече го живяхме и видяхме. Алчни,продажни мижитурки.

сега на цяла България поголовни пенсии трябва да се изплащат

И Аз,Съм,Репресиран вече 33 години. Тези Мизерници в парламента са Педераси.

Първомайски привет на падналите в борбата!

Пеевски

Свинорасиста продал се на ислямските терористи спонсори на Хамас има ли семейство и деца? Доган май е ебал майка му на Пеевски и това дебело грозно чудовище му е син.

На тото свинката синчето се бори с лошите комунисти българи дето репресирали местните турски терористи от Хамас БГ

Има хора в България, които са вредни ракови образования и ако не ги спрем България няма да има.

До кога в България ще се търпи този башибозук?

Това е опасно заиграване с репресирани терористи и врагове на България които продължават да работят с каквото могат срещу държавата ни.

В по-ново време се сещам за Нено Димов, който си беше репресиран фактически. При десетки явни корумпета вкараха в затвора човек по измислени параграфи.

Гадните комуняги

Аз съм репресиран от ГЕРБ и ППДБ. Ще може ли получа пенсия?

Не се предвижда за членове на "Възраждане".

На служилите денонощно 2 години наборна служба се броят тия години за 3-та категория труд, а на наемниците шапкари, дето са на работно време и не са денонощно в казармите в бойна готовност се броят за първа категория?

Това същата простотия като онази на американците дето искат да дават репарции на негрите

А няма ли да има пенсии за депресираните ?

От политическата върхушка, която съсипа живота на цели поколения българи!

Защо тази пенсия ще и за съпрузите на твърдяните репресирани? Те пък защо не са работили? Ако съпругът е репресиран сам ще си вземе пенсия за репресирани, а щом иска наследствена пенсия-значи и той без да е репресиран, не е работил. Съпругът не работил цял живот, жена му не работила цял живот, и това награждавано с пенсии. До 1989г г да приемем,че име забранявано да работят-което е категорично невярно-до 1989г беше дори задължително да работиш. Но от 1 януари 1990 г до 30 април 2024 г защо не са работили нито в българия, нито в Турция?

Пак облаги за определени етноси! Нищо не се е променило. Преди ползваха облаги и сега пак, без да са допринесли с нещо за държавата, на която са граждани. До кога ще живеят за наша сметка? Стига са вкарвали такива дискриминационни закони.

Шило

Поредното мъртво родено законче. То, както т.нар. "антифашисти" измряха, така и същото е станало с репресираните. Или, както в доброто старо време, за репресирани ще обявяваме и 10-11 годишни тогава?

До 1989г турците влизаха в университетите без конкурс-само защото са турци. По точката за развитие на регионите.

и виетнамци, и много други 'репресирани' чужденци, които идваха тук да се учат, за разпространяват идеите на Маркс и Ленин в техните страни след това. Да да ама не.

Преди 1989 имаше квота, примерно от общо 24 места по специалността, 20 са за децата и внуците на видни комунисти и партизани, за осталите 4 места се борят всички останали кандидати, пък да не говорим за характеристиките които са се искали още от по-отдавна от кмета по постоянен адрес и той като напише едно съчинение което да те изкара едва ли не враг номер едно на партията, ще видиш ВУЗ само през крив макарон.

Турция кога ще изплати имотите на тракийските българи? 1 милион човека имат имоти, които турция е заграбила, и не е платила.

Това е безобразие, и нито един от "аргументите" не е в полза на тази пенсия. Дори и да има изгонени преди 40 г-тези хора се очаква да са работили в Турция. Значи си имат пенсия от Турция, освен ако там не са мързелували в последните 40 години. Що се отнася до 90-те години-никой не е забранявал да работиш, и условията си бяха еднакви за всички-няма аргумент да не са работили. А след 2000 г до 2024-тези 24 защо не са работили?! Ако лице има 15 години стаж има право на пенсия в редуциран размер-тоест , и да имаш малко стаж, пак имаш право на пенсия, ама тези без никакъв стаж какви пенсии искат?! Изселниците в Турция плащаха ли ДОД и осигуровки в България,че да искат пенсии от България?! Турция да не би да е плащала пенсии на тракийските Българи, които изгони? Че тя заграби имотите им, и досега не ги е платила, а е длъжна-по силата на ангорския договор.

Ами да им дават там разни "Пенсии", на тези, които са още Живи на по 90 и кусур години. За Памперси може и да стигнат ... на репресираните Проститутки. Той Доктор Дертлиев ОТДАВНА си Замина от Този Свят. СВЕТЛА ЛИЧНОСТ. И ДУМА НЕ ОБЕЛИ приживе за такива "Пари". Той Наистина Беше РЕПРЕСИРАН, не беше Сифилистична Курва.

Аман от активни борци!

Ха ха, прд имаше пенсии за репресиран от монархофашисткя режим, сега има пенси за репресиранит от комунистичския режим монархофашисти :)))) АМАН от репрсрани!

С тези промени мутрите си признават че те са мутренски режим който ни репресира, а не е демокрация и свобода както ни лъжат. Корумпираната мутренска съдебна система е един от механизмите им за репресии и затова не искат да я променят. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Г-н Борисов е най-репресиран.Комунистите са утрепали дедо му в Банкя.

се Мара да се поба..а! То не останаха живи такива бе идиоти!

А Тиквата като репресира цял народ с простотията си ?!

Излезе наяве, ДПС командва Парада!

Нии сне най риприсирани.От секъде ни гоня.Идеш за работа из пред тебе ги заворят вратите.Идеш за кредит, вика беги, беги.На наз требва да ги дадете тия пенции.

Това значи пенсии за 90 % от българския народ. Преди бяха репресирани от комунизма , а сега репресиран от европейски и евроатлантически ценности. Тези глупци къртят мрака. Оставка неможачи

Аз съм Пенсионер , на 75 години съм . Не си спомням да има Мой Набори Репресирани Хора мой Набор . Явно Депутатите организират Незаконни Закони във вид на Корупция . Мога да си спомня за убитите Партизани преди 1944 , както е в Италия и Франция и Гърция .

Ми то целия народ е реприсиран

Справедливо е, за да се съберат парите, предлагам всички комунета, кото са били платени партийни работници да се лишат от пенсия. Те не са работили, а са консумирали нашите пари