Представители на арменската общност протестираха в София и Русе за Нагорни Карабах

"Остро осъждаме политиката на Азербайджан за етническо прочистване в Арцах". ., бе посланието на протестиращите към ЕС

Обратно в новината

Коментари - Представители на арменската общност протестираха в София и Русе за Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Спрете пропагандата на Азербайджан", "Не на етническата чистка", "Мълчанието ви ни убива", "Спрете Алиев", "Съд за агресора" и "Санкции за Азербайджан".

ОСМАНОФАШИЗМЪТ ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА.......САНКЦИИ ЗА АЗЪРБЕЙДЖАНСКАТА ОСМАНОФАШИСТКА ХУНТА ......

Управляващи защо не пуснахте една декларация за подкрепа на арменския народ.

ПРОДАЛИ(БОКО,ПЛЮВНЬО,ДОГАН,МЕСТАН,КАРАЙДЪ,ПЕЕВСКИ) НА ТУРСКИЯТ СУЛТАН ЗА 30 СРЕБЪРНИКА И НЕГОВИЯ АЗЪРБЕЙДЖАНСКИ БЕЙ......ЛАПАНИЦАТА Е ПО ВАЖНА ОТ СВОБОДАТА И ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ И АРМЕНСКИЯТ НАРОД

Какво ще кажете за това как Русия дето уж трябваше да пази Армения я продаде за дивиденти ? Тамива педали сте вие руснаците нали ?

ЗАЩОТО НАГОРНИ КАРАБАХ НЕ Е ТЕРИТОРИЯ НА АРМЕНИЯ. НАГОРНИ КАРАБАХ Е АЗАРБЕЙДЖАНСКА ЗЕМЯ ПРИЗНАТА ОТ #ООН #САЩ #ЕС #ПАШИНЯН 2020... ВСИЧКО Е НОРМАЛНО .

Армения винаги е била с Русия .Прехвалените руснаци обаче я продадоха арменията на Ердоган като кило картофи за да може турците да купят малко газ . Отвратително . Не разббирам защо арменците не стачкуват пред руското посолство ?

Тези платени СТОЛИЧНИ продажници ПЕДЕРАСИ БЪРЗО ДА СЕ ОШИБАТ

От една страна ми е жал за арменците, вид християни са. От друга страна обаче не спряха да седят на два стола. Хем с Русия, хем със Запада. Да де, ама на Запада не му дреме за тях, а арменците ги нямаше, когато трябваше да застанат КАТЕГОРИЧНО зад Русия. С други думи загубиха единствения си приятел, за да се докарат на Запада, който предпочита азерите. От много акъл но арменците все така им се получава.

Нали Русия им беше гарант за Нагорни Карабах , да протестират пред гаранта. Навремето и на нас руския цар ни беше гарант за Вардарска /Северна / Македония през Балканската война и цялата я взе Сърбия. После и сърбите разбраха какво е руска закрила в Косово и още ближат рани. Русия има интерес да си смачкан , притиснат, нахапан и с проблеми, за да те изнудва с фалшиви обещания. И не решава проблема, а те забива още повече, понеже ако си решиш проблема , трябва да си идиот или мазохист , че да си с Русия.

Разпродажба! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.: ---- https://tyny.to/shandy

НАГОРНИ КАРАБАХ Е АЗАРБЕЙДЖАНСКА ЗЕМЯ. ПРИЗНОТО ОТ =ООН=ЕС=САЩ=РУСИЯ=ПАШИНЯН 2020 ТОЧКА ПО ВЬПРОСА. ИЛИ ЗАМИНАВАШ ЗА АРМЕНИЯ. КЬДЕТО ТЕ ЧАКАТ ТУРСКИТЕ БАЙРАКТАР 2

Тъп избор да се гушнеш с Русия!

Като разчиташ на Русия духаш супата!

София ми е Лондон бате

Тук е България и не би трябвало да има такива протести! Срам за българския народ, подкрепяме всички навлеци в страната ни!

Народ мъченик.Вярно е.Ама като са ти така големи комшиите ,проблемите стават бол.Арменците ще живеят като много добре и спокойно ако заживеят в сегашно време.Миналото е минало.Между Турция и Азербайджан и Русия арменците могат да станат богати като Кувейт.Запомнете други не ви трябват.Има много причини за война и само една за мир.ОтворетеЗангазурския коридор правете пари от него .От Китай до Лондон ще имате бизнеси в краката ви.Направете безмитна зона на тези 123 км.Силата ви е там.Вие сте умен народ.Войната не е за вас.

Срам за ГРОБ-ДПС които не признаха арменския геноцид!

Прави са хората не може да бомбардират Сърбия дето иска да си върне територия Косово населена с албанци и да ги обвиняват за геноцид и да ги бомбят и изсипаха пари и оръжие да въоръжават шиптърите и да им правят държава, а когато Азербайджан нахлува да освобождава собствена територия населена с арменци да няма геноцид и няма санкции за азерите нито ги бомбардират?!

Въпроса е че вместо да реват трябваше да свалят марионетките на Пашинян и да нереват срещу Русия подстрекавани от сащиянците

Реално вие сте шепа ромеи и дегенерати извършили геноцид в края на миналия век,а сега като отнесохте пердаха ревете,що неревахте. Като колехте ония хорица като животни в началото на 90-е

Баце тисинрезана карабина отвсякъде, арменците не са виновни а техните продажни и некадърнинполитици

Не съм,българин съм,просто съм реалист,тия мангусти(арменците),все реват за нещо че са онеправдани и тн. Ама фактите дори тук при нас показват,че са все "на хляба мекото",а и за разлика от такива като тебе знам езици(английски,руски),та съм доста добре информиран.А и още нещо ако зависи само от мен всякакви Кеворкян и,Хампарцумян и,Бабикяни и т.н. ще ги върна в Армения,нагли копелета са кой каквото и да ми разправя,трето и последно,неуки хора като теб няма как да знаят,че с оглед на състоянието на държавата ни ние трябва твърдо да се придържаме към международнопризнатите граници

Наистина си голям мухльо!

Гледайте армения и се сещайте за България. Нас няма кой да ни спаси

Какъв е проблема ? Пашито каза , че там арменци НЯМА , и че това е азерска земя .

ПАШИНЯН Е ПРАВ НАГОРНИ КАРАБАХ Е АЗАРБЕЙДЖАНСКА ЗЕМЯ. АРМЕНЦИ ХАЙДЕ КЬМ АРМЕНИЯ. НИЕ СИ ИМАМЕ ДОСТАТЬЧНО ПРОБЛЕМИ. ТАКА ЧЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ ОТ БЬЛГАРИЯ. НАЙДЕ КЕВОРКЯН ...

остава без държава....

Гонете Пашинян Той е Соросоид ! Шефа на Армения за Америка е Братовчед на Пашинян ! Яко са го Закъсали Братята Арменци !

Да плачат на американското мекере Пашинян.

Българите сме с АРМЕНЦИТЕ !

Ваш Пашинян ви го навря, заедно с НАТО-то.

След дъжд качулка.

Съчувствам на арменците. Но в случая да си ядат каквото са надрибили. Те си избраха пашинян. Той се отказа официално от Карабах. Кой е виновен? Ами да му мислят. Точно като у нас. Гласуваме за американски подлоги, после Русия ни е виновна. Ами не става така драги.

Карабах е с проруско ръководство изцяло лоялно на Москва и контра с Пашинян.

То затова Пашинян ги предаде.

Москва също.

Я уточни как русия е предала Карабах, че нещо не си спомням Русия да е казвала, че това не е арменска територия? Аман от недоучили и платени зомбита. Карабах за арменците е като Косово за сърбите. Тези територии са люлката на тяхната цивилизация и култура

да не итчитат дейност тук в безопасност, а да отиват да бранят родината с оръжие като са толкова отворени

Защо не протестират пред руското и турското посолства, те са главните виновни. Русия предаде арменците.

Ало, какво руско и турско посолство те тресе. Да протестират пред американското и онези от ЕС. Така ще е правилно

Стигнах до " Изконно арменски земи" и спрях...

Техният Денков - Пашинян се отказа официално от Нагорни Карабах, каза, че ще арестува Путин ако кацне там и преди 2 месеца направи военно учение със САЩ. Сега Посолството им да ги оправя.

знаме по профилите си? Това не е ли расизъм и геноцид което се случва в нагорни карабах? Или пак двойният стандарт?

Спасов ден. Евроинтеграция и НАТО оптимизация. Кво стана?

Да ходят на Козяк да протестират!

Арменците- вън Турците- вън Украинците- вън Евреите - вън Циганите са си български продукт

ти и жена ти алкохоличка ли?

Ние какво общо имаме, че протестират в България

АРМЕНЦИ ВЬН ОТ НАГОРНИ КАРАБАХ. ЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО.СЕГА САЩ И ЕС (МАКРОН) ДА ВИ ПОМОГНАТ. НАГОРНИ КАРАБАХ Е АЗАРБЕЙДЖАНСКА

Арменците обърнаха палачинката и направиха учение със САЩ. А и да не бяха едва ли Русия щеше да влезе в конфликт с един от малкото си пишман съюзници -Турция. Време е хората да разберат, че Великите сили гледат себе си и използват пионките за техните си цели. Тук не става въпрос за добро, справедливост, демокрация .... Става въпрос за интереси, възможности, договорености (с другите Белики) и риск.

АРМЕНЦИ Пейо Яворов Изгнаници клети, отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик, дечица на майка робиня тревожна и жертви на подвиг чутовно велик - далеч от родина, в край чужди събрани, изпити и бледни, в порутен бордей, те пият, а тънат сърцата им в рани, и пеят, тъй както през сълзи се пей. Те пият... В пиянство щат лесно забрави предишни неволи и днешни беди, в кипящото вино щат спомен удави, заспа ще дух болен в разбити гърди; глава ще натегне, от нея тогава изчезна ще майчин страдалчески лик и няма да чуват, в пияна забрава, за помощ синовна всегдашния клик. Кат гонено стадо от някой звяр гладен, разпръснати ей ги навсякъде веч - тиранин беснеещ, кръвник безпощаден, върху им издигна за всякога меч; оставили в кърви нещастна родина, оставили в пламък и бащин си кът, немили-недраги в далека чужбина, един - в механата! - открит им е път. Те пеят... И дива е тяхната песен, че рани разяждат ранени сърца, че злоба ги дави в кипежа си бесен и сълзи изстисква на бледни лица... Че злъчка препълня сърца угнетени, че огън в главите разсъдък суши, че молния свети в очи накървени, че мъст, мъст кръвнишка жадуват души. А зимната буря им сякаш приглася, бучи и завива страхотно в нощта и вихром подема, издига, разнася бунтовната песен широко в света. И все по-зловещо небето тъмнее, и все по се мръщи студената нощ, и все по-горещо дружината пее, и буря приглася с нечувана мощ... Те пият и пеят... Отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик, дечица на майка робиня тревожна и жертви на подвиг чутовно велик - далеч от родина, и боси, и голи, в край чужди събрани, в порутен бордей, те пият - пиянство забравя неволи, и пеят, тъй както през сълзи се пей.

А за да са по убедителни , не запалиха ли някое и друго руско знаме ?

Къде са жълтопаветните гниди? Защо сега си мълчат, когато мюслитата унищожават един цял народ? Арменското посолство не може да им даде пари, както им дава Посолството.

Нали правят военни учения със САЩ през последните седмици. Къде са САЩ да помогнат?

Русия нали шеше да ги пази арменците? Армения не е ли в ОНД, което си е стария СССР с право приемник Русия?

НОГОРНИ КАРАБАХ НЕ Е АРМЕНСКА ЗЕМЯ. НАГОРНИ КАРАБАХ Е АЗАРБЕЙДЖАНСКА ЗЕМЯ ПРИЗНОТО ОТ ООН =ЕС=САЩ=РУСИЯ=ПАШИНЯН 2020....... АЗАРБЕЙДЖАН СИ ОСВОБОДИ НАГОРНИ КАРАБАХ.

чия земя е? Без нужда корумпираната и зависима организация да го признава, косово е изконна сръбска земя! Е и?

Пашинян още като беше избран отказа всякакви връзки с Русия! Не бързайте соросоиди да хвърляте вината на Русия. Няма как да се помогне на тжзи , който не иска помощ.

Както винаги "демократичния" Запад е за тези, от които може нещо да открадне или да вземе евтино или без пари!!! Армения няма ресурси, а Азербайджан има газ!!! Лакоми крадци!!! Така подкрепят и Украйна!!! Арменците без защита!!! Гадни крадци и предатели!!! Целият западен елит е за затвор!!! Това ли са ви ценностите бе?!

През Козяк минаха ли да извикат арменския поп?