Представиха новия шеф на Пожарната

Ст. комисар Александър Джартов поема ръководството на структурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В пожарната провеждат ли се психотестове и събеседвания с психолог на ниво и не само колкото да се отбие номера? Това все пак е най-отговорната професия.

Ами бившият Пожарникар,Охранител,Кмет,Премиер Доктор мутра да не се пенсионира

Ако не е от Перник не става за шеф на Пожарната, това е!!! С това ДПК, от времето на соца, плачат за закриване! Следващия шеф ще жена! Надолу и по-надолу отива пожарната.

Туй момче умно изглежда и добро, ама каква е тази паунска униформа бе, като пруски гвардеец от началото на миналия век !

Любо Дилофф станарл пожарникар! Само това още не беше опитвал, завалията.....Абе, Любец, ма ти завърши ли 32-ра или още чакаш матурата?

Е сега се почва, само по пернишки: "Това нема как да стане!" :)

Една не реформирана структура, безкрайно технологично изостанала няма и един хеликоптер за гасене и спасяване, дълбоко корумпирана, безброй ненужни чиновници, това е наследството и този няма да я промени !

Личи че хабер си немаш от пожарна :)

достоен мин.председател

Стига с тия съветски лампази в МВР!Генерал Атанасов, генерал Борисов!Урудлива демокрация!

Като видях заглавието помислих, че Бойко се е върнал в пожарната

И да спасяваш животни в беда и Природата! Стига сте се пънали над незаконните имоти на незаконните им "собственици".

Такива хора като него трябват на всякъде в държавата ни. Има много кадърни но за разлика от другите на него му се занимава! Няма да му е лесно и му желая успех!

Така нареченото МВР тръпне в очакване на двузвезден генерал, роден след 2000 г. И се чудят как е "калинка" в мъжки род? Калинчо?

Той и директор.. А тъжното е, че това наистина е държавен израз

Помислих, че ще е Борисов. Нали отказа да е депутат и премиер, може да е решил да се върне в пожарната генралът. хахах :-)