Председателят на СОС апелира да не се използват фойерверки в Новогодишната нощ

Вярвам, че не със забрана и принуда, а с убеждаване можем да станем истински толерантни и добри, заяви Георги Георгиев

Обратно в новината

Коментари - Председателят на СОС апелира да не се използват фойерверки в Новогодишната нощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,ааа ние Добричлии ще гърмим както за въстание на Нова Година,ние тук сме друга България далеч от София и още по далеч от Брюксел!Като се наядем със сърми и пържоли,пийнем,почваме да хвърляме пиратки и бомби през балкона,колкото повече гърмим тоилкова по заможни и значими добрички бизнесмени бабаити сме!

Аз апелирам да се оправят улиците и тротоарите в район Слатина, вместо да се харчат милиони за налудничев проект като "околовръстен парк".

Човечецът така трогателно моли някой да го ... в новогодишната нощ, пък вий едни лоши. Къде ви останаха европейските ценности?

взех фишеци за 500 кинта ей тъй за кеф баевм прогоня корките на луд.та комшийка да не кенз.т и препикават градината

Кой им пренавива резбата на тези? Като отидат в общината или в парламента, и започват да дрънкат пълни глупости .

тоя да се качва на тротинетката и да заминава!

Няма да ми пипате най-великия ден в годината, шибани скотове! 364 дни го чакам! И ще гърмя като луд! Даже сега отивам да 'фърля една!

аз па отивам да фърля малко семе на майкативпутката

Умри копеле просто, ебано, отивам да фърля нова!

Ще трябва скоро съвсем да се забранят фойерверките. Предвид очертаващите се грандиозни протести и лошия опит от други държави

То само заради това си струва да се махнем от кочината ЕС

ЕС ли? Затваряте блокове на АЕЦ. Излизате на свободния пазар на електроенерегията. Не да наречете негъра негър. Не можете да наречете педала педал. За убийство на човек условен, за убийство на животно - затвор. А вече не можете да гърмите и на нова година. На ви европейски съюз! Доволни?

"Вярвам, че не със забрана и принуда, а с убеждаване можем да станем истински толерантни и добри, заяви Георги Георгиев" - този е от ляво-джендър-соросоиден-либерал... тръгнал да говори за толерантност????? толерантни и добри ... ИЗВИНЕТЕ, но за какво става дума? Това и на запад го будат - всичко което е част от културата трябва да се забрани и да се премахне... Та зарятя и бомбичките по нова година са част от културата... както Коледа... ама те ви пишат "Весели празници" - е какви празници празнуваме??? Аз ако се огледам из света всички празнуват нещо различно... та "Весела Коледа" е едно... "весели празници" може и за 24 май да е...

Вярвам, че не със забрана и принуда, а с убеждаване можем да станем истински толерантни и добри - и в същото време глоби минимум 500 лева :)))

Гърмежите могат да стреснат някой политик ,който си мисли че са идват да му отнемат властта.

не разбирам какво пречат фойерверките, в други градове общината прави грандиозна заря - какви кучета, какви хора с увреждания, що за измишльотина. А мотористите в 2 през нощта - 200 дни в годината - те не пречат ли на кучетата и хората с увреждания??? Направетре заря като в Сидни - никой няма да гърми. Адски е дразнещо - 1 час в годината и ...ах, кучетата - вярно ли????

Както е традицията - правят се, че вършат благо на хората. Няколко минути пукотевица са забранени, но месеци наред тормоз от тунинговани дебили и мотористи не е проблем на общината. Да не говорим за просяците и мръсотията по подлезите, това не е дразнещо и не тормози никой сигурно...

Малко му трябва на народа да помисли че с тези гърмежи отново е дошъл момента да си върне властта.

_stankow

Хем разрешено, хем да не се използват ? Какво искат изобщо тези общинари ?

Това е супер, обаче кога ще забранят и мотористите в града?! Те тероризират всички хора и животни от март до ноември, без спиране и с пълна подкрепа от КАТ.

Трамваите също, за боклуджийските камиони посред нощ да не говорим.

Фоейрверките трябва да се случат на Дондуков 1-2 и НС, докато са обитаеми от сегашните "държавници"

Докато има рикия и чалга едва ли някой ще си мръдне гъзъ към НС...

Ax, ти, палавнико...

Фойерверки не е ли същото като fireworks и защо се слагат под общ знаменател? Едно са бомбите, които се хвърлят по улицата и могат да ти докарат инфаркт и съвсем друго са букетите от различни форми и цветове в нощното небе. Предполагам вторите са доста по-скъпи а забраната е поредната проява на съпричастност към евроджендър идеологията и в частност кучкарския им отдел. А може СО просто да пести пари.

Абсолютно гадни лицемери са, не обичат никакви животни, както и хора, а го играят натъжени заради пари, само заради пари. А ти си нечовек, де, щом ти се видя радостна съдбата на бездомните кучета в София.

А ти не смяташ ли, че автомобилния транспорт тормози най-много бездомните кучета в София или всички сме много състрадателни, докато не са засегнати нашите интереси?