17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пикльо откъде изскочи? Какъв председател е този мунчовист? Тримата “големи келеши” са: Мунчо Кремълски Минчо Сливата киро Ментата

А ти какво искаш, бе суджук ? Мутрата и Пкп ли ? Тиква проста гербаджийска.

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите, и въпреки 10-ките жалби, сигнали, искове всичко се потулва!.............. Не ходете в Перник това е ада!

Скрий се някъде и не излизай от там. Остава, един помощник адвокат да ни учи на парламентарна република. Сякаш, досега сме нямали такава, зачервяване всички българи, които са я гладили. Не дядо му назначиха, нали?

Как можаха да го сложат това леке:)) Като чета и той е син и внук на комунисти…Брей коги ще измрат тез партизани бее:)) Нема отърване:(( България не може да се възроди!

Суверенът съдебна реформа ли ще яде ? Влез в магазин да видиш цените ! За седем месеца ги повишиха в пъти.

Поредния залухар спуснат от никъде.

Сега последно тая работа с автобуса вярна ли е.....?

Дядо му разтрелян от комунистите а той се прегръща с внуците на убийците и си пие с тях питието. Много гнила биография, съчинете нещо по добро. А това с евреите много се изтърка.

Друга бира е председател на НС да е селска поцинкована ПКП!

този го познавам още от училище. детенце на родители с много кеш, нищо особено. едно време основно занимание им беше да ходят по чалготеките и да се хвалят с пиански спомени.

Червен посе_ко!Сякаш не знаеме,че този калпав театър се режисира от Москва и посредствени и отвратително тъпи,нагли и алчни ,,актьори” като нинова,муню,слави,киро и останалота сволоч го играят

+прадядо му - Сирко Станчев, е бил два мандата депутат преди 9 септември 1944 г. Прадядо му е подписал декларацията за спасяване на българските евреи, осъден е на смърт от Народния съд."

а дядо му и баща му бяха в БКП. дядо му ми беше партиен секретар, а баща му беше в ДКМС. пребоядисват се както дойде.

не е истина! Някакво корпоративно адвокатче, без ден политически опит, стана председател на НС. За първи път ще се съглася с чалгаря_няма такава държава! Шокирана съм от този сбириток!

Момчето не е било в борда на директорите на държавна фирма, защото няма гербьови връзки за калинка.

момчето е с баща и дядо от партията. едно време освен да прадира с парите на техните, друго не правеше. абсолютно леке

Няма да сте " придатък " ,а комунистически израстък и то злокачествен

В тоя парламент ще има сблъсък на старото поколение с младото, на старите разбирания с новите. ТЕ ЩЕ СИ ГОВОРЯТ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ и няма да се разбират. Но е ясно кои ще победят.

Крадливите гербави калинки са на всяко стъпало в държавни структури, агенции, комисии и къде ли не. Всички трябва да бъдат изгонени. И точно тези крадци гласуват за гербавите си събратя-разбойници. Изриването им трябва да започне веднага след формирането на новия кабинет.

Какъвто и да е Пеевски, списъкът "Магнитски" е документ, който с нищо не може да обвързва българската държава, и би било изключително срамно Народното събрание да се съобразява с него.

Магнитски обвързва банката със световната система за разплащане който ще и бъде отнет ако не се съобразява със заповедта на Американският Президент, Тъпако.

Тоа пЪ лешпеРрр я първо да си избършеш млекцето от устичката и после да изхождаш канадска пропаганда !!!

Колето е алкохолик. Що не поразпитат малко колегите му от университета и кантората и съученици от гимназията? Последните години проблемът му с алкохола излиза все повече извън контрол. Циркът тепърва предстои.

Колето алкохолик, Рашков пияница, са тия дето ви чегъртат яко.

KИРЧО подобно на БОКО който намира министри по кръстовищата и им предлага шпостове ,та КИРЧО гол само по 1 канадско кленово листо се разхождал по плажа Корал и видял красивото голо аполоново тяло на перничанина и му казал ;КОЛЬО ти знаеш ли че имаш много ГОЛЕМИ ТОПКИ ще станещ председател на НС Асен Василев и Спецов ще се ококорят кат та видят за тва стани част от ПП И Кольо са съгласил

За разделение на властите ДС ченгетата ще сготвят и това поколение млади надежди Мдаа

прави и променя, само виждам как втора година цялата пасмина се мъчи да разкара Борисов и Гешев. И не збайно защо не може! Как пък преди 2 години всичко беше ОК??????

Идват на власт младежи без опит и с много ентусиазъм. Освен това, има много пари за усвояване. Какво й пречи на новата власт, включваща и БКП? Съдебната система, прокуратурата? Защо?

С две думи - нагласата е Гешев да бъде изритан, а Борисов да влезе в затвора ! Одобрявам !!!

Тулупи ще бъдат в затвора!

Аз не мога да си представя, защо човекът със златните кюлчета и пачки евра в нощното си шкафче , чиято наличност не може да бъде доказана по законен начин още е на свобода ?

Защото снимки с неизвестен източник не са доказателство, а никой не е застанал с името си зад тази фотосесия.

Бай Стоянов, иди пий една ракия с бай Рашков и после се изходи в един от 12 кенефа на милиционера.

прилича на пияница, на снимката само чашката му липсва.

Банев се измъква, тя съдебната реформа е в ход, съдиите си знаят работата…

Не че съм песимист, ама тази държава никога няма да се оправи. Всичко идва от културата и мисленето на хората, ценности които деградират.

Е и кво като дядо му е бил депутат.. Той и на Бай Симо баща му е бил цар ама стана агент на ДС..Който плаща той поръчва..

пра-дядо му. дядовците му бяха и двамата в партията. Баща му в ДКМС.

Всички говорят за съдебна реформа, но никой не казва в какво ще се състои. Ще вдигнете присъдите? Ще се кумулират присъди при рецидив и букет от престъпления? Ще се погрижите хора с десетки присъди да не излизат на свобода? Ще въведете наказателна отговорност за прокурори и съдии? Сигурен съм, че нямате предвид нито едно от горе изброените.

абе хора!!! Имайте малко акъл.

Задавам конкретен въпрос - кой в последните 30 години предложи едно от горните като съдебна реформа? Кой от всички въобще спомена какво ще представлява реформата? Отговори ми и тогава тръгвай на контра.

Как в какво ще се състои.съдебна реформа бе? Ще променят НК и Конституцията за да не опандизят Кирето заради декларацийката и да отърват резидента от импийчмънт за клетвопрестъпничество. А за другарите в Дубай подаръкът им ще е Гешев и спец. пракуратурата и съд. Това е и което ги обединява, а за друго не ги е грижа!

Това за което говориш не е реформа, а просто една обикновена промяна в Наказателния кодекс. Реформа е да се промени структурата в съдебната система и начина на избиране на основните действащи лица в нея - съдии от ВСС, Гл. Прокурор, Председатели на ВАС, ВКС... Ето това е проблема. Много хора дори си нямат представа от темите по които изказват мнение....

От комунист човек не може да стане. Остава да се докаже, може ли от наследник.

Ако баща ти е убиец, това значи ли, че и ти си убиец?

????

провал от детската градина! Божееее......

???

Ами човечето веднага изплю камъчето. Такава съдебна реформа ще направят да смачкат всички дела срещу червените олигарси и да им върнат запорираното имущество. В отговор ЕС ще ни натиска където заслужихме.

???

Чети бе Кире! Не гледай само заглавието. Чети и си прави изводите!

Дядото фашист, внука червен комунист

като хайтов

Знае ли някой как е бухал на цигански?

а не, това значеше срамни косми

Този ми беше съученик в немската, заедно с Делчев от хората на Кунева. Синче на свръх богати родители, за който нямаше ограничения и граници. Запомнил съм го с пиянските изпълнения на мамино синче. Не отиде да учи в Германия, защото нямаше акъл за това. Това, че не е синче на партията, въпреки масираната медиина кампания, си е факт. Тази паертия ПП е реинкарнация на БСП с внуците на партията. Хйаде сега наивниците да се радват.

То и аз съм бил в един клас с майка ти и всъщтност ти си син на 5ма мъже.... понеже майка ти беше курва. Би ли повярвал?

Вярвай на който си искаш. Аз този го познавам и новата му биография ми изглежда направо смешна.

ти вярваш само на партията на бсп-ту де!

има вид на пияница.

С тебе значи сме съученици :) Аз с пиянски изцепки не го помня, но го помня с плашеща посредственост и огромно самочувствие.

те бяха там цяла групичка, чиято основна работа беше да сноват по чалготеките и да демонстрират, колко пари имат. аз лично съм присъствал на разкази, описващи пиянските им приключения. Това се пренесе и в Германия, където някои от тях се подвизаваха като студенти. чудя се къде са останлите от тази групичка.

Аз също се числя към съучениците, но не съм го запомнила с лошо. Не съм имала много контакт с него, но винаги се е държал възпитано с мен, за разлика от други с богати родители. По отношение на партийната му принадлежност - жалко, че се продаде точно на тези лъжци.

Въпроси : …ще Е Локално ? ..или Отвън ? …ЕдновременноНавсякъде ? ..или поетапно ? …или Продължително в Отделни точни ? …кое ли ? - Сблъсъкът.

Що всички плюят, когато някой има нещо общо с БКП и възхваляват соца? :)

ама му се кланите нали? Защо?

По - теб ли си гледаш?

:D

Абе работяга беше и обичлив, усещаше го обикновения човек!

LUNA Luna Yordanova☝️ НОВ МОЩЕН УДАР ПО ЧЕРВЕНАТА СГАН ! 1 . На основание чл. 93, ал. 6, чл. 149, ал. 1, т. 6 и по реда на чл. 150, ал. 1 , пред. първо, шесто и пето от Конституцията ЛУНА ИСКА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ . 2 . Представя безспорни доказателства, че към настоящия момент, в криминалната ни комунистическа държава има близо 367 000 (триста шестдесет и седем) хиляди разбойници и бандитки с двойна и тройна самоличност , под контрола на завладялите службите ни криминални комунистически организации, гласуват по два-три пъти, ЧЕРВЕНОТО ПСЕ – ПЕНСИОНИРАНОТО РУСКО ХВЪРЧИЛО ГИ ЗАВЛАДЯ, ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО . 3. Т.е. едно и също лице има по няколко лични карти с различни ЕГН-та в тях, смуче от държавата по няколко пенсии, помощи и пр.., минават границите с едната си самоличност, с другата вършат престъпления в полза на червените банди . 4. Пише до Генийката Джесика Ким, до всички сенатори и конгресмени в САЩ - ДА СЕ ОТРЕКАТ ОТ ЧЕРВЕНИЯ СИ ФЮРЕР , иска от всички посланици да го бойкотират за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО И БРУТАЛНОТО, С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МЕРЗОСТ, ЦИНИЗЪМ, БАНДИТИЗЪМ И ДЪРЗОСТ НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, които неизбежно ще доведат до гражданска война в България срещу този катил, тапирките, шопарите и плъховете му, поставящи се, в условията на свиреп комунистически терор НАД народа, НАД морала , НАД закона . 5. НАРОДИТЕ ИМАТ ГАРАНТИРАНО ПРАВО НА БУНТ, КОГАТО ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩИТЕ БАНДИТИ И БАНДИТКИ НАРУШАТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР . 6. Както каза великият Роналд Рейгън - унищожителят на червената империя на злото, ИМА НЕЩА ПО-ВАЖНИ ОТ МИРА И ТОВА Е СПАЗВАНЕТО НА ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА И СВОБОДИ , че бяз тях мирът е робството на робите . 7. ЧЕРВЕНОТО ПСЕ, КРИЕЩО СЕ ПОД ПОЛАТА НА САБЛЕЗЪБИЯ СИ ТАПИР ВЕЧЕ ПОЛУЧИ ПАНИК АТАКИ , тъпчат го с анти-депресанти . 8. Задействаха, упражняващите неизвестни техники Сиромаси, Славчовци и Тошковци по ТВ-тата . 9. ЛУНА удря и по телевизионните курволожки от БТВ – иска подвеждането им под наказателна отговорност за престъпления против основните й политически права и бруталната й дискриминация ! 10. Подпуква ги и с искове пред съдилища в САЩ (там няма давност и не съдят червени съдийки), в условия на солидарна отговорност ведно с криминалната им организация - наречена БТВ и с нейните главатари ! 11. Който хванат него чукат ! ЧЕСТИТ ВИ ДЯДО МРАЗ, ЧЕРВЕНИ ПСЕТА, САБЛЕЗЪБИ ТАПИРИ, ШОПАРИ И ПЛЪХОВЕ , ръфайте се помежду си ! Луна – нотабилка , естествената лидерка, Президентката на Народа. Luna is the notable leader of the people . Their president . #luna #President #bulgaria #луна #президент #България https://youtu.be/8TpIBidT9iI

щом искаш курва за президент

Майтапът - Настрана ! …Момичето - си го Бива ! - Твърда. …НЕстряскаща се. …и Изказваща ВсичкоНаред.

Аве масури.. напред се погрижете за физическото оцелване ,на хората..ако не го направите се ортава да ядете як бой на изпроводяк..

ко са жалвате бе джедърчета недоклатени? Промяната изисква изчегъркване на комунистчета, костовичета, мафиоти,калинки, пишман шкембе комити и др. индивиди с ментални платени болни мозъчета!

да махнете Гешев Какво криете?

И този ще угажда на комундетата. Срам за прадядо си.

сега прадядо му намесихте хахахахаахахаахахаахахаахаахахахаахахахаха Я проверете и родата на Борисов, Дончев от къде са изпълзели?

Народна Република България / от 15 септември 1946 г. до 15 ноември 1990/ Народна Радева България /от 02.11.2021 до .......?/

в 12годишно Борисово време

"До два месеца ще има нови избори и Бойко ще ви размаже с 200." Не бързай толкова. Остави "матряла" да се накефи на БКП и хунтата, да им падне жизнения стандарт още повече и да огладнеят яко. Чак тогава Бойко да се върне, иначе няма да го оценят...

защо бяга от отговорност?

Нямам представа къде е Толупа Радев и защо бяга от отговорност. Предполагам, защото е комунист.

Прадядо му бил депутат в царска България, дядо му бил член на ОФ, баща му бил партиен секретар, а той "новото" лице на България. Честито!

ако твоя дядо и баща са убийци....то значи ли и че ти ще си убиец????

С БЕЗМИСЛЕНО ТРОЛЕНЕ НИЩО НЯМА ДА СВЪРШИТЕ

"ТЪЖЕН"...съм ..;) "ЛИПСВА".. ми...ПРОСТАТА ...Кърджалийска..."ГУГУТКА"...и Простият ТОЛУП ...го НЯМА ...."РИВА"... от МЪКА !!;)

Ааааа - то туй тва банкянскио - Ще бъде в Избраните”глави” отн. Невероятните”изделия” на Вси”наште”… :-)))))))

Надявах се на този пост да е Борисов - умен, интелигентен, подготвен, с безупречна външност и морал.

затова ли целува на Ердоган гъза и Пеевски му е приятелче Да не говорим за Домуса...

а на канадецо благоговейната му избранница се моткала по некви лгбт митинги

хахахахахаах Жалки станахте

a твойта къде е

Оооо…то ЛиндеКристинето - Йощ от лендването у Нас ДъСъ пое от Ясно#Кой ! - Незабавно я “финансираха” виа МастърШеф ..онуй кулинарното

А БАЩА МУ МИ БЕШЕ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР. ДЯДО МУ БЕШЕ ОФ. АМА ТОВА НЕ ГО КАЗВАЙТЕ, ЗА ДА НЕ НАРУШИМ МИТА, ЧЕ НЕ Е ДЕТЕНЦЕ НА ПАРТИЯТА.

как можа, тъкмо мислех, че младежа с това синьо сако няма общо с бкп....

Стига с тези знатни дядовци! Подкрепил подписката за спасяването на евреите? - това добре, но ме е любопитно, да знам: - как е гласувал, измененията и допълнения на закона за защита на държавата, които по своята същност са мракобесни????

Zhalko bolshebishko Iz4adie na Satanata! Bizhdaiki se v edna otvratitelna obstanovka v koiato Bolshevishkite Agenti praviat atentati, pokushenia, teror sreshto narida ni NV Boris a glavno.... izkovava tozi zakon spasil. ni togava ot bolshevishkata 4uma pone do 9.9.44

До няколко месеца Борисов се връща ,за да довърши модернизирането и спасението на България ...

и само ставахме по-зле и по-зле

НА ТИЯ ЦЕЛТА ИМ Е ДА СЛОЖАТ ТЕХЕН ЧОВЕК ЗА ПРОКУРОР И ДА ГО ПОЛЗВАТ КАТ БУХАЛКА. КОЙ КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СЕ СВЕЖДА ДО ТОВА.

не са ли същите ?

ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ КАМВА БУХАЛКА СА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ГЕРБ СА ТРЕТА ГЛУХА. НО АКО РАДЕВ СЛОЖИ НЕГОВИ ХОРА, ЩЕ ОВЛАДЕЕ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА.

Че протестите от миналата година успяха,ГЕРБ беше прекършен Тулупа капичнат ,с насоки към южното крило ,но не в Барселона а в Банишора!