Коментари - Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще му събарят ли НЕЗАКОННИТЕ надстройки?

ЗАТВОР, А НЕ ОСТАВКА!

Ееееееееее, най-накрая!!!!!

Въпросът е с какви мотиви? Ако няма последствия за него - чудо голямо, че подал оставка.

Е що? Да не ти дойде ред за нов апартамент?

Ще сложат друга бухалка ?????????????????

Не само оставка, извършил е и престъпление, като е посочил неврни обстоятелства в едни куп официални документи- декларации по КОНПИ, заявления за банков кредит и др. Плаче си за обвинение.

Току виж след някой месеж стане зам. на Гешев!!!

Искаме да го видим с конфискация и затвор, оставката не ни грее алоооооо

"Ало, Ваньо" не го ли спаси?

Крадеш, злоупотребяваш и за наказание - оставка. И започваш да си живееш спокойно с присвоеното...

Къде в данъчната декларация се описват тераси? Второ, служител я проверява, нали копия на актове събират.

Пито, платено! И Пацо Терасата си купи индулгенции, като Цецо Пипоня!

Да работиш за държавата, в момента е най-голямото набутване. Колко мошеници има извън нея, но никой не ги пипа. Ако.обаче си държавен служител и не си проститутка на властта направо си обречен.

Сега кво, трябва да благодарим на Падишаха ли! Благодаря ти, Слънце!

А какво правим с апартамента 300 квадрата, който е придобит на занижени цени, защото не може да докаже доходи???? Няма ли да ходи в панделата?????????????????????????????????

Сега на спокойствие ще може да си поживее с далаверата

ГЕРБ биха и БСП, и СДС, и НДСВ по корупция и некадърност. Нямат никаква конкуренция. Костов и Луканов са като непорочни ученички, сравнени с топ мафиота на Републиката - Бай Тиквун от СИК! Единствените, който могат да се мерят с него са ортаците му Доган и Пеевски.

Тераса 186 квадрата ! Няма лошо! Каракачанов в сравнение с него е просто джудже. Само 117 квадрата за двете тераси. Квадратурата на мезонета е отделно. Няма лошо! Не сме равни и няма безплатен обяд. Нали така беше?! Огромната част от българите живеят в жилища под 100 квадрата. Тъй че, да ви имам терасите. Ама Цацаров и тоя заместникът му, как беше; Гешев, твърдят, че всичко е О,КЕЙ, проблем няма. Как да не ги избираш такива за още пет мандата!

ВАШТА МАМА! НАРОДЕ-ИЗПРАВИ СЕ!!!ВРЕМЕ Е!!!

Какво ще стане сега с незаконната постройка? Нали онзи архитект, дето твърдеше, че всичко е законно си подаде оставката! Или пак проверката на проверките ще замете нещата под чергата!

Това е добре, всъщност съвсем нормално, но само като първа стъпка! Това не би трябвало да д края, а началото на един процес на много сериозен ОБЩЕСТВЕН анализ не само на онези, които също трябва да носят своята отговорност - и тя е по-голяма ог на този нефелник и крлеш, това недоразумение и тяхна марионетка - Пацо Терасата, а именно онези, които са го поставили на този отговорен пост. Трябва многл обстойно и фактологически да се разгледа провала на тази КПКОНПИ и всичките вече излезли факти, доказателства и свидетелства за порочни и престъпни действия и зависимости там! Като се апочне от това кой и кои точно я създадоха и с какво ИСТИНСКО, а не декларирано публично предназначение да бъде бухалка в ръцете на всеизвестни и омръзнали на всички “герои” - отявлени криминални топове и престъпници-рецидивисти с достъп до голяма власт и (откраднати или придобити по престъпен начин, чрез корупция, рекет, кражби, измами,...) ресурси! И така - да стане ясно на цялото общество кой го лансира точно този на този пост, и кой толерираше престъпленията на тази организация!! Както трябва да се знае и помни например кой лансира и лансира де факто преди Цацаров, а сега се мъчи и Гешев да го инсталира за главен прокурор! Защото вече е пределно ясно, че това е една и съща група хора, един и същ кръг лица... Иначе този дори и не си струва да се коментира - с него би трябвало да се занимават прокуратурата и съдът, ако имахме такива истински!

Поредна "морална" гербава оставка без последващо разледване...

НА ТИКВАТА ТИКВИТЕ...

Е те това е новата мода - ставаш депутат или шеф на някаква комисия или някаква държавна шефска длъжност, грабиш на тънка лайсна каквото можеш, обаче задължително с покрив, а после като ти лъсне задника в медиите имаш две опции: 1. подаваш оставчица, снишаваш се, изчезваш от медииното пространство, но си запазваш евтинийката - жилища, къщи за гости, тераси и какво там си докопал. 2. А ако си късметлия, и е време за евроизбори, разбира се се кандидатираш за евродепутат, за да се нагушиш и с голяма заплата, а и да попътуваш малко насам-натам. Ако не те огрее - опция 1 е на разположение по всяко време. ХАХАХА

О, Балкона, а Терасата кога? Героят от залавянето на Иванчева.

Във Вашето експозе Костов и Луканов са силно подценени. Просто тогава никой не подаваше оставки. За кражбите на ГЕРБ и ДПС сте прав.

Споко, Гушев ще го разследва

От април до сега сгъна няколко заплатки. Е не е много но кой ти ги дава пък и ако се беше разминало ?

ех,да си беше останал просто прокурор

много БЛЯ,БЛЯ,нищо същественно.Ено и също като от изтъркана дългосвиреща грамофонна плоча от съветско време.

186 кв митра тераса???що това

Само да напомня по повод имотите на Георгиев, че онези, които лансират Гешев за главен прокурор не пропускат ДС отбележат как той лансирал твърдо и “новаторски” тезата си, че най-адекватни са наказанията когато се отнема цялото незаконно придобито имущество. Да уточня - питам за терасата и апартамента на Георгиев, дето уж щеше да е начело на борбата с корупцията, и КОНПИ ни излизаше с измислени високи резултати и отчети... И между другото какво става със занестника му, и той с прякор за имотните му “успехи”, къде е неговата оставка, защо този още се ослушва и няма ли кой да го подсети?!?

КПКОНПИ - да се чете : Комисия за незаконно отнемане на придобито имущество

държавен служител,мурзилажа го обхваща форумен оргазъм и свинско задоволство. Абе дрОгарее,нали ще назначат други след това и него ще плювате,бе.Институцията няма да остане без шеф,а ви е се плювайте,докато ви изсъхне плюнката.

Подава си оставката и проверката приключва със замазване. Както се случи с останалите. Така лека, полека нещата се уталожват и с тоталното овладяване на медиите БНТ, БНР, НОВА, и т.н. остана малко позатягане в БТВ и прилапване на Евроком и с новия още по-предан главен прокурор и финансовото унищожение на партиите, нещото в торбата на презокеанския брат и т.н. нещата ще станат на шест - тотална власт.

А ти да можеше да заемеш неговото място,а? Да вземаш неговата тлъста заплата и като него да се правиш че вършиш нещо полезно за държавата. И да използваш поста,за да завъртиш някоя далавера с жилища,нали така?

Пламенчо се нагуши и сига здравей живот.Заместника му Славчев е същият далавераджия ,от Апартамент гейт. Поговорката битият си е бит ,но с апартамент и доходи ,преебаните средностатистическите български граждани са си преебани.Това е ГЕРБ и това е тяхнато следствие и прокуратура с грижа за корумпираните им кадри.

Ами да му пожелаем приятно лято тогава. Да си харчи парите с кеф и да пошляпва млади голи ученички от гео милев. Честито!

Сега за наказание ще стане заместник на Гешев .

кАКВО СЕ ПРОМЕНЯ- МАХАШ ПАЦО ТЕРАСАТА,НО КОМПЕНСИРАШ С ГЕШЕВ И БАРНИ РЪБЪЛ.

Плюваме троле, защото човека, който трябва да бори корупцията е далавераджия. Недей развива тъпи теории.

отдавна трябваше....! Лошото е, че няма кой читав да го замести. Когото и да назначат, ще се окаже "нередовен". То други хора из етажите на властта няма. Всички са крали, заобикаляли закони и/или са корумпирани.

Лично мнение за власт-имащите: Членове на БКП но неуспели да се издигнат в йерархията тогава, щото и комунистите/с всичките си кусури/ са видели че от тях и чеп за трици не става. Алчни, нагли, безочливи, безморални хора. Крадлиливи, лъжещи, неможещи, необразовани и т.н. Въпроса на въпросите е ДО КОГА ЩЕ Я ТЪРПИМ ТАЗИ СГАН?

Отново БЛЯ,БЛЯ като от дългосвиреща изтъркана грамофонна плоча от съветско време.

Днес Пацо, утре Тони Балкона, в другиден - Галчето и т.н................. Не е ли по-добре всички накуп ведно с вожда !?

Споко ще сложат нова тик-а на неговото място

186 кв метра тераса, а хората нямат по 86 кв.м. апартаменти даже, а се навират в 68 кв.метра.

Курни Импексова "бори" корупцията,както и Ленчето Перачката.

Не е вашта,а е вашата. Отделен е въпросът че че буквите ш и т не се пишат една до друга(както е в руския),а се заместват от буквата щ.