17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОРБАНЕ,ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ТОВА ЗМИЙСКО СВЪРТАЛИЩЕ!

Комунистите като тоя дърт дебелак не търпят да има друго мнение освен тяхното. Тия евро-чиновници мафиоти задминаха комунизма по диктатура и тоталираризъм.

След като уреди кумичката на добре платена длъжност, излишно е повече да се коментира каквото и да било.

Марийка от Гоце Делчев ли имаш предвид ?

Орбан е нещастник

По-важно е ти да щастлив :)

Така значи , щом не ви хвали и хайде вън !!!! Че той този ЕС е по-зле и от Съветския съюз бе старчоци долни !!! Лапнали кокъла и само да ги хвалят - Хубаво - лошо няма значение - Само трябва задължително да ви хвалят !!!! Накрая този ЕС ще свърши като всички други федерации - Ще се бием да излезем от него , но дотогава някой държавички като нашата може и да изчезнат !!!! Орбан е корав , не е като нашите да ви целуват краката !!!!

Важното е стабилност да има!

Тези да внимават с глупавите си изцепки, щото ако си тръгне Орбан, нищо чудно да последва ефектът на доминото, без това Италия, Испания, Гърция ако има референдум за оставане или не, не се знае знае ли се...

Той не хули европейския съюз, а склеротиците, които я управлявате. Пък ние ще преценим колко демократичен е този съюз под това ръководство и различава ли се от Варшавския договор, освен по това, че тогава бяхме държава, а сега изчезваме бързо като ланския сняг, деградираме, оскотяваме и вече мечтаем да стигнем Занзибар.

Да не се забравя,от "битите карти" в ЕС,че Орбан направи най-крутите си изявления по отношение не на ЕНП ,нито по отношение на ръководството на "социалистите",а даде цялостна оценка на политиката на ЕС,която доказано си е в криза и без да съм му адвокат,не той е причинителя на тази криза,веднага след срещата и разговорите си във Ващингтон с Президент Д.Тръмп-нали никой не си мисли,че между тях,не е ставало въпрос за процесите в ЕС и Орбан инициира всичко без да е одобрено.По-добре Дол и всички негови креатури се замислят,защото Дол-у е по-вероятно,а ценностите са си ценности и с Дол и без Вълчи дол-ще преминат в други джобове! Европейскота равновесие сега се крепи геополитически от държавите съставяли навремето Австро-унгарската империя.Румънския президент е унгарски румънец или румънски унгарец от област в Румъния,която заедно с Унгария е била част от Австро-Унгария .САЩ подготвят кантара и зависи,какво ще се сложи на везните в икономическо и военно отношение.Във всеки случай Англия отново я подготвят за пъдаря на Европа,но в условията на задаващия се нов световен ред за пъдарите нищо не се знае.Така,че Йозеф Дол да не бърза да пърди-газ има достатъчно за всички,включително и от български боб. Йес!Даа...Да!

Орбан ще си го премести в другия крачол . А говорят че Путин бил диктатор тъпи западняци

Аут за тая гнида! Да се ходи при путачето!

Листопад в ЕНП-то :) Радан Кънев неслучайно нарече Жозеф Дол Директор на водопад :) "Жозеф Дол ще председателства утре в Сибиу срещата на върха на ЕНП, в която ще участват румънският президент Клаус Йоханис, германският канцлер Ангела Меркел и други официални представители." Г-н Клаус няма деца; Меркел няма... От ялови политици - ялова политика...

Асан от маалата има 12 деца! Избери си го него бе, боклук малоумен!

Както изглежда може да се окаже че крайно Десните и Леви партии ще управляват ЕС след Евроизборите. А виновниците за Срива в ЕС.. ЕНП са засилени надолу по пързалката.

Дето социалисти стъпят трева не никне. Румънците сега им е сечено.....таман бяха дръпнали здраво пред нас , а сега бегат направо ама в обратна посока.......

Да не смее някой и да си помисли, че се бъркат във вътрешните работи на суверенна страна или в предизборната кампания! Сакън! Това е просто поредното приятелско демократизаторско изявление! А ако румънците не послушат другаря Дол - веднага да се наложат санкции, да се наложи блокада и да се вкарват дружеските войски! Всяка демократична бомба или снаряд - бюлетина в демократичните и свободни избори! До пълната победа на демокраДцията! Давайте, дами и господа, давайте - докато не превърнете окончателно ЕС в ЕСССР или не го разпаднете, докато не предизвикате поне 1-2 граждански войни в Европа няма да мирясате!

Абе пич нали сме ЕС каква суверена държава те тресе бе неграмотни......

"А ако румънците не послушат другаря Дол - веднага да се наложат санкции, да се наложи блокада и да се вкарват дружеските войски!" Еее, до там няма да се стигне поне засега, но ще спрем еврофондовете, това са го правели не веднъж и в България.

правите всичко възможно за да свирите музиката на тия дето искат да го разтурят тоя съюз и го преформатират по техния калъп...вкл и ти френски или белгийски политико с фермерска физиономия...

Къв беше тоа Дол, ве? Не беше ли оня късокрак французин, дето пускаше ръка по бедрата на Фандъка? Баааахти Европата, баааахти съюза, бааахти лидерите-тоа нещастен френски калъф, Биби мутрата, Юнкер ишиаса, Меркел и Макрон хермафродитите и с тия нещастници къф съюз ша прайм, ве?

ама дали това ще каже др тръмп...съмнявам се..

Председателят на ЕНП се закани да изгони Орбан от партията Председателя на ЕНП представлява една карикатура не само на снимката,но и като политик. По-скоро прилича на един селски френски пияница.

ЕНП без Орбан сте на никъде.

Плюйте още ЕС. Да ви видя без него какво ще правите промити мозъци.

Не са приятни инакомислещите на дебелите ви гъз.ве и затлъстелите мозъци, нали, ояли се чиновници !

Нямаш право на различно мнение.Що за демокрация!!!!!!!!! А нашият послушко го харесват,ама народа вече не го искаме,,защото сме най бедни и децата ни напуснаха,,

тоз боклук хедшот и по предназначение!

Българите са глупави комунисти,неразбиращи какво богатство е Европейският Съюз.

Благодарение на него може да си построиш къща в която да си посрещаш гостите :)

ПЕНЬО ПЕНЕВ Когато цъфнат теменугите и работата тръгне зле, еби им мамата на другите и гледай ти да си добре!!! Еби си майката Жозеф, еби си майката ти казвам. Сега за мен си друг човек и с теб не искам да приказвам.

Че не е подкрепил човек, който го товарят, като куфар на самолета. Това да не е кандидатура за шеф на селски казан за варене на ракия.

Орбан е единственият мъж в ЕС .