1.2 млн. лв. за рекламни подаръци за председателството

Близо 1.2 млн. лв. ще даде държавата за рекламни подaръци за българското председателство на ЕС, което започва на 1 януари.

Обратно в новината

Коментари - 1.2 млн. лв. за рекламни подаръци за председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушах я наглата дебилка сутринта как за неч нашите милиони са едни стотинки едва ли не..Нагла до безумие иначе нямаше да се задържи от 2004 година на тази сладка позиция и както самоа се похвали че поне на 10 такива председателства е присъствала и много подаръци си е събрала..Колко трябва да си нагъл за да заявиш ''европредставителите с голяма радост и надежда чакат тези подаръци''???Ами бръкнете се в джобовете си дето бая чужда пара слагате та си направете подаръци помежду си да се зарадвате..Пенсионерите с 200 лева цял месец карат а тая иска да ни убеди че 200 лева на ден за евродебил били скромна сума...Ровете по кофите за боклук наши майки и бащи, бягайте по чужбина мили деца за да се изхранвате, страдайте болни българи за да могат тези алчни дебили да си разхождат задниците наляво и надясно на ваши разноски

показноста си е шарлатанска работа ??? даи на баи ганио да се прави на европеец и му гледаи сеира , реклами усб-флашки какво ли не смешници . даите тези пари за нещо полезно , приличат на панталон без копчета. пускаите турски сеиряли каква по добра реклама направо безупречна съпроводена със силна музика.

сигурно са дали поне 100000 за грозната картинка в горния ляв ъгъл

Не искам да давам пари за мазните еврогейци ! България - вън от ЕС и НАТО !

Гладни ще умрем, но ще ударим тъпана. Типично българско!

Дебелата гробарка защо не се показва? Много станаха милионите!!!

Приятелю! Написах ГЛАДНИТЕ на шега,но кавичките не излизат. През ум не ми е минало,че са гладни. Първо получават европейски заплати. След това-командировъчни. Година след година са на кьор-софри на председателстващите страни. Кога си харчат парите горките?

:)

gonzales

ще минем с по-малки разходи ако 1 подарък е предназначен за двама. 1 капут - това е истината.

циганията в парламента е тотална!!

Няма да ги даде Държавата,нито ББ. Даваме ги всички ние. Не знам колко тежко болни дечица биха били излекувани с подобни пари.

А черните зарчета какво символизират? Иначе - бяло, зелено, червено, разбирам, латиница, кирилица - добре, но това мотив от шевица ли е, що ли. Моля да ми обясните.

gonzales

животът ни е черно-бял :-)

черните зарчетата символизират че много залагат в парламента на приходите от хазарта.

Близо молион и половина за папкане,милион и двеста за подаръчета,а народът като църковни мишки.Тия гости месеци наред папкат за чужда сметка. Нека им е зле. Никой не се интересува какво папкаме ние ,най- бедните в ЕС. ВАЖНОТО Е ДА НАПАПКАМЕ ГЛАДНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГОСТИ.

gonzales

мислиш си , че еврогейовете са гладни ? тия мърши по-скоро ще се спукат от преяждане.

за излишен фукарлък?! А все казвате че държавата няма пари за болници, общини, лечения в чужбина, лекарства за онкоболни, училища, пенсии и цял куп още неща, чието решаване изискват незабавната държавна намеса!!! Ето това не е нищо друго освен презрително отношение към народа и величаене на собственото си его че си част от държавното управление! В същност какво ще променят и какво ще допринесат тези подаръци за и в българското председателство на ЕС и какво ще стане, ако ги няма, а тези пари се дадат за неотложни нужди на част от обществото?!

за храна, нощувка, транспорт и други разходи по посрещането, настаняването, осигуряване пребиваването, работата и развлеченията на тези гости?! Със сигурност ще са поне приблизително , ако не и повече, от тези оповестени за подъръците!

12 милиона.

Пише, че се очакват над 20000 чужденци, а поръчаните подаръци са за над 1000000?!

Директно се изпращат 12000 в Брюксел за тия дето няма да се доберът до тукашната лапачка ама и капо не трябва да остават.. Приказва че чакаме 22000 ''гости'' ние си знаем че са паразити ама милионите за дранкулки храна развлечения и незнам си какво са като за 220000...

ЩЕ ГИ "РАЗДАВАТ" ОТ КОЯ АГЕНЦИЯ ЩЕ СА ? ЩЕ ТРЯБВАТ И МОМЧЕТА - ЗА ОСВОБОДЕНИТЕ (ЕДНОПОЛОВИТЕ)

Това се нарича безсрамно хвърлени на вятъра обществени средства.

Бълха ни ухапала!

А за рекламни суджици колко милиона са предвидени?

Моя суджук не се нуждае от реклама!!! Всички сте го опитали и няма недоволни.

ПРОСТО НЯМА ТАКАВА ПРАКТИКА В НИКОЯ ДРУГА СТРАНА, ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩА ! НА ГОЛ ТУМБАК, ЧИФТЕ ПИЩОВИ ! НЕЩАСТНИЦИ !!!

Кой го интересуват подаръците? Важното е кой ще гепи комисионните!

Коя е рекламната агенция подготвила тези безценни подаръци и кой взе парите?