Предприемачът-будител Мартин Ганев пред Dir.bg: Властва дивашки егоизъм

Ако обичаме децата си, трябва да оставим за тях най-доброто, на което сме способни, казва Работодател на годината 2017 Мартин Ганев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мартин Ганев е един страхотен човек!

ПОЗНАВАМ МАРТИН ГАНЕВ ОЩЕ ОТ ПРЕСТОЯ МУ КАТО ФИНАНСОВ ДИРЕКТОР НА ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ !МНОГО УМНО И ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ! БРАВО И УСПЕХ МАРТО!

Мартин Ганев. Много умен, добре възпитан, много чаровен човек. Знам, в кои известни фирми е работил, точно за това си мисля, че той ще е новият кандидат я за нова партия, я за министър-председател. Марешки вече не е интересен, има нужда от нови лица в политика.

Аз познавам Мартин.. Много добре - вече четвърт век ... Изключителен човек, умен, отговорен и морален... Невероятен и компетентен професионалист, и Човек - така е изкарал и изкарва хляба си .... Ще разочаровам злобарите и завистниците, но при Мартин няма партийни принадлежности и далавери, а ум, способност, професионализъм и човешко достойнство... На всички оплюли този човек ще кажа, че само можете да мечтаете и да се молите в тая изстрадала държавица да има повече хора като него..... Срам ме е и боли когато чета пълните с лошотия, долнопробни и напълно невежи коментари на хората, затова държавата ни е там, където е - на дъното..... От нас зависи да я спасим, но за това се иска кураж, и сила, и добро ......

гледам отчета на тая Борима за 2017 - разходи за заплати 1.7 млн.лв. уж дава работа на 350 семейства. това значи по около 4,800 лв на година или по 400 лв на месец на семейство? явно всичко е мнооого на светло. освен това от 3.2 млн приходи 2.4 млн са от услуги и 700 хил. от стоки, акъл ли дават на някого кое как се прави или нещо друго се случва?

"Борима ЕАД е създадено през 1975. Фабриката е водещият производител на Балканите на комплексно пасивно телекомуникационно оборудване за оптични и медни кабелни мрежи и централи, GSM мрежи, оборудване за кабелни мрежи за интернет и телевизия, оборудване за електроразпределението и др. Предприятието разполага с комплексен машинен парк и инструментална екипировка за производството на широка гама изделия от пластмаса с тегло от десети от грама до десет килограма както и прецизна обработка на метали." Тенденциозна статия. Ама как се става собственик на поредното предприятие от комунизма? Жена му е била собственик на Борима още през 2008 г.

До къде я докарахме, бизнесмен-будител. Не знаех, че това били новите "будители", ама не се и учудвам, след като де що имаше умен и учен, образован, човек го изгониха или навряха в миша дупка. Да е жив и здрав бизнесменът-будител и да се множи бизнесът му.

2017 отмина дори 2018 си отива И ЛИБЕРАЛНАТА измислица и заблуда и бабата дори

злобата неграмотността простотията циганията лъжата кражбата измамата са по лоши от продуктите по растителна защита, защото ако се използват правилно те не са вредни, вредна е омразата, незнанието, киченето с модернизми заблуждаването и заблуждението

много от вижданията на господина са повече от верни, при това не само на теория. предприемач е човек с инициативата да предприеме нещо сам, нещо което не се отдава на всеки, но ако всички са само предприемачи, "бизнисмиени", политици, банкери... трябваше да чакаме на изкуствения интелект да ни произведе дори тоалетната хартия, с която да изтрием последствията от гастрита след себе си. разбирай онова, което ще оставим на поколенията след нас, а именно:" Не можем да оставим за децата си една замърсена и съсипана земя или страна. Не можем да оставим след себе си изсечени гори, отровени почви, замърсен въздух, съсипан морал, деградиращо образование и пр. Ако обичаме децата си, трябва да оставим за тях най-доброто, на което сме способни.". заблуждение е, че предприемачът дава заплати. всеки си изкарва заплатата сам, от която остава за прилично осигуряване, за предприемача, държавата u ако това не е така, предприемачът или фалира, или става милионер с офшорни сметки...

Удача, удава - успява. Давам, отдавам - вземам. В езика има логика, която позволява да се разбира значението дои и на непознати думи. Достатъчно е да имаш определена правилна езикова култура и чистота, да няма замърсители. За съжаление думи и правила замърсители се вкарват, дали е съзнателно или от глупост, не мога да кажа. Няма как да не е осъзнато. Когато нещо ти спори, се казва "удава се". Отдава се нещо друго, не е материално...

Все по-малко хора правят разликата. Страхувам се за иначе много богатия ни език. Масово се пише вече "могЪт, вярвЪт, искЪт" и прочее. И някои дори не знаят къде е грешката!

" Няма как да си личност, а в живота си да не си направил нищо друго освен гастрит... " Има как, ако всичко, което се оптваш да направиш рухва под краката ти, защото не си платил на правилните хора или нямаш правилните връзки. Много хора в началото на прехода се опитаха да направят някакъв бъзнес, да са самостоятелни, защото и държавата рухна и ги остави без препитание, но бяха порязани от целенасочено водена политика срещу малкия и среден бизнес. Тези хора направиха основно гастрит и някои други по- сложни заболявания, защото трябваше да бъдат прекаризирани и превърнати в наемна работна ръка за " избраните" предприемачи и за "свободно движение на хора и стоки" с новите, западни партньори!

Фифи, "От всяка върба свирка не става" и от всеки човек работодател не става. Който не може и мисли, че всичко е далавера не става за работодател. След промените всички българи решиха, че стават за работодатели и направиха "малък бизнес" - купи от Пешо продай на Иван. Освен това , както казва народът, "трябва да имаш и дупе", но не за да се гъзиш, а за да работиш. Работата на този човек не е за завиждане, но трябва да бъде уважавана (поне малко), най-вече за това което прави.

Това е девизът на управляващи и повечето граждани на страната!За какви работни ръце говорим,след като всички ще живеят в София! Всяка година София се разраства за сметка на провинцията,и никой от управляващите не прави нищо!Стига да има желание от властта,и от хора без комплекси,че не живеят в столицата,селата и градовете в страната могат да станат навсякъде хубави и да има работа за всички!

някои неадекватни изказвания по темата за земеделието на този предприемач. Но основният му бизнес май е свързан с телекомуникации, та може би това обяснява неадекватността по земеделските въпроси.

е много мазни приказки , на няколко светлини години от действителноста

Защо чета само негативни коментари за човека?!? Вие, дето плюете, давате ли работа на някой? Знаете ли колко е трудно това днес в България? И знаете ли,

Ами аз написах, че невярнпо е казал как преди десетина години земята била пустеела и сега поккрай евросубсидиите това се променило. Не пустееше, а имаше борба и разправии за нивите, а евросубсидиите доведоха до появата на така или иначе съществуващи пасища и до съперничество и мошеничества, свързани с тях. А всъщност донитъкът е намалял и пасища се ползват по-малко. Субсидии имаше и преди това, по САПАРД. Е, там беше 99% корупция. Сега процентът да е 60.

една държава има земеделие, когато е в състояние да се изхранва със собственото си производство! В България това в момента не се случва, или и ти живееш в някаква паралелна вселена може би!

ЩО Е ТО ПРЕДПРИЕМАЧ ! САВООПРЕДЕЛИЛИ СЕ ПРЕДПРИЕМАЧКИ МАЧКАТ ПРЕДПРИЕМЧИВО - ЗЕР ЦЪРВУЛЪТ, СЪЗРЯЛ ПЪРВИ ПЪТ ТРАНДАФОР, РЕКЪЛ : ТОЯ ПА ЩО Е ТОЛКОЗ ПРЕФЪРЦУНЕН БРЕ ?!

Истинският будител не показва успеха като състояние, а като път! В неговия случай , по същество - откъде и как е ползвал и събрал никак не малкото финансовото състояния, необходимо за тези резултати/инвестиции. Щото то това е ключово.

Предприемач означава какво - богат човек, който не работи, а други работят за него за да му пълнят джоба. Според героя на този материал, обаче, предприемач било означавало "себе си често да поставяш на задно място, понякога и на последно". Значи, господинът си е натъпкал джоба като се е поставял на последно място ?!? Така силно му повярвах, че бих го силно разцелувала /ако не и нещо повече/.

Господинчото изобщо не е помирисвал нива и земеделска работа, но иначе на философстване го е докарал долу-горе добре! Толкоз от мен за Работодателя на годината!

Предприемачът е човек, който рискува собствените си средства, с които може да си купи коли, апартаменти, екскурзии и т.н. и се опитва да даде нещо на обществото работа, продукция и т.н. Вие явно сиходите на работа без да взимате заплата и си вършите работата перфектно за да съдите останалите.

прав, но дали е рискувал собствените си средства?!

Предприемачите започват редовно бизнеса си с кредити от банки, които не изплащат, ако се окажат некъдърни. Или просто измамници. А банките си взимат парите обратно отново от данъкоплатците. Помните ли банковата криза в Европа 2008-09? Освен това предприемачите редовно укриват доходи и не плащат данъци и осигуровки, но на работниците си удържат всяка стотинка.

Какъв е тоя, че чак будител го наричат Проверете го че в надзорния съвет на банката с Цветелина Бориславова има участие в 50 фирми има участие в петролния бизнес Милионери- Будители -Срам

Будалител.

Пеочетох всички коментари и всичките са верни. Познавам Мартин. Но замислете се - какво вие създадохте и колко кг. пластмаса на ден оставяте на планетата? Върху каква кауза работите, освен каузата "да консумирам повече и по-качествено"? Мартин е скромен за резултатите, които е постигнал. А повечето хора са нескромни и дори нагли, но пък без никакви резултати...

Всеки, който умее да произведе сам храната си, може да си позволи да коментира това рекламно лице на еврофондовете, до които малцина имат достъп за съжаление!

Скромен е. И има защо! В снобските среди , от които е черпел финансиране, и в средите на безкомпромисна дисциплина в Лукоил ясно , че основното качество е послушание. Някак послушание с будителство не ми се връзва. Пичът го знае и си трае. В този смисъл наистина е обосновано скромен. И Вие също сте права :-)

наивници е това интервю! Браво викат само тези, които хал хабер си нямат от земеделие! Не се стеснявайте, слагайте минусите на воля!

Браво, най ми харесва яката ножага в ботуша му. Явно нещо премълчава, но си личи, че е мъжко момче.

ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БЪЛГАРИ!

успех!

Такива хора са бъдещето на България, да дават добър пример, а не омаскарените крадливи политици и олигарси-наркомани!

Радвам се, че има и такива хора. Успех!

Преди десетина години имаше войни за земя за земеделие, къде е била тази пустеещата освен по баири и по места с лоша почва? Последните и сега са пустеещи, като единствената промяна са или прирастваща гора, или някой ги е обявил за пасища. Историята за пустеещите земи преди е клише, използвано съзнателно и с цел.

Май има несъгласни? Може да съм в грешка пък. Свободни ниви не съм видял, но може да е имало някъде скрити, в някой отдалечен край на Добруджа, Тракия или Странджа. Всеки търсеше тези скрити ненаети и необработени ниви, но нямаше. И сега няма.

В момента тече процес на поляризация в обществото - умните и добрите ставата все по-умни и добри, лошите и простите - все по-лоши и прости. Съотношението вече е известно и научно установено - 80-20%.

В момента тече процес на поляризация в обществото - умните и добрите ставата все по-умни и добри, лошите и простите - все по-лоши и прости. Съотношението вече е известно и научно установено - 80-20%.

Български био продукти се изнасят в Западна Европа, там могат да си ги позволят. А в България се внасят боклуците от конвенционалното земеделие на цяла Европа, тук можем са си позволим само това. И на фона на тази мила картина изказвания, че благодарение на еврофондовете имаме земеделие, ми идват малко в повече. И какво земеделие имаме - крупни зърнопроизводители и малобройни стада с някакъв добитък, направо чудничко! Всеки, който е хващал мотика и е отгледал нещо със собствените си ръце, разбира за какво говоря! А на всички останали - хубав ден от мен!

Точно така е и конвенционалните боклуци на българския пазар са редовно на цените на био- продукти на запад. Има нещо тотално сбъркано и тенденциозно в това. В България се сее много слънчоглед, но почти липсват слънчогледови продукти на пазара, освен познатите. В Германия си купвам студено пресовано слънчогледово био-олио 500мл. за 1,79€, а в България био олиа са някакъв раритет. Редовно продукти, от баници, сирена, олио, масло, та до храни за животни имат вкус и мирис на гренясала мазнина и се продават на безумн цени! И после с е чудим, защо хората са масово болни от какво ли не!

Нека отбележа, че нерафинираното слънчогледово олио е сред най-склонните за гранясване. В Германия е нормално да има лудост по еко- и био-. Всеки търси онова, което му липсва - та и там е така. Там ще си набереш сливи в някое село или орехи, ама друг път - затова има такива неиндустриални продукти в магазина. Тук ще има джанки в магазина като цъфнат налъмите.

Що се хабиш да обясняваш . Материала е проЗт. Важно е 20 год. БМВ и опс боклука у дерето когато съседите не гледат.

ТАКИВА ХОРА ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ

Ловешка област..... в подножието на Странджа?!?!?!?

Този симпатяга е от кръга на Цвета с,кса. Бишвата на Бойко. Големи сноби, с разбира се кухо, апартманетно детство. Близък с Лукоил. Репетирано до безкрайност освободено поведение. За много неща е прав в думите си. Но в поведението си е безпардонен. Верен е само на новите партийни поръчения. На тази голямата партия. Интернационалната. Сега глобална. Проблемите с циганите и въобще крадците, с неяснотата за статутите на земята него не го касаят. Те са за простолюдието. Тоя е като Филип Харманджиев. Комуне в душата - каубоец в гъзата.

за мое разочарование. Мартин Ганев, според 5-минутно търсене в гугъл, има чудодейната способност да привлича европейски средства и за предишния си бизнес, и за настоящия. Тъкмо се вдъхнових, че е възможно всеки да осъществи идеите си, ако е умен и ентусиазиран... Както се казва, ако в България нещо изглежда твърде хубаво за да е истина, най-вероятно не е.

Особено ме развеселиха нелепите твърдения за бурените в био градината му! Всеки земеделец знае, че бурените са първият гостоприемник на насекомите, пренасящи вирусни болести по земеделските култури. А при нападение на вируси вероятността за някакъв добив клони към нула. В този смисъл, бих посъветвала този "био земеделец" - повече плевене и по-малко философски размисли!

И защо минуси? Направих си труда да цъкна в гугъл. Горе долу това излиза. Без отношенията с Цветелина Бориславова. Наистина, че то като имаш тласък първоначален е лесно. Но първата стъпка с цената на какво е? Много хора познавам, които искат и имат капаците. Но нямат партиен гръб или на някой от новобогаташите. А те до един са комунистически наследници. Това са факти. Верно добро дело. Но реално е с цената на затапване на хилядя малки семейни проекти по селата. Таквиа като този и партийните вълци зад гърба му на колко хора прекъснаха традиците свързващи ги със земята. Откъде извади милионите за техника? Я по сериозно. От Дай България и Дий България . То прокети има и идеи има. Но около вас си колко ще посочите наистина само самостоятелно с труда си осъществили модерна ферма? да не говорим за мащаба в площта. Той само за нотарилани договри е платил стотици хиляди. Я по реалистино. Комунизмът не си е отишъл, никак даже. Дали ще е ГЕРБ или ДПС или БСП или Атака или ... все са червени куфарчета. А те от нашите майки, баби , бащи и дядовци пълнени. Другарите знаят да дават.

Съгласен, познавам човека от 10-на години. Безскрупулен като поведение, но лустросан с вежливост като отношение. Прецака с лъжи няколко човека, които му повярваха. Става дума за съвместно управление на плаж на концесия. Резна ги и сега същите не искат да го чуят дори. С мен поддържа нормални отношения и се интересува от бизнес, но не му давам да се сближи много. Понеже не знам на кой етап ще ми се озове с нож в гръб. Подло лайно общо взето. И това някак не се връзва с будител, а с обикновена фурнаджийска лопата и предател.

Дано след като прочетете материала си зададете въпроса: защо БКП=БСП не допусна изучаване на религия в училище.

последните 29 години колко години управлява БСП, защо все някой друг е виновен ?

последните 29 години колко години управлява БСП, защо все някой друг е виновен ?

Biozemedelieto e palna izmama i taka shte bade dokato zavisi ot razni firmi koito davat sertifikato sreshtu pari. Za da ti priznaiat produkciata za BIO triabva da si platish na firma ,firmichkite estestveno sa na ooredeleni hora i sreshtu pari ti vadiat akavto iskash sertifikat ,tova e cialata sistema. Ako jelaesh naistina Bio prosto kupuvai ot chovek kogoto poznavash i moje da se doverish.

Аз мечтая да оставя гора и чешма.

ЕМИ ОСТАВИ...БРАВО

Имаме една природа и не мога да си представя как ще я оставим за децата си, съсипана с химикали с изсечени гори, ерозирала, пълна с боклуци. Това за мен е съвършено неразбираемо, изтъква Мартин. Матряла бате матрялаа... Почвам да му вервам на Батман. Ама дано децата ни не живеят тук и с тоя народ...

Да е жив и здрав и да има сили и инат да се запази като свестен човек въпреки че в държавата на мафията това е много трудно

От тях!

Браво! Ето един човек с актуално мислене. Дано се появят повече такива.

и такива българи, без много да шумят, да се афишират по форумите - произвеждат истинска храна без да участват в управлението на държавата. Осигуряват храна и работа на много семейства, не се срамуват да ходят с гумени ботуши, работят по 13-16 часа в денонощието, без почивен ден /само когато вали почиват/.На такива хора се крепи все още тая държава а не на тези.Народа е казал - "който не работи не трябва да яде".А в нашата мила татковина най-много ядат тези, които нищо не работят - това е демокрация, това е новото мислене на търтеите и дървените философи.

Кво му правите реклама на тоя? Поне пишете, че е платена статия/новина.

И реклама да е, все пак е нещо положително, за пример. Ако трябва да четем само черна хроника, катастрофи и убийства, съвсем ще колабираме.

... oblechen e s drehi ot Iliqnci...