Коментари - Предполагаемата смърт на Пригожин премахва един проблем за Путин, но може да му отвори други | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като статията е написана/препечатана/ на доста висок стил и в някои свои части , анализите са неразбираеми за ограничените умове на възрожденци, то и коментарите се лутат в различни посоки без да уловят точния смисъл на написаното. Извинявам се, но сигурно и аз няма да бъда разбран.

Не преставам да се учудвам защо всички изповядващи евроатлантически ценности много обичат да плачат на чужд гроб???Все загрижени за народа руски,а не за собствените си:))))

Чета глупавата статийка и се смея ! Ама той Путин, ако така лесно може да убива неудобните, то Навални отдавна да е под земята ! Статийка за шарани !

Вагнер е на Русия, а не на Пригожин. Путин обясни ясно че са финансирани изцяло от Русия. И с Пригожин и без него нищо не се изменя. Дори и без Путин нищо няма да се промени, защото в изпълнение на плановете на Путин Русия вече се управлява от съвета за национална сигурност. Това е защита срещу дестабилизация на Русия с убийството на отделен човек. Много преди да научим за Вагнер се говореше за специалната армия на Путин от командоси от най-висока категория

На Путин един на западо 30проблема....

е проблема на всички диктатори - УСПЕШНИТЕ хора и КРИТИКАТА от тях е вредна. Пригожин, ген. Суровокин, оня другия генерал, дето след посочване на слабостите го свалиха от длъжност ... УСПЕШНИТЕ хора са и умни, след тези примери, ЗАЩО някой кадърен руснак да се мъчи да постига нещо на фронта? С успехи или не, все ще го убият - я украинците, я своите ...

Анатомия на руския трол. 1."Абе, джендъри, само като чуете Русия и продажбата на памперси се вдига! Русия никога няма да нападне украйна! Стига изтерясвахте, като ония демент!" 3 дена по-късно след като шока е отшумял малко и менталните шпагати са почнали дадават резултати. "Е, Русия даже се забави! 14 000 убити, Русия да гледа ли? Алея на англеите!!! НАТО ги обкръжава!!!" Година по-късно. "Голяма работа, че Финландия и Швеция влязоха в НАТО..." 2. Метеж. 1 ден - "Тишина." 2 ден - "всичко това беше постановка! 5 ден - "Постановка, за да накара къртиците на прогнилия Запада да се покажат. Блестяща идея и брилиатно изпълнение!!!!" 2 месеца по късно - "Така умира всеки предател..." 3. Генерал Армегедо е уволнен. Ден първи.. "Ех, какви сте шарани и как вярвате на украинските парцали... Те викат и, че печелят и вие ще им повярвате. Ха-ха. :)" Ден трети - тишина... Извод: Путин да увисне на Червения площад, нашите ватници пак ще излязат с обяснение, защо всъщност това не е станло и как всеки момент ще излезе в гръб на колективния Запад... Челновете на култовете, които предричат края на света, не напускат култа след грешно предсказания. Напротив. Стават още по-отдадени на култа, защото в противен случай ще трябва да погледнат в очите вероятността, че може да са сгрешили и, че не са били прави... Тогава всички подигравки ще са били заслужени. Всичките жертви ще са били за нищо. Собствения им образ в обствените им очи ще се срути. Не мисля, че нашите ватници има силата да се справят с личностна криза от такъв порядък.

Гробовете на загиналите вагнеровци се унищожават в Русия. Ха ха ха, така става като умираш за Путкин , той идва и ти се изсира на гроба. Така е в страната на изродите. https://www.youtube.com/watch?v=VQSw4xgitrg Русофили това е за вас, вие нямате никаква стойност за Русия и Капутин. Щото сте нищо.

Спокойно, като дойде Възраждане на власт и ние славяно/българските патриоти ще се изсерем на гробовете на соросоидите и евроидиотите

Theodore Alexander

И кога ще стане това , хахаха на голопуткин ден !!!

Па ти ако си мислиш, че имаш някаква стойност за НАТО и/или ЕС, помисли пак :) Или я недей, земеш пометнеш, че то гледам не ти е лесно :)

Защо му е на Путин да убива негови хора ? Няма логика в тези Твърдения ! Той не Еврея Зеленски да избива хора !

Ха ха ха, ти не си умен нали?? Кой се опита да убие Навални? И още много много хора?? Скрипал?

Много Цинизми и глупави псувни тука в този Дир БГ !

Глупости с това. Самия Вл. Владимирович е достатачен мощен и пръницалелен политик. Не е ли той самият който прави колективния прогнил запад на луд от години. Всички на запад от руската граница го е страх от него. Русия няма нужда от никого освен от Путина! Достатачно с малоумни спекулации. А на Пригожин мо бе направено атентат от укрите, техния министър на правосъдието вече си го призна с половин уста!

Кремълското джудже е гола вода.

В. В. Е умен като кокошка. А народът му се радва на африканската бедност.

Кремълската пизда се разкрачи яко,все някой ще я наниже.

Самолета на Абрамович, който явно е вълшебната фея свързваща петата колона на Руските олигарси със света, тогава ми пускайте такива словоблудства. Само идиот може да мисли, че Путин ще гътне ГРУ елита. Дори да е имало такива намерения, едва ли щяха да са насочени към целият команден състав. Пригожин просто щеше да се разболее от неизлечима болест в Африка и точка. По всичко личи, че това е действие на диверсанти, агенти на ЦРУ. Летеца собственик на компанията, която поддържа самолета никъв го няма. Няква ковра от компания искала да купува самолета и въпреки мерките за сигурност и дали достъп. Даже видеа има с нейните коментари от самолета, как трябвало коженият салон да се освежава. Всичко говори за пробив във сигурността. Тезите за С300 отстрелване са абсурдни. Има видео на падналото крило върху което няма никаква следа от осколки. За незапознатите при взрив ракетата изхвърля осколки точно по логиката на ловна пушка със сачми.

Диверсанти от Филипините и Бангладеш.

Статията започва леко умерено и по средата си изливат желанията на Запада, а не реалната картинка. Как си мислят спецовете, че Путин/ФСБ не са имали.постоянна опашка над Пригожин. Бил имал лични контакти и сега, хоп всичко изчезва. Това е държавна машина и Пригожин е бил част от нея, а не самостоятелна единица. Дали.някой в Щатите или Англия ще прави нещо голяма, без службите да знаят. Тук в Англия заради снимки на една от палавите принцеси, службите организират уж банков обир и се докопват до тях. Клетите обирджии без да знаят, свършват мръсната работа и биват избити до един след това. Даже има направен фил за това, но не посмяват да кажат, коя е кралската особа. Не говоря за снахите като Даяна. Отделно- Ми-6, заради многото картели и банди за внасянето на Кока, решиха да заложат на албанците и да окрупнят пазара. Посредните 10-15 години шиптърите почти монополизираха пазара на едро. Но зад всичко това стоят службите.

"Ако на някого вътре в Русия е изгодно убийството на ръководителя на ЧВК "Вагнер", това са враговете на Путин във властта, които разбират, че този - условно казано - изстрел с ракета силно подкопава доверието към върховния главнокомандващ. Внася смут и разделение в обществото, поражда съмнения и отчаяние. И в ръцете на петата колона, на Запада и Киев попада силен аргумент. И окопалите се врагове ще пригласят на Центровете за психологически спецоперации, внушавайки на масите мисълта, че властта е поръчала убийството. Това, между другото, вече се случва" ...

Като ги чета тези "анализи" писани от западняци или руски дезертьори, на моменти направо се хиля на глупостта им и колко малко познават славяните и по-конкретно руснаците.

Трябва ли да познават всяко животинче? За какво им е на западните, т.е. на нормалната част от света да познават екземпляри от зоологическата градина.

Трябва да се фокусират върху изследване на едноклетъчните от вида Амебус Булгарикус. Няма такива примитивни организми като тях.

Е само в англо-миндилската пропаганда и глупаците. Точно в момента, в който се очаква започване на военни действия в Африка, Путин решава да очисти Пригожин, и още по-важно Уткин. Не ме разбирайте грешно, всички са маскари. Само дето тоя похват ми прилича много, ама много на ЦРУ. Те сумати народ избиха в самолетни катастрофи заради клана Клинтън. А и принципно всеки неудобен не се свенят да го свитнат с още невинни хора, така се постига ефекта на plausible deniability. Естествено са 6д шахматистите ще почнат да вадят от десет кладенеца вода, и само на главата на Путиня ще я сипват. Само да ви припомня, според същите тези "източници", "експерти" и "журналисти", Северен поток е взривен от Украинци с яхта. Тва барокамера, миниум 2 тона експлозив, не са пречка. И те така. А генерално, смъртта на Пригожин го прави национален герой и всъщност постига негативен ефект за Кремъл. Както скрито се опитва автора да ни намекне, докато явно праска пропагандата.

Добре е любителите на путинова Русия да разберат голата истина. А тя е, че Русия е по-бедна от България. И произвежда само стоки с ниска добавена стойност. По това тя прилича на държава от третия свят.

Мале мале, ваксинацията не ти е простила. :)

Щом Киев праща дронове камикадзе до Москва, какво пречи да са свалили с такъв и самолета на Пригожин?!

Тия атаки се координират, финансират и режисират от ЦРУ и МИ6.

Идеята ми е ясна, кой точно го е направил не е важно, но е в полза на Киев и неговите съюзници.

Това е режисирано от Цейлонските сили.

Путин щял да разследва. Ще установи, че лично той е убил готвача.

Все по - често и на запад и на изток се говори и пише за вероятна или предполагаема смърт на Пригожин.Във въздуха са били два самолета на Пригожин .Единия е паднал а другия е кацнал някъде.

Незаменими , никога не е имало !

“самолетът да падне от небето” егати журналятя егати мисирките

"Анализаторът твърди, че ако Путин наистина е отговорен за смъртта на Пригожин, това показва, че той прилага брутална репресия при всеки случай на несъгласие с неговата позиция." - Добро утро! Руснаците така разбират демокрацията.

Пригожко беше национален бандит за Русия, а с тях никой не се церемони !!!!

Май си баба пичка.

"Така и все още не е ясно каква е причината самолетът да падне от небето" Автора е боклук. Изминали да 3 (ТРИ) дена от катастрофата и ОЩЕ не се знае причината. Разследванията на самолетни катастрофи траят 2-5 до 10 години. Изминали са три дена и боклука ни осведоми, че ОЩЕ не се знае причината. Пълна боза. Вкисната боза е тази статия. Ебати боклуците.

Следствения комитет на РФ твърди че е било заложено взривно устройство в самолета. Проблема е че никой не му вярва.

Самюъл Рамейни, анализатор в лондонския мозъчен тръст Кралски институт за комплексни услуги (РУСИ)

Гробовете на загиналите вагнеровци се унищожават в Русия. Ха ха ха, така става като умираш за Путкин , той идва и ти се изсира на гроба. Така е в страната на изродите. https://www.youtube.com/watch?v=VQSw4xgitrg Русофили това е за вас, вие нямате никаква стойност за Русия и Капутин. Щото сте нищо.

Има проект дървените кръстове да се заменят с паметници бе идиотино. Има снимки в нета по други места. Елементарна паплач сте.

Не, направо ще асфалтират отгоре, затова е приготвено. Паметници ама на куково лято. Като ги сложат ми се обади. Бордюрите за асфалта вече са сложени, а ти си фанатизирай.

Без земеделие, промишленост и армия, тръгнало да обяснява на най-богатата на ресурси държава, че са зле. Няма русороби, момче. Нормалният Българин е наясно кви са схемите на олигарсите от Давос и Америка. Ма пръцкай тука за центове. Що не скочиш до Украйна да помогнеш на захисниките? А? Миндил прост.

И за какво му е да ходи? Те твоите авери братушките сами се затриват там. Това, което вие малоумните путински блядове не схващате все още е, че Русия вече няма как да наложи контрол над Украйна. Както и да се развие това "СВО", сори да превземат Киев, дори контрата да се разпадне, дори да задържат Крим и всичко на изток - контрол няма да имат. Ще стане същата излагация като американците в Афганистан - един ден просто ще станат и ще си тръгнат позорно. Това и вашият Кремълски лидер отдавна го е разбрал, но той също така осъзнава, че няма избор освен да влачи този цирк колкото е възможно по-дълго. Защото всичко друго за него е равносилно на смърт - в буквалния смисъл. Живейте си там в руския балон и плюйте по България, нещастници!

Типична пропаганда по бандеровски: от нищо правим сензация. Ми тоя долбайоб да ги беше питал какво правят като ги е видял. Застлали са къмъчки, сигурно ще изливат плочи да не се калят хората като слагат венци.