Предотвратиха застрояването на зелен терен в "Младост"

Съветници от 3 политически групи си взаимодействаха успешно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо даряване се вихри, и всички в сговор и любов. На Иванчева пранги и на д-то, а на шайката крила.

Къде остана зелена площ в Младост изобщо? Покажете и какво ще се строи в Младост-3...и там е зелена площ, която стои така от години...и подобието на нещо останало(бетонен навес ли е) на кръстовището с/у Общината...което събира само боклуци. покажете какво ще се строи до Лидл в Младост-3...и там е зелена площ.

Аз пък съм от Младост 4 и не съм съгласен тук да се премести строежа. След като парцелът е в Младост 1 и всичко е законно, да строят там.

Нищо де, за сега са"предотвратили" застрояването му, като мине малко време ще се застрои. И тогава хем в Младост 4, хем и този на Цариградско.

хвърляне на пепел в очите! не вярвайте! 3 пъти протестирахме на всеки 4-8 -12 години в мусагеница. сега елате да видите какво е останоло от парк въртопо в квартала - навсякъде изкопи, заведения, спортни съоръжения, необходимите по закон 16% зеленина са покрити с чакъл за паркинги на офисите или асфалт за платени паркинги, терена за частното училище бе бързо приватизиран следователно продаден за строеж на ново частно училище в което не е ясно дали има 1% зелено, елате да видите училището е построено, и на тротоарите и паркингите дават в продажната община виза са строеж, излиза че обитателите на старите блокове нямат право на паркинг, тротоар, зелена градинка, всичко се продава щом наоколо има метро и бързо се продават обектите

Психопати, застрашаващи живота на всички в територията на софия

Усещам повишаване на арестите на заловени при взимане на рушвети от "инвеститори"!

Иванчева, Иванчева, Ваклин не спи !

Трябва да се използва намалението докато я кметицата е в ареста и да се стартират всички спрени от нея застроявания на зелени площи.

Това са измислени собственици на измислена приватизация! Никой не си е пасал кравите на тези терени и не е сял картофи преди 1944г.! Точно от кое село са идвали и с какъв превоз! Тука трябва съд за лъжесвидетелства!

Близо 40 години наблюдавам влиянието на тежкото строителство(блокове и др.) върху един определен район на Младост 1 - теренът на Горната Младост сляга и се придвижва към Долната Младост(по-известна като Мусагеница). Дървенишка река променя коритото си многократно и прави острови. Поддобно е положението откъм Долната младост, с тази разлика, че тя потъва под Горната. При Долната - имаше един скат над реката, който вече не съществува. Хълмовете и на двете Младости са глинесто-песъчливи. Детството ми мина в този район(баба ми и дядо ми имаха имот там, който вече е зоната на псевдопарка), така че го познавам много добре.

Пръйте кмет па от протестърите

В момента в Младост 3 срещу "Патиланци" се разчиства огромен терен, който е част от парка. Градинката до Лидъл в Младост 4 също предстои да бъде премахната и там да се направят още 3 блока. Пфууууу, натикайте всичките 7 милиона в Младост, майка ви да...

Нищо не са предотвратили в Младост. Само с го преместили от единия в другия. Младост е клоака вече. Блгодарим ви господа продажници и спекуланти.

stankow

Ясно, в същото време 2 други зелени площи са разрешени за застрояване. С тази новина се хвърля прах в очите.

Няма да се строи в Младост 1, а в Младост 4...пак върху зелена площ. Бравос!

За да строят на него друг 20 етажен....То и сега не може в междублоковите улички да се пресече, като дива магистрала е от влизащи и излизащите коли на живеещите....не си го представям, ако имаше още 200 коли и нов 20 етажен блок....Щяхме да почнеме да се избиване, да не говорим, че 18 метра отстояние нямаше да има между никои от блоковете , както е по закон