Коментари - Преди последната реч на Фон дер Лайен - какво свърши и какво не успя председателят на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли нещо за смсите с чифутския ветеринар бурла, че не ми се чете тоя парцал

Браво закопа ЕС!!!

Фондер лайнен, олицетворението на продажния сатана, това което направи тая пача е да досъсипе тъпия ви ЕС!!!

Просто най гадният псевдо политик. И в пряк и в преносен смисъл.

Ужасяващият пример за отрицателна селекция при избора на местно ниво на политици за Брюксел. Тая съсипа Бундесвера, после и ЕС.

тая мисирка направи по-лоши работи за ЕС и от Меркел, да си ходи и на съд

Поредния провал на тъпата Тутурутка след сума министерства в Германия. Но ако нещо трябва да й се признае -добре следва инструкции от дивачето. Все едно кой я сложи там

"...спечели енергийната война с Русия..." Така ли? Ние защо не сме разбрали?

Неадекватните наркомани европеиски лидери съсипаха всичко коронпирани идиоти евролидери идиоти се надпреварват . Кои са по големи идиоти те или украйнците.

Тази жена е злото. Тя продаде не само ЕС на САЩ, но и живота на хората на ЕС, които ваксинира с насилие. Днес ваксинираните държави имат 20% свръхсмъртност и 200-300% свръхсмъртност приновородените бебенца. Има дело срещу Урсула. Тя смачква правосъдието и делото не може да мине. Урсула е проводник на нов вид фашизъм от САЩ. Все повече хора разбраха това. Медиите са под котрол, методите са фашистки, Урсула е фашистка. Няма нито една истина втезите от тази статия. Всичко е лъжа и фалшива пропаганда в ущърб не само на благоденствието на ЕС, но и на живота на хората. Това е безумие!

Поздравления!!!

Всяко нещо си има начало и край. И краят за Урсула наближава. И малко ала-бала.

Виолета Рашкова....плащат ти за да възхваляваш такива хора,това е ясно.Как възпитаваш или ще възпитаваш децата си с тези лъжи?

Зла, безскрупулна, много алчна. Унищожителната на най-прекрасния континент Европа.

По добре нищо да не беше вършила. EU е на път да стане EUSSR - какво доживях ?!

Виолетка,от къде получи тази информация,или си прекалила с халюцигените?

Фон лайнен свърши много. Особенно да си напълнят банковата сметка с мъжа си.

По-вредна жена в Европа имало ли е? Може би танти Меркел?, комсомолката от ГДР, но все пак фрауто от Лайнен я бие. Все пак е ученика на бай Клаус Швабата и дори изкарала след акушерството, един спецкурс в Кингс Колидж (университета на британските шпиони), ама не го пишат в дира, т.е. има нещо като магистър по политически науки, ама не съвсем (досущ кат' наш Киру от Харвард)

Пропуснал съм да спомена и Анал-лената Бербок

Сущо има "диплома" от Кингс Колидж

Като прочетеш коментарите ти става ясно, колко прост народ е останал в територията.

Ами да, ние сме прости, а ти си от Бъкингам. Айде бе. Чий го крепиш тогава при простите?

Всъщност човек никога не може да бъде сигурен дали всички тези негативни и нелепи форумни коментари не са писани "под индиго" и разпространявани от една шепа потребители, които пък ни настройват да се обиждате едни срещу други. Под анонимната мантия на Интернет. Приятно съм изненадана от смислени коментари на гражданите, цитирани в статията.

Продажните помияри и шевовете ви, Ви мразим и коментираме безплатно!

Изтриват ми вече 6 коментара! Питам комисията за фалшиви новини спи ли с тази лъжлива публикация? Или тя ги съчинява!

Трудно мога да си представя по-безличен, некомпетентен, омразен на всички европейски лидер. Ердоган я държеше права, китайците не я посрещнаха. Политиката на ЕС може да се опише с една дума: Провал!

Фон дер Лайен остави своя отпечатък още с встъпването в длъжност...........да доказа че няма права на човека, демокрацията бе либерално потъпкана, едно от няй голямото разделение на обществото е по нейната власт, инфлацията у съюзо бе издигната до нови върхове, разликата между Западна и източна Европа се увеличи по нейната влас... като при миналио съюз преди за Москва сега робуваме за Берлин..... Общо взето след всичко това обективно казано ..... обективно е да се каже че тя е боклук и нищо позитивно не е излезнало от нея.... А за корупцията от нейната страст се замете под килима и от вас мили Дир

няма да е зле един паметник да и направим , на мястото но моча .

Само ако ще е под него, а паметника да изобразява обществена тоалетна, където всеки в нужда да си изпразва червата

днес нали не е 1-и април?

Целият ЕС Туск бе по.човечен от тази мърша

Помия!

Абе,Вие луди ли сте какво е хвалите тази нациска,тя прецака Европа,а Вие е представяте като герой,направо нямам думи,този свят наистина се побърка,майко мила......,Ужас!!!

Тя превела ЕС през коя пандемия през изкуствено създадената от тях чрез изкуствено създаден вирус посредством ензими с късане и съставяне на определена нуклеотидна последователност в рнкто на вируса под глоув боксис с костюми с автономно подаване на кислород от мъжът и.

здраво и си отиде-това свърши. След някой ден ще и цъфнат кирливите ризи като я подгонят за корупция.

Съдейки по фамилията и, успя да усере нещата.

Нали;)

Само че с коментари!

По ниската тарифа е така;)

Нещо много малко коментари, чак е съмнително. Трябваше да не ги пускиате, както правите когато се самонаграждавате с измислени награди за журналистика!

Какво свърши? Стана най- корумпираната жена в света. Благодарение на нея умряха милиони хора, а други десетки милиони ще умрат през следващите няколко години. В общи линии надмина Хитлер и Чърчил взети заедно

Е, успя да съсипе цял континент. Това не е лесно.

Мразя ердоганчо сатрапа, но много добре остави този парцал правостоящ.

В топ три на най-големите политически престъпници в света. Само със схемите покрай ваксините надмина правителствата на цяла Европа.

Какво свърши? Стана най- корумпираната жена в света. Благодарение на нея умряха милиони хора, а други десетки милиони ще умрат през следващите няколко години. В общи линии надмина Хитлер и Сталин взети заедно

Как какво? Свърши това за което са я назначили презокеанските корпорации. А именно да им напълни касите и да срине икономиката на ЕС .

++++++++++++++++++++++++++++++

Ако речтта е последна, това е добра новина.

Какво свърши?Близо е да го свърши ЕС

Тая женица обещала да се справи с климата !!! О, богове ! ….

След мсовата ВАКСивация ,ЩЕ закрие СЛЪНБЕТО,ЩЕ качи многакратна цената на ТОКА,ЩЕ забрани Телешкоото и свинското и ще ви ПРОБУТА ЧЕРВЕИ,ЩУРЦИ,СКАКАЛЦИ и 150 ЛГБГпола

Ако беше наред, нямаше да има война.

Кво става бе, редактора? Преди малко бяха 9 коментара, сега са 7? Нещо не ти ли харесват първите мнения?

Добре че бяха китайциите да и покажат къде е мастото на Лайнен - на бунището на историята. auf wiedersehen, liebe frauj :)

Поздравяваме я с парчето на Азис -"Умри".

Или на Елвис Jailhouse Rock

Kalin

Толкова тъпи хвалби рядко се срещат.Истината е че немците я изхвълиха като некадърен министър и понеже беше от управляващите там и намериха топла място в ЕС.Там тя твореше глупост след глупост и стана за посмешище на целия континет.Не случайно на международни среща с хора изван ЕС даже не и подаваха ръка и я настаняваха на най далечния стол.

А сега криминално разследване ще има ли срещу нея и съучастниците й? Само на прима виста се сещам за корупция в особено големи размери, злоупотреба със служебно положение, сключване на сппразумения в явен конфликт на интереси, геноцид, престъпления стещу човечеството и още.

Вероятно с това е спечелила Нобел за мир. Те сега на такива ги дават. Може и някой Оскар, Грами и един два пулицера за формиране на истината,истината и истината

Тя е за златен скункс направо. За цялостно творчество.

Най голямата пешка в ръцете на корпоративния елит на САЩ, ЕС остана без икономика и тотално скъса отношения с Русия, нещото което винаги е било проблем за САЩ

Свърши търпението на европейците, не успя да свърши ЕС, ама за малко.

Ос.ра всичко, какво друго да направи?