Преди да убие съпругата си, военният от Стара Загора я пребил пред колегите ѝ

Работи се и по версия, че престъплението е извършено веднага след побоя, защото жертвата не отговаряла на обаждания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупак! ако не я беше убил, а се беше развел, можеше да ни е следващият президент!

Значи колегите й са гледали как упребиват и дори убиват колежката им. Това се квалифициря като съучастничество.

Значи е измислица за пребиването пред колеги. Сигурно става дума за два шамара, не повече. В статията има и други измислици, несвързани с логични връзки и с реалността.

А нас ни управлява военен,смятайте за какъв гнилоч,става въпрос!?

А тези нейни колеги, които са гледали, какви са?!

Мотивът става въпрос за изневяра това не е първият случай на който сме свидетели през последните няколко години

Знаем ги сестричките по нощните смени какви ги вършт... Дано е откъснал и патлака на главния лекар...

Точно пък Вие едва ли ги знаете ,освен от филмите за възрастни.Нисък Ви е отскока за тях ,търсете нещо по земно като за Вас.Те не са от Вашата лига

Военните тепърва няма да имат шанса да се доближават до жена, като ги знаем какви са луди с картечница.

Идиот ?

военен с патлак хаха Да им вземем патлаците викам

Нали имат психолози военните?! Или всичко е пунта-мара....

Военните и полицаите имнават редовно на психотест. Депутатите и министрите - не.

Много простотии са се изшляпали под тая статия. Да ви кажа честно - дружно ви пращам на психиатър. Не на Психолог, психиатър. И да ви обЯсня разликата. Първия лекува с хапчета, втория....да кажем с думи. Пийте си хапчетата хора / амфетките не влизат това число/. :((((

Що, аджеба, за случая всички разбрали, след подаден сигнал от колежка на убитото момиче / светла й памет/, а тоя хрантутник никой не разбрал даже, че отсъства от работа. Ми, щото такава ни е армията бре - взимат супер заплатки, па може и да не ходят даже. Познат военен ми казваше, че ходи за безплатния фитнес / навсякъде са оборудвани с такива екстри/ и всякакви други придобивки - евтин стол, други чудеса, недопустими за всеки обикновен работещ. И накрая кво - хрантутим си ги тия години наред, а ако / недай Боже/ обстановката стане военна, ще мобилизират синът ми, щото видиш ли нямаме армия. Ама моя боравил соръжие само в Кънтър страйк - демек сигурна смърт. А тия кво- фитнес и придобивки цял живот.... Въобще не на последно място - тия как ги приемат за военнослужещи със зачислено оръжие?!? Нещо психотестовете и цедката яко куца, щото тва е Пореден случай на военен избил семейството си със законно притежавано оръжие!!! Кво ни куца?!?! Извинете ме за дългия пост, не се въздържах...

Прост народ, слаба държава!

като не слуша бой . . .

Ама да не я убива!

Са правили видео докато я е бъхтал!

А, и хората си затварят очите, снишават се, като колегите на жената, пред чиито очи мъжът й я е пребил.

Явно е неудачник и психар, но за съжаление е погубил жена си и съсипал детето си.

Великият ЗеленЧорап да не е нещо различно?

За себе си, каквото иска, но защо е почернил жена си и детето си?!

какъв беше вица на дир-а преди дни : Стои мъж в гневна поза и говори: Защо, Господи, момичетата са толкова мили, добри и нежни, а като се омъжат за нас се превръщат в такива гадни кучки? Защото - отговаря Бог - момичетата ги създавам аз, а жени ги правите вие!

за полиция не са ли чували- нанасяне на телесна повреда и т.н.... охрана няма ли в клиниките, такива трябва да изритани веднага. Как може да пребият жена пред очите ти и ти нищо да не направиш... обадили се на майка й! Ненормалници! Къде сте расли, в някое гето ли? Кой ви е възпитавал? Посягануто на жени нещо безобидно и нормално ли е за вас? Потрес!

извършват престъпление пред очите им и то не на непознат и те си затварят очите... ами ако някой непознат навън е в подобна ситуация, сигурно ще го подминат като куче без да му обърнат внимание. Това ли ни е самосъзнанието и човечността? Срам!

Ако извикате полиция за такъв "инцидент" рискувате да ги уморите от смях. Никой няма да си мръдне задника, а и да дойдат НИЩО няма да направят. НИЩИЧКО!

Еми - влачете се след такива типове и така ще бъде. Този не е идиот от вчера, нито жена му насила си го е избрала.

Ако има ред и няма завист,една мома на цяло село стига! Военните и милиционерите са доказани тъпаци!!! Защо е нужно да биеш и да убиваш??? Багажа и чао като не ти отърва! Жени да искаш!!! Сега какво...дете-несретник,двама млади хора -мъртви! И всичкото това от простотия!!!

И това, която си написал е простотия,ама с 40+ са го оценили

Няма здрави хора вече... язък за детето! Как убиецът не помисли за него! Егоист до егоиста - глобалното консуматорско общество - е, това е!

Военен от НАТО.

Не се разбират вече, не се обичат За какво бе оставихте детето сирак бе тъпунгери и двамата? Разведете се и кой от къде! Млади хора. Щяха да създадат нови семейства. То вярно ,че някои жени докарват мъжете си до лудост. Ама па къв мъж е да не й тегли просто една майна и да я остави?

Сигурно не я бие за първи път. Трябвало е отдавна да го зареже. Вдигне ли ръка веднъж да удря, спиране няма.

В миналото жените на офицерите са ходели с воали, за да пазят честта и името на съпруга си. Сега са най- големите...................... Както и мед. сестри. А тази е медицинска сестра и жена на военен.

А какво ще кажеш да ги огребваме с мъжа и, ако той умре ? :)

Много си тъп Саше!

но забелязах че тук се е развихирил спор. И двата пола изневеряват но има огромна разлика. Мъжа може да чука без да се влюбва, просто за сексуално удоволствие. Жената не може. Един път налапа ли чужда наденица, разваля семейство, дълги връзка и тн. С други думи къса синджира. Ей там е огромната разлика. Разбира се това не важи за простетуцията защото са намесени парични плащание, т.е. партньора не е избран по шрепочитани качества. Затова мюсюлманите например разрешават мъжката изневяра и многоженството. Но ако жена изневери, режат главата. Просто особенности на половете.

Нищо не разбираш нито единия, нито от другия пол. Направо си неспасяем случай! Ходи се гръмни някъде, че някоя страда от простотията ти!

Губиш си времето. Това е от утайката.

Кой ти е казал, че жената само я интересува дали мъжката и к%рва е влюбена или не, ако е изневерила? Кой ти каза, че искаме да спим с кръшкачи? Мъж, който е изневерил е гнусен и няма стойност. Да ме простят шепата свестни мъже, но манталитета на останалите ви е гнусен като вас самите, които заради една дупка са готови да съсипят жената и семейството. Това е още по зле. Ако е любов ще го разбера и ще го пусна да си ходи с нея. И аз ще търся любов.

Че зак какво ти е тоя синджир с жена, която се ебе наляво надясно с някакви? Ти нали се сещаш, че това е супер унизително. Добре че се махат. По-ужасно е да ти се вре после и да ти говори някакви тъпотии.

Това ли е оправданието?

Идиот. Кой ти е казал, че на жените им прави кеф да ви лапат мърлявите , смрадливи къси пишки, та и да се ,,влюбят,, тъпанари. За вас две истанбулски конвенции и бой в затвора за насилие

Разбрах примера за проституцията, който си дал. Ако жена ти е проститутка няма проблеми, защото е просто бизнес и не е нещо лично че да се впрягаш.

Умните хора са го измислили - тиндер, миндер, чук, чао. Никакви последващи ангажименти и усложнения. Ако искаш все пак нещо по-продължително - предбрачен договор.

Дам, прав си! Много е яко. Хайде сега си помисли каква би била съдбата ти когато станеш на 60 години и грохнеш. Я сега си помисли и за 70те ти. Да няма кой една супичка да ти стопли. Да си говориш с телевизора, защото няма жив човек в жилището ти :) За кои умни хора говориш? За онези с милардите, които шмулят 20 годишни манекенки ли? Ами за твоя информация :) не си от тях :) И ще жулиш ракия от скуа. Вероятно и сега това правиш с "приятелите на по чашка" пред панелката!

Предбрачният договор не е кой знае какво спасение за повечето хора. Най-малко не можеш да сложиш попечителство за децата си в такъв договор. Това е само един пример. Не можеш да сложиш гаранция за секс и уважение и лоялност в него. То ако се тровиш 10 години с някоя и ходи да гълта на тоя и оня, а на тебе нищо и ти вземе децата, хубаво че имаш договор, но пак си си изкарал супер тъпо през годините когато е можело да е готино.

Егати колегите. Никой да не реагира! След дъжд качулка. Като разследвате ще върнете ли живота на една майка.

Нали бил с ударена глава преди да я гръмне. Кой знае какво се е случило. Трябвало е да извикат полиция, но може би е имало допълнително обстоятелство.

Имаше не един и два случая на убити жени, които са сигнализирали и имаха ограничителна заповед срещу насилника. Не зная къде се чупят нещата в нашето общество, но трябва да се намери изход! Това, което се случва е безумно!

Чета коментарите от известно време. Заключението е, че българина оправдава мъжката изневяра, но ако е жена, то тя заслужава смърт. Как веднъж един не осъди мъж за изневяра.. Може да сте родени в Бг, но лицемерното ви съзнание е от южната ни съседка. И после се чудят, защо жените бягали

Откъде научи, че войникът е изневерявал?

Къде прочете, че е за него? Я прочете пак, но с твойто бавно темпо.

Работя с жени цял ден и половинара време мислят на глас как и с кого да кръшкат . Това са хора с по 2 деца Не дрънкай глупости за българската жена.Няма такава вече ..Само миндили..

Май те свалят или се мъчат да те прогонят от стаята.

А аз работя почти в мъжка среда, но не си заслужаваш да си губя времето точно с тебе да те светна.

Викаш само в България мъжете изневеряват а? Ама че си глупава.

Къде пише "само" , примат неграмотен?

Един мъж не може да изневери. Няма как, защото мъжете си държат на думата. Няма как да лъжеш и да шикалкавиш с цел да прикриеш изневярата си и да си мъж. Явно не си нищо. И няма как да имаш приятел, който прави такова нещо. Той щом това нещо прави на собственото си семейство, смятай на теб каква мизерия ще ти сервира без да се замисли.

Ха ха ха ха ха много насериозно си се взел нещо,

Според теб моят бивш мъж като спря да прави секс на 40 и изкара така още 10 години, дали просто е забравил, че е мъж заради мен и думата си?

И мен ме разсмя. Направо го съжалих. :))))))) Не му е лесно сигурно. Дано е ирония :)))

Направо си жалък! И ограничен интелектуално! Жените с други жени ли изневеряват? А, дебиле?

Виж какво, ако и теб те е заплашила някоя кукувица, че ще те гръмне ако й изневериш, моля ти се дай знак.

Само искам да ти кажа, че това е вид кастрация, отделно агресия. Няма да се изненадам, ако вече имаш проблеми.

Е супер долно е да изневеряваш и да лъжеш. Не мога да отговоря на всички и за конкретния ви случай. Отговорът ми беше за мъжете, които изневеряват, защото имаше коментар какво мислим за мъжете, които го правят. Жена ти да ти изневери е най-гнусното нещо. Супер отвратително. Сериозно, несериозно, то ако за такова нещо не ти пука, аз не знам закакво ти пука. Просто честните хора не трябва да си имат вземане даване с такива идиоти. Какво чувство за хумор, ако такава мизерия ти правят? Все едно да те бият и да се бъзикаш. Няма какво да се говори повече с такъв човек.

Колежките ми на работата нямат търпение да изневерят на мъжете си защото били им ,,омръзнали,, и им станали скучни... Българските жени от стожери са се превърнали в нимфоманки и откровени курви. Убийството е резултат от деградацията на обществото..

Е така е. Ама това не е достатъчен довод да ги убиват.

Но е достатъчен мотив .

Помиярскя държава с завършени олигуофрени

Боже мили! Като я е пребил пред колегите,никй ли не е извикал полиция? Защо никой нищо в Не е направил,след като още на работното и място се случва инцидент? Божее ужас...горката жена и горкото дете цял живот без майка....

Ако беше нервен пациент който да изпсува, нарушавайки им раздумката с кафето, сигурно щяха да се обадят на полицията.

трудно е да живееш с възрастен човек, дори да е Ал Пачино, казва жена му когато се развежда с него - млада жена и възрастен мъж, трябва да живее с проблемите и болестите му, а я ревнува от всичко и всички.

Щом в българската армия има подобни откачалки; Бог да пази България! Щом в едно семейство има тежки и нерешими проблеми има цивилизован начин за решаването им.Що за изрод трябва да си, за да убиеш жената? Ама била ти изневерявала. Ами разведи се! Хората са го измислили преди повече от 100 години.Подобни "военни" са срам за българската армия! Ако разчитаме на такива да пазят страната ни, работата пиши я бегала. Не само, че е психически лабилен, но и неграмотен.Държал се е с жената като с животно и се е надявал да не му изневеряват. Как стават тия неща?!

За какво е военен,ако не може да убие една жена.Цяла армия трябва да посреща с "Напред! На нож!"

Хайде реално по темата. Това е болен индивид, професията е без значение. Поне поради професията си е имал оръжие и всичко е свършило за миг за жената, а не като онзи урод дето си уби приятелката от бой. Но те явно отдавна са имали проблеми и тя отдавна е трябвало да го напусне. Той по всяка вероятност е бил нарцисист, те никога не се променят. Те и не обичат, а притежават. Според тях тя е тяхна завинаги за да я мачкат. Истината е, че почне ли лошото отношение трябва да се бяга. Никакви втори или двайсет и втори шансове. Колкото по-дълго стоиш в тази връзка толкова по си податлив на Стокхолмския синдром. Тогава е почти невъзможно да се откъснеш. А ситуацията постепенно ескалира докато насилникът убие жертвата.

Стара Загора. Не е местожителство, а диагноза.

Ако е той убиецът явно го чакат да възкръсне,за да го осъдят.

Военен прокурор,следовател!?Нямат ли край тези държавни хрантутници?!

Един военен за да изтрещи толкова, значи 99% става въпрос за изневяра. Шапкарите явно трудно понасят подобни неща. Сигурно егото им е много наранено. Но колкото и да си обиден, слагаш край на връзката и толкова. Ти по своя път, тя по нейния. И двамата се грижите за детето. Много егоистично е постъпил военния. Сега детето да страда цял живот. А толкова лесно можеше да се реши проблема.

За детето да е по-добре ! Представяш ли си олигофрен домашен насилник, че и с пистолет - бахти детството се очертава !

Става дума за човек с нездрава психика. Много мъже смятат жената не като жена- а като тяхна собственост. Ревността може да се проявява и без жената да изневерява.

Абе ако някой ревнува на 95% се е хванал с грешния човек, който или изневерявя или има постоянна нужда да се валидира от други хора колко е вървежен / вървежна и се поставя в такива ситуации постоянно. Няма как да живееш с честен, съвестен и съобразителен човек и ей така да го ревнуваш.

Не е така. Ревността не винаги е породена от действията на другиял Той може въобще да не си е помислил да изневерява и пак да е обект на ревност.Това е нещо като болестно състояние и фантазия- страх от превъзходството на някой друг или третиране на партньора като собственост,която или някой ще му отнеме или партньорът сам ще го изостави.

Няма такова нещо, Идън. Ако те е ревнувал някой почти сигурно е, че има абсолютно логична причина. Почти няма как от детството някак си такова нещо. Аз знам за много случаи. Аз самия съм попадал в ужасната ситуация да не мога да спа от ревност. Като хванах бившата ми жена да излиза тайно с някакъв и да му звъни всеки ден и беше ужасно. После уж обеща няма повече. След месец два пак започна да му звъни. То много явно че ще провериш, ако са те лъгали. И пак не можех да спа цяла нощ. И деца имаме. Не можех да го проумея как е възможно за известно време. Имам и “приятел”, който развива теории, че ревността била болест, защото жена му го ревнува, а той винаги изневерява. Няма грам концепция за вярност и лоялност и истина в него. Лъжене до последно и това е. Досега не съм срешал неоправдана ревност. Всеки път е свързана с яко лъжене и пълно неуважение и пренебрегване и нисък морал.

Не му отговорила на телефона хахахаболен мозък.... Баба ми, разказваше за нейна млада колежка (27-29 г.), как нейния идвал до работата и я дебнел. Не и давал да излиза с приятелки и постоянно и крещял. Ако закъснеела с 2 минути след работа, това било повод за 3 дневен скандал. Същия този и изневерил с три различни жени. Казал на момимето, че другите имали големи гърди , а тя не. Защо я е взел тогава се питам аз ??? Накрая и писнало да я третират като боклук и се хвана с неин колега, който я боготворил. Казала на баба ми, че обича колегата си и иска да се разведе. Мъже, като мразите и не харесвате жени, има и проститутки. Не сейте мизерия.

Проститутката ще приключи с него бързо, а друга трябва да му понася изблиците с години...И какво ще получи насреща? Нищо.

Дай някоя друга история от баба ти.

Разпозна ли се?

Гледали сеир!

Ами какво да правят. Да не би да са им отнели свещеното докторско право да си пият кафето докато не проверят документите на кандидат пациент? Няма да се обаждат на полицията заради някаква си пребита колежка.

Искам твоето тяло..алеле майко... Какво да кажа, жалко за детенцето... Истината е, че българските жени са боклуци ... военните, полицаите и пожарникарите също.. От моя скромен опит съм достигнал до извода, че за българската жена цел номер едно е да се омъжи за чужденец или човек под пагон.... а уж в армията ни тренираха да бъдем психически и физически силни. Истината е, че социализмът ни обърка мозъците на всички за 45 години.... Ама и тоя не можа ли да помисли за дъщеря си, не го виня, но не мога и да го оправдая.... Като си помисля, аз какво изтърпях 7 години за една шепа вълна и една дупка, направо ми иде да се разплача... Иначе хората под пагон и жените в България са скачени съдове, едните мислят, че са нещо повече от хора, като имат нашивки и са объркали пичите мозъчета на жените, че това наистина е така... Истината е, че едните са васали на старите предимно руски офицерски школи където основното правило е: "Лошата заповед е по-добро решение от липса на заповед", а жените са възпитавани и взимали примери от Ала Погачова или от Кобилкина за по-младите. Затова положението е такова, няма християнски ценности, морал и т.н. Всеки си го слага с всеки... Това е големият проблем и на Русия, руските девочки и тьотки орат, като нашите, затова мъжете им са алкохолици и тъпи комплeксари... Така, че мили дами много сте Убави, но спрете турските сериали и не гледайте в паничката на другите, не си мислете, че като някой полицай ви е направил дете, вие сте станали богини и може да управлявате и да определяте живота на другите.... Тези деца трябва да се възпитават, освен да се глезят.... това ви е основното задължение на този свят, а не ходенето на кафе, фризьор, козметик и пластичен хирург за да се пласирате на следващия тъпкач. После да няма защо синчето е наркоман, а мъжлето алкохолик-бияч....

Най са ми драги коментарите, където един дръглив мъж обеснява на жените, че причината мъжете да са боклуци е в жените. Истината е, че всеки отговаря за себе си, въпреки, че неистово ви се иска, да се оправдаете с някоя пола. ..

Мила, преди да лепиш етикетите, моля те да се замислиш малко.. Иначе не се засягам, заради вашите копои цял свят е убеден, че съм дръглив... Вярно, че рамерът е +/- около стандарния, но това не ме притеснява. Притеснен съм от факта, че размерът на гениталийте,гърдите, джуките и миглите е единствения критерий за успех в нашето развито общество...с толкова древна история.

Замислете се сред кого е успех. Ако мъжете намалят порнографията, няма да им си нравят такива жени. Предлаганото е според търсенето. Със сигурност жените не го правят за другите жени.

побеснявам, но обяснявам - подобно на пояснявам, разяснявам, изяснявам - от корен "ясен"

Ако е ОКР се лекувай. Тук има неволни грешки, както и неграмотни . Не виждам да ти нарушават спокойствието вторите обаче. Коментарчето ли ти нарани егонцето?

Според мен задължението да се гледат деца се пада по равно на родителите. И като казвам по равно имам предвид усилия и време от раждането на детето. И на доста места вече го осъзнават. В Турция няма как да разберат този друг начин на мислене. Не българските военни, а българските мъже са изостанали. А иначе вината за убийството се пада изцяло на убиеца. Значи едно че има убиец и второ че има абсолютно безотговорен родител и щом се е стигнало до там може би двама абсолютно безотговорни родителя.

Споко, никой не иска твоето тяло. Не се стресирай

Това с убийството на жените си с оръжие е патент на полицаи и военни.

Нормално, всеки от тях има оръжие. Колко други хора имат?

Вероятно са имали проблеми от интимно естество.

Простотия до шия. За по-сведущите ще кажа , че дяволът го крият в Пентагона на 6-ти етаж под земята в зала 66, на вратата пише само 666. Там му е тронът и от там дирижира всички гадости в света, планът РанЪт е една от тях. Целта е НовСветовенРед като за постигането на това е необходимо нациите да се доведат до такъв хаос и умопомрачение, че да не знаят кои са и накъде са тръгнали. Жените вече се облъчват от малки и сега възприемат курвалъка като висша мода, то не са силикони, гърди, дупета, прически на срамните органи, коси, мигли, 5 сантиметрови нокти... просто самия ужас. И ще има стрелба на месо разбира се, то се търпи но всяко търпение си има граници.

Мъжете отговарят на твоя стандарт. Върви там. Никоя няма да пита за тебе

Аз знам къде да стоя. Ако ти искаш ходи в кабинките на Амсердам, не замърсявай средата тука.

До АмСЕРдам още нямам път. Но щом ти си бил там...окк

Нещо не разбирам. Какво като е военен, защо не са го възпрели още като е отишъл да я унижава и бие в работата й? Има охрана, 112, полиция , военна прокуратура. Има много въпроси. Ако е бил подаден сигнал само към една от тези служби, сега може би нямаше да има сираче.

Хората гледат да не се намесват,за да си нямат работа с луд (военния) и със съда (после има да ги привикват за обяснения с години).

Ми кофти е. Правиш си някакви планове за живота, жена, деца, къща, кариера. И изведнъж разбираш, че същата жена има съвсем различни планове.

И тогава идва времето да се изявиш като мъж.

Ми ок. Оставаш я и тръгваш по своя нов път в живота, а тя по нейния си. Просто я забравяш и толкова. Грижиш се за детето и гледаш на него да му е добре.

Казват му живот...никой не ти е длъжен. Жените също правят планове и понякога мъжа вече не отговаря на нейните изисквания. Къща..кола..кариера ...жена????? Тя да не е предмет? Или и ти си от Анадола?

ТОНКА НЕ СЕ НАЧЕСА. Пепе ако попадне на такъв мъж ко ще прайш????? Дъно си.

В сайта за майки има чадър над голямата шунда Антоанета Пепе Уопсън Пепелджийска. Скоро Караманска.

два живота затрити заради шавлива жена? струва ли си ? пълно е с жени и то ..лесни.

Тази е била като Пепе Антоанета Пепелджийска. 3 деца от 3 мъже и сега на ред е синът на Карамански. Такива жени не спират да се чешат с всеки срещнат.

Тия в армията тотално изтрещяха! Цял ден нищо не правят, вземат едни пари и само се чудят кой с кого да се изплющи. Познавам военни... там жените се използват от всички, някои вече са на по 2-3 брака. Така се получава, когато няма ефективна армия, ефективно да има занятия, да се изпотяват, изморяват, а не само да мислят и да скачат от един на друг или от една на друга. Не виждам каква може да е превенцията от ревността.... лек няма! Женят се за някого, че без него не можели, после реват, че много ги тормозел... ами мислете с кого или с какво нещо се захващате бе.

А ти какво, да не искаш да им се отвори работа, като в Украина, Сирия, Афганистан, Ирак или Израел!?

Не са само тези в армията. Ревността професия няма. Помниш ли случая, няколко месеца назад, програмист беше убил жена си в София в Лагера.

И какви са тези колеги?! Да бият жена пред тях и те да гледат безучастно?! И това е медицински персонал, лекари...

Знаели са, че боят е заслужен. Сигурно не са очаквали чак до убийство да се стигне. Макар че ако те сърби шундата за чужд уй и боят не те спира.

Ти какъв си боклук....

Боклук е била убитата. Не аз.

Като са лекари,да не са телохранители.

Има телефон 112 има телефони за сигнали за домашно насилие!!