17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и той е бил един извратеняк! пишете в гуглето на английски "тъмната страна на Ганди" и ще разберете

Айнщайн също ни казва ,че на бъдещото човечество ще му е трудно да си представи,че такъв човек е ходел по Земята.Махатма Ганди е живял скромно.Оставил е много мъдри книги и мъдрости.Той казва-Седемте социални гряха: политика без принципи, богатство без труд, удоволствие без съвест, знание без характер, търговия без морал, наука без човечност и преклонение без саможертва.:Величието на една нация може да се прецени по начина, по който се тя отнася към животните.

За "разбирачите" тук: Ако смятате, че ще научите какво е направил Ганди от една статия, която сте прочели диагонално, много сте се заблудили!

И как точно е променил света?

Преди малко повече от 2000 години се ражда Исус Христос, който наистина промени света! Останалите са прост взаимствали част от идеите му за собствена слава и неса променили каквото и да е.

Махатма Ганди е индиец. Също и циганите са индийци. Его, индийците, в това число Махатма Ганди и Буда са цигани. Хубаво е че има и такива представители на циганския етнос. Поздрави на всички дъновисти :-)

Буда е премиер, значи премиера е циганин, и умее да се цигани, да не иска да ходи да се образова, да не работи и т.н.

Индиец е народност, а циганин - начин на мислене и на живот. Има много цигани, които не са индийци и страшно много индийци, които не са цигани.

"Що е циганин" е интересен въпрос. Но никога не бях срещал толкова "странно' мнение като вашето. Очевидно си е само ваше....

Кое му е странното? Не е ли казал българският народ "Лъже, като дърт циганин"? Какво означава този простичък идиом? Че характерно за тях е определено безнравствено поведение и колкото повече го "практикуват", толкова по-характерно става за тях. Всеки човек може да стане циганин и всеки циганин може да се върне обратно към обикновен човек, но това много по-трудно се случва, за съжаление. Лошите навици се усвояват много по-лесно от добрите. Някога българите са имали висок морал, а днес ... имаме политици, които и лъжат, и крадат, какви са те?

Имам познат циганин, който е смесица между турчин и негър.

Разбрах... С вас живеем на две различни планети....

От самото начало беше ясно :), щом си позволихте да скалъпите такъв извод за Махатма Ганди и Буда.

Интересно е дали Ганди би се справил със Сталин... Отделен е въпросът, че Ганди е бил проект на британското правителство с цел изпускане на парата при трансформирането на политическата власт над Индия в икономическа. Проверете за сериозни академични материали, има ги бол по мрежата.

И команиЗките медии като гъЗника, управлеван от Сер-Гей-чо Гей-чо еврей-чо, команягата, никога нема да ви обеснът, че Ганди е проповедвъл избиване на белата раса, и е бил анти-бел расист. Толко е мразел белите хора, че е проповедвъл в Южна Африка, масов бел геноцид - което се и случва сега де, в момента.

ни е много нужен такъв водач

"На бъдещите поколения ще бъде трудно да повярват, че някога такъв човек, от плът и кръв, е ходил по земята.", казва за Махатма друг гений - Алберт Айнщайн. П.С. Много сте зле информирани, това е казано по адрес на Петър Дънов, не за Ганди

Айнщайн ли го е казал за Петър Дънов?

“Generations to come will scarce believe that such a one as this ever in flesh and blood walked upon this earth. (said of Mahatma Gandhi)” ― Albert Einstein, On Peace “The whole world bows to me, but I bow to the Master Peter Deunov of Bulgaria.” -Albert Einstein като за това твърдение "няма директни доказателства" и "е малко вероятно"

В началото ви се присмиват, после се борят срещу вас, накрая ви приемат - това е мирната тактика на Ганди.