Проверка на преброителите и на тел. 166

За улеснение на гражданите и за гарантиране на сигурността им по време на националното преброяване, НСИ и МВР се споразумяха за партньорство при проверките на преброителите.

Обратно в новината

Коментари - Проверка на преброителите и на тел. 166 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А студентки-преброителки ще има ли? Очаква се да се народят и нови вицове за преброителите.

само по мвр викат ама без нас немогат.ама те от нси не дават информация ще дадат от мвр.нещо със свето да е свършила държавата???

Дали пък като домоуправител да не се обзаложа със комшиите че,обезателно ще има депутати които са забравили или не са имали време/от толкова работа в парламента/ да се преброят?

Днес 10.02.2011 в 08:40 звъннах като домоуправител на блока да запитам за името на преброителя ,който ще ни преброи на тел 070016310.Възмутен съм,защото любезно ми отговориха ,че има забрана да дават информация.Работя и няма начин,по който да уведомя своите съседи,че въпреки голямото ми желание да ги предпазя от фалшиви преброители немога да им подам информация.ПЪЛНА ГАВРА НА МЕДИИ И НСИ С ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И аз се обадих. Казаха ми, че конкретна информация по адрес могат да ми дадат от съответната община. При тях може да се провери само дали дадено лице фигурира в соисъка. Вероятно сте попаднали на нелюбезен служител.