Преболедували вируса повторно остават извън регистъра и без сертификат

Прекарали Covid-19 сигнализират, че не могат да изтеглят сертификатите си по различни причини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ходят с месеца да си въвеждат телефони, номера, адреси да се молят за фашистки знак....тъпаци...няма да ви го дадат, ще ви избият....

Повторно заразените от Ковид 19 са по- малко от един %, а повторно боледуващи, около 10 пъти по-малко от това. Едва ли на много хора ще им се наложи втори зелен сертификат. Това е соред научните факти на база на продължително наблюдение на десетки хиляди преболедували.

Най-мощният компютър , и най-немощните калинки !

Наистина ми се повръща от тази голяма простотия и идиотщина. А всъщност е дискриминация и национално предателство ! Знам, че отново слънцето ще изгрее над страната ни , но преди това ни предстои работа и борба ! Хора , бъдете силни и смели !

Правилно ! Два пъти и повече прекарали вируса за какъв сертификат ЧАКАТ та те са опасни и ПОДАТЛИВИ и по всяко време може да са болни от к19 !! Смях голям размахват някакви антитела!!?? Зелен сертификат да се издава САМО на тези които вече 3 години пандемия не са се заразили!!

за прекрасната идея, че съм абсолютно бесен с недисциплинираната сган, неспособна на никакво общо усилие и която постоянно те влачи подир посраните си дирници с непрекъсващите им глупости и простотии за които перманентно се търси някой виновен. Сега хем реве за общо усилие хем се чуди как да изклинчи от него. Щото като има търпана къде без скъпоценните им телеса, маските били за да мълчат, то щото думите им злато и живота и кефовете им са най-важното нещо на света. Така е най-справедливо разболял ли си се от ковид носиш последиците от затварянето! Защото на мен само фашистки и антихристиянски идеи ми идват наум.

сряда,гоним 7000.... Абсолютен шок,хаос,потрес! И какво правят умниците горе????? Връщат дечицата в клас,избори идат!!!! Думите са излишни....

откога цирикате да ги връщат, сега ревете ....

Платеното,трябва да се изконсумира .

колко месеца стана не моеш подкараш тъпата капча на български бе... зарад тебе требаше ингилизки да понауча.... напъни малко веществото в главата ако го имаш де...

Детайлно обвинение в геноцид и дискриминация за всички участници в ковид измамата на века. Вижте и си научете правата 1:1 https://bit.ly/OBVINENIE-v-GENOCID

я направо раздайте по една жълта книжка че то тая простотия вече мяза на шизофрения

Следваща стъпка - "доброволно" имплантиране на сертификат в тялото за автоматично чекиране

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА. Някаква ""Народна партия"", казала че ще МАХНАТ маските !!!

Тия пък егани и дебелите. Що те кажат , че са го карали 5 пъти хахахафаааа....като ходят без маски и се ебат с различни

Вирусът в България е много по умен отколкото в Западна Европа и затова не го ловят никакви мерки и ваксини. Заобикаля ги гадината като врата в поле.

Има две възможности - или нашият вирус е по-умен от този в Европата , или ние сме по-прости от тези в Европата ! Съдейки обаче по високото интелектуално ниво на коментиращите тук, стигам до извода, че си прав - нашият вирус е най-умен !

Не е нужно акъл за да проумее вирусът, че у нас правилата/законите са врата у поле!

а тези изкарали на крак? с антитела? и направили си сами тест но не влезли в болница тях кво тях никъде ги няма...

Ти как си правиш теста ? С иригатор ?

Пълни глупости. Нито антителата ,нито направили те сами тест важи. Духайте......

те духат супата на Пацата

Кво става в тая държава бе хора ? Да не би 80% от населението да е преболедувало ? И второ, нали издават зелен сертификат за цяла година, ако си бил болен, което означава, че имаш имунитет и не си опасен ? А сега се оказва, че има хора, които няколко пъти хващат вируса !? Баси случката !

Няколко пъти с положителен тест. И например на охранителни те фирми им правят такива тестове всяка седмица. Ако теста дава фалшиво положително да речем в 2% от случаите, шанса да даде поне веднъж положително за една година е около 65%. За две положителни около 34%. И това без изобщо да е виждал и един вирус. Естествено антитела няма, ама те са табу за Кацаров.

Вакасни зомбита, нали осъзнавате, че това, че сте се предали без бой и сте се инжектирали с нещо, няма да ви спаси от РОБСТВОТО, което се налага. Има си ПЛАН. Тази измислица беше просто "проблем", който беше създаден само и единствено за да ви се продаде решение. След това ще има и други проблем-решения. Това, че сте си сложили покорно окови няма да ви спаси.

Ти нормален ли си? Или дъската ти хлора здраво

Абе хора, не разбрахте ли, че целта е да ви набодат с иглата! По всякакъв начин ще ви мотаят и в края на крайщата ще изтече 1 година от преболедуването и пак сте в изходна ситуация! Докато не се опълчите сериозно на тази грандиозна измама няма да ви оставят на мира!

Купете си сертификат, не боли, познавам повече с купени отколкото със сложени ваксини, сещате се защо...

"на домашния телефон няма как да получи SMS за валидация" вЕрно ли няма? Гласово съобщение не може да се остави? Не може да се звънне и т.н.

Кацаров е бездарие, което както и другите министри само угажда на Мунчо. Президента ги свиква като войници вместо да ги свиква министър председателя. Пречел му СМС и туй че не бил мобилен телефона... Или просто търси начин да тормози хората с оправдание в някаква си "система". Този сертификат може да го издаде всеки нотариус на база на епикризата.

Кризата може много бързо да се овладее като спрете интернета на антиваксърите.

И защо бе умнико бързаш да разделяш хората? Не проумяваш ли че всички ЗАЕДНО трябва да спрем това докато още можем. Или теб те кефи да те чекират на всеки ъгъл като овца?

До чекиджията ....Драги ,много добре Ви пасва името,което сам сте си избрал ! Отказвам се във ваша полза от ваксиниране !!! Пожелавам Ви да Ви ги набият вдичките ваксини и моите и тези на останалите здавомислещи българи та дано се "защитите " от де що има вируси в България и по света !!! Прав е професор И.Христов за 80-сетте %-та...!!! Аз лично смятам,че е бил много умерен в изказаси !

Какви здравомислещи хора? Сред антиваксърите са и хората, които първи се хващат на фалшиви новини качени някъде си в интернет. Ако този факт не те притеснява, лошо за теб.

ами явно е сбъркал проф. Христов, според него тъпите са 80%, а се оказа че 80% са умниците и отказват да се ваксинират.

души може да зарази един ваксиниран ?

Толкова колкото един неваксиниран.

нула.

Имунитет на кръвтта няма да защити носа. А вируса заразява чрез носа. И освен това 13-14% са болните ваксинирани, така че ако това което казваш е вярно, при 20% ваксинирани, трябва да има 65--70% нюбез имунитет. То това не е ваксина а менте.

колко плюса можеш да си набиеш сам с ИП сменячката?

Хора,докато не се вдигнем и да щурмуваме министерски съвет и докато не наредим всички антибългарски министри до стената няма да се спрат да ни унижават и принуждават,защото те на първо място са национални предатели ,антибългари и лакеи на глобалистите от Брюксел и на онези зад Океана !!! Това е !!! Проумсйте го !!!

Супер корумпирана медия е тоя сайт хора, не се хабете нито да го четете, нито да коментирате, нито да вотвате. Всичко се изкривява, банва и т.н. Абсолютни циркаджии....

Аз незнам да има човек да е боледувал два пъти сериозно. Винаги ако случайно даде положителен резултат едния път не се разбира дали си боледувал.

да не знаеш кака ти Корни ?

Всеки лекуван със свръхдоза ремдесвир може да се разболее отново. Защото атакуват именно имунната му система.

Вторият път го е хванала с тест.Изобщо не е разбрала ,че е болна и е била без симптоми по нейните думи.

#КОЙ ще изнесе данни какво е съотношението между повторно преболедувалите ваксинирани и повторно преболедувалите неваксинирани. Чакам.....

1000 na 0

Ще гласувам за Костя Копейкин и Светльо Витков :)

"И ето, аз дишам, работя, живея и стихове пиша тъй както умея. С живота сме в разрез, но ти не разбирай че мразя живота...." но какво се оказа след 80 години че имаме право само да дишаме, и да живеем живот, който да мразим. Толкова много години, а толкова малко сме разбрали

"с живота сме в разпра", грешка на телефона, понякога си ги пише както му хареса

Значи ако втори път се разболееш от ковид, ще си стоиш карантиран 14 дни, ше си платиш пср-а, ще влезеш във всички статистики и за болен и за повторно болен, за да плашат хората да си сложиш ваксина, обаче сертификат няма да ти дадат. И после искат хората да им вярват за ваксиките. Еми не става така. Нали знаете къде да си заврете експерименташните течности

Важна е системата, МЗ е подчинено на системата. И системата (Мунчо) може да си прекара през оная работа даже и конституцията. Сертификат за нещо се изважда даже и на хартия и с един печат е валиден.

От ваксърите лъжи, от антиваксъроте лъжи. Лъжи от ес, лъжи от здравните власти. После защо ваксинираните били малко. На кой да вярваш кажете

Интересно как Китай от първо място сега са на 113-то, те какви са супер умни, супер организирани, извънземни???

АКО: 1. БОРИСОВ НЕ БЕШЕ ПУСНАЛ МЛАДИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ПРЕДИ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЯНУАРИ 2. ЛЕКАРИТЕ БЯХА ОБЯСНИЛИ НА ВСЕКИ ЗАСТРАШЕН ЗАЩО Е ХУБАВО ДА СЕ ВАКСИНИРА 3. РАДЕВ БЕШЕ ПРЕГЛЪТНАЛ ЕГОТО СИ.

А днес личната лекарка и 2 други са за трети път болни тежко с 3 ваксини оказва се че нямат антитела след ваксините

не лъжи куче !

След като 13% са ваксинираните, а само 20% са ваксинирани, то 65% от ваксинираните нямат имунитет. За сравнение в западна Европа само около 25% нямат имунитет. При по-малко от 50% с имунитетндори и 100% да се ваксинират, заразата няма да се спре. И в цяла източна Европа е така. Така че изглежда от ЕО ни пробутват ментета.

13% са ваксинирани измежду болните.

Активаксърите бълващи дезинформация: ще се извините ли на близките на починалите за подвеждането на много хора да не се ваксинират? Ще поемете ли отговорност и ще отидете ли доброволци в болниците щом според вас ваксината е по-опасна, а вируса не чак толкова опасен?

Ваксинираните се пъчат, но всъщност техния сертификат е за една година. Тра-ла-ла.

Преболедували вируса повторно остават извън регистъра и без сертификат - важното е всички да минат под ножа !!! Обикновен фашизъм !!!

Ама тея накрая сами ще си го на*ат. Аз като ваксиниран, от утре започвам да влизам в магазините без маска. Да се пробват да ме гонят.

Ще те изкарат с шутове в гъза !

Ако теб така са те изкарвали, това е друг въпрос. Иначе могат да се пробват.

Правя си антиген тест и утре съм в БГ И като е там вообще мене интересува Идвам и се връщам обратно за 48 часа и това е кой ще ме спре ?????

ще се намери кой да те спре посерко

А умник ??? Ще козируват мирррно и толкова кой съм не е важно

Ех,какви милиярди ще ми падат от тестовете на децата ви!!! Купих ви медиите,докторите и политиците...После децата ще ги "ЪПГРЕЙДНА" С ВАКСИНИ-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО (след години ще умират от рак,куп болести и ще са стерилни).Така се правят пари...хахахаха.

Има тук един дето само Русия му е крива за всичко. Та... Русия е претърпяла драги натресеният им от евреите комунузъм и 3 големи войни с много жертви и разрушения. Та... Америка не знае що е бомба на своя земя. Печата пари и краде богатства и мозъци. Да обаче драги ми от Изток се задават и Русия и Китай. Едните имат РЕСУРСИ и ЕНЕРГИЯ а другите са РАБОТЛИВИ.

При Бойко Борисов нямаше такива работи. Нещата бяха оставени на самотек и никой не се занимаваше с ваксини, сертификати, мерки и др. безполезни работи

Corparec 21 ни връхлита с невиждана ярост и за него ваксина няма.Вируса на безпаричието ще засегне повече хора от кромид 19

Вакси вие как сте с ума???? Май го нямате и вярвате на медии

Пълен хаос и безхаберие. Искрено съчувствам на тези хора. Аз лично имам сертификат от васксинация (на хартия и на pdf в телефона) и явно съм късметлия като гледам каква пълна неразбория е.

Сканирай си го и наCardbox по удобно е

IMASH SERTEFIKAT OT KOMUNISTITE! TE IAKO TE VAKSINIRAHA V ZADNIKA PO VREMETO NA SOCA! NISHTO,CHE SEGA BLIZHESH GAZUT NA BOKKLUKA borisOFF ZA PO 50 LEVA NA DEN!

Аз съм ти фен. Следя коментарите ти от години.

Пия пуша ходя по жени и ме боли за ваксата

Оставете ваксините... Защо като вляза в магазин има куп хора без маски или с кирливи маски под носа, и защо същите се бутат в теб при обозначена дистанция. Да ви кажа ли? Защото 3 млн нашенци напуснаха Родината.

Schilo

А, що я напуснаха?

Е да де :)

Щото ти си тук

за да избягат от бай-ганьовците и останалите партийни секретари.

Обичам ви!!!

Корона цирка в пълен репертоар

Защо нито една държавна институция не казва колко човека имат сертификат днес. И какъв процент от хората са с нарушени граждански права, заради това че нямат сертификат.

Не сме маймуни!